Νέα

Παντρεμένες από επαρχία που ανεβαίνουν Αθήνα συχνά!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.884
Πόντοι
2.606
παιδιά, χαλαρώστε. Το συζυγικό σεξ είναι το πρόβλημα.
Όπως εμείς θέλουμε να πηδήσουμε κι άλλες παράλληλα με τη σύζυγο ή έστω να πάμε σε επαγγελματίες αν δεν βρίσκουμε γκόμενα (προσωπικά έχω πέσει με τα μούτρα στις επαγγελματίες εδώ και πάνω από χρόνο κι είναι υπέροχες) έτσι κι η σύζυγος μπορεί να θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο.
Ζούμε μόνο μια φορά, γυναίκες και άντρες.
Του γλύκανες το χάπι τυπε :confused:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
καλησπερα αλανια και θελω τη βοηθεια των παλιοτερων και εμπειρων-μη προκατειλημμενων...παντρεμεμη μανταμ 30+ χρονια στεφανι...το γεγονος οτι το τελευταιο 8μηνο καθε λιγο και λιγακι ειναι αθηνα για ..γιατρο,αλλα δε λειπουν οι συναυλιες του παριου,600αρια στα χοντος σεντερ κλπ..να με ..ανησυχησει οτι υπαρχει και..σπρωχτης;;

@CBR250 τι λες;

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
οχι οχι ανεκαθεν, "εσπρωχνε" χρημα!
Οπότε το ενδεχόμενο της ασθένειας είναι ακόμα στο τραπέζι!!! Εσύ έχεις ενδιαφερθεί ποτέ, στο παρελθόν, για την υγεία της;;; έχεις πάει ποτέ μαζί της στο γιατρό ή είσαι παραδοσιακός Μανιάτης (αυτά είναι για τους πούστηδες)!!!

OP
OP
Δ
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Like
1.210
Πόντοι
200
Οπότε το ενδεχόμενο της ασθένειας είναι ακόμα στο τραπέζι!!! Εσύ έχεις ενδιαφερθεί ποτέ, στο παρελθόν, για την υγεία της;;; έχεις πάει ποτέ μαζί της στο γιατρό ή είσαι παραδοσιακός Μανιάτης (αυτά είναι για τους πούστηδες)!!!
τυπικες προληπτικες εξετασεις...

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496

chastity-married

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.346
Πόντοι
200
καλησπερα αλανια και θελω τη βοηθεια των παλιοτερων και εμπειρων-μη προκατειλημμενων...παντρεμεμη μανταμ 30+ χρονια στεφανι...το γεγονος οτι το τελευταιο 8μηνο καθε λιγο και λιγακι ειναι αθηνα για ..γιατρο,αλλα δε λειπουν οι συναυλιες του παριου,600αρια στα χοντος σεντερ κλπ..να με ..ανησυχησει οτι υπαρχει και..σπρωχτης;;
το πιο πιθανο...

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
τυπικες προληπτικες εξετασεις...
Στείλε μου φωτογραφίες και στοιχεία, σου στέλνω ΙΒΑΝ, βάζεις 1000 ευρώ. Όταν ξαναέρθει πες μου και ξεκινάω παρακολούθηση!!!
Μόλις έχω αποδείξεις σε ενημερώνω!!!
Πλάκα κάνω!! Μη φάω πέσιμο...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
στο blindchat.gr να ψαξει αν ειναι αυτη που νομιζω απο κει ψαρευει ας φτιαξει προφιλ με ηλικια 30-40 και θα τη φρει τετοιες ηλικιες ψαχνει βεβαια αν ειναι αυτη που λεω
Χαχαχα την έχω πετύχει αλλά ζήταγε φώτο οπότε την έκοψα. Και μια άλλη που δούλευε σε καφενείο η ταβέρνα φάση.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846
Του γλύκανες το χάπι τυπε :confused:
κοίταξε, από προσωπική πείρα γράφω. Εγώ π.χ. με τη σύζυγο ούτε που ασχολούμαι πλέον σεξουαλικά. Κι έχω σταματήσει να κυνηγάω την κάθε ψωνισμένη. Το έχω κάνει όλη μου τη ζωή, φτάνει πια.
Οπότε επαγγελματίες και ξερό ψωμί, έχω κάνει σεξ με κορίτσια που ούτε στον ύπνο μου δεν θα έβλεπα στην "κανονική" ζωή μου.
Άντε λοιπόν και μου την έκανε η σύζυγος και πηδήχτηκε με άλλον - και τι έγινε, θα μου πέσει η υπόληψη; :grin:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Καμια σχεση ( τι διαολο ολοι δικοι μας ειναι εκει κατω? :2funny::2funny: )
Πλάκα κάνεις;;; Σε όλα τα σπίτια υπάρχουν από φωτογραφίες στους τοίχους μέχρι φλυτζάνια του καφέ με τον Άνακτα!!! Ευχετήριες Χριστούγεννιάτικες κάρτες και τηλεγραφήματα για "πολλά τα έτη μεγαλειώτατε", Κωνσταντίνου και Ελένης!!! Κάποιοι μάλιστα τιμούν και την επέτειο του γάμου του Βασιλέως με την Άννα-Μαρία!!!
Υ. Γ και βαζελοφωλιά!!! Χαχαχα για το 13 λέω!!!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.066
Πόντοι
3.556
ολα πανε ΚΑΛΑ τύπε. μην ακους τους μπαχαλακηδες εδω μεσα. απλα σε ζηλεύουν γιατι εχεις μια σχεση στοργής με την γυναικα σου. :wanker::wanker::wanker:

τύπε εισαι σιγουρος οτι ακουει πάριο και οχι σταυρο λιβυκό; :undecided::undecided::undecided:

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Όποιος μπορεί ας μου στείλει με πμ το τηλ της κυρίας

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.316
Πόντοι
2.606
Πλάκα κάνεις;;; Σε όλα τα σπίτια υπάρχουν από φωτογραφίες στους τοίχους μέχρι φλυτζάνια του καφέ με τον Άνακτα!!! Ευχετήριες Χριστούγεννιάτικες κάρτες και τηλεγραφήματα για "πολλά τα έτη μεγαλειώτατε", Κωνσταντίνου και Ελένης!!! Κάποιοι μάλιστα τιμούν και την επέτειο του γάμου του Βασιλέως με την Άννα-Μαρία!!!
Υ. Γ και βαζελοφωλιά!!! Χαχαχα για το 13 λέω!!!
Εγώ δλδ που είμαι Μανιατης, αριστερός και ΑΕΚ, να το κοιτάξω;;;;

Εγγρ.
5 Μαρ 2022
Like
240
Πόντοι
21
ρ
ρε ο αθρωπος εχει σοβαρο προβλημα και συ θελεις σα γυπας να πεσεις να φας ενα λιψανο; απευθηνθηκε εδω ο αθρωπος για βοηθεια τοσες εκατονταδες εχει εξω εδω θελεις να εκμεταλευτεις ενα πτωμα ντροπη

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
ρ

ρε ο αθρωπος εχει σοβαρο προβλημα και συ θελεις σα γυπας να πεσεις να φας ενα λιψανο; απευθηνθηκε εδω ο αθρωπος για βοηθεια τοσες εκατονταδες εχει εξω εδω θελεις να εκμεταλευτεις ενα πτωμα ντροπη
Εγώ νόμιζα πως μπήκε να προμοταρει την κατάσταση

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Αυτό που με σταναχωρεί είναι ότι για πολλούς η Μάνη είναι το ίδιο με την Σκάλα........όσο για τον φίλο μας,τι παντρεμένες από επαρχία,έδω έχουμε παντρεμένες από τα ΒΠ που κατεβαίνουν κάθε μέρα ΝΠ για να γκομενίσουν και να ξεσκιστούν (και το ανάποδο).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom