Νέα

Παντρεμένες περιπτώσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ydroxoos^
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
η πρωτη μου παντρεμενη το 2002 και η τελευταια περυσι 2022. ολα ειναι σχετικα και καθε περιπτωση ειναι αλλιως οπως ορθα εγραψε ο φιλος bdsm72. ανθρωποι ειμαστε ολοι, οσες ομοιοτητες κι αλλες τοσες οι διαφορες μας. οι γενικευσεις δεν βοηθανε συχνα. θελει τροπο, υπομονη, μεθοδικοτητα και προσοχη η οποια επαφη μαζι τους.
Υπομονη , μεθοδικότητα και προσοχή, όπως τα λες.
και αμα γαμήσεις σφύρα μου.

Το κυνήγι παντρεμένης εμπεριέχει επικινδυνότητα. Σαν να κυνηγάς αγριογούρουνο.
Ανα πάσα στιγμή κινδυνευεις απο την υπερένταση να σε περάσουν οι άλλοι για αγριογούρουνο και να φας 3-4 βόλια απο τα 9, ενίοτε απο μονόβολο μπορεί να το φας και αυτό.
Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να πυροβολήσεις εσύ κάποιον άλλο.
Ας αφήσω τις μεταφορικές ρήσεις,
λοιπόν:
Γάμησες την παντρεμένη; Κινδυνεύεις από τον άντρα της, απο το κινητό σου, απο τα πουστικα καρφιά, από τους γείτονες, και από την ίδια την γυναίκα σου.
Όλοι θα σου χαμογελάνε αλλά δεν θα ξέρεις τι ξέρουν και πότε θα πληρώσεις.
Ξέχνα τον ύπνο του δικαίου.
Θα σε τρωνε οι Ερινύες οι Άρπυιες ο φόβος και η αμφιβολία.

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Αυτό ακριβώς έχω παρατηρήσει κι εγώ!
Το οποίο είναι εντελώς παράδοξο φαινομενικά, απορείς δηλαδή γιατί ψάχνεται η άλλη όταν είναι πλάι σε έναν καλοστεκούμενο και προσεγμένο άνδρα!
Αμ δεν ψάχνει κάτι φαινομενικά 'ανώτερο' αλλά κάτι διαφορετικό, ίσως το πιο μπρουτάλ, οικείο, πιο ανδρίλα ίσως...
Παρατηρώντας κι εμένα το ίδιο βασικά, περισσότερο γάμησα σε φάσεις που ήμουν χύμα και στ @@ μου (πχ ντίρλα, ιδρωμένος και ταλαιπωρημένος σε άκυρο μέρος με άκυρη παρέα) παρά στα κυριλίκια μου πχ γάμους και κοινωνικές εκδηλώσεις όπου ένιωθα τζωρτζ κλούνι από τα λιντλ.
Ποιός ξέρει, σίγουρα κάτι εμπνέει η ρακενδυσιά και η γυφτιά στις γυναίκες της Ελλάδας (ίσως τους θυμίζουμε τους παρακμιακούς πατεράδες τους που έβλεπαν αγώνες του Παναιτωλικού καθισμένοι σε βρώμικους καναπέδες, δεν ξέρω).

Τέλος, βλέπω και ποιοί τα καταφέρνουν καλύτερα σ αυτό τον τομέα: βλέπω γνωστά μου 'τυπάκια' χαλαροί που φέρουν ελαφρά εσσάνς κουραδομαγκιάς μεν, αλλά είναι εντελώς στ @@ τους δε, να δέχονται 'επίθεση' απο γυναίκες διάφορων επιπέδων!
Κι από την άλλη, βλέπω άλλους γνωστούς μου να λιώνουν στα γυμναστήρια, να φροντιζουν ναναι πάντα άψογα σιδερωμένα τα ρούχα τους, μερικοί βγάζουν και καλά λεφτά, και καταντούν απλούστατα να είναι κομπάρσοι σε ζωές μέτριων γυναικών.

Φαντάζομαι πως απλά οι παραπάνω παντρεύονται αυτές τις γυναίκες, αυτές μετά κάπου βγάζουν απωθημένα της εφηβείας τους κοιτώντας αξύριστους φορμoφόρους ίσως...ακούγεται βλακώδες, αλλά δεν ξέρω που να το αποδώσω!
συμφωνω ετσι ειναι.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Οι γυναίκες έχουν μύτη. Μυρίζουν τον άντρα που γαμάει το έχουμε ξαναπεί.
Δεν έχετε παρατηρήσει, ότι όταν ξεμουνιάζετε την γυναίκα σας, την γκόμενα σας, όταν πέφτει πολύ γαμήσι, τοτε σου την πέφτουν και άλλες γυναίκες και έχεις περισσότερη πέραση; Ενώ σε περιοδους αγαμίας περνάς απαρατήρητος.

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Δεν έχετε παρατηρήσει, ότι όταν ξεμουνιάζετε την γυναίκα σας, την γκόμενα σας, όταν πέφτει πολύ γαμήσι, τοτε σου την πέφτουν και άλλες γυναίκες και έχεις περισσότερη πέραση; Ενώ σε περιοδους αγαμίας περνάς απαρατήρητος.
Σωστος...η αγαμια φαινεται απο χιλιομετρα και δυστυχως ειναι απωθητικη για τις γυναικες

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
Αυτό ακριβώς έχω παρατηρήσει κι εγώ!
Το οποίο είναι εντελώς παράδοξο φαινομενικά, απορείς δηλαδή γιατί ψάχνεται η άλλη όταν είναι πλάι σε έναν καλοστεκούμενο και προσεγμένο άνδρα!
Αμ δεν ψάχνει κάτι φαινομενικά 'ανώτερο' αλλά κάτι διαφορετικό, ίσως το πιο μπρουτάλ, οικείο, πιο ανδρίλα ίσως...
Παρατηρώντας κι εμένα το ίδιο βασικά, περισσότερο γάμησα σε φάσεις που ήμουν χύμα και στ @@ μου (πχ ντίρλα, ιδρωμένος και ταλαιπωρημένος σε άκυρο μέρος με άκυρη παρέα) παρά στα κυριλίκια μου πχ γάμους και κοινωνικές εκδηλώσεις όπου ένιωθα τζωρτζ κλούνι από τα λιντλ.
Ποιός ξέρει, σίγουρα κάτι εμπνέει η ρακενδυσιά και η γυφτιά στις γυναίκες της Ελλάδας (ίσως τους θυμίζουμε τους παρακμιακούς πατεράδες τους που έβλεπαν αγώνες του Παναιτωλικού καθισμένοι σε βρώμικους καναπέδες, δεν ξέρω).

Τέλος, βλέπω και ποιοί τα καταφέρνουν καλύτερα σ αυτό τον τομέα: βλέπω γνωστά μου 'τυπάκια' χαλαροί που φέρουν ελαφρά εσσάνς κουραδομαγκιάς μεν, αλλά είναι εντελώς στ @@ τους δε, να δέχονται 'επίθεση' απο γυναίκες διάφορων επιπέδων!
Κι από την άλλη, βλέπω άλλους γνωστούς μου να λιώνουν στα γυμναστήρια, να φροντιζουν ναναι πάντα άψογα σιδερωμένα τα ρούχα τους, μερικοί βγάζουν και καλά λεφτά, και καταντούν απλούστατα να είναι κομπάρσοι σε ζωές μέτριων γυναικών.

Φαντάζομαι πως απλά οι παραπάνω παντρεύονται αυτές τις γυναίκες, αυτές μετά κάπου βγάζουν απωθημένα της εφηβείας τους κοιτώντας αξύριστους φορμoφόρους ίσως...ακούγεται βλακώδες, αλλά δεν ξέρω που να το αποδώσω!
Στις γυναίκες υπάρχει η φαντασίωση του Πυγμαλιωνα - θα βρω έναν αλήτη και θα τον στρώσω. Αυτό μεταφράζεται θα βρω ένα μαλάκα ,θα του αλλάξω ζωή ,θα τον κάνω όπως πιστεύω εγώ ότι είναι ο ιδανικός άντρας και μετά θα έχω απόλυτη εξουσία επάνω του. Και αν τον βαρεθώ πάμε για άλλο challenge.

Σε πλούσιες που δεν έχουν πρόβλημα επιβιωσης παίζει επίσης ότι θέλουν "λαϊκά παιδιά" ,γιατί έτσι και καλά εξαγνίζονται οι αμαρτίες τους που είχαν πλούσιο μπαμπά, ενώ γίνονται και αυτές παιδιά του λαού. Κατά βάσει εκεί εκπληρώνεται μία φαντασίωση και μετά άντε γεια. Αν προσέξεις τους στίχους του Common People των Pulp μιλάει για μια Ελληνίδα στην Αγγλία που είχε ακριβώς τέτοια συμπλέγματα.

Να είσαι όμως σίγουρος ότι για κάτι σταθερό θέλουν το φραγκάτο τυπάκι.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Εμείς οι παντρεμένοι γαμαμε άλλες και παντρεμένες και ελεύθερες γιατί μας αρέσει το σεξ και όλα για την καύλα γίνονται ούτε εκδίκηση ούτε ανασφάλειες .....ίσως και κάποιες γυναίκες το ίδιο ....τόσα τρίο και τετράδες ...δεν γίνονται με το ζόρι....το θέλουν και οι γυναίκες.....για την καύλα ζουν και αυτές ...και γίνονται πολλά τέτοια σχήματα

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.058
Πόντοι
3.506

Τα λεφτα φερνουν λεφτα και τα μουνια φερνουν μουνια!

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Εμείς οι παντρεμένοι γαμαμε άλλες και παντρεμένες και ελεύθερες γιατί μας αρέσει το σεξ και όλα για την καύλα γίνονται ούτε εκδίκηση ούτε ανασφάλειες .....ίσως και κάποιες γυναίκες το ίδιο ....τόσα τρίο και τετράδες ...δεν γίνονται με το ζόρι....το θέλουν και οι γυναίκες.....για την καύλα ζουν και αυτές ...και γίνονται πολλά τέτοια σχήματα
σωστα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Γιατί γίνεται συζήτηση για απλά πράγματα ....μας αρέσει το σεξ και η καύλα ...όλα για την καύλα ....και οι γυναίκες το ίδιο ....όσες ξέρουν ....ακόμα και παιδιά να έχουν η καύλα καύλα

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.058
Πόντοι
3.506
Γιατί γίνεται συζήτηση για απλά πράγματα ....μας αρέσει το σεξ και η καύλα ...όλα για την καύλα ....και οι γυναίκες το ίδιο ....όσες ξέρουν ....ακόμα και παιδιά να έχουν η καύλα καύλα

Καυλα τελεια και παυλα!

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.760
Πόντοι
456
Υπομονη , μεθοδικότητα και προσοχή, όπως τα λες.
και αμα γαμήσεις σφύρα μου.

Το κυνήγι παντρεμένης εμπεριέχει επικινδυνότητα. Σαν να κυνηγάς αγριογούρουνο.
Ανα πάσα στιγμή κινδυνευεις απο την υπερένταση να σε περάσουν οι άλλοι για αγριογούρουνο και να φας 3-4 βόλια απο τα 9, ενίοτε απο μονόβολο μπορεί να το φας και αυτό.
Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να πυροβολήσεις εσύ κάποιον άλλο.
Ας αφήσω τις μεταφορικές ρήσεις,
λοιπόν:
Γάμησες την παντρεμένη; Κινδυνεύεις από τον άντρα της, απο το κινητό σου, απο τα πουστικα καρφιά, από τους γείτονες, και από την ίδια την γυναίκα σου.
Όλοι θα σου χαμογελάνε αλλά δεν θα ξέρεις τι ξέρουν και πότε θα πληρώσεις.
Ξέχνα τον ύπνο του δικαίου.
Θα σε τρωνε οι Ερινύες οι Άρπυιες ο φόβος και η αμφιβολία.

δεν συνηθιζω να μπαινω σε αντιπαραθεση. ειπα, ειπες, παμε παρακατω.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Για το μουνι της Αλεξάνδρας
τα κάνει όλα ενας αντρας...

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.611
Πόντοι
6.186
Από τα 22 έως τα 24 μου πήδαγα μια παντρεμένη 5 χρόνια μεγαλύτερη , αυτή ενώ ήταν ωραίο μουνη ως συνήθως παντρεύτηκε τον ωραίο μπατίρη κ μετά κατάλαβε τι μαλακια έκανε! Τον πρώτο 1,5 χρόνο όλα μια χαρά συναντήσεις μόνο για γαμησια κ καμία βόλτα στην Αθήνα, εγώ λόγο δουλειάς (ναυτικός) είχα χρήματα κ άρχισε να βλέπει πως είναι κανονικά ο κόσμος κ να κολλάει όποτε όταν άρχισε να γίνεται πιεστική το τελείωσα .
Μετά πήρα μια καθαρίστρια στο σπίτι από την Ουγγαρία , 35 τότε αυτή ψιλή ξανθιά γαλανομάτα κορμάρα με βιζαρες , αυτή όταν ήταν 20 γνώρισε έναν μαλακα έλληνα που είχε πάει διακοπές στην χώρα της κ την έφερε Ελλάδα της έκανε δυο παιδιά αλλά ο τύπος ήταν ρεμάλι κ δεν ασχολούνταν οποτε δούλευε αυτή να μεγαλώσει τα παιδιά . Από τότε μέχρι τώρα που είναι 42 δυο φορές την βδομάδα που έρχεται να καθαρισει των τρώει κ φεύγει κ το καλύτερο είναι ότι δεν σε ενοχλεί καθόλου ξανά !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Από τα 22 έως τα 24 μου πήδαγα μια παντρεμένη 5 χρόνια μεγαλύτερη , αυτή ενώ ήταν ωραίο μουνη ως συνήθως παντρεύτηκε τον ωραίο μπατίρη κ μετά κατάλαβε τι μαλακια έκανε! Τον πρώτο 1,5 χρόνο όλα μια χαρά συναντήσεις μόνο για γαμησια κ καμία βόλτα στην Αθήνα, εγώ λόγο δουλειάς (ναυτικός) είχα χρήματα κ άρχισε να βλέπει πως είναι κανονικά ο κόσμος κ να κολλάει όποτε όταν άρχισε να γίνεται πιεστική το τελείωσα .
Μετά πήρα μια καθαρίστρια στο σπίτι από την Ουγγαρία , 35 τότε αυτή ψιλή ξανθιά γαλανομάτα κορμάρα με βιζαρες , αυτή όταν ήταν 20 γνώρισε έναν μαλακα έλληνα που είχε πάει διακοπές στην χώρα της κ την έφερε Ελλάδα της έκανε δυο παιδιά αλλά ο τύπος ήταν ρεμάλι κ δεν ασχολούνταν οποτε δούλευε αυτή να μεγαλώσει τα παιδιά . Από τότε μέχρι τώρα που είναι 42 δυο φορές την βδομάδα που έρχεται να καθαρισει των τρώει κ φεύγει κ το καλύτερο είναι ότι δεν σε ενοχλεί καθόλου ξανά !
Πω ρε φίλε τι ήθελες και το ανέφερες...θα σε πρηξουν τα αρχιδια στα πμ κυριακάτικα για το τηλ της καθαρίστριας! :cheesy:εγω λέω να απενεργοποιηθείς για σήμερα !

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.058
Πόντοι
3.506
Πω ρε φίλε τι ήθελες και το ανέφερες...θα σε πρηξουν τα αρχιδια στα πμ κυριακάτικα για το τηλ της καθαρίστριας! :cheesy:εγω λέω να απενεργοποιηθείς για σήμερα !

Αν καθαριζει και στις γωνιες, αξιζει. Χαχαχα!

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.611
Πόντοι
6.186
δεν βιζιταρι ρε κ δεν είμαι αθηνα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom