Διαγραμμένο μέλος 219987
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
τωρα ειναι κερατας οχι μαλακαςΓιατί τώρα δεν είναι;
τωρα ειναι κερατας οχι μαλακαςΓιατί τώρα δεν είναι;
Πιο μέσα είπε και κάτι για πρωτεύουσα! Γύθειο λοιπόν!!! Εκτός αν έχασα κάτι...Αυτό που με σταναχωρεί είναι ότι για πολλούς η Μάνη είναι το ίδιο με την Σκάλα........όσο για τον φίλο μας,τι παντρεμένες από επαρχία,έδω έχουμε παντρεμένες από τα ΒΠ που κατεβαίνουν κάθε μέρα ΝΠ για να γκομενίσουν και να ξεσκιστούν (και το ανάποδο).
Οι εξομολογήσεις δεν βγαίνουν παραέξω τύπε.επελεξα αυτο εδω το μεσο εφοσον παρεχει "ασφαλεια" και εχεμυθεια οπως διατυμπανιζετε! και ελπιζω να με επιβεβαιωσετε!
χμμ, αν ακούει Γιάννη Πάριο είναι αρκετός λόγος για να κάνεις αίτηση διαζυγίου, είτε σου τα φοράει είτε όχι,αλλα δε λειπουν οι συναυλιες του παριου
Αν στείλει όμως το τηλ μπορεί να βγάλει και κάνα φράγκοτωρα ειναι κερατας οχι μαλακας
Αγαπημένος πάριος τυπε...το γεγονος οτι το τελευταιο 8μηνο καθε λιγο και λιγακι ειναι αθηνα για ..γιατρο,αλλα δε λειπουν οι συναυλιες του παριου,600αρια στα χοντος σεντερ κλπ..να με ..ανησυχησει οτι υπαρχει και..σπρωχτης;;
Η υπόληψη δεν θα σου πέσει, αλλά η ψυχολογία σου δεν θα σου πέσει;;;κοίταξε, από προσωπική πείρα γράφω. Εγώ π.χ. με τη σύζυγο ούτε που ασχολούμαι πλέον σεξουαλικά. Κι έχω σταματήσει να κυνηγάω την κάθε ψωνισμένη. Το έχω κάνει όλη μου τη ζωή, φτάνει πια.
Οπότε επαγγελματίες και ξερό ψωμί, έχω κάνει σεξ με κορίτσια που ούτε στον ύπνο μου δεν θα έβλεπα στην "κανονική" ζωή μου.
Άντε λοιπόν και μου την έκανε η σύζυγος και πηδήχτηκε με άλλον - και τι έγινε, θα μου πέσει η υπόληψη;
Ποιος ποιος; ποιος μωρό μου ποιος;;;Αγαπημένος πάριος τυπε...
Ποιος, ποιος, ποιος μωρό μου ποιος
Ποιος σε έχει φιλημένη και στα χείλη δαγκωμένη
Και στα χείλη δαγκωμένη, ποιος σε έχει φιλημένη
Ποιος, ποιος, θέλω να ξέρω ποιος
Ποιος σε πήγαινε βαρκάδα πίσω στη βαθιά λαγκάδα
Πίσω στη βαθιά λαγκάδα ποιος σε πήγαινε βαρκάδα
Ποιος σε πήγαινε σεργιάνι μες της Πάρου το λιμάνι
Μες της Πάρου το λιμάνι ποιος σε πήγαινε σεργιάνι
Ποιος σε πήγαινε το βράδυ μες στο πίσω το λιβάδι
Μες στο πίσω το λιβάδι ποιος σε πήγαινε το βράδυ
τι να κανουμε τυπε η κυρια ηθελε να νταλαβεριστει στην αθηνα ντε και σονι να γαμηθει με ντοπιο ?Τυπε δεν έχετε hondo στην Λακωνία-Μεσσηνια ?
αυτό που κυρίως με πειράζει είναι που πιάστηκα μαλάκας και φορτώθηκα σύζυγο. Αν μου τα φορέσει θα είναι μια καλά αφορμή για πολιτισμένο διαζύγιοΗ υπόληψη δεν θα σου πέσει, αλλά η ψυχολογία σου δεν θα σου πέσει;;;
Δεν θα σε πειράξει καθόλου που σου τα φόρεσε;;;
Υπάρχουν, ακόμη αλλά τώρα που πέρασε η πανδημία,χαλάρωσε λίγο το έργο, ποίο παλιά πρίν την εποχή της πανδημίας, είχα γνωρίσει και εγώ gilf 55 άρα από την Λάρισα,και cougar 70 άρα από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, πέρασα καλά δεν λέω, αλλά πάνε αυτά, έμεινα με της ανάμνησηςκαλησπερα αγαπητε αντμιν...δεν ειμαι και τοσο..γενικο πλεον στις μερες μας δηλαδη;!
Αυτή που τραβιέμαι τώρα είναι ακριβώς τέτοια περίπτωση. Κάθε μήνα έρχεται από τη πόλη της, και καλά στη μάνα της, για μαραθώνιο πούτσας. Ευλογημένο ιντερνέτι!καλησπερα αλανια και θελω τη βοηθεια των παλιοτερων και εμπειρων-μη προκατειλημμενων...παντρεμεμη μανταμ 30+ χρονια στεφανι...το γεγονος οτι το τελευταιο 8μηνο καθε λιγο και λιγακι ειναι αθηνα για ..γιατρο
Τι σχέση έχουμε με τους γυφτορομά σκαλαίους?Αυτό που με σταναχωρεί είναι ότι για πολλούς η Μάνη είναι το ίδιο με την Σκάλα........
Σίγουρα έχασες το μάθημα γεωγραφίας στο σχολείο.....Πιο μέσα είπε και κάτι για πρωτεύουσα! Γύθειο λοιπόν!!! Εκτός αν έχασα κάτι...
Πάνε και σε γαμιστρωνες τα ντοκτορά?εγω παντως πιστευω για γιατρους ανεβαινει