Νέα

Παντρεμένες από επαρχία που ανεβαίνουν Αθήνα συχνά!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
εχω φτασει κι εγω 1-2 φορες τα 10 αλλα κρατησε λιγο γιατι εξαντληθηκα απ το σφιξιμο.
φοραω ομως τακουνι μεγαλο και οι καραφλες ειμαστε πιο σεξι οποτε εσυ με ζηλευεις
ασε που λογικα σε εχω και στα κιλα ευκολα
Εντάξει... Το παράκανες!!! Πάρε μια δικιά μου πρόσφατη και σε παρακαλώ μαζέψου λίγο!!!
Για ευνόητους λόγους μπαίνω εδώ μέσα με ψευδόνυμο αλλά μην τα κάνουμε και όλα ίσιωμα!!!
Screenshot_20221103_161051.jpg

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Καλα θα ηταν...
Μεχρι πριν καμια 10ετια γινοντουσαν αβερτα τετοια σκηνικα
Σημερα με τοσες εκδιδομενες νομιζω ειναι ειδος υπο εξαφανιση αυτο το spor

grannakias1988

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
2.474
Πόντοι
440
καλησπερα μαγκες! γιατι ανεμεργο αυρο το ωραιο θρεντ; τελικα χαθηκε ο φιλος;! δε μας ειπε,μαθαμε τι εκανε η κυρα του στην αθηνα..;

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.184
Πόντοι
201

grannakias1988

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
2.474
Πόντοι
440
εκ των εσω πληροφορια! χεχε η κυρια δεν εμεινε στη βαση της για να ψηφισει και σαββατο ανηφορισε στην αθηνα!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.765
Πόντοι
3.506
Σημερα με τοσες εκδιδομενες νομιζω ειναι ειδος υπο εξαφανιση αυτο το spor
Όχι. Παίζει ακόμα το συγκεκριμένο άθλημα. Ειδικά τώρα που το ιντερνέτι έχει καταργήσει τις αποστάσεις και επιφέρει άμεση επικοινωνία. Επίσης παρέχεται γι αυτές μεγαλύτερη ασφάλεια από ότι να βρουν εξωσυζυγική σχέση στη πόλη που διαμένουν.

Μη ξεχνάς ότι το free γαμίσι όταν σε γουστάρουν είναι κατά πολύ καλύτερο από οτιδήποτε πληρωμένο. Οπότε κάποιοι το προτιμάμε από τις εκδιδόμενες.

Είμαι ένας από αυτούς που μου 'χει κάτσει επανειλημμένως τέτοια περίπτωση.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
Όχι. Παίζει ακόμα το συγκεκριμένο άθλημα. Ειδικά τώρα που το ιντερνέτι έχει καταργήσει τις αποστάσεις και επιφέρει άμεση επικοινωνία. Επίσης παρέχεται γι αυτές μεγαλύτερη ασφάλεια από ότι να βρουν εξωσυζυγική σχέση στη πόλη που διαμένουν.

Μη ξεχνάς ότι το free γαμίσι όταν σε γουστάρουν είναι κατά πολύ καλύτερο από οτιδήποτε πληρωμένο. Οπότε κάποιοι το προτιμάμε από τις εκδιδόμενες.

Από fb ή κάνα badoo να υποθέσω?

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.765
Πόντοι
3.506
Από fb ή κάνα badoo να υποθέσω?
Όχι. Διαδικτυακό forum κοινού καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, που κατέληξε σε pm και από εκεί τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.

Έχει κάτσει όμως στοχευμένα και από ΦουΜπου. Badoo κλπ, είναι εδώ και 10 χρόνια άχρηστα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936

Και εγώ παλιότερα Αθήνα Βόλο ήμουν κάθε Σ/Κ. Η κυρά ήταν από Λάρισα και μοιράζαμε την απόσταση

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.300
Πόντοι
3.936
Όχι. Διαδικτυακό forum κοινού καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, που κατέληξε σε pm και από εκεί τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.

Έχει κάτσει όμως στοχευμένα και από ΦουΜπου. Badoo κλπ, είναι εδώ και 10 χρόνια άχρηστα.
Έτσι. Από social και τσατ 99% είναι καταδικασμένο να αποτύχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom