giannakiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2019
- Like
- 105
- Πόντοι
- 1
Γιάννης 36 ΧαλκίδικηΚαι εμείς ψάχνουμε Α39 Γ36
Γιάννης 36 ΧαλκίδικηΚαι εμείς ψάχνουμε Α39 Γ36
Φίλε μου πρέπει να είστε και οι 2 σίγουροι- είναι δύσκολα μονοπάτια αυτά.Καλημερα στην παρεα εδω και καιρο με την κοπελα μου πανω στο σεξ δεν σταματαμε να μιλαμε για τριτο ατομο αντρα κυριως για 2 πουτσας δηλαδη να χυνουμε σαν τρελοι γιαυτο και ειναι απιστευτα θετικη να το κανει. ο μονος της φοβος ειναι αν θα αντεξω να την μοιραστω και να την δω να το σκιζει οπως λεει με αλλον βεβαια της λεω οτι γουσταρω τρελα συνεχεια και της αρεσει... το θεμα ειναι πως προχωραμε μαζι πως το κανουμε περα απο το σεξ εχουμε καλα μερη για τετοιου ειδους παιχνιδια κατι που να βοηθαει καποια εμπειρια; Περιμενω τις προτασεις σας θα χαρω να τις ακουσω!!
Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά μπορεί να συμβεί. Εμείς το συζητούσαμε καιρό, αλλά το καταφέραμε.Καλημερα στην παρεα εδω και καιρο με την κοπελα μου πανω στο σεξ δεν σταματαμε να μιλαμε για τριτο ατομο αντρα κυριως για 2 πουτσας δηλαδη να χυνουμε σαν τρελοι γιαυτο και ειναι απιστευτα θετικη να το κανει. ο μονος της φοβος ειναι αν θα αντεξω να την μοιραστω και να την δω να το σκιζει οπως λεει με αλλον βεβαια της λεω οτι γουσταρω τρελα συνεχεια και της αρεσει... το θεμα ειναι πως προχωραμε μαζι πως το κανουμε περα απο το σεξ εχουμε καλα μερη για τετοιου ειδους παιχνιδια κατι που να βοηθαει καποια εμπειρια; Περιμενω τις προτασεις σας θα χαρω να τις ακουσω!!
να ξέρεις πως να βλέπεις στο κρεβατι την κοπέλα σου με άλλον είναι κατι πολύ δύσκολο,για εμένα ειναι κεράτωμα, σκεψου το καλα πριν το κανεις, εκτος κ αν δεν εχετε σχέση για σοβαρά κλπ. επισης για ρωτα αν θα ψηνοτανε για γυναικα σαν τριτο προσωπο να κοψεις αντιδρα.
Εδώ με το ζόρι βρίσκουμε γκομενα και ο άλλος ψάχνεται για 3ο?
Έχετε πολύ δίκιο σε αυτό που λέτε.Γιατι μερικοί το θεωρούν "παιχνίδι".
Άτσα!Διάλεξε ένα μαγαζί από τα 3 που υπάρχουν (αν είσαι Αθήνα), πήγαινε μια βραδιά που μπαίνουν μπαλαντέρ, διαλέξτε κάποιον ή κάποιους να σας αρέσουν και στους 2 και κάντε προσέγγιση! Πιείτε το ποτό σας, άσε να την αγγίξει αυτός, δες πώς θα νιώσεις εσύ, αυτή και θα έρθει μόνο του!!! Αν νιώσετε άσχημα, σταματήστε και ζητήστε συγγνώμη ευγενικά. Το ΌΧΙ της κυρίας είναι ΌΧΙ!!!
Αν πάλι δε θέλετε παιχνίδι στο μαγαζί, διαλέξτε τον μπαλαντέρ και δοκιμάστε ξενοδοχείο για περισσότερη ιδιωτικότητα. Ακόμα κι εδώ μέσα υπάρχουν σοβαροί και έμπειροι μπαλαντέρ που μπορούν να της κάνουν όμορφη την εισαγωγή στο χώρο. Περισσότερα σε πμ.
Α10 Β10 Γ18Καλησπέρα σας .Δεν ξέρω αν μπήκα σε σωστή κατηγορία.Απλα είμαστε παντρεμένο ζευγάρι και ψάχνουμε κάποια γυναίκα να συμμετέχει μαζί μας .Α36, Γ48.Δεν έχουμε δικό μας χώρο γι'αυτό .
Όντως μπουρδες,απλά θέλουν να δουν αν περνάει ακόμα η μπογιά τους.ε τύπε απο οτι φαίνεται δεν βρίσκουν όλοι με το ζόρι κάποιοι έχουν πλεόνασμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όντως έτσι ειναι.... Σιγά το παιχνίδι μια μαλακία και μισή ειναι αλλα εντάξει περι ορέξεως... δεν θα γίνουμε και ελεγκτές στο πούτσο και το μουνάκι των ανθρώπων.
Όντως μπουρδες,απλά θέλουν να δουν αν περνάει ακόμα η μπογιά τους.
Μαλακες είναι.Ελα ντε,ανίκανοι είναι στην γυναίκα τους και στην άλλη την ξένη είναι ικανοί;Εγω πιστευω οτι ειναι πολυγαμικοί. Για μενα όταν έχεις δεσμό τέλος εκει.
Τα κοβεις όλα και τα μασάζ και τα στριπ , και βεβαια δεν θα αφηνα ποτέ κάποιον να μου γαμάει την γυναικα.
Γιατι εγω δεν μπορώ να την ικανοποίησω ;;; !!!
Μαλακες είναι.Ελα ντε,ανίκανοι είναι στην γυναίκα τους και στην άλλη την ξένη είναι ικανοί;
Νικολάρας εδω.Αν θελετε την μπζώλα μου και να σας πουτσοχύσω ελάτε με την οπισθεν...Αντε γαμω το μουνι της αδερφης μου μέσα βραδιατικα...
Δηλαδή η άλλη που το έχει σε άλλη θέση του σώματος;Σωστό και αυτο τύπισα , καλά τα λές.
Δηλαδή η άλλη που το έχει σε άλλη θέση του σώματος;
Καυλωτικο site είναι κι ο τύπος ερεθιστηκεΚατσε τυπε χαλάρωσε λίγο μη γαμήσεις και εμάς τους στρέητ. Λίγο έλεος δειξε.