Νέα

Παντρεμένες από επαρχία που ανεβαίνουν Αθήνα συχνά!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amorios

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Like
561
Πόντοι
80
Καλησπέρα τύποι, σαν πιο νέος εγώ που μπορώ να βρω μια τέτοια απλά για ξέσκισμα και χύσιμο μέσα, μιας και η δικιά μου ειναι σε ηλικία που πιάνει παιδιά?

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Καλησπέρα τύποι, σαν πιο νέος εγώ που μπορώ να βρω μια τέτοια απλά για ξέσκισμα και χύσιμο μέσα, μιας και η δικιά μου ειναι σε ηλικία που πιάνει παιδιά?
Τυπε στο κατάλληλο σαιτ βρίσκεσαι.
Ήδη θα έχεις λάβει δεκάδες προτάσεις για χύσιμο μέσα σε γκόμενές.
Ξεκινά άμεσα για να τις προλαβεις όλες

amorios

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Like
561
Πόντοι
80
Τυπε στο κατάλληλο σαιτ βρίσκεσαι.
Ήδη θα έχεις λάβει δεκάδες προτάσεις για χύσιμο μέσα σε γκόμενές.
Ξεκινά άμεσα για να τις προλαβεις όλες
Σταμάτησα τώρα λίγο γτ στέρεψαν...αύριο πάλι

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Ρε τύπε τι σε νοιάζει μετά από 30 χρόνια γάμου; Άντε στη Μισέλ να βρεις την υγειά σου..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Ρε τύπε τι σε νοιάζει μετά από 30 χρόνια γάμου; Άντε στη Μισέλ να βρεις την υγειά σου..
Αυτό που το βάζεις τυπε ανώμαλος είναι να θέλει να γαμαει την ίδια γυναίκα 30 χρόνια

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
185
Πόντοι
1
καλησπερα αλανια και θελω τη βοηθεια των παλιοτερων και εμπειρων-μη προκατειλημμενων...παντρεμεμη μανταμ 30+ χρονια στεφανι...το γεγονος οτι το τελευταιο 8μηνο καθε λιγο και λιγακι ειναι αθηνα για ..γιατρο,αλλα δε λειπουν οι συναυλιες του παριου,600αρια στα χοντος σεντερ κλπ..να με ..ανησυχησει οτι υπαρχει και..σπρωχτης;;
πολλα γαμησια θα παιζουν ειτε επι πληρωμη ειτε οχι ! ισως σε απαταει και με γυναικες ή τραβελια επισης ! ακομη μπορει να ειναι και φετιχιστρια με ανωμαλα γουστα !
εχεις τετοιο διαμαντι διπλα σου πες της να συμμετασχεις και εσυ !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ααα εσυ οταν ανεβαινεις αθηνα δεν γαμας ή δεν σε γαμαει καποιος /α ?

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
185
Πόντοι
1
πολυ γουσταρω τον κοσμο που βλεπει για σοβαρες σχεσεις και γαμους τετοιες γυναικες ! εχει αυτος ολες τις υποχρεωσεις και εμεις απλα τις πηδαμε και βγαζουμε γουστα!

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
185
Πόντοι
1
παντου εχει τετοιες οσες γουσταρεις και οπως γουσταρεις ! μην ξεχασεις να δινεις και περιγραφες στη δικια σου για τα γουστα που θα βγαζεις μαζι τους ! να της λες οτι οταν μεγαλωσεις θα χαιρομαστε καλυτερα τον ερωτα μας !

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.805
Πόντοι
216
καλησπερα αλανια και θελω τη βοηθεια των παλιοτερων και εμπειρων-μη προκατειλημμενων...παντρεμεμη μανταμ 30+ χρονια στεφανι...το γεγονος οτι το τελευταιο 8μηνο καθε λιγο και λιγακι ειναι αθηνα για ..γιατρο,αλλα δε λειπουν οι συναυλιες του παριου,600αρια στα χοντος σεντερ κλπ..να με ..ανησυχησει οτι υπαρχει και..σπρωχτης;;
:jerking::jerking::jerking:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Σίγουρα έχασες το μάθημα γεωγραφίας στο σχολείο.....

:tooth:
Δίκιο έχεις ρε τύπε, την πάτησα άσχημα :cheesy::cheesy::cheesy:
Λόγω κεκτημένης ταχύτητας και δεσμών καλοκαιρινών θεωρούσα το Γυθειάκι κέντρο του κόσμου!!!

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Δίκιο έχεις ρε τύπε, την πάτησα άσχημα :cheesy::cheesy::cheesy:
Λόγω κεκτημένης ταχύτητας και δεσμών καλοκαιρινών θεωρούσα το Γυθειάκι κέντρο του κόσμου!!!
Mε την ευκαιρία λοιπόν,λίγη γεωγραφία.Πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας Λακωνίας ,η Σπάρτη.Η Σπάρτη είναι και η έδρα του δημοτικής ενότητας Σπαρτιατών. Δήμος Ανατολικής Μάνης , με έδρα (διοικητική) του Δήμου το Γύθειο και έδρα (ιστορική) την Αρεόπολη .Εχει γίνει αυτή η πατέντα γιατί στην Αρεόπολη ξεκίνησε ο απελεθερωτικός αγώνας του 21 (17/3/1821) ,αλλά και γιατί ο Δήμαρχος ,από την δημιουργία το 2010 του διευρυμένου δήμου με το πρόγραμμα Καλλικράτης και μέχρι σήμερα, ,είναι από την Αρεόπολη (και με τα κονέ του και το νταβατζιλίκι του, τα κανόνισε όπως γούσταρε ) .Δήμος Ευρώτα με έδρα την Σκάλα.

Satir0s

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2015
Like
342
Πόντοι
21
Τυπαρε αντί να χωρίσετε εγώ θα λεγα να της πεις να συνεχίσει και να σου δίνει 40%.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
Στανταρ τυπε! Ξερω και εγω μια που ανεβαίνει τακτικά στην Αθηνα, ο ανδρας ναυτικος, τον παντρεύτηκε μονο για τα φράγκα, αλλα εντάξει ο τυπος ηθελε να παντρευτεί μουναρα το οποιο ειναι μεγάλο ρίσκο για κάποιον που ειναι ναυτικος, ακομα και τωρα λιγο πριν τα 50 και με δυο παιδιά ειναι φουλ γαμησιμη.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Μην ανησυχείς θα το μάθεις, ως συνήθως τελευταίος.

horatios

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2022
Like
23
Πόντοι
0
εγω παντως πιστευω για γιατρους ανεβαινει
3dbc682a-22ec-402d-80c6-8684bfd08f11-jpeg.882827

Για κωλονοσκοπηση μαλλον

Α-Ω