tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.950
- Πόντοι
- 3.656
Δεν έμπαινες θείο ; Έστω με τη βοήθεια του μπαμπατζίμ ;Τυπε όχι ότι περιμέναμε ότι η καθαρίστρια θα τανε κάνα μοντέλο αλλά μας χάλασες την φαντασίωση να πουμε
Δεν έμπαινες θείο ; Έστω με τη βοήθεια του μπαμπατζίμ ;Τυπε όχι ότι περιμέναμε ότι η καθαρίστρια θα τανε κάνα μοντέλο αλλά μας χάλασες την φαντασίωση να πουμε
Όχι ρεΔεν έμπαινες θείο ; Έστω με τη βοήθεια του μπαμπατζίμ ;
Η ιστορία που αφηγείται το τραγούδι είναι αληθινή και η Ελληνίδα στην οποία αναφέρεται είναι η σύζυγος του Γιάννη Βαρουφάκη. Αυτό είναι ευρέως γνωστό.Στις γυναίκες υπάρχει η φαντασίωση του Πυγμαλιωνα - θα βρω έναν αλήτη και θα τον στρώσω. Αυτό μεταφράζεται θα βρω ένα μαλάκα ,θα του αλλάξω ζωή ,θα τον κάνω όπως πιστεύω εγώ ότι είναι ο ιδανικός άντρας και μετά θα έχω απόλυτη εξουσία επάνω του. Και αν τον βαρεθώ πάμε για άλλο challenge.
Σε πλούσιες που δεν έχουν πρόβλημα επιβιωσης παίζει επίσης ότι θέλουν "λαϊκά παιδιά" ,γιατί έτσι και καλά εξαγνίζονται οι αμαρτίες τους που είχαν πλούσιο μπαμπά, ενώ γίνονται και αυτές παιδιά του λαού. Κατά βάσει εκεί εκπληρώνεται μία φαντασίωση και μετά άντε γεια. Αν προσέξεις τους στίχους του Common People των Pulp μιλάει για μια Ελληνίδα στην Αγγλία που είχε ακριβώς τέτοια συμπλέγματα.
Να είσαι όμως σίγουρος ότι για κάτι σταθερό θέλουν το φραγκάτο τυπάκι.
εγω !!!!!!!!!Δημοσιος κίνδυνος.
Υπάρχει μια παντρεμένη σε διασταση, η οποία ειναι η φαντασιωση καθε ανδρα. Ψαρεύει θύματα απο το facebook, απο το πρώτο ραντεβού αρπάζει την πουτσα έξω απο το παντελόνι ριχνει ρουφηχτά φιλιά, είναι και όμορφη σαραντάρα, λένε δεν υπάρχουν πουτσόδουλες, και όμως αυτή έχει το σεξ στο μυαλο της μερα νύχτα.
θα ήταν όλα υπέροχα φαντασικά ονειρικά αλλά μετα απο ένα εως δύο μήνες έρχονται τα κακά νέα
Ο όρχις πρήζεται, όχι λόγο του ότι η λεγάμενη είναι Ελλεηνίδα αλλά γιατι μεταδίδει την νόσο και η εμφάνιση της νόσου είναι απότομη και με έντονα συμπτώματα.
Η ορχίτιδα είναι κυρίως μικροβιακής αιτιολογίας και συνήθως οφείλεται σε μικρόβια που μπαίνουν από την ουρήθρα και μέσω του προστάτη και του σπερματικού πόρου καταλήγουν στην επιδιδυμίδα και τον όρχη. Για το λόγο αυτό συνήθως συνυπάρχει με επιδιδυμίτιδα ενώ η αιματογενής προσβολή είναι πιο σπάνια.
Θέλει κανενας καταδρομέας το facebook της μιλφάρας;
όχι φίλε ειδικά εσένα δεν αναλαμβάνω την ευθύνη της μετάδοσης της νόσου. Να γεμίσει η Σαλαμίνα ορχίτιδα;εγω !!!!!!!!!
χα χα ! ηξερα πως μουφα ητανε η ιστορια σου αρχηγε !όχι φίλε ειδικά εσένα δεν αναλαμβάνω την ευθύνη της μετάδοσης της νόσου. Να γεμίσει η Σαλαμίνα ορχίτιδα;
Χάσαμε ένα λεπτό να διαβάσουμε όλη αυτή την μαλακια και μετά είδα ότι είναι ΚυριακήΔημοσιος κίνδυνος.
Υπάρχει μια παντρεμένη σε διασταση, η οποία ειναι η φαντασιωση καθε ανδρα. Ψαρεύει θύματα απο το facebook, απο το πρώτο ραντεβού αρπάζει την πουτσα έξω απο το παντελόνι ριχνει ρουφηχτά φιλιά, είναι και όμορφη σαραντάρα, λένε δεν υπάρχουν πουτσόδουλες, και όμως αυτή έχει το σεξ στο μυαλο της μερα νύχτα.
θα ήταν όλα υπέροχα φαντασικά ονειρικά αλλά μετα απο ένα εως δύο μήνες έρχονται τα κακά νέα
Ο όρχις πρήζεται, όχι λόγο του ότι η λεγάμενη είναι Ελλεηνίδα αλλά γιατι μεταδίδει την νόσο και η εμφάνιση της νόσου είναι απότομη και με έντονα συμπτώματα.
Η ορχίτιδα είναι κυρίως μικροβιακής αιτιολογίας και συνήθως οφείλεται σε μικρόβια που μπαίνουν από την ουρήθρα και μέσω του προστάτη και του σπερματικού πόρου καταλήγουν στην επιδιδυμίδα και τον όρχη. Για το λόγο αυτό συνήθως συνυπάρχει με επιδιδυμίτιδα ενώ η αιματογενής προσβολή είναι πιο σπάνια.
σιγά τον κίνδυνο, υπάρχουν και τα προφυλακτικά. Δώσε προφίλΔημοσιος κίνδυνος.
δεν το είχα σκεφτεί! γαμω το κεφάλι μου γαμώ......σιγά τον κίνδυνο, υπάρχουν και τα προφυλακτικά. Δώσε προφίλ
Έλα ρε συ! Αυτήν την είδα προχθές στην εκκλησία της Τήνου.για μυστες που ξερουν απο παντρεμενα γκρανομουνα!
Όχι, από Μύκονο.ερχόταν από Σύρο μήπως;
Ναι για πες μηπως την ξερω γιατι απο οτι λενε ειναι 3-4 απο δαυτες.σε π μ παρακαλω !!!Δημοσιος κίνδυνος.
Μαν ήμουνα πριν μια βδομάδα στην συμπρωτεύουσα! Τεσπα με πιάνει κουβέντα στα καλά καθούμενα( έπαιρνα ένα φυσικό χυμό σε ένα καφέ)μια 45-50 μαξ(μ είπε ότι είναι στα χωρίσματα) με τα πολλά κ τα λίγα ζήτησε τηλ κ φεις! Δεν ζω Αθήνα αλλά το πόσες φορές μ είπε κατέβα Αθήνα να πιούμε καφέ κ να τα πούμε( μέσα ένα 45λεπτο συζητήσεις πρέπει να μ το είπε ισα με 15 φορές),για μπουζούκια μ λεγε κ Δν ξέρω τι (τις το είπα Δν γουστάρω τα μπουζούκια αλλά κάνω πολλά ταξίδια στο εξωτερικό κ λόγο δουλειασ) μαν είμαι σε δίλλημα (με τα λεγόμενα της ζή στην Γλυφάδα κ έχει κάποια ενοικιαζόμενα στο Ηράκλειο) να δω όντως αν ισχύουνε ή να την πασαρω σε έναν φίλο μ! Το κακό είναι ότι Δν γουστάρω ούτε τις μπαμπατσικες, π από τι ξέρω στους περισσότερους αρέσουνε! Δν είναι Μπάρκα το τονίζω(σωματοδομή), κ δν εχω κάτι με τις χοντρές προς θεού απλα είναι γουστα δικά μ!Δημοσιος κίνδυνος.
Τι χυμό έπινες; Από αυτό εξαρτώνται πολλά.Μαν ήμουνα πριν μια βδομάδα στην συμπρωτεύουσα! Τεσπα με πιάνει κουβέντα στα καλά καθούμενα( έπαιρνα ένα φυσικό χυμό σε ένα καφέ)μια 45-50 μαξ(μ είπε ότι είναι στα χωρίσματα) με τα πολλά κ τα λίγα ζήτησε τηλ κ φεις! Δεν ζω Αθήνα αλλά το πόσες φορές μ είπε κατέβα Αθήνα να πιούμε καφέ κ να τα πούμε( μέσα ένα 45λεπτο συζητήσεις πρέπει να μ το είπε ισα με 15 φορές),για μπουζούκια μ λεγε κ Δν ξέρω τι (τις το είπα Δν γουστάρω τα μπουζούκια αλλά κάνω πολλά ταξίδια στο εξωτερικό κ λόγο δουλειασ) μαν είμαι σε δίλλημα (με τα λεγόμενα της ζή στην Γλυφάδα κ έχει κάποια ενοικιαζόμενα στο Ηράκλειο) να δω όντως αν ισχύουνε ή να την πασαρω σε έναν φίλο μ! Το κακό είναι ότι Δν γουστάρω ούτε τις μπαμπατσικες, π από τι ξέρω στους περισσότερους αρέσουνε! Δν είναι Μπάρκα το τονίζω(σωματοδομή), κ δν εχω κάτι με τις χοντρές προς θεού απλα είναι γουστα δικά μ!
Χαχαχ πορτοκαλί! Προς αποφυγήν είναι πλέον ο καφές!Τι χυμό έπινες; Από αυτό εξαρτώνται πολλά.