Νέα

Παντρεμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koyiot1312
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Καμία σχεση,εντελώς το αντίθετο συμβαίνει.
Σιγά να μην βάλει στο σπίτι της γκόμενο μια μάνα που στο διπλανό δωμάτιο κοιμάται το παιδί της.
Μα τι μαλακίες λέτε εδώ μέσα?
και εσυ στα αυτοκινητα στις ερημιες γαμιεσαι μωρη;

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
Σιγά να μην βάλει στο σπίτι της γκόμενο μια μάνα που στο διπλανό δωμάτιο κοιμάται το παιδί της.

καλα μην παιρνεις και ορκο!!!σε αυτη την ζωη ολα γινονται!!!!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

αν είναι μωρό ή toddler δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιο θέμα.

εκτός αν πρέπει να μας βγάλεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μικροαστισμό.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
αν είναι μωρό ή toddler δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιο θέμα.

εκτός αν πρέπει να μας βγάλεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μικροαστισμό.

Μαλλον εχει ...........μικρο σπιτι  με τα δωματια  ασφυκτικα κοντα  :grin:

nasos98

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2019
Like
12
Πόντοι
0
ξερει κανεις παντρεμενη?

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Τι να την κανεις την παντρεμενη. Να γλυφει την ψωλη του μαλακα ττης και μετα να ρχετε να σου πουλα ερωτες και αγαπες? Η να την γαμεις εσυ 11 με 2 και 6 με 9 να ειναι με τον δικο της και εσυ να κοιτας το ταβανι του δωματιου σου περιμενοντας αυριο παλι αν της μειναν καβλες να ρθει να σε βρει? Για καμια παρτουζα ειναι το πολυ να σου φερει κανα καλο γκομενακι και μετα κλωτσια στο σαραβαλο και ουτε καλημερα.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
δεν πρηζουν αρχιδια βρίσκεστε κατευθείαν για γαμησι αλλα μιλαμε για ναυαγια

Εγγρ.
30 Νοε 2019
Like
878
Πόντοι
80
λοιπον..πριν 4 χρονια γνωρισα γκομενα παντρεμενη χωρίς παιδι. Γενικά η κοπέλα ανω του 9, για ανελεητο ξεσκισμα.. Λογω αποστασης βρισκομασταν μια τοσο και ξεσκιζόμασταν διχως αυριο..Ειχε αρχισει ομως να με κουραζει η φάση, ήθελε να μιλαμε 5 ωρες στο τηλεφωνο τη μερα κτλ κτλ. Στο ερωτικο κομματι ηταν αχορταγη, να ζηταει μονο κωλο, χυσιμο στη μουρη ΟΜΩΣ ήθελε να ΧΡΟΝΟ!!!!! Ειχε αρχισει να με κουραζει η φαση, και μολις εμεινε εγκυος πιστευα οτι γλυτωσα..θα διακοψουμε  λογω συνθηκων.. Αμ δε...Εγινε ακομα χειροτερη παρ' οτι ειχε δίδυμα..Λυσουσε η κοπελα, δεν το πιστευα αυτο που ζουσα, παρ' οτι πλεον μετα την 2-3η φορα εχανα το ενδιαφερον μου..Ηταν λίγο διεκπαιρεωτικο  εκ μερους μου και δεν ενοιωθα ανετα απεναντι της.
Εκανα ότι περνουσε απο το χερι μου για να με διωξει και τιποτα...Πλεον εγκυος στο τριτο και το εμαθα προχτες!Έκρηξη χαρας απο μερους μου, καθως πλεον θα είναι αδυνατον με τρια μωρα να πηδιεται , και να αφιερωνει χρονο σε παρανομο δεσμο, αλλα προς εκπληξη μου το μονο που την ενοιαζε ήταν μη ξενερωσω και δεν θελω να πηδιομαστε πια..
Σημειωνω ότι η γκομενα ειναι οικονομικά ανεξαρτητη, μου εκανε ΠΑΝΤΑ καλα δωρα , ενω εγω (ισως πρωτη φορα στη ζωη μου απεναντι σε γυναικα) ήμουν ιδιαιτερα εγκρατης.
Το λεω αυτο για να τονισω οτι μια γυναικα με παιδι δεν πηδιεται μονο για οικονομικους λογους αλλα και επειδη ειναι..ΓΥΝΑΙΚΑ!!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
λοιπον..πριν 4 χρονια γνωρισα γκομενα παντρεμενη χωρίς παιδι. Γενικά η κοπέλα ανω του 9, για ανελεητο ξεσκισμα.. Λογω αποστασης βρισκομασταν μια τοσο και ξεσκιζόμασταν διχως αυριο..Ειχε αρχισει ομως να με κουραζει η φάση, ήθελε να μιλαμε 5 ωρες στο τηλεφωνο τη μερα κτλ κτλ. Στο ερωτικο κομματι ηταν αχορταγη, να ζηταει μονο κωλο, χυσιμο στη μουρη ΟΜΩΣ ήθελε να ΧΡΟΝΟ!!!!! Ειχε αρχισει να με κουραζει η φαση, και μολις εμεινε εγκυος πιστευα οτι γλυτωσα..θα διακοψουμε   λογω συνθηκων.. Αμ δε...Εγινε ακομα χειροτερη παρ' οτι ειχε δίδυμα..Λυσουσε η κοπελα, δεν το πιστευα αυτο που ζουσα, παρ' οτι πλεον μετα την 2-3η φορα εχανα το ενδιαφερον μου..Ηταν λίγο διεκπαιρεωτικο  εκ μερους μου και δεν ενοιωθα ανετα απεναντι της.
Εκανα ότι περνουσε απο το χερι μου για να με διωξει και τιποτα...Πλεον εγκυος στο τριτο και το εμαθα προχτες!Έκρηξη χαρας απο μερους μου, καθως πλεον θα είναι αδυνατον με τρια μωρα να πηδιεται , και να αφιερωνει χρονο σε παρανομο δεσμο, αλλα προς εκπληξη μου το μονο που την ενοιαζε ήταν μη ξενερωσω και δεν θελω να πηδιομαστε πια..
Σημειωνω ότι η γκομενα ειναι οικονομικά ανεξαρτητη, μου εκανε ΠΑΝΤΑ καλα δωρα , ενω εγω (ισως πρωτη φορα στη ζωη μου απεναντι σε γυναικα) ήμουν ιδιαιτερα εγκρατης.
Το λεω αυτο για να τονισω οτι μια γυναικα με παιδι δεν πηδιεται μονο για οικονομικους λογους αλλα και επειδη ειναι..ΓΥΝΑΙΚΑ!!

:hi:

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
δεν πρηζουν αρχιδια βρίσκεστε κατευθείαν για γαμησι αλλα μιλαμε για ναυαγια
Δεν καταλαβαινω αυτη την καραμελα με το πρηξιμο αρχιδιων.Και η ελευθερη αμα στα πρηξη δεν την κλωτσας αν θες? Γιατι θα σου ζητησει διατροφη? Οσο θα σου τα πρηξη η ελευθερη τοσο και η παντρεμενη το ιδιο ειναι.Εγω μονο στην ιδεα οτι το βραδυ ειναι με ενα αλλον η ορι ειμαι το διαλειμα της απο καποιον αλλον με κανει να νιωθω μεγαλος μαλακας. Μακρια φτυσια στα μουτρα τους και δρομο

Εγγρ.
30 Νοε 2019
Like
878
Πόντοι
80
αν αναφέρεσαι στο δικό μου post θα σου απαντησω οχι..normal μεγεθος απλα έτυχε να γίνει κλικ στην αρχη. Της άρεσε ο τρόπος που την πλησιασα, διακριτικά στην αρχη, δεν εδειξα να ψαχνομαι ΟΥΤΕ όταν εστειλε φωτο βαθυ ντεκολτε. Ημουν εξαρχής εγκρατης και διακριτικός και αυτό τις τρελαίνει τις γκομενες..
Ας αναλογιστείς ότι ηταν και αγαμητη απο τον αντρα της καταλαβαινεις πως η πρωτη μας συναντηση ήταν σκετη εκρηξη..Δεν θα ξεχασω ποτε πως ελεγε ότι "νοιωθω γυναικα μαζι σου"...είναι πολύ σημαντικό για τις γυναικεες αυτο, να τους τονιζεις την αυτοπεποιθηση, και μετα θα στα κάνουν ΟΛΑ!!!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το εκανε η περσινη μου κοπελα, χωρισμενη με παιδι, εγω δεν αισθανομουν ανετα γιατι ηταν στο σπιτι ο γιος της αλλα αυτή εκει ηθελε στο δικο της χωρο αντι στον δικο μου, τι να πεις.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Τυπε οσο και να σου φαινεται περιεργο και μη συμφωνο με τη δικη σου λογικη, συμβαινει. Συμβαινει καθημερινα με πολλες χωρισμενες γυναικες με παιδι που δεν μπορουν να τρεχουν εξω για να γαμηθουν.

Οπως το ακους, κοιμαται το παιδι και η τυπισσα γαμιεται σε καποιο αλλο χωρο του σπιτιου, συνηθως στο σαλονι.

Το οτι δεν το εχεις ζησει δεν σημαινει οτι δεν παιζει.

Και εγω δεν ειμαι πιλοτος αλλα δεν λεω οτι δεν υπαρχουν πιλοτοι, ουτε βγαζω κακια επειδη αυτοι πετανε ενω εγω οχι. Να ναι καλα τα παιδια να πετανε.

Απλα οι χωρισμενες με παιδι, ουτε γαμιουνται με το καθενα, ουτε βαζουν στο σπιτι τους τον καθενα.

Αρχικα θα πρεπει να καυλωσει με τη παρτη σου, λογω τεραστιας προσφορας αντρων, πρεπει να εισαι μαγκας για να συμβει κατι τετοιο.

Εν συνεχεια, θα πρεπει να διαπιστωσει οτι δεν εισαι τρολακιας-βλαμμενος-επικινδυνος στο να την εκθεσεις. Ραντεβου πρωτα εξω, γαμησι και μετα βλεπουμε. Θα σε κοψει αν εισαι οκ για να μαθεις το σπιτι της και να σε βαλει μεσα.

Φοβουνται τα κοριτσια, εχουν αντιμετωπισει πολλους ψυχωτικους που οταν του ειπαν δεν θελω αλλο ξεκινησαν τις μαλακιες και εχουν φοβηθει τα ματια τους. Προσεχουν, καλα κανουν. Εχουμε γεμισει μαλακες τρολακηδες. Σε καμια περιπτωση δεν θελει να εκτεθει η κοπελα, να γαμιεται θελει και να περναει καλα οχι να της δημιουργει προβλημα ο καθε μαλακας επειδη εκανε το λαθος και του εκατσε.

Αν καταλαβες, καλως. Αν δεν καταλαβες, προβλημα σου.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Τυπε οσο και να σου φαινεται περιεργο και μη συμφωνο με τη δικη σου λογικη, συμβαινει. Συμβαινει καθημερινα με πολλες χωρισμενες γυναικες με παιδι που δεν μπορουν να τρεχουν εξω για να γαμηθουν.
Οπως το ακους, κοιμαται το παιδι και η τυπισσα γαμιεται σε καποιο αλλο χωρο του σπιτιου, συνηθως στο σαλονι.
Το οτι δεν το εχεις ζησει δεν σημαινει οτι δεν παιζει.
Και εγω δεν ειμαι πιλοτος αλλα δεν λεω οτι δεν υπαρχουν πιλοτοι, ουτε βγαζω κακια επειδη αυτοι πετανε ενω εγω οχι. Να ναι καλα τα παιδια να πετανε.
Απλα οι χωρισμενες με παιδι, ουτε γαμιουνται με το καθενα, ουτε βαζουν στο σπιτι τους τον καθενα.
Αρχικα θα πρεπει να καυλωσει με τη παρτη σου, λογω τεραστιας προσφορας αντρων, πρεπει να εισαι μαγκας για να συμβει κατι τετοιο.
Εν συνεχεια, θα πρεπει να διαπιστωσει οτι δεν εισαι τρολακιας-βλαμμενος-επικινδυνος στο να την εκθεσεις. Ραντεβου πρωτα εξω, γαμησι και μετα βλεπουμε. Θα σε κοψει αν εισαι οκ για να μαθεις το σπιτι της και να σε βαλει μεσα.
Φοβουνται τα κοριτσια, εχουν αντιμετωπισει πολλους ψυχωτικους που οταν του ειπαν δεν θελω αλλο ξεκινησαν τις μαλακιες και εχουν φοβηθει τα ματια τους. Προσεχουν, καλα κανουν. Εχουμε γεμισει μαλακες τρολακηδες. Σε καμια περιπτωση δεν θελει να εκτεθει η κοπελα, να γαμιεται θελει και να περναει καλα οχι να της δημιουργει προβλημα ο καθε μαλακας επειδη εκανε το λαθος και του εκατσε.
Αν καταλαβες, καλως. Αν δεν καταλαβες, προβλημα σου.
Τα είπες όλα σε μια παράγραφο.
Είσαι παίκτης α' εθνικής  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom