όπωςυποσχέθηκα
Ωραια πινελια το γυαλι ηλιου στο καθαρισμα!
όπωςυποσχέθηκα
είναι δυνατή 40αρα δεν είναι μπαζο, εντωμεταξύ έχει μια κόρη 18 χρονών που είναι άπαιχτο, δεν του έχω στείλει ακόμα γιατί φοβάμαι μην το μάθει κ μου κάνει φασαρίαΩραια πινελια το γυαλι ηλιου στο καθαρισμα!
είναι δυνατή 40αρα δεν είναι μπαζο, εντωμεταξύ έχει μια κόρη 18 χρονών που είναι άπαιχτο, δεν του έχω στείλει ακόμα γιατί φοβάμαι μην το μάθει κ μου κάνει φασαρία
Παίξτο τρέλα και πρότεινε να έρθουν duoείναι δυνατή 40αρα δεν είναι μπαζο, εντωμεταξύ έχει μια κόρη 18 χρονών που είναι άπαιχτο, δεν του έχω στείλει ακόμα γιατί φοβάμαι μην το μάθει κ μου κάνει φασαρία
Τυπε όχι ότι περιμέναμε ότι η καθαρίστρια θα τανε κάνα μοντέλο αλλά μας χάλασες την φαντασίωση να πουμεόπωςυποσχέθηκα
.....υπάρχει και σε Ελληνική ταινία η πρώτη φάση αυτή που αναφέρεις φίλος "ο μάγκας με το τρίκυκλο " αλλά στο τέλος γυρνάει τούμπα η γκόμενα και του λέει την ατάκα του μορτη "γουστάρεις να την κουνησουμε την αχλαδιά;"Στις γυναίκες υπάρχει η φαντασίωση του Πυγμαλιωνα - θα βρω έναν αλήτη και θα τον στρώσω. Αυτό μεταφράζεται θα βρω ένα μαλάκα ,θα του αλλάξω ζωή ,θα τον κάνω όπως πιστεύω εγώ ότι είναι ο ιδανικός άντρας και μετά θα έχω απόλυτη εξουσία επάνω του. Και αν τον βαρεθώ πάμε για άλλο challenge.
Σε πλούσιες που δεν έχουν πρόβλημα επιβιωσης παίζει επίσης ότι θέλουν "λαϊκά παιδιά" ,γιατί έτσι και καλά εξαγνίζονται οι αμαρτίες τους που είχαν πλούσιο μπαμπά, ενώ γίνονται και αυτές παιδιά του λαού. Κατά βάσει εκεί εκπληρώνεται μία φαντασίωση και μετά άντε γεια. Αν προσέξεις τους στίχους του Common People των Pulp μιλάει για μια Ελληνίδα στην Αγγλία που είχε ακριβώς τέτοια συμπλέγματα.
Να είσαι όμως σίγουρος ότι για κάτι σταθερό θέλουν το φραγκάτο τυπάκι.
Μητσάρα, δεν είν' καθόλου κακό ...όπωςυποσχέθηκα
Επίσης πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι για να φτάσουν να ψάχνονται κάποιες μπορεί να είναι "τρελές" ή να θέλουν να ξεσπάσουν επί δικαίων ή αδίκων. Δεν είναι μόνο παραμελημένες από τους συζύγους τους ή αποφασισμένες για ξεπέτα/σχέση με νεαρότερο.Η αλήθεια είναι ότι τα καλύτερα γαμησια τα κανουν οι παντρεμενες. Απλά προσοχη .... Ένα δυο και γεια γιατί μετά κλείνουν σπίτια.
Πες ότι δεν στα έλεγα ...Τετάρτη που θα έρθει, 7 μνμ που ζητάνε τηλ χωρίς καν να ξέρουν που είμαι, το έχουν κάψει ρεεεε
Το τηλέφωνό της καθαρίστριας ....και πρόγραμμα....και το κανονικό... δηλαδή τις δουλειές του σπιτιού...και το ερωτικό ..να βοηθήσουμε την κοπέλα
Όταν σε κρεμάσει από τα αρχιδια κανένας σαλεμενος κερατάς και σου κάνει ρωσική ρουλέτα, θα καταφέρεις να κόψεις το άθλημα μαχαιρι....Καλησπέρα νέος σαν μέλος,σαν επισκέπτης σας διάβαζα τακτικά. Δεν έχω καταφέρει ποτέ να κάνω σεξ με παντρεμένη... Εδώ δεν μπορώ να πηδηξω ελεύθερηπως τα καταφέρεται ρε παιδιά!!;;;
Σοφα λογια!Όταν σε κρεμάσει από τα αρχιδια κανένας σαλεμενος κερατάς και σου κάνει ρωσική ρουλέτα, θα καταφέρεις να κόψεις το άθλημα μαχαιρι....
Κοίτα μη γαμησεις καμία παντρεμενη αλβανίδα με Αλβανό γιατί αυτοί δεν συγχωρούν
Πόσο καιρό επισκέπτης εισουν ....πρόσεξε γιατί αυτό που λες είναι παράπτωμαΚαλησπέρα νέος σαν μέλος,σαν επισκέπτης σας διάβαζα τακτικά. Δεν έχω καταφέρει ποτέ να κάνω σεξ με παντρεμένη... Εδώ δεν μπορώ να πηδηξω ελεύθερηπως τα καταφέρεται ρε παιδιά!!;;;
Ή απλά μπορεί να πάει με ζευγάρια που γουστάρουν τέτοια σκηνικάΌταν σε κρεμάσει από τα αρχιδια κανένας σαλεμενος κερατάς και σου κάνει ρωσική ρουλέτα, θα καταφέρεις να κόψεις το άθλημα μαχαιρι....
Κοίτα μη γαμησεις καμία παντρεμενη αλβανίδα με Αλβανό γιατί αυτοί δεν συγχωρούν
Οι δικές μου οι εμπειρίες με παντρεμένες ήταν αρκετές...Ανάλογα και πως μπλέκεις ,το θέμα είναι να ξεκαθαρίζεις από την αρχή εννοείται ότι πας καθαρά για το σεξ και τα κομπλιμέντα της θα τα κάνεις και φιλάκια θα της δώσεις ..αλλά άμα αρχίσεις και κυκλοφορείς σε μαγαζιά για φαγητό η ποτάκι και μπαινετε στο θέμα να φαίνεται σαν σχέση την έκατσες ! Πρέπει να ξέρει ότι μόνο συναντιεστε για το κρεβάτι εξ αρχής.ερχεται τον τρώει και φεύγει