Νέα

Παντρεμένες από επαρχία που ανεβαίνουν Αθήνα συχνά!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Μαρ 2022
Like
240
Πόντοι
21
Στα 15
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και ακόμα είναι Πέμπτη.. Μέχρι την Κυριακή εχουμε
ειπα εμενα μου ειπε 39 εγω την εκανα 45+ και μου ειπε την κορη την εκανε στα 17

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Όχι ο ίδιος ο νηματοθετης την έχει αναφέρει σε ανύποπτη στιγμή ...
Ανέβαζε φωτό της πουρης με στρίγκο πριν κάποιες ημέρες και σήμερα ψάχνει ποιός Αθηναίος την ζμπρώχνει...
:think::think:
Σκόπιμο ηταν. Μπας και πεταχτεί κανένα αλάνι και πει "ρε, σεις! κάπου τον ξέρω αυτον τον κώλο" και έχει κανένα στοιχείο να ξεκινήσει την έρευνα.

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.316
Πόντοι
2.606
καλησπερα αλανια και θελω τη βοηθεια των παλιοτερων και εμπειρων-μη προκατειλημμενων...παντρεμεμη μανταμ 30+ χρονια στεφανι...το γεγονος οτι το τελευταιο 8μηνο καθε λιγο και λιγακι ειναι αθηνα για ..γιατρο,αλλα δε λειπουν οι συναυλιες του παριου,600αρια στα χοντος σεντερ κλπ..να με ..ανησυχησει οτι υπαρχει και..σπρωχτης;;
1. Για να ανεβαίνει συνέχεια, κάτι υπάρχει και την τραβάει. Άρα, ναι, το πιθανότερο είναι να έχεις γίνει τάρανδος.
2. Πάρε την κάρτα σου πίσω. Αλλιώς, και με αυτούς τους ρυθμούς, σε βλέπω να παίζεις ακορντεόν στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, κάτω από το άγαλμα του Λεωνίδα.
3. Παρακολούθησέ την και κατάγραψέ την, αλλά μην της το πεις. Να έχεις και εσύ έναν κρυφό άσσο στο δικαστήριο.
4. Μην στενοχωριέσαι. Από κέρατα πέθανε μόνο ο ταυρομάχος.

Εγγρ.
5 Μαρ 2022
Like
240
Πόντοι
21
Σκόπιμο ηταν. Μπας και πεταχτεί κανένα αλάνι και πει "ρε, σεις! κάπου τον ξέρω αυτον τον κώλο" και έχει κανένα στοιχείο να ξεκινήσει την έρευνα.
στο blindchat.gr να ψαξει αν ειναι αυτη που νομιζω απο κει ψαρευει ας φτιαξει προφιλ με ηλικια 30-40 και θα τη φρει τετοιες ηλικιες ψαχνει βεβαια αν ειναι αυτη που λεω

OP
OP
Δ
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Like
1.210
Πόντοι
200
1. Για να ανεβαίνει συνέχεια, κάτι υπάρχει και την τραβάει. Άρα, ναι, το πιθανότερο είναι να έχεις γίνει τάρανδος.
2. Πάρε την κάρτα σου πίσω. Αλλιώς, και με αυτούς τους ρυθμούς, σε βλέπω να παίζεις ακορντεόν στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, κάτω από το άγαλμα του Λεωνίδα.
3. Παρακολούθησέ την και κατάγραψέ την, αλλά μην της το πεις. Να έχεις και εσύ έναν κρυφό άσσο στο δικαστήριο.
4. Μην στενοχωριέσαι. Από κέρατα πέθανε μόνο ο ταυρομάχος.
αγαπητε συναγωνιστη επειδη διακρινω σοβαροτητα στο μηνυμα σου..ειναι η κατηγορια του "δρα αθορυβα"! λεγοντας πχ στην κορη οτι "αισθανεται" μονη για παραδειγμα και θελει να ξεσκασει..θεωρω καταλαβαινεις..

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.484
Πόντοι
8.846
καλησπερα αλανια και θελω τη βοηθεια των παλιοτερων και εμπειρων-μη προκατειλημμενων...παντρεμεμη μανταμ 30+ χρονια στεφανι...το γεγονος οτι το τελευταιο 8μηνο καθε λιγο και λιγακι ειναι αθηνα για ..γιατρο,αλλα δε λειπουν οι συναυλιες του παριου,600αρια στα χοντος σεντερ κλπ..να με ..ανησυχησει οτι υπαρχει και..σπρωχτης;;
τύπε έχω φίλο ταξιτζη για τα πέρα δώθε. με τη διαμεσολάβησή μου σκόντο δεκάρικο :confused:
εχέμυθος, μεταφέρει και τον σπρώχτη αν χρειαστεί

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.884
Πόντοι
2.606
αγαπητε συναγωνιστη επειδη διακρινω σοβαροτητα στο μηνυμα σου..ειναι η κατηγορια του "δρα αθορυβα"! λεγοντας πχ στην κορη οτι "αισθανεται" μονη για παραδειγμα και θελει να ξεσκασει..θεωρω καταλαβαινεις..
παντως αν σε ρωτησει μωρο μου θες να το κανουμε θεματικο το δωματιο να ξερεις θα ειναι αργα :coffee:

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.316
Πόντοι
2.606
Όσο αθόρυβα και να δρα, θα πιαστεί. Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι σε καλή οικονομική κατάσταση (για να μην έπαθες εγκεφαλικό με την χρέωση των 600 ευρώ στα Χόντος). Πλήρωσε έναν ιδιωτικό ερευνητή, όταν ξαναέρθει στην Αθήνα, και θα βεβαιωθείς.
Πρόσεχε μόνο μην κάνεις καμιά μαλακία πάνω στα νεύρα σου, αν αποδειχθεί πως όντως η μαντάμ στα φοράει.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Like
1.210
Πόντοι
200
επελεξα αυτο εδω το μεσο εφοσον παρεχει "ασφαλεια" και εχεμυθεια οπως διατυμπανιζετε! και ελπιζω να με επιβεβαιωσετε!

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.186
Πόντοι
201
Ναι, υπάρχει καπνός. Το αν υπάρχει και φωτιά θα πρέπει να σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις να το ανακαλύψεις ή όχι. Πρώτα από όλα, δεν μας στεναχωρεί ποτέ κάτι που δεν γνωρίζουμε. Μπορεί (μπορεί, το τονίζω, καπνός υπάρχει) να είναι κάτι περιστασιακό και με προδιαγεγραμμένο φινάλε αργά ή γρήγορα. Εσύ τι θα κάνεις αν όντως σου τα φοράει; Είσαι προετοιμασμένος για διαζύγιο; Παίζει να της πεις οκ σε συγχωρώ; Θα μπορέσεις να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου γνωρίζοντας κάτι τέτοιο;

Α, και όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, βάλε έναν ερευνητή να το ψάξει. Το να δεις κάτι με τα μάτια σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα σκληρό και να σε σημαδέψει για την υπόλοιπη ζωή σου.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.884
Πόντοι
2.606
Ναι, υπάρχει καπνός. Το αν υπάρχει και φωτιά θα πρέπει να σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις να το ανακαλύψεις ή όχι. Πρώτα από όλα, δεν μας στεναχωρεί ποτέ κάτι που δεν γνωρίζουμε. Μπορεί (μπορεί, το τονίζω, καπνός υπάρχει) να είναι κάτι περιστασιακό και με προδιαγεγραμμένο φινάλε αργά ή γρήγορα. Εσύ τι θα κάνεις αν όντως σου τα φοράει; Είσαι προετοιμασμένος για διαζύγιο; Παίζει να της πεις οκ σε συγχωρώ; Θα μπορέσεις να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου γνωρίζοντας κάτι τέτοιο;

Α, και όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, βάλε έναν ερευνητή να το ψάξει. Το να δεις κάτι με τα μάτια σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα σκληρό και να σε σημαδέψει για την υπόλοιπη ζωή σου.
Και γιατί πρέπει να πληρώσει για κάτι που του το λέμε εμείς εδώ τσάμπα ;:confused:

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.316
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
5 Μαρ 2022
Like
240
Πόντοι
21
Πες το κι έτσι
Η ουσία δεν αλλάζει
λοιπο μαγκες εμενα η πρωην γυναικα μου με κερατωνε για χρονια μου το λεγαν ολοι και δεν ηθελα να το πιστεψω ακομα και ο πατερας μου μου το ελεγε αλλα εγω που να το πιστεψω οταν λοιπο με εδιωξε αφου με αφησε στον ασο να σημειωθει ειμουν ναυτικος με αρκετα λεφτα,αρχισανε να μου δεινουν στοιχεια πριν κανενας δεν μου εδεινε ολοι μου τα λεγαν αλλα στοιχεια τιποτα,αποδειχτηκε οτι οχι μονο πηδιωταν αλλα τροφοδοτουσε και με λεφτα τους γκομενους γιατι αυτη ειχε τα λεφτα του μαλακα ναυτικου παντα λοιπο ο κερατας τελευταιος τα μαθενει

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Την περίπτωση η γυναίκα να έχει στ'αλήθεια κάποιο ιατρικό ζήτημα δεν την εξετάζουμε καθόλου;;;;
Μπορεί ο γιατρός να της είπε "έχεις 1 χρόνο ζωής" Κι αυτή να σπρώχνει χρήμα στο Hondos έτσι, για γούστο!!!
Τι μουνόπανα έχουμε γίνει ρε φίλε;;;

OP
OP
Δ
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Like
1.210
Πόντοι
200
Την περίπτωση η γυναίκα να έχει στ'αλήθεια κάποιο ιατρικό ζήτημα δεν την εξετάζουμε καθόλου;;;;
Μπορεί ο γιατρός να της είπε "έχεις 1 χρόνο ζωής" Κι αυτή να σπρώχνει χρήμα στο Hondos έτσι, για γούστο!!!
Τι μουνόπανα έχουμε γίνει ρε φίλε;;;
οχι οχι ανεκαθεν, "εσπρωχνε" χρημα!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846
παιδιά, χαλαρώστε. Το συζυγικό σεξ είναι το πρόβλημα.
Όπως εμείς θέλουμε να πηδήσουμε κι άλλες παράλληλα με τη σύζυγο ή έστω να πάμε σε επαγγελματίες αν δεν βρίσκουμε γκόμενα (προσωπικά έχω πέσει με τα μούτρα στις επαγγελματίες εδώ και πάνω από χρόνο κι είναι υπέροχες) έτσι κι η σύζυγος μπορεί να θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο.
Ζούμε μόνο μια φορά, γυναίκες και άντρες.

Εγγρ.
17 Οκτ 2018
Like
945
Πόντοι
81
οχι οχι ανεκαθεν, "εσπρωχνε" χρημα!
Στο γιατρό πήγαινε τελικά?? Με τι πλήρωνε? Αν πλήρωνε με κάρτα τότε μπορείς να το δεις.. Τουλάχιστον να υπάρχει και λίγη αλήθεια σε όλο αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom