Προσωπικα φιλος δεν ειμαι σαν εσενα δεν εχω πηδηξει γυναικα αλλου.αν θες το πιστευεις.την εχω πεσει σε κοπελα αλλου χωρισε και μετα ηταν με μενα.δεν μου αρεσει να γλυφω εκει που εχυσε ο αλλος και να τις κυκλοφορω με καμαρι.μονο σε επιπληρωμη τετοια.δεν περιμενω να το καταλαβεις.δεν ειμαστε ολοι το ιδιο
εχεις γατζωθει στο συναίσθημα που σου βγαζει ο τροπος που σκέφτεσαι ομως η λογικη σου που ειναι συνδεδεμενη με το υπολοιπο συναίσθημα τον πουτσο θα τον έριχνες....
οπως βλεπεις αγαπητε ειμαστε οντα που κόβουμε και ράβουμε την ηθική και το συμφέρον στα μετρα μας !!!! και αναλογα το υποστηρίζουμε χωρις ομως να τα κανουμε τσουρεκια ...
ολο μαζι στη σουμα σου μας βγαινει μια μικρη παιχνιδιαρικη πονηρια διοτι σε τετοια θεματα δεν υπάρχει ολίγον εγκυος η ναι η οχι ...
βλεπεις οτι δεν σου κανει η φασουλα κανενα προβλημα μην κάθεσαι ομως να ζουζουνιζεις στα ποδια μας εφοσον δεν σου κανουν ..
ποτε κανενας αντρας απο τα ζευγαρια δεν θα σου πει οτι ειναι κερατας με την εννοια που σου κανει κεφι να ακουσεις διοτι πραγματικα δεν ειστε στο ιδιο μοντελο και επιλογή ερωτικης διαθεσης και τροπο ζωης..
οποτε καταλαβαίνω οτι εχεις αλλο μοντελο ερωτικης εκφρασης και το δέχομαι ,,,απο εκει και περα τι αλλο θες
οσο για την περηφάνια του αντρα τυπε δεν την εχει συνδεδεμενη με το μουνι της γυναικα του αλλα το πως φέρεται στο συνολο ποια η κοινωνικη του θεση , οτι εχει τα αρχιδια να κανει αυτο που θελει και το κανει.. ..οχι τι κανει στο κρεβατι του με την γυναίκα του που ειναι το παρεακι της ζωης του και συντροφος στα γαμισια τους ..