Καλησπέρα μάγκες!
Διάβασα όλο το νήμα και διαπίστωσα ότι ΟΛΟΙ έχετε δίκιο σε ότι λέτε! Παντρεμένες που ξενοπηδιούνται υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για πάντα! Το γιατί το κάνει η κάθε μία, είναι καθαρά δικό της "θέμα".
Το δικό μας "θέμα" είναι να καταφέρουμε να διακρίνουμε τον λόγο που το κάνει και, από κει και πέρα, να κινηθούμε αναλόγως.
Και μην ξεχνάμε το εξής: το sex βρίσκεται στο μυαλό όλων των ανθρώπων. Αντρών, γυναικών, μικρών, μεγάλων, όμορφων, άσχημων, παντρεμένων, δεσμευμένων, ελεύθερων.
Και πλέον, το sex βρίσκεται παντού γύρω μας. Δεν είναι πλέον (τόσο) ταμπού όσο ήταν πριν 15-20 χρόνια. Τα ερεθίσματα που λαμβάνουμε καθημερινά είναι πάμπολλα, με αποτέλεσμα να το σκέφτεσαι ακόμη περισσότερο.
Διαβάστε λοιπόν προσεκτικά τα "σημάδια", τα "μυνήματα" που σας στέλνουν και κινηθείτε αναλόγως. Προσοχή χρειάζεται για να περνάμε όλοι καλά. Και εμείς να πηδάμε παντρεμένες, αλλά και αυτές να βρίσκουν ότι ψάχνουν.
Εμπειρίες με παντρεμένες - όπως οι περισσότεροι - είχα κι εγώ στο παρελθόν. Αυτό που δεν θα ξεχάσω όμως είναι το πως έφυγα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από το νησί που υπηρετούσα όταν ήμουν φαντάρος και τραβιόμουν για κάνα μήνα πριν απολυθώ με μια, γύρω στα 30-32. Ένα θα πω. Ευτυχώς που ήμασταν καμιά 200 άτομα που μπαίναμε στο καράβι και πέρασα στη ζούλα, χωρίς να με βρει ο άντρας της που μας είχε πάρει πρέφα στο τελευταίο μας πήδημα πριν φύγω μια για πάντα από το νησί!
Η πρώτη μου εμπειρία με παντρεμένη, και αξέχαστη! Όχι τόσο για τα γαμήσια (δεν λέω, καλά ήταν, μ' έκανε άντρα!) όσο για το επεισοδιακό τέλος!
@dimitris91 ρε συ, έχω ένα σπίτι εδώ Αθήνα και άλλα 2 σε άλλες πόλεις. Δεν μου στέλνεις ένα μνμ μα δούμε αν συμπίπτουν οι πόλεις μας, μπας και έρθει το κορίτσι να καθαρίσει τα μπουριά;