Νέα

Παντρεμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koyiot1312
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Γαμα τη γνωμη μου τυπε, χυστη στη μαπα και πετα τη στο χαντακι.

Τα γεγονοτα τι λενε;

Εφερε φιλη;

Γιατι δεν εφερε λες; Επειδη δεν κανουν τετοια;
Μππρει να μην ειναι ετοιμη ακ8μα εξαιτιας της!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Θες να σου γνωρισω δικη μου που μου εχει φερει φιλες της και να μου γνωρισεις τη δικη σου να δουμε τι θα γινει;

Δεν θα σου φερει ουτε η δικη μου, η δικη σου θα μου φερει.

Το προβλημα ειναι σε εσενα φιλε, οχι σε αυτες, απλα δεν θελεις να το παραδεχτεις. Δικαιωμα σου.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εισαι αππλυτος κ εσυ μου φαινεται οτι να ναι. Γτ πρεπει καθε μια να ειναι ιδια?

Δεν ειναι ιδιες τυπε, αυτη ειναι ομως η σκληρη αληθεια.

Δεν την εχεις καυλωσει, δεν σε εμπιστευονται για τρελες. Ειτε δεν καυλωνουν, ειτε δεν σε εμπιστευονται.

Τα γεγονοτα φωναζουν την αληθεια, μη κανεις οτι δεν ακους.

Θελεις να μας πεις οτι δεν τα γουσταρουν αυτα;

Αν εισαι ακομα σε αυτο το σημειο και πιστευεις κατι τετοιο, οτι δεν τα γουσταρουν αυτα, τοτε αστο γαματο. 

Καλη συνεχεια, πες τα με αλλον.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μη σου πω κιολας οτι εχει παει "καλεσμενη" αλλης φιλης της με αλλο γαμια και σε εσενα το παιζει μη ετοιμη...

Αστο γιατι θα πικραθεις, εισαι σε αλλο εργο.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ειναι πασίγνωστο οτι ολες οι παντρεμενες με παιδια στο δημοτικο και κατω, που τη μιση μερα τρεχουν στη δουλειά και την υπολοιπη σε διαβάσματα-δραστηριοτητες των παιδιων, ενω τα σαββατοκυριακα έχουν παιδικά παρτι, σινεμά  παιδοτοπους κλπ, χώρια τις δουλειές στο σπιτι, το μονο που σκεφτονται ειναι να (ξένο)πηδηχτουν.

Γιαυτο και άλλωστε ολα τα στουντιο, μασαζ , ξενοδοχεια έχουν γεμίσει παντρεμενους. Προσπαθουν να γλιτωσουν απο τις μαιναδες που εχουν σπιτι.

Απο την αλλη ψαχνουμε τη σχετικα νεα, κατω των σαραντα , με μικρο παιδί, γκομεναρα που την εχει βαρεθει ο άνδρας της και δεν την πηδαει η χώρισε και ψαχνει να πηδηχτει. Καλη επιτυχια, τι ποσοστο να αντιπροσοπευουν αυτες;

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Καιρό είχα να μπω τώρα που ανακάλυψα το Τάσο Περζικιανίδη του μπου.κομ ρίχνω το γέλιο. Που προέκυψε αυτό το φρούτο ωρέ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ειναι πασίγνωστο οτι ολες οι παντρεμενες με παιδια στο δημοτικο και κατω, που τη μιση μερα τρεχουν στη δουλειά και την υπολοιπη σε διαβάσματα-δραστηριοτητες των παιδιων, ενω τα σαββατοκυριακα έχουν παιδικά παρτι, σινεμά  παιδοτοπους κλπ, χώρια τις δουλειές στο σπιτι, το μονο που σκεφτονται ειναι να (ξένο)πηδηχτουν.

Καλά κι εσύ ... μην τους κάνεις διαφήμιση .... Δουλειά ...
σκοτώνονται στις δουλειές όλες τους ....

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Εγω στον κυκλο μου, συγγενεις μου, μητερες φιλων/συμμαθητων των παιδιων μου, ολες δουλευουν εξω. Τωρα σπιτι τους δεν ξέρω τι κανουν αλλα τα παιδιά τους μια χαρα περιποιημενα τα βλεπω. Θα υπαρχουν σιγουρα και οι εξαιρεσεις...

Το παραπονο μας ειναι οτι συνηθως δεν ασχολούνται οσο θα θέλαμε με εμάς. Με τα υπολοιπα μια χαρα τα καταφερνουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506

Τύπε επειδή εσύ είσαι μπούλης και σ' έχει βάλει να δουλεύεις και σου τρώει το χρήμα δε σημαίνει οτι όλες και όλοι είναι έτσι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τύπε επειδή εσύ είσαι μπούλης και σ' έχει βάλει να δουλεύεις και σου τρώει το χρήμα δε σημαίνει οτι όλες και όλοι είναι έτσι.

Εσύ ασχολήσου με τα τσοντοσινεμά. Ξέρεις εσύ ....

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
Εσύ ασχολήσου με τα τσοντοσινεμά. Ξέρεις εσύ ....
νταξει .. τουλαχιστον το ειχε πει !!! 

" μαζευω για το γαλα των παιδιων μου  και  δε  παω αμεσως αν δεν δω πρωτα ποιοι μπαινουν "

DPS

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
49
Πόντοι
0
εντάξει προφανώς και δεν θα σου φέρουν παντα ολες την φίλη τους ... ειναι πολυπαραγοντικο ,παράδειγμα  κάποιες είναι πολύ κτητικές η ανασφαλής η απλα δεν έχουν φίλη π εμπιστεύονται ( ιδίως σε μικρές κοινωνιες  ). οτι όλες παντρεμένες ελεφθερες  θελουν να γαμιούνται ειναι αληθές και απόλυτα φυσιολογικό . μονοκεροι δεν υπαρχουν όποιος νομίζει  οτι βρήκε εναν ειναι απλά η σειρά του.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166

Τell me, tell me the lies you're telling him when you
Run away 'cause I wanna know
Cause I, I'm sure it's killing him to find
That you run to me when he lets you go

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Το 98% των θαμωνων του σαιτ δεν εχει αγγιξει γυναικα εδω κ 10 μηνες κ άλλοι  μιλάνε για πλασαρισματα και αλλαξοκωλιες.

Ι lOVE THIS SITE.

Κοσμοθεωρίες ατελειωτες.

Πολυ πλακα εχει.

Και για το στορυ: Ποτέ δεν μου πλασαρε γκομενα φιλη της. Ποτέ δεν την εφερε καν σε αποσταση πλησιον των 2 μετρων, παρολο που το ζητησα εγω αρκετες φορες.
Δεν το κανουν οι ελληνιδες για λογους εγωισμου κ κτητικοτητας. Συνεβη ΜΟΝΟ οταν η φιλη ειναι αισθητα κατωτερη στο rating.
Αν δλδ  η γκομενα ειναι 7αρι δεν προκειτε βα σου πασαρει 7αρι κ πανω.
Το πολυ πολυ να σου πασαρει 5μισαρι για να παραμεινει αυτη το βαρυ χαρτι της φασης κ της σχεσης

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε το 98% πως προκυπτει; Εχεις κανει ερευνα σε ολα τα μελη του σαιτ και παρακολουθεις στενα τις προσωπικες τους στιγμες; Θα πρεπει το καθε μελος που γαμαει στο ζωη του γκομενες να ανεβαζει φωτο-βιντεο ως αποδεικτικα αντροσυνης για να μη τον κραζεις ως αγαμητο;

Εχεις μεινει στην ακρη μακρυα απο το γκομενιλικι μηπως; Ακολουθεις το κινημα πιστα και μισεις τις γυναικες; Τις εχεις βγαλει ολες κομπλεξικες-κακιες επειδη δεν σου καθονται και βγαζεις μισος και χολη για οποιους απλα ζουν φυσιολογικα ως αντρες και παιζουν με τα γκομενακια; Ζηλευεις που δεν ζεις και εσυ τετοια σκηνικα και βγαζεις κακια και κλαψουριζεις κραζεις καθημερινα; Νιωθετε καλα που ειστε ολοι μαζι και κραζετε κλαψομουνιαζετε παρεα;

Μιας και ακολουθεις τον εαυτο σου και το δικο σου μονοπατι οπως λεει το κινημα, πετυχες; Επαγγελματικα εννοω. Αν πετυχες, γιατι κλαψουριζεις και δεν εχεις ξεσκιστει στη πουτσα να γαμας συνεχεια; Ειδικα στην εποχη μας, οτι πιο ευκολο ειναι. Θεωρεις οτι ειναι δυσκολο; Σε εχουν ταπεινωσει τα μουνακια με τα ακυρα και τα λεμονια που συνεχως σε κερνανε;

Και εγω δεν ειμαι πιλοτος σε μαχητικο, γουσταρω αλλα δεν ειμαι. Δεν βγαζω κακια ομως για αυτους που ειναι ουτε λεω δεν υπαρχουν πιλοτοι κτλπ.

Φιλικα παντα, παρατα το κινημα και κοιτα να διορθωσεις οτι εχεις και διωχνει μακρυα τα γκομενακια γιατι στο τελος θα μεινεις με το πουλι στο χερι να κραζεις εως το τελος. Ψυχωτικος μισογυνης θα καταληξεις που θα σε βλεπουν τα μουνακια απο 100 μετρα και θα αλλαζουν πεζοδρομιο.

Αλλαξτε τακτικη, χαρακτηρα (οσο ειναι εφικτο για κατι τετοιο) και ζηστε τη ζωη ομορφα. Χωρις μιζεριες και κακιες.

Τα μουνακια μυριζουν τη μιζερια-μικροψυχια και τα κομπλεξ απο χιλιομετρα.

Πες τα δικα σου, δεν με απασχολει. Ξερεις πολυ καλα ποια ειναι η αληθεια. Απλα δεν την αποδεχεσαι. Αρνητης της αληθειας. Εχει χιλιαδες και συνεχως αυξανεστε.

Τσαμπα ηλεκτρονικο μελανι σπαταλησα, το ξερω. Δεν προκειται να σκεφτεις. Θα βγαλεις κακια και θα αρχισεις τις μαλακιες, ειστε ανικητοι. Για αυτο θα μεινεις ετσι, με τα κοκκινα σηματακια σου και το πουλι στο χερι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom