ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.017
- Πόντοι
- 456
Τύπε αν δεν έχεις καταλάβει η κοινωνία πάει κατά διαόλου.Μου κανει τοση εντυπωση το θεμα swingers,το λεω φιλικα και με αγαπη δεν προσβαλω κανεναν.δεν μπορω να διανοηθω να βλεπω καποιον να γαμα τη γκομενα μου.να τη χυσει και μετα εγω να τη φιλισω?να φιλισει τα παιδια μας?το βρισκω τοσο αντιθετο στο τροπο ζωης μας,προφανως δεν συγκρινω με ξενους πχ γερμανους. Ακουω και αλλα κουφα οτι εσυ πας σε swingers με τη γυναικα σου αλλα αλλοι εξυπνοι φερνουν εσκορτσ η σε αλλες περιπτωσεις πληρωνουν και μπαινουν απο τη πισω πορτα οταν αρχισει το παρτυ διχως να φερουν γυναικα κτλ. Και αν η γυναικα σου αρχισει αυτα θα σταματησει η μετα θα αρχισει να την πηδαει και ο συναδελφος της παντρεμενος?γιατι θα της αρεσει το φλερτ το ξενοπηδημα κτλ.στο τελος θα τη γαμησουν ολοι και εσυ θα εισαι ο κερατας της γειτονιας.. καποιος να μου το εξηγησει πρακτικα το πως το κανουν και πως ζουνε μετα ,οι σχεσεις τους τα ορια κτλ...και αν εχετε γνωστους που ειναι ακομη μαζι η χωρισαν.ειναι παντρεμενα ζευγαρια η απλα ο αλλος εχει μια γκομενα μερικους μηνες και το παιζει swinger?εχω τοσες ερωτησεις..
Το swinging, τα πουστριλίκια και όλες οι εκτροπές, είναι συμπτώματα λόγω της παρακμής της κοινωνίας.
Ο κόσμος έχει χάσει τη μπάλα τι είναι σωστό και τι όχι.
Όλες οι αυτοκρατορίες φτάνουν σε ένα τέτοιο σημείο πριν καταρρεύσουν.
Όλα αυτά που βλέπεις δεν είναι παρά οι οιωνοί της κατάρρευσης της Δυτικής αυτοκρατορίας.