urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.682
- Πόντοι
- 1.706
Τυπε το 98% βγαινει απο την πιατσα κ την ζωη στην ελλαδα.Τυπε το 98% πως προκυπτει; Εχεις κανει ερευνα σε ολα τα μελη του σαιτ και παρακολουθεις στενα τις προσωπικες τους στιγμες; Θα πρεπει το καθε μελος που γαμαει στο ζωη του γκομενες να ανεβαζει φωτο-βιντεο ως αποδεικτικα αντροσυνης για να μη τον κραζεις ως αγαμητο;
Εχεις μεινει στην ακρη μακρυα απο το γκομενιλικι μηπως; Ακολουθεις το κινημα πιστα και μισεις τις γυναικες; Τις εχεις βγαλει ολες κομπλεξικες-κακιες επειδη δεν σου καθονται και βγαζεις μισος και χολη για οποιους απλα ζουν φυσιολογικα ως αντρες και παιζουν με τα γκομενακια; Ζηλευεις που δεν ζεις και εσυ τετοια σκηνικα και βγαζεις κακια και κλαψουριζεις κραζεις καθημερινα; Νιωθετε καλα που ειστε ολοι μαζι και κραζετε κλαψομουνιαζετε παρεα;
Μιας και ακολουθεις τον εαυτο σου και το δικο σου μονοπατι οπως λεει το κινημα, πετυχες; Επαγγελματικα εννοω. Αν πετυχες, γιατι κλαψουριζεις και δεν εχεις ξεσκιστει στη πουτσα να γαμας συνεχεια; Ειδικα στην εποχη μας, οτι πιο ευκολο ειναι. Θεωρεις οτι ειναι δυσκολο; Σε εχουν ταπεινωσει τα μουνακια με τα ακυρα και τα λεμονια που συνεχως σε κερνανε;
Και εγω δεν ειμαι πιλοτος σε μαχητικο, γουσταρω αλλα δεν ειμαι. Δεν βγαζω κακια ομως για αυτους που ειναι ουτε λεω δεν υπαρχουν πιλοτοι κτλπ.
Φιλικα παντα, παρατα το κινημα και κοιτα να διορθωσεις οτι εχεις και διωχνει μακρυα τα γκομενακια γιατι στο τελος θα μεινεις με το πουλι στο χερι να κραζεις εως το τελος. Ψυχωτικος μισογυνης θα καταληξεις που θα σε βλεπουν τα μουνακια απο 100 μετρα και θα αλλαζουν πεζοδρομιο.
Αλλαξτε τακτικη, χαρακτηρα (οσο ειναι εφικτο για κατι τετοιο) και ζηστε τη ζωη ομορφα. Χωρις μιζεριες και κακιες.
Τα μουνακια μυριζουν τη μιζερια-μικροψυχια και τα κομπλεξ απο χιλιομετρα.
Πες τα δικα σου, δεν με απασχολει. Ξερεις πολυ καλα ποια ειναι η αληθεια. Απλα δεν την αποδεχεσαι. Αρνητης της αληθειας. Εχει χιλιαδες και συνεχως αυξανεστε.
Τσαμπα ηλεκτρονικο μελανι σπαταλησα, το ξερω. Δεν προκειται να σκεφτεις. Θα βγαλεις κακια και θα αρχισεις τις μαλακιες, ειστε ανικητοι. Για αυτο θα μεινεις ετσι, με τα κοκκινα σηματακια σου και το πουλι στο χερι.
Να ξερεις πως δεν διαβασα τον χειμαρωδη λογο σου γιατι με κουραζουν τα σεντονια.
Ουτε μισος εχω ουτε κακια ουτε γαμιας το παιζω ουτε λεφτας. Ουτε επιδειξιας ,καποιες φωτο που ποσταρα ειναι συνηθως γιατι μου ζητηθηκαν.
Επισης οι πληροφοριες που δινω ειναι πραγματικες κ οχι απο τα συνορα της φαντασιας.
Ευχαρ7στω για την ψυχαναλυση παντως