dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.313
- Πόντοι
- 22.886
Αυτά είναι ....Μια χαρά είναι η κατάσταση...εμένα μαρεσει να την πηδανε την φιλεναδα μου ακόμα και μπροστά μου η μαζί
Άπλες ...
Αυτά είναι ....Μια χαρά είναι η κατάσταση...εμένα μαρεσει να την πηδανε την φιλεναδα μου ακόμα και μπροστά μου η μαζί
μην κοιτα εσυ που εισαι μονοφαγας .. ο κοσμος μοιραζεταιΑυτά είναι ....
Άπλες ...
Μια χαρά είναι η κατάσταση...εμένα μαρεσει να την πηδανε την φιλεναδα μου ακόμα και μπροστά μου η μαζί
Και γιατί δεν έκανες ένα τρίο αφού ειθελες ...έχασες την ευκαιρία τώρα θα γνωρίσεις κάποια χοντρή Ελληνίδα που θα τρώει κλάμπ σάντουιτς στην παραλία και θα σκέφτεσαι τι έχασες ...Καλημερα σε ολους και σε ολες θα ηθελα να δω αν υπαρχουν και αλλοι συναγωνιστες που εχουν παθει κατι παρομοιο η καποια τετοια εμπειρια και γιατι συμβαινει αυτο...
ημουν σε σχεση κανονικα με την πρωην μου απο την αρχη ηταν περιεργη η φαση καπως στους πρωτους 2 μηνες πηγε με αλλον μου το ειπε μετανιωμενη και οτι ηταν αρχη κλπ κλπ την συγχωρεσα συνεχιζουμε και ολα καλα για καποιο διαστημα μεχρι που με πιανει σε καποια φαση και εχω υποψιες ψαχνω το κινητο της και ψιλοκαυλαντιζε με 2 χωρις να εχει κανει κατι σε καποια περιοδο και πλεον στα 2χρονια μαζι ανακαλυψα οτι παιζει με εναν απο την δουλεια της και οτι την εχει παρει κανονικα στις αποθηκες του καταστηματος δεν ειπα κατι απλως εβλεπα μηνυματα της και ηξερα και ποτε παει σπιτι του ολα εκει περα απο τα νευρα την ξενερα και ολα τα αλλα μολις αρχισα να την σκεφτομαι να το κανει καυλωνα εφτασα σε σημειο να τον παιζω για παρτι της μεχρι που μου το αποκαλυψε μονη της αλλα εγω ειχα καυλωσει τοσο μεντην παρτι της που την επιασα την φιλαγα και της ελεγα σε γαμαγε καλα σαρεσε σαρεσει να κερατωνεις; Ξαφνιαστηκε φουλ στην αρχη αλλα οσο συνεχιζαμε και αρχισαμε να πηδιομαστε ανοιχτηκε καυλωνε και μου τα ελεγε ολα εν τελη η σχεση μας κατεληξε στο να πηγαινει με αλλους και εγω να τα ξερω τρελενοταν καυλωνε η πουτανα να το κανει και να ερχεται μετα σε εμενα η να την βρισκω ετσι πηδηγμενη.... δεν ηταν λιγες οι φορες που εστελνε και φωτο της η καποιο μικρο βιντεακι... μεχρι και ολοκληρο βιντεο ειχα που το εκανε με αλλον στο σπιτι μου ενω δουλευα εγω και με εβαζε να χυσω στην δουλεια για παρτι της.... εν τελη να μην μακρυγορω δυστηχως δεν καναμε τιποτα με αλλον καποιο τριο η να το δω λαιβ και οταν της ειπα να χωρισουμε τελειως και οτι δεν θελω επαφες γιατι ολο αυτο ειναι αρρωστο σπαστικε και μου ειπε οπως νομιζεις αλλα θα το ξαναζητησεις ειτε απο εμενα ειτε απο αλλη σου εβαλα για τα καλα το μικροβιο μεσα θελω να ζησεις με αυτο.... και οσο ναναι η πουτανα ειχε δικιο.. τι γνωμη εχετε για ολο αυτο εχετε κατι παρομοιο;
που εισαι εσυ ρε τυπαρα θα ανεβάσεις καμια φωτο σοτο φιδια απο κουμπαρα να παρει τα πανω του το νήμα; γιατι με το φιφα κακολντ νηματοθετη δεν τσουλάει το πραμαΚαι γιατί δεν έκανες ένα τρίο αφού ειθελες ...έχασες την ευκαιρία τώρα θα γνωρίσεις κάποια χοντρή Ελληνίδα που θα τρώει κλάμπ σάντουιτς στην παραλία και θα σκέφτεσαι τι έχασες ...
Παππουλη μονο ψωλες μυριζομαι το νου σουΗ φιλενάδα σας, δίνει κώλο;
Εδώ είσαιπου εισαι εσυ ρε τυπαρα θα ανεβάσεις καμια φωτο σοτο φιδια απο κουμπαρα να παρει τα πανω του το νήμα; γιατι με το φιφα κακολντ νηματοθετη δεν τσουλάει το πραμα
ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΜΥΣΤΗ ΤΙΤΑΝΑΕδώ είσαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και αφιερωμένο
Πώς θα περάσει η ώρα χαχαχα όλο σεξ σεξ σεξ χαχαχαχαΞΕΡΟΧΥΝΩ ΜΥΣΤΗ ΤΙΤΑΝΑ
Τύπε αν ακούσουμε για σκληρές βρώμικες τουαλέτες τύπου Carandiru,να πάς να τις περάσεις Vileda,θα σου σφυρίξουμε....ακόμα με το μαλάκα ασχολείστε;
Ε ολες όσες είναι μαζί μου δινουν κωλο σε κάποια φάση της σχεσης... πρέπει να βγαλεις την πουτανα από μέσα της για να στο δωσειΗ φιλενάδα σας, δίνει κώλο;
Ε ολες όσες είναι μαζί μου δινουν κωλο σε κάποια φάση της σχεσης... πρέπει να βγαλεις την πουτανα από μέσα της για να στο δωσει
Το παν ειναι να την πηδας και μετα για κανα 5λεπτο τον πουτσο σου σε φαντα μεσα. Μην κολλησεις και τπτ. Η φαντα ειναι το φαρμακο του καθε μπουρδελιαρη μυστη.Καλημερα σε ολους και σε ολες θα ηθελα να δω αν υπαρχουν και αλλοι συναγωνιστες που εχουν παθει κατι παρομοιο η καποια τετοια εμπειρια και γιατι συμβαινει αυτο...
ημουν σε σχεση κανονικα με την πρωην μου απο την αρχη ηταν περιεργη η φαση καπως στους πρωτους 2 μηνες πηγε με αλλον μου το ειπε μετανιωμενη και οτι ηταν αρχη κλπ κλπ την συγχωρεσα συνεχιζουμε και ολα καλα για καποιο διαστημα μεχρι που με πιανει σε καποια φαση και εχω υποψιες ψαχνω το κινητο της και ψιλοκαυλαντιζε με 2 χωρις να εχει κανει κατι σε καποια περιοδο και πλεον στα 2χρονια μαζι ανακαλυψα οτι παιζει με εναν απο την δουλεια της και οτι την εχει παρει κανονικα στις αποθηκες του καταστηματος δεν ειπα κατι απλως εβλεπα μηνυματα της και ηξερα και ποτε παει σπιτι του ολα εκει περα απο τα νευρα την ξενερα και ολα τα αλλα μολις αρχισα να την σκεφτομαι να το κανει καυλωνα εφτασα σε σημειο να τον παιζω για παρτι της μεχρι που μου το αποκαλυψε μονη της αλλα εγω ειχα καυλωσει τοσο μεντην παρτι της που την επιασα την φιλαγα και της ελεγα σε γαμαγε καλα σαρεσε σαρεσει να κερατωνεις; Ξαφνιαστηκε φουλ στην αρχη αλλα οσο συνεχιζαμε και αρχισαμε να πηδιομαστε ανοιχτηκε καυλωνε και μου τα ελεγε ολα εν τελη η σχεση μας κατεληξε στο να πηγαινει με αλλους και εγω να τα ξερω τρελενοταν καυλωνε η πουτανα να το κανει και να ερχεται μετα σε εμενα η να την βρισκω ετσι πηδηγμενη.... δεν ηταν λιγες οι φορες που εστελνε και φωτο της η καποιο μικρο βιντεακι... μεχρι και ολοκληρο βιντεο ειχα που το εκανε με αλλον στο σπιτι μου ενω δουλευα εγω και με εβαζε να χυσω στην δουλεια για παρτι της.... εν τελη να μην μακρυγορω δυστηχως δεν καναμε τιποτα με αλλον καποιο τριο η να το δω λαιβ και οταν της ειπα να χωρισουμε τελειως και οτι δεν θελω επαφες γιατι ολο αυτο ειναι αρρωστο σπαστικε και μου ειπε οπως νομιζεις αλλα θα το ξαναζητησεις ειτε απο εμενα ειτε απο αλλη σου εβαλα για τα καλα το μικροβιο μεσα θελω να ζησεις με αυτο.... και οσο ναναι η πουτανα ειχε δικιο.. τι γνωμη εχετε για ολο αυτο εχετε κατι παρομοιο;
Τύπε αν γεμίσω τη μπανιέρα και μπω ολόκληρος μέσα κάνω δουλίτσα ?Το παν ειναι να την πηδας και μετα για κανα 5λεπτο τον πουτσο σου σε φαντα μεσα. Μην κολλησεις και τπτ. Η φαντα ειναι το φαρμακο του καθε μπουρδελιαρη μυστη.
Ακριβως αυτο... και ναιι εδινε αρκετες φορεςΕ ολες όσες είναι μαζί μου δινουν κωλο σε κάποια φάση της σχεσης... πρέπει να βγαλεις την πουτανα από μέσα της για να στο δωσει
Ναι διότι συνήθως ντρέπουνται...άρα θα πρέπει να ξεπεράσει αυτό το μπλοκαρισμαΑκριβως αυτο... και ναιι εδινε αρκετες φορες
Συμφωνω και αν της το ανοιξεις καλα στο ζηταει και μονη μεταΝαι διότι συνήθως ντρέπουνται...άρα θα πρέπει να ξεπεράσει αυτό το μπλοκαρισμα
Ναι θα θέλει και καλό γλειψιμο μαζί με εξάσκηση....μέχρι να συνηθισει η κωλοτρυπα τηςΣυμφωνω και αν της το ανοιξεις καλα στο ζηταει και μονη μετα