Λοιπον παραθετω και εγω την μικρη ιστορια μου και ζητω την γνωμη των συναδελφων-συναγωνιστων..εχω γνωρισει κοπελα 24 ετων η οποια εχει παιδι 3χρονων,χωρισμενη και ο αντρας της δεν παρεχει ουτε τα βασικα για το παιδι..στην αρχη της γνωριμιας μας ηταν πολυ επιφυλακτικη και κλειστη..καθως ο καιρος περνουσε και προσπαθωντας να σπασω τον παγο ολο και πιο πολυ εκανα διαφορες πλακιτσες και αστεια αλλα πιστευω το κλειδι του σπασιμου του παγου ηρθε οταν αναφερθηκα για το παιδι της και της ειπα οτι ειναι καλη μητερα και το φροντιζει και κατι τετοια..με την παροδο του χρονου αρχισε να μου λυνεται και αυτη και αφου εβγαλε και τα ψυχολογικα της με τον πρωην και οτι δεν θελει να τα ξαναπερασεοι τετοια σκηνικα,προχωρησε ετσι το πραγμα που φθασαμε στο σημερα και πλεον την εχω στο πιατο..και οταν λεω στο πιατο δηλαδη μου ειπε οτι θελει να ειναι μαζι μου κτλ κτλ και καρδουλες και τετοια..φαινεται κομπλε ατομο αλλα εχω ενδοιασμους..το παιδι της μου βαζει πολλα φρενα....η καρδια μου λεει συνεχισε μαζι της,ο πουτσος μου λεει γαμα την και οσο παει και το μυαλο λεει αρκετα το τραβηξες με την ελλεεινιδα,στειλτην στο καλο....
Υ.Γ.το πλανο ηταν για εναν δυο πουτσους να της ριξω και τελος,αλλα ρε φιλε να το πω ετσι απλα περναω καλα μαζι της..εκτος απο το σεξ, εχουμε χαρουμενο και ποιοτικο χρονο μαζι..