Νέα

Η Μεγάλη Μάχη: μουνί ή κωλότρυπα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

leonheart

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
56
Πόντοι
0
φανταστικο το μουνι αλλα ο τροπος που τυλιγει και σφιγγει τον πουτσο μου η κωλοτρυπιδα ειναι μοναδικος

kouradiaris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
54
Πόντοι
1
OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
385
Πόντοι
21

teranor84

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2025
Like
1
Πόντοι
0
Ιδού η απορία :P
IMG_20241017_132531.jpg
Καλα εδω δεν ξέρεις τι να διαλέξεις υπέροχες και οι 2 τρυπες

ΣΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
557
Πόντοι
301
Αν υπήρχε η woke ατζέντα του πηδήματος και ήμουν η Συνατσάκη, θα σας είχα ήδη κάνει κάνσελ με τέτοιες ερωτήσεις. Μπορεί όλοι να αγαπάμε κώλο, όμως το μουνί δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο και μιλώ πέρα από το σεξ. Το μουνί είναι ο προορισμός του ανθρώπου, το μουνί είναι η μαμά που σε παίρνει από το χέρι για να σε πάει πρώτη φορά στο σχολείο, το μουνί είναι τα ξεροψημένα κομμάτια σοκολάτας στα μπισκότα που σου φτιάχνει η γιαγιά, το μουνί είναι ο βασιλικός στις γειτονιές της παλιάς Αθήνας, το μουνί είναι οι χορδές από το μπουζούκι του Μανώλη Χιώτη, το μουνί είναι τα χαλασμένα παράθυρα στα αστικά λεωφορεία της Ελλάδας, το μουνί είναι τα δακρυγόνα των ΜΑΤατζήδων στις πορείες, το μουνί είναι η αμορφωσιά στις κερκίδες των οργανωμένων. Χωρίς το μουνί δεν υπάρχει πολιτισμός, κοινωνία, χλωρίδα, πανίδα και κατά συνέπεια ζωή. :woldman:

Smooth Operator

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
500
Πόντοι
80
Είναι σαν να αναρωτιέσαι αν ζεις χωρίς νερό ή χωρίς φαγητο....και τα δυο αναγκαία είναι για τον πουτσο! Πρέπει και νεράκι να πίνει, αλλά και φαγητο να τρώει!

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.793
Πόντοι
3.506
Σαφέστατα μουνί αλλά και κωλαράκι μία στο τόσο για γούστο!!!

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.313
Πόντοι
206
Η αιωνια απορια, μουνι η κωλοτρυπα;

και αν ειναι κωλοτρυπα τι ειδους κωλοτρυπα;

αντρικη η γυναικεια;

ποια ειναι τελικα η καλυτερη τρυπα για πηδηγμα;

το μουνι δινει μια φυσικη αισθηση και ειναι παντα ετοιμο για δραση ενω οι κωλοτρυπα ειναι πιο σφιχτη και θελει μια ειδικη περιποιηση για να πηδηχτει...

εχτος φυσικα αν δεν σας νοιαζει και τον βαζετε ετσι μεσα...τωρα πως θα βγει αυτο ειναι αλλο θεμα...

ας ανοιξουμε αυτο το καπως καυτο θεματακι σχετικα με την καλυτερη τρυπα...μουνι, γυναικεια κωλοτρυπα η αντρικη κωλοτρυπα;

εγω το μουνι και περιστασιακα γυναικεια κωλοτρυπα... την γλειφω την καθαριζω αν θελει η ακομη και οψι και την πηδαω αγριοτατα αν γουσταρει η πουτανα μου

εσεις;
Πατουσες

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.739
Πόντοι
456
Δηλώνω μέγας κωλάκιας αλλά επειδή είμαι gentleman δεν μπορώ να αφήσω το μεγαλύτερο δημιούργημα της φύσης απεριποίητο .

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.274
Πόντοι
206
Αν ο τύπος που ποσταρε αρχικά αναφέρεται σε ανδρικές κωλοτρυπίδες, μάλλον το ψήνει το ψάρι και από τις 2 πλευρές.

v1273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Κριτικές
7
Like
1.060
Πόντοι
361

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.618
Πόντοι
7.195

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.618
Πόντοι
7.195
Αν υπήρχε η woke ατζέντα του πηδήματος και ήμουν η Συνατσάκη, θα σας είχα ήδη κάνει κάνσελ με τέτοιες ερωτήσεις. Μπορεί όλοι να αγαπάμε κώλο, όμως το μουνί δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο και μιλώ πέρα από το σεξ. Το μουνί είναι ο προορισμός του ανθρώπου, το μουνί είναι η μαμά που σε παίρνει από το χέρι για να σε πάει πρώτη φορά στο σχολείο, το μουνί είναι τα ξεροψημένα κομμάτια σοκολάτας στα μπισκότα που σου φτιάχνει η γιαγιά, το μουνί είναι ο βασιλικός στις γειτονιές της παλιάς Αθήνας, το μουνί είναι οι χορδές από το μπουζούκι του Μανώλη Χιώτη, το μουνί είναι τα χαλασμένα παράθυρα στα αστικά λεωφορεία της Ελλάδας, το μουνί είναι τα δακρυγόνα των ΜΑΤατζήδων στις πορείες, το μουνί είναι η αμορφωσιά στις κερκίδες των οργανωμένων. Χωρίς το μουνί δεν υπάρχει πολιτισμός, κοινωνία, χλωρίδα, πανίδα και κατά συνέπεια ζωή. :woldman:
Μ' άλλο λόγια, το μουνί σέρνει καράβι!

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
385
Πόντοι
21
δεν τις εχω δοκιμασει μεχρι τωρα..... νομιζω θα τους κανω ενα τεστ ντραιβ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι αλλά δίνει και τον κωλο
σέρνει ολόκληρο τον στόλο .
χεχεχεχεχε καλο και αυτο..πρωτη φορα το ακούω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom