You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Μεγάλη Μάχη: μουνί ή κωλότρυπα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sexiest Presence Inc
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
kouradiaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2025
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
Αν έχει πάρα πολλά χιλιόμετρα το μοντέλο το λες και κώνειο.Σαν τη γλύκα του μουνιού δεν υπάρχει, σαν κατεβάζει τα υγρά είναι το νέκταρ των θεών
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
ναι ειδικα αν τον σφιξει...ο/η παροχος της κωλοτρυπαςφανταστικο το μουνι αλλα ο τροπος που τυλιγει και σφιγγει τον πουτσο μου η κωλοτρυπιδα ειναι μοναδικος
Καλα εδω δεν ξέρεις τι να διαλέξεις υπέροχες και οι 2 τρυπεςΙδού η απορία
ΣΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 557
- Πόντοι
- 301
Αν υπήρχε η woke ατζέντα του πηδήματος και ήμουν η Συνατσάκη, θα σας είχα ήδη κάνει κάνσελ με τέτοιες ερωτήσεις. Μπορεί όλοι να αγαπάμε κώλο, όμως το μουνί δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο και μιλώ πέρα από το σεξ. Το μουνί είναι ο προορισμός του ανθρώπου, το μουνί είναι η μαμά που σε παίρνει από το χέρι για να σε πάει πρώτη φορά στο σχολείο, το μουνί είναι τα ξεροψημένα κομμάτια σοκολάτας στα μπισκότα που σου φτιάχνει η γιαγιά, το μουνί είναι ο βασιλικός στις γειτονιές της παλιάς Αθήνας, το μουνί είναι οι χορδές από το μπουζούκι του Μανώλη Χιώτη, το μουνί είναι τα χαλασμένα παράθυρα στα αστικά λεωφορεία της Ελλάδας, το μουνί είναι τα δακρυγόνα των ΜΑΤατζήδων στις πορείες, το μουνί είναι η αμορφωσιά στις κερκίδες των οργανωμένων. Χωρίς το μουνί δεν υπάρχει πολιτισμός, κοινωνία, χλωρίδα, πανίδα και κατά συνέπεια ζωή.
Αυτές οι τρύπες είναι για ειδική μεταχείρισηΠροσπαθώ να δώσω και άλλα στοιχεία για να αποφασίσετε σε αυτό το ερώτημα που σας ταλανίζει!
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.974
- Πόντοι
- 746
Εδω ευχεσαι να εχεις 2 πουτσεςΚαλα εδω δεν ξέρεις τι να διαλέξεις υπέροχες και οι 2 τρυπες
Smooth Operator
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2025
- Like
- 500
- Πόντοι
- 80
Είναι σαν να αναρωτιέσαι αν ζεις χωρίς νερό ή χωρίς φαγητο....και τα δυο αναγκαία είναι για τον πουτσο! Πρέπει και νεράκι να πίνει, αλλά και φαγητο να τρώει!
third degree
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
μουνί γιατί με κώλο μπορεί να παίξει ατύχημα
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 4.955
- Πόντοι
- 736
μουνι - κωλο εναλλάξ
xristina35ara
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2017
- Like
- 3.119
- Πόντοι
- 446
Μάλλον προτιμάς εξίσου και τις δύο!Αυτές οι τρύπες είναι για ειδική μεταχείριση
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.793
- Πόντοι
- 3.506
Σαφέστατα μουνί αλλά και κωλαράκι μία στο τόσο για γούστο!!!
ΠατουσεςΗ αιωνια απορια, μουνι η κωλοτρυπα;
και αν ειναι κωλοτρυπα τι ειδους κωλοτρυπα;
αντρικη η γυναικεια;
ποια ειναι τελικα η καλυτερη τρυπα για πηδηγμα;
το μουνι δινει μια φυσικη αισθηση και ειναι παντα ετοιμο για δραση ενω οι κωλοτρυπα ειναι πιο σφιχτη και θελει μια ειδικη περιποιηση για να πηδηχτει...
εχτος φυσικα αν δεν σας νοιαζει και τον βαζετε ετσι μεσα...τωρα πως θα βγει αυτο ειναι αλλο θεμα...
ας ανοιξουμε αυτο το καπως καυτο θεματακι σχετικα με την καλυτερη τρυπα...μουνι, γυναικεια κωλοτρυπα η αντρικη κωλοτρυπα;
εγω το μουνι και περιστασιακα γυναικεια κωλοτρυπα... την γλειφω την καθαριζω αν θελει η ακομη και οψι και την πηδαω αγριοτατα αν γουσταρει η πουτανα μου
εσεις;
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.739
- Πόντοι
- 456
Δηλώνω μέγας κωλάκιας αλλά επειδή είμαι gentleman δεν μπορώ να αφήσω το μεγαλύτερο δημιούργημα της φύσης απεριποίητο .
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.274
- Πόντοι
- 206
Αν ο τύπος που ποσταρε αρχικά αναφέρεται σε ανδρικές κωλοτρυπίδες, μάλλον το ψήνει το ψάρι και από τις 2 πλευρές.
Αν ο τύπος που ποσταρε αρχικά αναφέρεται σε ανδρικές κωλοτρυπίδες, μάλλον το ψήνει το ψάρι και από τις 2 πλευρές.
Και μόνο στην σκέψη παραλίγο να πάθω αναγουλα
Τι ωραίο μουνάκι! Καθαρό, περιποιημένο, "ζουμερό", πολλαπλά υποσχόμενο! Τι α΄΄λλο να ζητήσει κανείς;η αποδειξη μου για τα επιχειρηματα του @SpermCountry
Μ' άλλο λόγια, το μουνί σέρνει καράβι!Αν υπήρχε η woke ατζέντα του πηδήματος και ήμουν η Συνατσάκη, θα σας είχα ήδη κάνει κάνσελ με τέτοιες ερωτήσεις. Μπορεί όλοι να αγαπάμε κώλο, όμως το μουνί δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο και μιλώ πέρα από το σεξ. Το μουνί είναι ο προορισμός του ανθρώπου, το μουνί είναι η μαμά που σε παίρνει από το χέρι για να σε πάει πρώτη φορά στο σχολείο, το μουνί είναι τα ξεροψημένα κομμάτια σοκολάτας στα μπισκότα που σου φτιάχνει η γιαγιά, το μουνί είναι ο βασιλικός στις γειτονιές της παλιάς Αθήνας, το μουνί είναι οι χορδές από το μπουζούκι του Μανώλη Χιώτη, το μουνί είναι τα χαλασμένα παράθυρα στα αστικά λεωφορεία της Ελλάδας, το μουνί είναι τα δακρυγόνα των ΜΑΤατζήδων στις πορείες, το μουνί είναι η αμορφωσιά στις κερκίδες των οργανωμένων. Χωρίς το μουνί δεν υπάρχει πολιτισμός, κοινωνία, χλωρίδα, πανίδα και κατά συνέπεια ζωή.
Ναι αλλά δίνει και τον κωλοΜ' άλλο λόγια, το μουνί σέρνει καράβι!
σέρνει ολόκληρο τον στόλο .
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
δεν τις εχω δοκιμασει μεχρι τωρα..... νομιζω θα τους κανω ενα τεστ ντραιβ...Πατουσες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χεχεχεχεχε καλο και αυτο..πρωτη φορα το ακούωΝαι αλλά δίνει και τον κωλο
σέρνει ολόκληρο τον στόλο .