Διαγραμμένο μέλος 223071
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2022
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 200
αγαπητε τυπε "θεμα" στο σαιτ πρωτη φορα ανοιγω..ευχαριστω!Το έχει ξαναπεί ο Σπαρτιάτης ή ο Σκαλαίος?
Αλληλομαλακία φάση αχνοφαίνεται....
αγαπητε τυπε "θεμα" στο σαιτ πρωτη φορα ανοιγω..ευχαριστω!Το έχει ξαναπεί ο Σπαρτιάτης ή ο Σκαλαίος?
Όχι ο ίδιος ο νηματοθετης την έχει αναφέρει σε ανύποπτη στιγμή ...Το έχει ξαναπεί ο Σπαρτιάτης ή ο Σκαλαίος?
ελα φιλε μου μηπως εχει καοριτσι γυρω στα 18 και ανεβαινουν μαζι αθηνα; απο λακωνια ναι η γυναικα γυρω στα 45 δεν ειμαι σιγουροςκαλησπερα αλανια και θελω τη βοηθεια των παλιοτερων και εμπειρων-μη προκατειλημμενων...παντρεμεμη μανταμ 30+ χρονια στεφανι...το γεγονος οτι το τελευταιο 8μηνο καθε λιγο και λιγακι ειναι αθηνα για ..γιατρο,αλλα δε λειπουν οι συναυλιες του παριου,600αρια στα χοντος σεντερ κλπ..να με ..ανησυχησει οτι υπαρχει και..σπρωχτης;;
αγαπητε τυπε "θεμα" στο σαιτ πρωτη φορα ανοιγω..ευχαριστω!
Όχι ο ίδιος ο νηματοθετης την έχει αναφέρει σε ανύποπτη στιγμή ...
Ανέβαζε φωτό της πουρης με στρίγκο πριν κάποιες ημέρες και σήμερα ψάχνει ποιός Αθηναίος την ζμπρώχνει...
εγω παντως πιστευω για γιατρους ανεβαινειΌχι ο ίδιος ο νηματοθετης την έχει αναφέρει σε ανύποπτη στιγμή ...
Ανέβαζε φωτό της πουρης με στρίγκο πριν κάποιες ημέρες και σήμερα ψάχνει ποιός Αθηναίος την ζμπρώχνει...
το οτι ειναι "ενεργη" στο ..συζυγικο φακο δεν επηρεαζει απολυτα την ανοδο στην πρωτευουσα..εγω παντως πιστευω για γιατρους ανεβαινει
ελα λιγο προς τα...εδω! προς τη "πρωτευουσα" του νομου!Greece lover μάλλον ξέρω τι λέω έ μάν?
Από εκεί κατάγομαι...ελα λιγο προς τα...εδω! προς τη "πρωτευουσα" του νομου!
η επιστημονικη ομαδα εμπειρογνωμονων του μπου εμιλησε εσυ πιστευε οτι θεςτο οτι ειναι "ενεργη" στο ..συζυγικο φακο δεν επηρεαζει απολυτα την ανοδο στην πρωτευουσα..
τετοιο μαλλι ειχε και η ντεμυ μαρκορα ομως μαστορασημα κατατεθεν το ξαθο..πλατινε μαλλι τυπε..
το οτι ειναι "ενεργη" στο ..συζυγικο φακο δεν επηρεαζει απολυτα την ανοδο στην πρωτευουσα..
μμμμμμ αν δεν σε ενωχλει φιλε μου και θελεις να βγαζεις μεροκαματο πες της οτι πουτανιες στο σπιτι δεν σηκωνεις και να σου δεινει τουλαχιστο τα μισα σιγουρα κατα 98% ειναι αυτη που προανεφερα πολυ δραστηρια στην αθηναεγω παντως πιστευω για γιατρους ανεβαινει
δε ..συμβαδιζουν οι ηλικιες τυπε!μμμμμμ αν δεν σε ενωχλει φιλε μου και θελεις να βγαζεις μεροκαματο πες της οτι πουτανιες στο σπιτι δεν σηκωνεις και να σου δεινει τουλαχιστο τα μισα σιγουρα κατα 98% ειναι αυτη που προανεφερα πολυ δραστηρια στην αθηνα
39 μμου ειπε εγω την εκανα 45+δε ..συμβαδιζουν οι ηλικιες τυπε!
αν εχει και κοριτσι που ανεβενουν μαζι αθηνα γυρο στα 18 ειναι σιγουρα αυτη39 μμου ειπε εγω την εκανα 45+
Στα 15και πως εχει 30+ χρονια στεφανι??? στα 12 στεφανωθηκε?
Ναι.. Σωστός απλά να χαμε να λεγαμεποια 15 αφου λεει πανω απο 30 γι αυτο ειπα 12 κατα προσεγγιση