Νέα

Παντρεμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koyiot1312
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
έχουν παιδια τα τραβέλια της Άγκυρας 1 Ζαν?
Προσεξε μη σε γκαστρωσούν και σενα!
αστο μπουλη εσυ με την αγαπουλιαση που εχεις εισαι ικανος να παρεις 60χρονη κουτσοδοντα με 8 παιδια και να της τα ταιζεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Λοιπον παραθετω και εγω την μικρη ιστορια μου και ζητω την γνωμη των συναδελφων-συναγωνιστων..εχω γνωρισει κοπελα 24 ετων η οποια εχει παιδι 3χρονων,χωρισμενη και ο αντρας της δεν παρεχει ουτε τα βασικα για το παιδι..στην αρχη της γνωριμιας μας ηταν πολυ επιφυλακτικη και κλειστη..καθως ο καιρος περνουσε και προσπαθωντας να σπασω τον παγο ολο και πιο πολυ εκανα διαφορες πλακιτσες και αστεια αλλα πιστευω το κλειδι του σπασιμου του παγου ηρθε οταν αναφερθηκα για το παιδι της και της ειπα οτι ειναι καλη μητερα και το φροντιζει και κατι τετοια..με την παροδο του χρονου αρχισε να μου λυνεται και αυτη και αφου εβγαλε και τα ψυχολογικα της με τον πρωην και οτι δεν θελει να τα ξαναπερασεοι τετοια σκηνικα,προχωρησε ετσι το πραγμα που φθασαμε στο σημερα και πλεον την εχω στο πιατο..και οταν λεω στο πιατο δηλαδη μου ειπε οτι θελει να ειναι μαζι μου κτλ κτλ και καρδουλες και τετοια..φαινεται κομπλε ατομο αλλα εχω ενδοιασμους..το παιδι της μου βαζει πολλα φρενα....η καρδια μου λεει συνεχισε μαζι της,ο πουτσος μου λεει γαμα την και οσο παει και το μυαλο λεει αρκετα το τραβηξες με την ελλεεινιδα,στειλτην στο καλο....

Υ.Γ.το πλανο ηταν για εναν δυο πουτσους να της ριξω και τελος,αλλα ρε φιλε να το πω ετσι απλα περναω καλα μαζι της..εκτος απο το σεξ, εχουμε χαρουμενο και ποιοτικο χρονο μαζι..
το θεμα τυπε ετσι όπως το λες δειχνει ότι κολλησες μαζι της.
τωρα μαλλον είναι αργα να κανεις πισω.
αν εχεις εστω λιγο πυγμη και μπορεις κοψε τωρα επαφες αλλιως τυπακο μπλέκεις σε νεες περιπέτειες.
εσυ για πηδημα πηγαινες και η φαση σοιυ γυρισε αλλιως.
κοψε τωρα οσο γρηγορα μπορεις γιατι μετα θα το μετανιωσης,σκεψου ότι μπορει στο μελλον να βρεις μια γκομενα τουμπανη μουναρα και χωρις παιδι θα εισαι καλυτερα.

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Να σου κάνω μια ερώτηση; Πες ότι η κοπέλα αυτή είναι η μητέρα σου (ή πες η δικιά μου, μη νομίζουν ότι σε βρίζω), και ότι το παιδί είσαι εσυ (ή εγώ αντίστοιχα). Ποια θα ήταν η αντίδραση σου διαβάζοντας ένα τέτοιο ποστ; Τι εννοώ;

Εννοώ ότι έχουμε κράξει τις γυναίκες αλλά και εμείς είμαστε κυνικοί και κόπροι εκμεταλλευτές καιροσκόποι. Δε γίνεται να λες «θα τη γαμησω όσο πάει και μετά θα την πετάξω σα στημένη λεμονόκουπα» αλλά μετά να την κατηγορείς ότι έχει ψυχολογικά και είναι πονηρή / μπορεί να στην φέρει (είτε μόνη είτε μέσω του παιδιού). Καταλαβαίνω μεν, ως άντρας, την ορμή και το ότι δεν θες δέσμευση αλλά ρε φίλε... μικρή κοπέλα είναι με παιδί που δεν το παράτησε, το αναθρέφει, αξίζει λίγου σεβασμού.

Το λέω γιατί όταν ένας άντρας απορρίπτεται από μια γυναίκα στο μετρό, κατεβάζει ρολά και καταριέται θεούς. Φαντάσου αυτή τι πρέπει να κάνει...
φιλε μου οπως εγραψα το πλανο μου ηταν 2-3 πουτσους και φυγαμε...ωστοσο με κερδισε ο χαρακτηρας της,περναω καλα μαζι της και δεν μπορω τωρα να πω γεια χαρα..απο την αλλη ομως δεν μπορω να παω πιο σοβαρα μαζι της αφου ειναι το παιδι στην μεση,δεν μπορω να μπω στον ρολο του συζηγου ακομα ή ποσο μαλλον του πατριου

HIERRO

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Like
262
Πόντοι
21
Να σου κάνω μια ερώτηση; Πες ότι η κοπέλα αυτή είναι η μητέρα σου (ή πες η δικιά μου, μη νομίζουν ότι σε βρίζω), και ότι το παιδί είσαι εσυ (ή εγώ αντίστοιχα). Ποια θα ήταν η αντίδραση σου διαβάζοντας ένα τέτοιο ποστ; Τι εννοώ;

Εννοώ ότι έχουμε κράξει τις γυναίκες αλλά και εμείς είμαστε κυνικοί και κόπροι εκμεταλλευτές καιροσκόποι. Δε γίνεται να λες «θα τη γαμησω όσο πάει και μετά θα την πετάξω σα στημένη λεμονόκουπα» αλλά μετά να την κατηγορείς ότι έχει ψυχολογικά και είναι πονηρή / μπορεί να στην φέρει (είτε μόνη είτε μέσω του παιδιού). Καταλαβαίνω μεν, ως άντρας, την ορμή και το ότι δεν θες δέσμευση αλλά ρε φίλε... μικρή κοπέλα είναι με παιδί που δεν το παράτησε, το αναθρέφει, αξίζει λίγου σεβασμού.

Το λέω γιατί όταν ένας άντρας απορρίπτεται από μια γυναίκα στο μετρό, κατεβάζει ρολά και καταριέται θεούς. Φαντάσου αυτή τι πρέπει να κάνει...

Υγιείς  συλλογισμός , απο  τους  ελάχιστους  που  έχω  διαβάσει  εδώ  μέσα ,( όχι  οτι  θρέφω  προσδοκίες  για  ποιοτικότερο  διάλογο  βέβαια).

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
το θεμα τυπε ετσι όπως το λες δειχνει ότι κολλησες μαζι της.
τωρα μαλλον είναι αργα να κανεις πισω.
αν εχεις εστω λιγο πυγμη και μπορεις κοψε τωρα επαφες αλλιως τυπακο μπλέκεις σε νεες περιπέτειες.
εσυ για πηδημα πηγαινες και η φαση σοιυ γυρισε αλλιως.
κοψε τωρα οσο γρηγορα μπορεις γιατι μετα θα το μετανιωσης,σκεψου ότι μπορει στο μελλον να βρεις μια γκομενα τουμπανη μουναρα και χωρις παιδι θα εισαι καλυτερα.
καταλαβαινω τι λες φιλε,και γω τα ιδια χω πει στον ευατο μου..απλως απο την αλλην λεω στον ευατο μου γιατι βρε μαλακα  να το καταστρεψεις χωρις λογο αφου περνας καλα μαζι της...γιατι να γυρισεις στο σημειο μηδεν ψαχνωντας για την επομενη που δεν ξερεις και τι κουμασι θα ναι..

piii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
320
Πόντοι
281
Λοιπον παραθετω και εγω την μικρη ιστορια μου και ζητω την γνωμη των συναδελφων-συναγωνιστων..εχω γνωρισει κοπελα 24 ετων η οποια εχει παιδι 3χρονων,χωρισμενη και ο αντρας της δεν παρεχει ουτε τα βασικα για το παιδι..στην αρχη της γνωριμιας μας ηταν πολυ επιφυλακτικη και κλειστη..καθως ο καιρος περνουσε και προσπαθωντας να σπασω τον παγο ολο και πιο πολυ εκανα διαφορες πλακιτσες και αστεια αλλα πιστευω το κλειδι του σπασιμου του παγου ηρθε οταν αναφερθηκα για το παιδι της και της ειπα οτι ειναι καλη μητερα και το φροντιζει και κατι τετοια..με την παροδο του χρονου αρχισε να μου λυνεται και αυτη και αφου εβγαλε και τα ψυχολογικα της με τον πρωην και οτι δεν θελει να τα ξαναπερασεοι τετοια σκηνικα,προχωρησε ετσι το πραγμα που φθασαμε στο σημερα και πλεον την εχω στο πιατο..και οταν λεω στο πιατο δηλαδη μου ειπε οτι θελει να ειναι μαζι μου κτλ κτλ και καρδουλες και τετοια..φαινεται κομπλε ατομο αλλα εχω ενδοιασμους..το παιδι της μου βαζει πολλα φρενα....η καρδια μου λεει συνεχισε μαζι της,ο πουτσος μου λεει γαμα την και οσο παει και το μυαλο λεει αρκετα το τραβηξες με την ελλεεινιδα,στειλτην στο καλο....

Υ.Γ.το πλανο ηταν για εναν δυο πουτσους να της ριξω και τελος,αλλα ρε φιλε να το πω ετσι απλα περναω καλα μαζι της..εκτος απο το σεξ, εχουμε χαρουμενο και ποιοτικο χρονο μαζι..

Αν και πρακτικά χωρισμένος, με ότι ψυχολογικά επακόλουθα, αν έβρισκα τέτοιο άτομο που να υπάρχει χημεία και κατανόηση δεν θα το πήγαινα απλά για ένα @@τσο. Θα επένδυα χρόνο γιατί θα το άξιζε.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
zeus εκανε λαθος επιλογη γαμια τη ξεσκισε και τωρα τι ?ας σε εβρισκε οταν ηταν μονη της.στο παθιζει καλη για να τη λυπηθεις ρε φιλε και να τη φορτωθεις .ειναι γιγαντιαιο λαθος μη τη βλεπεις σοβαρα αδελφε μη χαλας τη ζωη σου.μη σηκωνεις τα βαρη προηγουμενου γαμια .ασε τασκουπιδια των αλλων για τους αλλους .ξυπνα ρεεεε.οταν γαμιοταν η πουτανα ηταν καλα ε?

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
καταλαβαινω τι λες φιλε,και γω τα ιδια χω πει στον ευατο μου..απλως απο την αλλην λεω στον ευατο μου γιατι βρε μαλακα  να το καταστρεψεις χωρις λογο αφου περνας καλα μαζι της...γιατι να γυρισεις στο σημειο μηδεν ψαχνωντας για την επομενη που δεν ξερεις και τι κουμασι θα ναι..

Σωστα σκεφτεσαι. Κανεις δεν γνωριζει το μελλον. Μην θεωρεις δεδομενο πως θα βρεις αλλη ευκαιρια μεγαλωνοντας.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
zeus εκανε λαθος επιλογη γαμια τη ξεσκισε και τωρα τι ?ας σε εβρισκε οταν ηταν μονη της.στο παθιζει καλη για να τη λυπηθεις ρε φιλε και να τη φορτωθεις .ειναι γιγαντιαιο λαθος μη τη βλεπεις σοβαρα αδελφε μη χαλας τη ζωη σου.μη σηκωνεις τα βαρη προηγουμενου γαμια .ασε τασκουπιδια των αλλων για τους αλλους .ξυπνα ρεεεε.οταν γαμιοταν η πουτανα ηταν καλα ε?
Πόσο σιχαμένος είσαι;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γιαυτό αν θέλει κάποιος αξιοπρέπεια ... δεν πρέπει να λέει ούτε καλησπέρα σε τέτοιες αράχνες.

Να τρέχει και να φεύγει μακριά.
Ειδικά αν ξέρει ότι είναι αδύναμος χαρακτήρας και θα ... πέσει με τα μούτρα.

Ας μένει στο μετάξι ... σε πιάτσες .... στη μαλακία ...

παρά να πέφτει τόσο χαμηλά ....

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Γιαυτό αν θέλει κάποιος αξιοπρέπεια ... δεν πρέπει να λέει ούτε καλησπέρα σε τέτοιες αράχνες.

Να τρέχει και να φεύγει μακριά.
Ειδικά αν ξέρει ότι είναι αδύναμος χαρακτήρας και θα ... πέσει με τα μούτρα.

Ας μένει στο μετάξι ... σε πιάτσες .... στη μαλακία ...

παρά να πέφτει τόσο χαμηλά ....
πολυ σωστα ο τυπος που βγαλε το νημα εχει να ριξει καιρο και δε γαμαει τακτικα .η καταπιολα με παιδι απο προηγουμενο  γαμια το βρηκε καλο παιδι και  ψαχνει τωρα να βρει πατερα.οταν τη γαμαγε ο ανευθυνος ακαποτα ο ανευθυνος που της εκανε το παιδι και τη παρατησε τη βιασε φιλε?ε?ηταν καλα τοτε τωρα ας το λουστει σε κοροιδευει νηματοθετη να πληρωνεις το παιδακι της θελει .δε το σκεφτοταν οταν καβαλιοταν με ανευθυνους και αφηνε εσενα στη μαλακαια ....

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
καλα μιλαμε σοβαρα για γκομενες οπως λεγαν παλια με ετοιμο παιδι?ολες οι πουτανες που γαμιουνται εδω και κει με ανευθυνους αντρες και γεννοβολανε και  ΜΕΤΑ  ψαχνουν ενα καλο παιδι και εσεις συζητατε κατι σοβαρο με αυτες?ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!τι να πω, σιχαινομαι που τις βλεπω αυτες

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ρε τυποι πατε καλα? Ειστε καλα γαμω το φελεκι μου?

Τη χυσανε την αλλη και θα πατε εσεις να το παιξετε πατερες στο ξενο παιδακι μπας και γαμησετε?

Μηδεν αυτοσεβασμος ρε γαμωτο? Μηδεν πια? Για ενα μουνι ολα τα κανετε ρε?

Ζηστε τη ζωη σας και αν θελετε παιδια βρειτε μια γυναικα να τη γκαστρωσετε. Τι οικογενεια θα κανεις με ξενο παιδι? Θα αγαπας το παιδι σου παραπανω σιγουρα. Κακο και για σας και το παιδακι.

Μουνοζητιανοι τελειως

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Ρε τυποι πατε καλα? Ειστε καλα γαμω το φελεκι μου?

Τη χυσανε την αλλη και θα πατε εσεις να το παιξετε πατερες στο ξενο παιδακι μπας και γαμησετε?

Μηδεν αυτοσεβασμος ρε γαμωτο? Μηδεν πια? Για ενα μουνι ολα τα κανετε ρε?

Ζηστε τη ζωη σας και αν θελετε παιδια βρειτε μια γυναικα να τη γκαστρωσετε. Τι οικογενεια θα κανεις με ξενο παιδι? Θα αγαπας το παιδι σου παραπανω σιγουρα. Κακο και για σας και το παιδακι.

Μουνοζητιανοι τελειως
ετσι ειναι ειναι αρρωστα αυτα με παιδι αλλουνου στην οικογενεια .αλλα που φτανουν καποιοι για να γαμησουν...ετοιμο παιδι και το συζητανε

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291

Τι έκτρωμα διάβασα μόλις τώρα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
καποιοι δεν πατε καλα ειλικρινα..
πολλες ειναι καριολες αλλα οχι ολες.
Τι φταιει καποια δηλαδη που εκανε παιδια και της βγηκε ο αλλος μαλακας;υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις...δεν εχει δικαιωμα να ξαναφτιαξει την ζωη της;

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Φίλε εάν την αγαπάς και είσαι ερωτευμένος και νιώθεις ότι σε αγαπάει πραγματικά, το τελευταίο σημαντικό, τότε προχώρα και στα αρχίδια σου όλα, εσυ στην πορεία θα καταλάβεις τι πρέπει να γίνει. Μην τάξεις τίποτα από την αρχή, αλλά μην είσαι ούτε αρνητικός απέναντι της, ζήσε την ζωή σου, αφού νομίζεις ότι βρήκες το έτερο σου ήμισυ και μην ακούς κανένα, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και οι συμβουλές δεν βγαίνουν πάντα σε καλό.

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Φίλε εάν την αγαπάς και είσαι ερωτευμένος και νιώθεις ότι σε αγαπάει πραγματικά, το τελευταίο σημαντικό, τότε προχώρα και στα αρχίδια σου όλα, εσυ στην πορεία θα καταλάβεις τι πρέπει να γίνει. Μην τάξεις τίποτα από την αρχή, αλλά μην είσαι ούτε αρνητικός απέναντι της, ζήσε την ζωή σου, αφού νομίζεις ότι βρήκες το έτερο σου ήμισυ και μην ακούς κανένα, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και οι συμβουλές δεν βγαίνουν πάντα σε καλό.
Είναι σωστά όσα λες συναγωνιστή αλλά αναφέρεσαι στην εξαίρεση........
Οι πιο πολλές ψάχνουν το επόμενο πορτοφόλι και μόνο....... επίσης σίγουρα πάντα θα είσαι σε δεύτερη η και τρίτη προτεραιότητα στη ζωή της....... οποίος συνειδητά τα αντέχει βουρ στον.... πατσά, άλλως ας δοκιμάσει αλλού την τύχη του καλύτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom