Νέα

Φαντασίωσή μας το τρίο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearozeugari
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Οχι μπουφλα φυσικα τη σημερον ημερα απλα τη στελνεις
Φυσικα ουτε και τριο με τη γυναικα του
Τα τρια ο αλφα τα κανει με αλλες γυναικες οχι τη γυναικα του, τη μανα των παιδιων του
Το ανέκδοτο το ξέρεις που ρωτάει η γυναίκα τον άντρα της "Πως σου φαίνεται η φίλη μου η Φαίη από τη δουλειά, δεν είναι μουνάρα για άγριες καταστάσεις;" κι αυτός επειδή φοβάται πως είναι ερώτηση παγίδα της απαντά "Μπα μωρέ, τα χάλια της έχει!" Οπότε αυτή παίρνει καπάκι τηλέφωνο την άλλη και της λέει "Φαίη μου σόρρυ, άκυρο το τρίο που λέγαμε, μου έχεις πει πόσο σου αρέσει αλλά αυτού δεν του αρέσεις μου είπε μόλις!":grin::grin:

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
625
Πόντοι
81
Εγω δε θα θελα να μαι σε μια σχεση που η γυναικα εχει το "θαρος" να με ρωτησει τετοιο πραγμα
Αυτο δεν ειναι θαρος αυτο ειναι θρασος και σημαινει οτι η σχεση δεν παει καθολου καλα
Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια σεξουαλικότητα και τις ίδιες ανάγκες...Τη σχέση μεταξύ 2 ανθρώπων τη αξιοολογούν μόνο οι 2 που συμμετέχουν. Σε μία δική σου σχέση μια τέτοια ερώτηση θα σήμαινε πως η σχέση δεν πάειμ καλά, για το νηματοθέτη είναι ένδειξη για το αντίθετο..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια σεξουαλικότητα και τις ίδιες ανάγκες...Τη σχέση μεταξύ 2 ανθρώπων τη αξιοολογούν μόνο οι 2 που συμμετέχουν. Σε μία δική σου σχέση μια τέτοια ερώτηση θα σήμαινε πως η σχέση δεν πάειμ καλά, για το νηματοθέτη είναι ένδειξη για το αντίθετο..
Αν λέει αλήθεια και δεν μας δουλεύει βέβαια...

Gino_Low

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2023
Like
135
Πόντοι
0
νέος εδώ και έχω φρίξει με τις περισσότερες απόψεις. ρωτάει μια γνώμη ο συναγωνιστής περί υλοποίησης μιας φαντασίωσης, και ξαφνικά, οι πιο πολλοί αναφέρονται υποτιμητικά σε αυτόν (χωρίς να γνωρίζουν απολύτως τίποτα για το άτομο του), και αρκετοί ακόμα, αναφέρονται υποτιμητικά στην σύντροφο του (πάλι, χωρίς να έχουν ιδέα για την συγκεκριμένη κοπέλα).
Μετά από 7 σελίδες λοιπόν το συμπέρασμα είναι ότι ο νηματοθέτης είναι κρυφή και beta αρσενικό, και ότι η κοπέλα του είναι πρόστυχη και εύκολη. Καλά πήγε αυτό...

Για την περίπτωση δε, που ακόμα παρακολουθεί το θέμα ο φίλος που το άνοιξε, η άποψη μου είναι ότι εφόσον είναι μια κοινή φαντασίωση μπορούν να δοκιμάσουν να την υλοποιήσουν.
Τεχνικά, ακούγεται πιο έξυπνη η ιδέα του επαγγελματία, ώστε το όλο εγχείρημα να μην ενέχει καθόλου την αίσθηση του φλερτ. Αυτό ίσως να ενοχλούσε κάποιον. Έτσι, εργαλιοποιείται το 3ο πρόσωπο και δεν έχει καμία διαφορά από την χρήση ενός ερωτικού βοηθήματος.
Γίνεται το σκηνικό, και άντε..γειά. Τελειώνει εκεί.
Ούτε gay θα γίνει κάποιος, ούτε πόρνη η σύντροφος του. Είναι μια φαντασίωση, που όπως όλα τα παιχνίδια δεν είναι για συνέχεια.
Ούτε πιστεύω ότι μετά από κάτι τέτοιο, θα αλλάξει η δυναμική του ζευγαριού. Αλλά, ακόμα και αν αλλάξει, τότε μάλλον θα άλλαζε έτσι και αλλώς..

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
@ NearosKeratasAth
Προφανώς γιατί έχει χαθεί :grin:
Βασικά νομίζω έχει σχέση με τον @NearosKeratasAth που έκανε εγγραφή 1/6/23 μέχρι 10/1/24 τελευταία εμφάνιση,
Μετά χάνεται και φυτρώνει ο @Nearozeugari (το nearo είναι κοινό) 17/1/24 (7 μέρες μετά) και βασικά έχουν τον ίδιο καημό, ποιος θα πηδήξει την κοπέλα του και ΙΣΩΣ και τον ίδιο.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456
Το ανέκδοτο το ξέρεις που ρωτάει η γυναίκα τον άντρα της "Πως σου φαίνεται η φίλη μου η Φαίη από τη δουλειά, δεν είναι μουνάρα για άγριες καταστάσεις;" κι αυτός επειδή φοβάται πως είναι ερώτηση παγίδα της απαντά "Μπα μωρέ, τα χάλια της έχει!" Οπότε αυτή παίρνει καπάκι τηλέφωνο την άλλη και της λέει "Φαίη μου σόρρυ, άκυρο το τρίο που λέγαμε, μου έχεις πει πόσο σου αρέσει αλλά αυτού δεν του αρέσεις μου είπε μόλις!":grin::grin:
Τετοια ονειρα κανεις και τελικα το μονο που συμβαινει ειναι να σου γαμανε τη γυναικα κι εσενα μαζι :2funny:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456
Τη σχέση μεταξύ 2 ανθρώπων τη αξιοολογούν μόνο οι 2 που συμμετέχουν
Ποιοι δυο;
Εδω συμμετεχει η μιση Αθηνα :2funny:
Αρρωστα πραγματα που ποτε δεν καταληγουν καλα και οι σχεσεις αυτες δεν κρατανε
Αν μπορουν να θεωρηθουν καν σχεσεις γιατι η σχεση καθοριζεται απο το σεξ
Οταν συμμετεχουν κιαλλοι δεν ειναι σχεση ειναι μπουρδελο

bolivar

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
625
Πόντοι
81
μέχρι πέντε είναι έρωτας μετά είναι παρτούζα :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Jarilo

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
393
Πόντοι
20
Ρε σεις δεν σας ρωτησε εαν ειναι σωστο να το κανει η οχι ?!!
Ξεκολατε σας παρακαλω και επισης μην προσπαθειτε να αλλαξετε και γνωμη & αποψη στους υπολοιπους.

Αλλα μιας και εχουν μαζευτει τοσοι alpha στο νημα εχω την εξης απορια ,
Πως λεγεται ενας alpha που του γαμαει τη γυναικα ενας beta ? ( και το mindfuck μεσα μιας και οι παντρεμενες εκει την 'πατανε'). Υπαρχει καποια υποκατηγορια ? Ευχαριστω προκαταβολικα Α's

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Τετοια ονειρα κανεις και τελικα το μονο που συμβαινει ειναι να σου γαμανε τη γυναικα κι εσενα μαζι :2funny:
Τη σκέφτηκες πολύ αυτή τη μαλακία ρε καραγκιόζη; Άντε κι εσύ σε παράβλεψη μαζί με τον άλλον τον πούστη!!

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456
Τη σκέφτηκες πολύ αυτή τη μαλακία ρε καραγκιόζη; Άντε κι εσύ σε παράβλεψη μαζί με τον άλλον τον πούστη!!
Θιχτηκες;
Αφου αυτο γινεται
Οι γυναικες που θελουν τριο σημαινει οτι ο αντρας τους δεν τις ικανοποιει γιατι αυτος κατα βαθος λιμπιζεται ψωλες
Και βρισκουν ενα βαρβατο αντρα να τους γαμησει και τους δυο σαν καλες φιλεναδες που ειναι :2funny:

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.068
Πόντοι
1.056
Θιχτηκες;
Αφου αυτο γινεται
Οι γυναικες που θελουν τριο σημαινει οτι ο αντρας τους δεν τις ικανοποιει γιατι αυτος κατα βαθος λιμπιζεται ψωλες
Και βρισκουν ενα βαρβατο αντρα να τους γαμησει και τους δυο σαν καλες φιλεναδες που ειναι :2funny:
Μη σταματάς να γράφεις εδώ.
Το γέλιο είναι απαραίτητο στη ζωή μας.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.755
Πόντοι
2.306
Θιχτηκες;
Αφου αυτο γινεται

τι μωρος ο Τιμωρος…
παντως το @Nearozeugari θα επρεπε να μετονομαστει σε nearotriole, τωρα που εγινε και η φαντασιωση τους πραγματικοτητα

• Like
Αντιδράσεις: noblue

Kaulotzitzikas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
4
Like
663
Πόντοι
361
Γεια & χαρά κι από μένα !
Φίλε μου καλέ θα ήμουν της άποψης σε αυτά τα λεπτεπίλεπτα ζητήματα ως προς την σύντροφό σου όταν έχετε κάποιες φαντασιώσεις να πηγαίνετε προς σ'αυτη την κατεύθυνση βήμα βήμα .
Καταρχήν για να φτάσω σε σημείο εγώ με την σύντροφό μου να κάνουμε τρίο είτε mmf ή ffm υπήρχε καταρχήν πολύ κουβέντα και οπωσδήποτε συζήτηση ότι δεν τίθεται θέμα περί κτητικότητας ή ανταγωνισμού.
Μη ξεχνάς οι γυναίκες είναι εγκεφαλικές .
Για να βάλουμε 3ο άτομο στην παρέα μας περάσαμε απ' τη φάση και του ματιού(σεξ μπροστά σε αγνώστους ή ζευγάρια) είτε σε παραλία γυμνιστών είτε σε swingers club ή ακόμα και σε τσοντοσινεμα,μετά περάσαμε στο same room και μετα φτάσαμε σε σημείο να βάλουμε είτε άντρα είτε γυναίκα στο κρεβάτι μας .
Καταρχήν διασφαλιζεις την ψυχική ηρεμία της συντρόφου σου για να μη μπεις σε περιπέτειες εφ'οσον σε ενδιαφέρει πραγματικά ως σύντροφος.
Διασφαλιζεις την σωματική υγεία και των 2 σας αν υπάρξει 3ο πρόσωπο (κάντε ότι σας καυλώσει όλα όμως με προφυλακτικό)
Και η γνώμη μου είναι τα βήματα να είναι αργά και σταθερά για να φτάσεις στην πηγή και να πιεις νερό .σε ένα άλλο νήμα έχω γράψει την εμπειρία μου για το πώς έγινε η πρώτη φορά με άντρ
α .

Δημοσίευση στο thread ''Άντρες cuckolds/stags'' Άντρες cuckolds/stags - Page 5 - bourdela.com forum

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Αν είναι αχόρταγη για πούτσο λοιπόν.
1. Είσαι τυχερός που την βρήκες και
2. ΘΑ γαμηθεί και με άλλους έτσι κι αλλιώς, οπότε όπως είπες καλύτερα να είσαι κι εσύ στη φάση.
Τώρα σιγά αν μετά το τρίο θέλει περισότερους από δυο άντρες, όλα μια ιδέα είναι. Εξ άλλου η μέση γυναίκα ταυτόχρονα με δύο το πολύ μπορεί, αυτές που κάνουν tripple penatration και διπλοτσίμπουκο ταυτόχρονα είναι επαγγελματίες
Θα εκπλαγεις αν μάθεις ότι γυναίκες της διπλανής πόρτας κάνουνε gangbang με τέσσερις και πέντε πουτσες και δεν καταλαβαίνουν μια. Είναι η γειτόνισσα μου, σου , του αυτή που βλέπεις κάθε μέρα, αυτή που πας και σε κουρεύει η σου δίνει το ψωμί στο φούρνο. Οι γυναίκες γενικότερα όσο είναι ανύπαντρες ειδικά θέλουν να τα ζήσουν όλα, να φάνε τις πουτσες με το κιλό και να βγάλουν ότι γούστο υπάρχει ώστε μετά όταν παντρευτούν να που ότι τα έχω κάνει όλα, έχω ξεσκιστει από όλες τις τρύπες και με έχουν ξεφτιλισει πολλοί γαμιαδες οπότε τώρα μπορώ να αφοσιωθώ στα παιδιά μου. Οι δε παντρεμένες που έχουν απωθημένα, αυτές να φοβάσαι, είναι αχόρταγες και ψάχνονται συνέχεια γιατί στενεύουν και τα περιθώρια τους ηλικιακα.

• Like
Αντιδράσεις: Jarilo

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Επειδή διαβάζω τόση ώρα όλα τα σχόλια και νομίζω έχει χαθεί η μπάλα όσον αφορά στην προβληματισμό του νήματοθετη, εγώ έχω να σου πω φίλε το εξής. Αν η κοπέλα είναι απλά σχέση σου που βασίζεται πιο πολύ στο σεξ και δεν βλέπεις να καταλήγει κάπου σοβαρά, τότε βγάλτε γούστα, αλλά μη την πας για σοβαρά μετα, παντρειες κι έτσι. Βγάλτε γούστα και απόκτησε εμπειρίες με ότι σας έρχεται στο μυαλό. Όταν παντρευτείς να πάρεις μια γυναίκα που θα τη σέβεσαι και θα σε σέβεται αφού από εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα. Και εννοείται μια γυναίκα που θα θέλει να τη χύσει άλλος στη μούρη και μετά να σε φιλήσει δε σε σέβεται και δεν κάνει για αυτό το σκοπο. Αυτά από μένα

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.755
Πόντοι
2.306
Επειδή διαβάζω τόση ώρα όλα τα σχόλια και νομίζω έχει χαθεί η μπάλα όσον αφορά στην προβληματισμό του νήματοθετη, εγώ έχω να σου πω φίλε το εξής. Αν η κοπέλα είναι απλά σχέση σου που βασίζεται πιο πολύ στο σεξ και δεν βλέπεις να καταλήγει κάπου σοβαρά, τότε βγάλτε γούστα, αλλά μη την πας για σοβαρά μετα, παντρειες κι έτσι. Βγάλτε γούστα και απόκτησε εμπειρίες με ότι σας έρχεται στο μυαλό. Όταν παντρευτείς να πάρεις μια γυναίκα που θα τη σέβεσαι και θα σε σέβεται αφού από εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα. Και εννοείται μια γυναίκα που θα θέλει να τη χύσει άλλος στη μούρη και μετά να σε φιλήσει δε σε σέβεται και δεν κάνει για αυτό το σκοπο. Αυτά από μένα
Ενω αν εχει πηδηχτει εν αγνοια σου κανενα μισαωρο πριν ελθει σπίτι, σε φιλήσει με απεραντη αγαπη και βαλει φαγητο στα παιδια, τοτε ειναι κυρια και ο σεβασμος για σενα της βγαινει απο τ’ αυτια….
το προβλημα δεν ειναι αν σε σεβεται αυτη, το προβλημα ειναι αν την σεβεααι εσυ.
οταν δεχθεις να μπειτε σε τριο της λες με ενα τροπο οτι την θεωρεις κοινης χρησης. Εκει λοιπον της δινεις ατυπως το ελευθερο να αε στολισει κανονικοτατα.
Αν θα το κανει μπροστα σου ή πισω σου μικρη σημασια εχει. Το θεμα ειναι οτι εχεις δωσει μηνυμα αποδοχης της πολυγαμικοτητας.
Γαμος και πολυγαμικοτητα δεν τα πανε καλα μεταξυ τους παντως, αυτος ειναι ο κανονας χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις.

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Ενω αν εχει πηδηχτει εν αγνοια σου κανενα μισαωρο πριν ελθει σπίτι, σε φιλήσει με απεραντη αγαπη και βαλει φαγητο στα παιδια, τοτε ειναι κυρια και ο σεβασμος για σενα της βγαινει απο τ’ αυτια….
το προβλημα δεν ειναι αν σε σεβεται αυτη, το προβλημα ειναι αν την σεβεααι εσυ.
οταν δεχθεις να μπειτε σε τριο της λες με ενα τροπο οτι την θεωρεις κοινης χρησης. Εκει λοιπον της δινεις ατυπως το ελευθερο να αε στολισει κανονικοτατα.
Αν θα το κανει μπροστα σου ή πισω σου μικρη σημασια εχει. Το θεμα ειναι οτι εχεις δωσει μηνυμα αποδοχης της πολυγαμικοτητας.
Γαμος και πολυγαμικοτητα δεν τα πανε καλα μεταξυ τους παντως, αυτος ειναι ο κανονας χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις.
Φίλε μου ήμουνα σαφής σε αυτό που είπα. Το χέρι σου στη φωτιά ποτέ δε μπορείς να το βάλεις με τις γυναίκες αφού εμπιστοσύνη δύσκολα μπορείς να δείξεις ακόμα και στον κωλο σου, πας να κλάσεις και χεζεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom