You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φαντασίωσή μας το τρίο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearozeugari
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 174
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
NearosKeratasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2023
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Ποσο psycho είσαι, μαν Φαντάσου να με νοιάζει εμένα τι ψάχνεις και ποτε έκανες login την τελευταία φορά. Δεν παίζει τπτ εδώ, και μέσα στα σχόλια βλέπω ποσο τοξικά είναι τα πράγματα, οπότε δεν μπαίνω απλά. Και σε όποιον έχει αυτές τις απορίες και όντως γουστάρει το kink, προτείνω το SDC. Το πληρώνεις ναι μεν, αλλά η ποιότητα των ανθρώπων είναι σε άλλο λεβελ. Καλή συνέχεια σε όλους@ NearosKeratasAth
Βασικά νομίζω έχει σχέση με τον @NearosKeratasAth που έκανε εγγραφή 1/6/23 μέχρι 10/1/24 τελευταία εμφάνιση,
Μετά χάνεται και φυτρώνει ο @Nearozeugari (το nearo είναι κοινό) 17/1/24 (7 μέρες μετά) και βασικά έχουν τον ίδιο καημό, ποιος θα πηδήξει την κοπέλα του και ΙΣΩΣ και τον ίδιο.
Akamatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2018
- Like
- 442
- Πόντοι
- 21
Πολύ ωραίο θα είναι αν το θέλετε και οι δύο και είσαι τυχερός να έχεις τόσο απελευθερωμένη κοπέλα.Εχεις δικιο ναιι καλα δεν ξερω μεχρι που θα φταναμε νομιζω αν ηταν καθαρα για σεξ δεν θα ειχα κανενα θεμα αν τα ειχαμε συμφωνησει εξαρχης αλλα αυτο ναι το οτι μπορει να γουσταρει και σε μεγαλυτερα σχηματα υπαρχει περιπτωση αλλα οχι κατα πολλα ατομα δεν την φτιαχνει απλως ειναι αχορταγη για πουτσο να του πουμε χυμα αλλον εναν θα εβαζε πχ στο παιχνιδι
Πολύ σημαντικό, είναι ο τρίτος που θα βρείτε, να έχει το επίπεδο και την σοβαρότητα που πρέπει.
Οι δικοί του χειρισμοί είναι που θα φέρουν την επιτυχία ή την αποτυχία του εγχειρήματος, όπως και την συνέχεια της σχέσης σας χωρίς προβλήματα.
Δεν εννοώ στο κομμάτι του σεξ και των σωματικών προσόντων του τρίτου , αλλά καθαρά στην συμπεριφορά, την ηρεμία, την χαλαρότητα και τον ερωτισμό που μπορεί να φέρει. Επίσης το σημαντικότερο ο ίδιος σε καμία περίπτωση να μην δείξει ανταγωνιστικός. Αντιθέτως να είναι ο άνθρωπος που θα θέλει να παραμείνετε ζευγάρι και με τον τρόπο του και την συμπεριφορά του, θα σας βοηθήσει και θα σας κρατήσει ενωμένους.
Ελπίζω να μπόρεσα να είμαι κατανοητός τι θέλω να πω.
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.022
- Πόντοι
- 6.815
Ούτε υπάρχει,για να μην διαβαζω 8 σελιδες,υπαρχει φωτο απο το γκομενακι;Ηλικια και περιοχη;
ούτε θα υπάρξει .
Σε μακροχρονια σχέση έγω συζητήσει μια πιθανοτητα που ανοιξα εγώ και για την ακρίβεια οχι για τριο (δεν εγινε αναφορα εκει) αλλα για πηδημα με καποιον αλλο/αλλη. Συντηρητική τύπισα που τσίμπησε στην κουβέντα,και μου είχε κάνει εντύπωση αυτό, στο ρεζουμε είχε πει οτι δεν το βλεπει απαραίτητα κακό αρκει να μην υπαρχει συναίσθημα γιατι λεει τοτε το θεωρει κερατο. Στο καπακι λεει οτι θα της ηταν δυσκολο γιατι λειτουργει στο σεξ μονο με συναισθημα, παπαριες ουτε που το πιστεψα προσωπικα, και ηθικολογησε υπερ του αγοραιου οτι υπαρχουν ανθρωποι που βρισκουν ικανοποιηση που δυσκολευονται να κανοουν σχεση κλπ. Ολα αυτα τα αναφέρω γιατι η συγκεκριμένη ουτε του σεξ ηταν ουτε μου φαινοταν να εχει τετοιες ορεξεις αλλα μπηκε στην ιδεα της συζητησης. Αυτο που καταλαβα απο την κουβεντα ειναι οτι οι γυναικες δεν ξερουμε τι σκεφτονται και που θα οδηγησει μια τετοια φαση. Εγω προσωπικα θα ηθελα να δω μια σχεση μου να την παιρνει κάποιος αλλα στην πράξη μονο που σε ενα μαγαζί αν ΑΥΤΗ (η οποιαδήποτε σχεση μου) κοιτάξει αλλον τοτε μου αναβουν λαμπακια συνεπως και εγω δεν ξερω τελικα πως θα αντιδράσω. Τελος καταλαβα οτι απλα θελω το τριο απλα για την εμπειρια γιατι με γκαβλωνει εξίσου οι ιδεα να γινει καποια στιγμη με επαγγελματιες συνεπως δεν θα το ρισκαρα σε μια σχεση μου, παω πληρωνω το κανω και τελος.
Nearozeugari
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 843
- Πόντοι
- 81
Ευχαριστω οσους βοηθησαν και προτειναν πραγματα σε οτι ρωτησα αρχικα ολα τα αλλα τι να πω κρατηστετα για τον εαυτο σας απο τι να ξεκινησω πρωτα οτι ειμαι αδερφη οπως ειπαν καποιοι οτι δεν ειμαι αρσενικο οτι καλυτερα να το κανεις το τριο με αλλες και αλλους παρα με την κοπελα σου οτι δεν ειμαι γνησιο αρσενικο οτι οτι οτι τι να πω ρε παιδια χαλαρωστε λιγο τον ανδρισμο σας και δειξτετον εκει που πρεπει αφηστε τον καθενα να κανει οτι τον φτιαχνει με την σχεση του τελος παντων σας ευχαριστω οσους εδωσαν μια ανθρωπινη απαντηση και δνε εκαναν κριτικη η εκραξαν η ζητησαν φωτο !!!
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Εε μα τι έλεος θες και τα ακούς μωρέ γελοίε.Που ζεις? στη Ελλάδα ζεις,νομίζεις ότι ζεις Σουηδία?πρέπει να καταλάβεις ότι όποιος πει θέλω παρτουζα να κάνω με τη σχέση μου γίνεται ρόμπα και λογικό είναι.Ελεος!
Beluga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2018
- Like
- 1.644
- Πόντοι
- 201
Να μην σου την πει να τονώσει τον αντρισμό του λίγο? Ξέρεις πως κοκορευόταν στον καθρέφτη μετά?Αφου δεν σαρεσει ολο αυτο και εισαι κατα γιατι χωθηκες τοτε εδω; Ασε τον καθενα μα κανει αυτο που θελει. Να ηταν αυτα προβληματα την σημερινη εποχη καλα θα ηταν
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
Τυπε, χωρίς να έχω διαβάσει τι έχουν γράψει τα άλλα αξιότιμα ναυάγια, εσύ τι θα κάνεις? Θα τη γαμας? Θα κάθεσαι στην πολυθρονα να βλέπεις? Θα γλειψεις τα χυσια? Θα σε μερεμετισει? Και γιατί κάθεσαι και συζητάς να είναι 2Α 1 Γ την πρώτη φορά και όχι 1Α 2Γ που είναι το απόλυτα λογικό για αρχή?
Στα ισιαγια να μην διαβαζω 8 σελιδες,υπαρχει φωτο απο το γκομενακι;Ηλικια και περιοχη;
athen
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Είσαι στο σωστό δρόμο. Μην αφήνεις τους ανόητους ΜΑΛΑΚAΣ να σε τρελαίνουν. Πολλοί άνθρωποι γράφουν αρνητικά εδώ μόνο επειδή δεν έχουν τα μπαλάκια να μιλήσουν στη γυναίκα τους γι' αυτό, ή είναι απλώς ερωτικοί άνθρωποι που προσποιούνται ότι έχουν σύζυγο αλλά οι σχέσεις τους συνίστανται μόνο σε επισκέψεις σε οίκους ανοχής. Έχω ήδη γράψει σε μερικά «ζευγάρια» όπου αποδείχθηκε ότι η γυναίκα δεν ήξερε τίποτα για την «ευτυχία» της και ο άντρας απλώς άφηνε τα όνειρά του να τρελαθούν.Ευχαριστω οσους βοηθησαν και προτειναν πραγματα σε οτι ρωτησα αρχικα ολα τα αλλα τι να πω κρατηστετα για τον εαυτο σας απο τι να ξεκινησω πρωτα οτι ειμαι αδερφη οπως ειπαν καποιοι οτι δεν ειμαι αρσενικο οτι καλυτερα να το κανεις το τριο με αλλες και αλλους παρα με την κοπελα σου οτι δεν ειμαι γνησιο αρσενικο οτι οτι οτι τι να πω ρε παιδια χαλαρωστε λιγο τον ανδρισμο σας και δειξτετον εκει που πρεπει αφηστε τον καθενα να κανει οτι τον φτιαχνει με την σχεση του τελος παντων σας ευχαριστω οσους εδωσαν μια ανθρωπινη απαντηση και δνε εκαναν κριτικη η εκραξαν η ζητησαν φωτο !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ1961
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 136
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω εάν προχωρήσατε.Εαν όχι ακόμα εύχομαι να το κάνετε και πίστεψέ με ότι θα ζήσετε καταπληκτικές στιγμές.ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ.
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
Από τον Γενάρη κ το θυμήθηκες τώρα;;;ότι θυμάσαι χαίρεσαι κ εσύ...Δεν ξέρω εάν προχωρήσατε.Εαν όχι ακόμα εύχομαι να το κάνετε και πίστεψέ με ότι θα ζήσετε καταπληκτικές στιγμές.ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ.
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 307
- Πόντοι
- 26
Ανακάλυψε τον κόσμο του μπου ο τύποςΑπό τον Γενάρη κ το θυμήθηκες τώρα;;;ότι θυμάσαι χαίρεσαι κ εσύ...
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
εχεις γινει ποοοολυ βαρετο.....εως κ απεχθεςΑνακάλυψε τον κόσμο του μπου ο τύπος
εδω κ πολυ καιρο ο σκοπος της σελιδας δεν ισχυει εχουμε γινει αρλεκιν ΓΤΧΜ!
κ εχουμε κ τους τυπους που τον παιζουν με το ενα κ με το αλλο κλικ κλικ κλικ το ποντικι.....
James King
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Ενδιαφέρομαι....Καλησπερα σας ειπα να ριξω ενα θεμα μπας και βρω καποια βοηθεια η φιλο με αναλογη εμπειρια. Ειμαι σε σχεση 4 χρονια με την κοπελα μου και τελευταιους μηνες θα πω ολο λεμε για τριο με αλλον αντρα πανω στο σεξ και λιωνουμε και οι 2 μας πραγματικα της τα εχω πει και χυμα οπως και αυτη εμενα οτι θελει και αλλη πουτσα και αν θα αντεχω να την δω με αλλον οπου η απαντηση μου ηταν ξεκαθαρα ναι. Βεβαια μολις χυσουμε σπανια μετα να το αναλυσουμε να δουμε πως θα το κανουμε λιγες φορες το εχουμε συζητησει εκτος σεξ αλλα ξερω ποσο το θελει οπως και εγω. Τι κανουμε πως προχωραμε αξιζει να πμε σε ενα swinging club η καπου ειδους αλλη γνωριμια γιατι εχω διαβασει και αρκετα αρνητικα για αυτα τα κλαμπ δεν ξερω πως το προχωραμε λοιπον;
James King
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
συμβουλές ζητάτε; γιατί εγώ, αν θέλετε, θα το δω ως πρόσκληση..
Εάν δεν δοκιμάσεις πως θα ξέρεις... πάντως για τριο είμαι μέσα Εάν το σκέφτεσαιΚαλησπερα σας ειπα να ριξω ενα θεμα μπας και βρω καποια βοηθεια η φιλο με αναλογη εμπειρια. Ειμαι σε σχεση 4 χρονια με την κοπελα μου και τελευταιους μηνες θα πω ολο λεμε για τριο με αλλον αντρα πανω στο σεξ και λιωνουμε και οι 2 μας πραγματικα της τα εχω πει και χυμα οπως και αυτη εμενα οτι θελει και αλλη πουτσα και αν θα αντεχω να την δω με αλλον οπου η απαντηση μου ηταν ξεκαθαρα ναι. Βεβαια μολις χυσουμε σπανια μετα να το αναλυσουμε να δουμε πως θα το κανουμε λιγες φορες το εχουμε συζητησει εκτος σεξ αλλα ξερω ποσο το θελει οπως και εγω. Τι κανουμε πως προχωραμε αξιζει να πμε σε ενα swinging club η καπου ειδους αλλη γνωριμια γιατι εχω διαβασει και αρκετα αρνητικα για αυτα τα κλαμπ δεν ξερω πως το προχωραμε λοιπον;
James King
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2019
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Για τριο ενδιαφέρομαιΚαλησπερα σας ειπα να ριξω ενα θεμα μπας και βρω καποια βοηθεια η φιλο με αναλογη εμπειρια. Ειμαι σε σχεση 4 χρονια με την κοπελα μου και τελευταιους μηνες θα πω ολο λεμε για τριο με αλλον αντρα πανω στο σεξ και λιωνουμε και οι 2 μας πραγματικα της τα εχω πει και χυμα οπως και αυτη εμενα οτι θελει και αλλη πουτσα και αν θα αντεχω να την δω με αλλον οπου η απαντηση μου ηταν ξεκαθαρα ναι. Βεβαια μολις χυσουμε σπανια μετα να το αναλυσουμε να δουμε πως θα το κανουμε λιγες φορες το εχουμε συζητησει εκτος σεξ αλλα ξερω ποσο το θελει οπως και εγω. Τι κανουμε πως προχωραμε αξιζει να πμε σε ενα swinging club η καπου ειδους αλλη γνωριμια γιατι εχω διαβασει και αρκετα αρνητικα για αυτα τα κλαμπ δεν ξερω πως το προχωραμε λοιπον;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις