Καλημερα στην παρεα εδω και καιρο με την κοπελα μου πανω στο σεξ δεν σταματαμε να μιλαμε για τριτο ατομο αντρα κυριως για 2 πουτσας δηλαδη να χυνουμε σαν τρελοι γιαυτο και ειναι απιστευτα θετικη να το κανει. ο μονος της φοβος ειναι αν θα αντεξω να την μοιραστω και να την δω να το σκιζει οπως λεει με αλλον βεβαια της λεω οτι γουσταρω τρελα συνεχεια και της αρεσει... το θεμα ειναι πως προχωραμε μαζι πως το κανουμε περα απο το σεξ εχουμε καλα μερη για τετοιου ειδους παιχνιδια κατι που να βοηθαει καποια εμπειρια; Περιμενω τις προτασεις σας θα χαρω να τις ακουσω!!
Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά μπορεί να συμβεί. Εμείς το συζητούσαμε καιρό, αλλά το καταφέραμε.
Για να πω την αλήθεια, αυτή βρήκε τον υποψήφιο, έπαιξαν λίγο μαζί και μετά του το ξεφούρνησε "η συνέχεια, θα είναι μαζί με τον άντρα μου". Αλλά ξέραμε από πριν τι θέλαμε και κυρίως ότι το θέλαμε.
Η πρώτη φάση κράτησε ένα καλοκαίρι ολόκληρο.
Μετά, που και που, αφού είχαμε χαλαρώσει και κυρίως δεν είχαμε γκρίνες (από εμένα) ή κολλήματα (από αυτή), το ξαναδοκιμάσαμε.
Πότε με επιτυχίες (καλός γαμιάς) και πότε με φάσεις που δεν τους σηκωνόταν και έκανα εγώ όλη τη δουλειά με αυτόν (ντροπιασμένο) θεατή.
Υπήρχαν όμως και killers, που δεν μασούσαν τίποτε. Έπεφταν με τα μούτρα στο γαμήσι, την έκαναν λιώμα.