FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Το μπου εχει ξεπερασει προ πολλου τη θεματολογια του αγοραιου ερωτα πχ χιλιαδες σελιδες για αθλητικαΕιλικρινά πάντως ότι θα υπήρχε μαζεμένη τόση επιτηδευμένη ηθικολογία σε ένα σάιτ του οποίου η βασική θεματολογία είναι ο αγοραίος έρωτας με έχει εκπλήξει! Να υποθέσω πως όταν ξενογαμάτε κάποια επαγγελματία ή ερασιτέχνιδα μετά πάτε για εξομολόγηση.
Γιατί είναι αλήθεια πως με μια "φίλη" που είχα πάει τος προάλλες στο Bill και καθόμαστε και μιλάγαμε μετά το σεξ μου λέει "Α, να σου βάλω να ακούσεις κάτι!" και μου βάζει κάποιους ευαγγελιστές που λέγανε για την Αγία Γραφή, το λόγο του Θεού κλπ. Ξενέρωσα κάπως ομολογώ, το κατάλαβε αυτή έξυπνη γυναίκα είναι, μου λέει "Αν δεις τώρα τα μούτρα σου φαίνεται το πόσο βαριέσαι!" Της λέω κι εγώ "Ρε κορίτσι μου εγώ σέβομαι τις απόψεις του καθενός πόσο μάλλον αν είναι θρησκευτικές, αλλά βρίσκεις τον τόπο και τον χρόνο τώρα κατάλληλο;" Ντυθήκαμε και φύγαμε μαζί, το ασανσέρ ακόμα αυτούς άκουγε...
Και αυτο ειναι το ωραιο του μπου, μιλας και για αλλα θεματα με τον αγοραιο ερωτα για αλατοπιπερο