Νέα

Παντρεμένες περιπτώσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ydroxoos^
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.056
Πόντοι
3.506
όπως
viber_image_2023-02-15_15-13-03-268.jpg
viber_image_2023-02-15_15-13-03-475.jpg
υποσχέθηκα

Ωραια πινελια το γυαλι ηλιου στο καθαρισμα!

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.611
Πόντοι
6.186
Ωραια πινελια το γυαλι ηλιου στο καθαρισμα!
είναι δυνατή 40αρα δεν είναι μπαζο, εντωμεταξύ έχει μια κόρη 18 χρονών που είναι άπαιχτο, δεν του έχω στείλει ακόμα γιατί φοβάμαι μην το μάθει κ μου κάνει φασαρία

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.056
Πόντοι
3.506
είναι δυνατή 40αρα δεν είναι μπαζο, εντωμεταξύ έχει μια κόρη 18 χρονών που είναι άπαιχτο, δεν του έχω στείλει ακόμα γιατί φοβάμαι μην το μάθει κ μου κάνει φασαρία

Θα σε καθαρισει με αλλη εννοια μετα!

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
Παίξτο τρέλα και πρότεινε να έρθουν duo

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Στις γυναίκες υπάρχει η φαντασίωση του Πυγμαλιωνα - θα βρω έναν αλήτη και θα τον στρώσω. Αυτό μεταφράζεται θα βρω ένα μαλάκα ,θα του αλλάξω ζωή ,θα τον κάνω όπως πιστεύω εγώ ότι είναι ο ιδανικός άντρας και μετά θα έχω απόλυτη εξουσία επάνω του. Και αν τον βαρεθώ πάμε για άλλο challenge.

Σε πλούσιες που δεν έχουν πρόβλημα επιβιωσης παίζει επίσης ότι θέλουν "λαϊκά παιδιά" ,γιατί έτσι και καλά εξαγνίζονται οι αμαρτίες τους που είχαν πλούσιο μπαμπά, ενώ γίνονται και αυτές παιδιά του λαού. Κατά βάσει εκεί εκπληρώνεται μία φαντασίωση και μετά άντε γεια. Αν προσέξεις τους στίχους του Common People των Pulp μιλάει για μια Ελληνίδα στην Αγγλία που είχε ακριβώς τέτοια συμπλέγματα.

Να είσαι όμως σίγουρος ότι για κάτι σταθερό θέλουν το φραγκάτο τυπάκι.
.....υπάρχει και σε Ελληνική ταινία η πρώτη φάση αυτή που αναφέρεις φίλος "ο μάγκας με το τρίκυκλο " αλλά στο τέλος γυρνάει τούμπα η γκόμενα και του λέει την ατάκα του μορτη "γουστάρεις να την κουνησουμε την αχλαδιά;"

Ομορφη ταινία έχει γέλιο !!!

chris75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
1.010
Πόντοι
200
Η αλήθεια είναι ότι τα καλύτερα γαμησια τα κανουν οι παντρεμενες. Απλά προσοχη .... Ένα δυο και γεια γιατί μετά κλείνουν σπίτια.

OP
OP
Y

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
καλο ειναι να ερχονται πληροφοριες και εμπειριες,για να εχουμε και ευρυτερη εικονα του τι παιζει εκει εξω,τι φασεις μπορουν να συμβουν.Γενικα η πληροφορια ειναι δυναμη ωστε να ξερεις που παιζεις,πως παιζεις....μην εχουμε τα φαινομενα η μια να εχει κανει την παρτουζα επιστημη και στον αλλον το παιζει παρθενα και εγω δεν τα κανω αυτα!!!και η πληροφοια βοηθαει επισης να παιζεις και πιο στοχευμενα

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
500
Πόντοι
81
Η αλήθεια είναι ότι τα καλύτερα γαμησια τα κανουν οι παντρεμενες. Απλά προσοχη .... Ένα δυο και γεια γιατί μετά κλείνουν σπίτια.
Επίσης πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι για να φτάσουν να ψάχνονται κάποιες μπορεί να είναι "τρελές" ή να θέλουν να ξεσπάσουν επί δικαίων ή αδίκων. Δεν είναι μόνο παραμελημένες από τους συζύγους τους ή αποφασισμένες για ξεπέτα/σχέση με νεαρότερο.

Πριν 15 χρόνια είχα την αρκετά μεγάλη βεβαιότητα ότι μου την έπεσε όμορφη 40άρα από αυτές που αν τις ρίξεις μετά θα το λες μια ζωή(εγώ τότε 20άρης) στον χώρο εργασίας και ψήθηκα να εκτεθώ. Τελευταία στιγμή κρατήθηκα και μου'χε μείνει απωθημένο. Βαρούσα τόσα χρόνια το κεφάλι μου, ειδικά που την έβλεπα να πενηνταρίζει χωρίς να χάνει την ομορφιά και την κομψότητά της. Ε, τις προάλλες ξανάρθε απ'το μαγαζί, έκανε πάλι γλύκες κλπ, εγώ ήμουν εξυπηρετικός σε βαθμό μλκίας, και τελικά μου ακύρωσε την παραγγελία επειδή τσακώθηκε με τον μέλλοντα άντρα της (χώρισε και ξαναπαντρεύεται) στο τηλέφωνο, που τον ρωτούσε ένα κάρο μλκίες σαν παιδούλα που δεν ξέρει τι να ψωνίσει, τον έπρηξε όπως κι εμένα "μήπως να το κάνουμε έτσι, μήπως αλλιώς, αχ κάντε το λίγο έτσι, βγάλτε το φωτογραφία να του το στείλουμε να δούμε αν του αρέσει, αχ εμένα δεν μου αρέσει τελικά καθόλου έτσι, αχ σε ένα γαλλικό περιοδικό είδα ότι είναι καινούρια μόδα να το κάνουν έτσι", εκνευρίστηκε και έφυγε χωρίς να ζητήσει καν συγγνώμη που με πιλάτευε ΜΙΣΗ ώρα και εγώ εμφανώς είχα γίνει ο μλκας της.

Μην νομίζετε δηλαδή ότι όλες οι ζωηρές παντρεμένες θέλουν ντε και καλά να τραγανίσουν κάθε ωραίο πιτσιρικά: πέρασαν οι εποχές που ήταν καταπιεσμένες και έπρεπε να χιμήξουν σε κάθε ευκαιρία. Τώρα πια γνωρίζουν κιόλας ότι υπάρχουν πολλοί νεαροί που κυνηγάνε μιλφ, και ειδικά αν η γυναίκα ξέρει πως είναι όμορφη -που το ξέρουν πλέον, ένα ποστ στο ίνστα να κάνουν θα δουν δέκα λιγούρικα λάηκ- τότε γίνονται ψωνάρες.

Έχω δει πάντως και πέσιμο σαραντάρας πριν χρόνια, σε "παιδαρά" υπάλληλο παπουτσάδικου που του μόστραρε μπουτάρες και τον ρωτούσε αν την κολακεύουν οι γόβες, και τελικά ο τύπος απαντούσε με αδερφίστικη φωνή... Αμαρτία απ'τον θεό ρε πστη μου.

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.056
Πόντοι
3.506
Το τηλέφωνό της καθαρίστριας ....και πρόγραμμα....και το κανονικό... δηλαδή τις δουλειές του σπιτιού...και το ερωτικό ..να βοηθήσουμε την κοπέλα

Τι τη θες;
Να σου τιναζει το ριχταρι;

NoBrain

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
37
Πόντοι
0
Καλησπέρα νέος σαν μέλος,σαν επισκέπτης σας διάβαζα τακτικά. Δεν έχω καταφέρει ποτέ να κάνω σεξ με παντρεμένη... Εδώ δεν μπορώ να πηδηξω ελεύθερηπως τα καταφέρεται ρε παιδιά!!;;;

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Καλησπέρα νέος σαν μέλος,σαν επισκέπτης σας διάβαζα τακτικά. Δεν έχω καταφέρει ποτέ να κάνω σεξ με παντρεμένη... Εδώ δεν μπορώ να πηδηξω ελεύθερηπως τα καταφέρεται ρε παιδιά!!;;;
Όταν σε κρεμάσει από τα αρχιδια κανένας σαλεμενος κερατάς και σου κάνει ρωσική ρουλέτα, θα καταφέρεις να κόψεις το άθλημα μαχαιρι....
Κοίτα μη γαμησεις καμία παντρεμενη αλβανίδα με Αλβανό γιατί αυτοί δεν συγχωρούν

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Όταν σε κρεμάσει από τα αρχιδια κανένας σαλεμενος κερατάς και σου κάνει ρωσική ρουλέτα, θα καταφέρεις να κόψεις το άθλημα μαχαιρι....
Σοφα λογια!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Πόσο καιρό επισκέπτης εισουν ....πρόσεξε γιατί αυτό που λες είναι παράπτωμα

Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0
Ή απλά μπορεί να πάει με ζευγάρια που γουστάρουν τέτοια σκηνικά

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.012
Πόντοι
10.413
Ανάλογα και πως μπλέκεις ,το θέμα είναι να ξεκαθαρίζεις από την αρχή εννοείται ότι πας καθαρά για το σεξ και τα κομπλιμέντα της θα τα κάνεις και φιλάκια θα της δώσεις ..αλλά άμα αρχίσεις και κυκλοφορείς σε μαγαζιά για φαγητό η ποτάκι και μπαινετε στο θέμα να φαίνεται σαν σχέση την έκατσες ! Πρέπει να ξέρει ότι μόνο συναντιεστε για το κρεβάτι εξ αρχής.ερχεται τον τρώει και φεύγει
Οι δικές μου οι εμπειρίες με παντρεμένες ήταν αρκετές...
Όλες under control εκτός από την στιγμή που αρχίζει να σε καψουρευεται... Βασικά θυμάμαι 3 παντρεμένες που τα είδα λίγο κωλυομενα όταν είχαμε κλάματα, δράματα, κρίσεις... Και δυστυχώς σε όλες τις περιπτώσεις ήξεραν τα πάντα για εμένα (ποιος είμαι, που μένω, εάν είμαι παντρεμένος κλπ) .... Ήμουν τυχερός που δεν με "βγάλανε στα κανάλια" ...
Στην επόμενη θα προσέχω πάντως...
Εκτός και εάν είναι από την δουλειά και ξέρει ήδη πολλά για μένα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom