punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
ρε παιδια δυσκολο να βρειτε εδω μεσα κατι..τοσα σαιτ υπαρχουν
απο αθηνα! αμα ειστε εδω κοντα μπορουμε να το κανονισουμε!Ψάχνουμε εγώ και η κοπέλα μου 30 και 27 για 3ο, αν υπάρχει σοβαρό άτομο να στείλει.
Καλημέρα και χρόνια πολλά.Έρχεσαι Τρίκαλα και σας φιλοξενώ στο σπίτι μου.Ούτε χρήματα ούτε τπτ.Και αν δεν κάτσει φάση,πάμε για ξενάγηση στα Μετέωρα και στη γύρω περιοχή.Ότι θελεις στέλνεις.Καλημερα στην παρεα εδω και καιρο με την κοπελα μου πανω στο σεξ δεν σταματαμε να μιλαμε για τριτο ατομο αντρα κυριως για 2 πουτσας δηλαδη να χυνουμε σαν τρελοι γιαυτο και ειναι απιστευτα θετικη να το κανει. ο μονος της φοβος ειναι αν θα αντεξω να την μοιραστω και να την δω να το σκιζει οπως λεει με αλλον βεβαια της λεω οτι γουσταρω τρελα συνεχεια και της αρεσει... το θεμα ειναι πως προχωραμε μαζι πως το κανουμε περα απο το σεξ εχουμε καλα μερη για τετοιου ειδους παιχνιδια κατι που να βοηθαει καποια εμπειρια; Περιμενω τις προτασεις σας θα χαρω να τις ακουσω!!
Βρίσκομαι Τρίκαλα.Έρχεστε όποτε θέλετε.Σας φιλοξενώ σπίτι μου.Και αν δεν κάτσει φάση δεν έγινε κάτι.Ψάχνουμε εγώ και η κοπέλα μου 30 και 27 για 3ο, αν υπάρχει σοβαρό άτομο να στείλει.
Τύπε από βδομάδα που λένε ότι φτιάχνει ο κωλοκαιρος πηγαίνετε σε μια παραλία γυμνιστών και κάντε το παιχνιδι σας. Σίγουρα πολλοί θα θέλουν να συμμετέχουν οπότε διαλεγετε επί τόπου αν σας κάνει κάποιοςΠολλοι το ψαχνουμε πλεον αλλα δυσκολο γενικα πολλα λογοα βλεπω..
Τυπε χυσεμεσα είσαι άδικος. Έπαιξε και τυπος με ανοιχτή προσκληση για Τρίκαλα όπου αφου του γαμησει τη γυναίκα, θα τον ξεναγήσει και στα ΜετέωραΡε παίδες ο άνθρωπος είναι μέλος εδώ, νιώθει άνετα με το κοινό του μπου και είπε να πάρει γνώμη από τόσους άντρες εδώ μέσα
και όλοι του λέτε να πάει στη θάλασσα...
Αι στη θάλασσα όλοι...
Γεια σου φίλε μου, ενδιαφέρομαι. Στείλε μου αν θέλεις πμ να τα πούμεΨάχνουμε εγώ και η κοπέλα μου 30 και 27 για 3ο, αν υπάρχει σοβαρό άτομο να στείλει.
καλησπέρα..το ψάχνω κ εγώ αυτό..1η φορά..αν κ είμαι αρκετά ντροπαλός..είναι μέχρι να μου φύγει..Καλημερα στην παρεα εδω και καιρο με την κοπελα μου πανω στο σεξ δεν σταματαμε να μιλαμε για τριτο ατομο αντρα κυριως για 2 πουτσας δηλαδη να χυνουμε σαν τρελοι γιαυτο και ειναι απιστευτα θετικη να το κανει. ο μονος της φοβος ειναι αν θα αντεξω να την μοιραστω και να την δω να το σκιζει οπως λεει με αλλον βεβαια της λεω οτι γουσταρω τρελα συνεχεια και της αρεσει... το θεμα ειναι πως προχωραμε μαζι πως το κανουμε περα απο το σεξ εχουμε καλα μερη για τετοιου ειδους παιχνιδια κατι που να βοηθαει καποια εμπειρια; Περιμενω τις προτασεις σας θα χαρω να τις ακουσω!!
θα είναι η 1η μου εάν..Ψάχνουμε εγώ και η κοπέλα μου 30 και 27 για 3ο, αν υπάρχει σοβαρό άτομο να στείλει.
Σιγα ρε μεγαλε αντραπροσοχη αν εισαι Αντρας και δεχτει Η Γυναικα σου ΟΧΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ να τον φαει απο αλλον εισαι τελειωμενος απο ΧΕΡΙ !!! ΠΑρε φορα και πεσε γρηγορα !!!
ΤΩρα για το τριο κλπ αυτο γινεται πριν τον γαμο με καποιες μουνιτσες που γνωριζεις για 2-3 μερες,εκει αξιζει αλλα να σου φανε την Γυναικα ειναι ακραιο και ρεζιλι των σκυλιων !
Ενδιαφερον και αυτο αν και δυσκολο θα ειναι για πρωτι φοραΤύπε από βδομάδα που λένε ότι φτιάχνει ο κωλοκαιρος πηγαίνετε σε μια παραλία γυμνιστών και κάντε το παιχνιδι σας. Σίγουρα πολλοί θα θέλουν να συμμετέχουν οπότε διαλεγετε επί τόπου αν σας κάνει κάποιος
εσυ κατσε να στα φοραει μπεμπηΣιγα ρε μεγαλε αντρα
Και κατσε να στα φοραει κρυφα με τετοια μυαλα πρεπει να εχεις φαει μεγαλα κερατα!εσυ κατσε να στα φοραει μπεμπη
Και εμείς ψάχνουμε Α39 Γ36Ψάχνουμε εγώ και η κοπέλα μου 30 και 27 για 3ο, αν υπάρχει σοβαρό άτομο να στείλει.