Νέα

Παντρεμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koyiot1312
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σε ολο το πλανητη ειναι καλυτερο να εισαι αντρας εκτος απο την ελλαδα. η χαρα της γυναικας. ακομα και χωρισμενη φαλαινα να ειναι μια με σκατο χαρακτηρα εχει επιλογες

Σε όλον τον δυτικό κόσμο εννοείς.

Μόνο στα βάθη της ανατολικής Ευρώπης και του αραβικού κόσμου έχει ακόμα αξία ο άντρας

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Δεν ξερω τι θελει απο τη ζωη της η κοπελια αλλα απο οτι φαινεται σε γουσταρει. Γιατι να κανεις πισω? Πηδα κ οτι γινει καυλεα!! Ετσι κ αλλιως τι μπορει να παει στραβα? Μηπως της το παιζεις μπαμπας του παιδιου ή της δινεις ελπιδες για κατι τετοιο? Γιαυτο σου λεω πηδα κ μετα αμα σου κανει κουβεντα για σοβαρα πραγματα κλπ της λες ααα εγω αλλιως το ειχα φανταστει ειμαι σε αλλη φαση θελω λιγο χρονο να σκεφτω κ ΠΙΠΕΣ!!!

Τα λεω καλα?  :dancing:

ΠΗΔΑ γιατι θα το μετανοιωσεις!!!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :zfuck:
Ευχαριστώ για την συμβουλή  :hi:
Αυτό κάνω εδώ και κάνα εξάμηνο, την ΠΗΔΑΩ και δεν το μετανιώνω  :erection:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σε όλον τον δυτικό κόσμο εννοείς.

Μόνο στα βάθη της ανατολικής Ευρώπης και του αραβικού κόσμου έχει ακόμα αξία ο άντρας

Να πάμε να γίνουμε γιαχαμπίμπια, ρώσοι τσομπάνηδες και γιαπωνεζάκια για να έχουμε αξία ως άνδρες τότε.

Όλα τα τελειωμένα καρακαημένα ναυάγια μαζευτήκατε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Να πάμε να γίνουμε γιαχαμπίμπια, ρώσοι τσομπάνηδες και γιαπωνεζάκια για να έχουμε αξία ως άνδρες τότε.

Αυτές που γαμάει και δέρνει τζάμπα ο ρώσος τσομπάνης,εσύ εδώ θα τις κέρναγες σαν μαλάκας μπας και τις έπιανες λίγο το χέρι

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Εισαι υπερβολικος

Απο οταν εφυγα απο την Ελλαδα και ΜΟΥΝΑΡΕΣ γαμησα και στο τζαμπα και χωρις να μου βγαλουν την πιστη. Και δεν ηταν και λιγες.

Ελλαδα με πλην ενος εφταριου με πενταρια την εβγαζα. Χωρις να ειμαι πενταρι. Μαλιστα στα 22 και γυμναστικη εκανα και ολα, αλλα φευ.

Αυτο που λενε καποιοι για εμφανισιμους με κατι πενταρια ειναι μεγαλη αληθεια. Και συμβαινει ΜΟΝΟ Ελλαδα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αυτές που γαμάει και δέρνει τζάμπα ο ρώσος τσομπάνης,εσύ εδώ θα τις κέρναγες σαν μαλάκας μπας και τις έπιανες λίγο το χέρι

Τότε πήγαινε ζήσε να ζησεις στην Σαουδική Αραβία ή στην Ανατολική Ευρώπη.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εισαι υπερβολικος

Απο οταν εφυγα απο την Ελλαδα και ΜΟΥΝΑΡΕΣ γαμησα και στο τζαμπα και χωρις να μου βγαλουν την πιστη. Και δεν ηταν και λιγες.

Ελλαδα με πλην ενος εφταριου με πενταρια την εβγαζα. Χωρις να ειμαι πενταρι. Μαλιστα στα 22 και γυμναστικη εκανα και ολα, αλλα φευ.

Αυτο που λενε καποιοι για εμφανισιμους με κατι πενταρια ειναι μεγαλη αληθεια. Και συμβαινει ΜΟΝΟ Ελλαδα

Ασχετο:
Πιστευεις ότι ο Σαντ Μαν είναι εμφανίσιμος και γυμνάζεται?

Γιατί για να κλαίει τόσο...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εισαι υπερβολικος

Ετοιμάσου να σου βγαλει φίδια κλπ.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Εφτασα να ειμαι σε μια φαση 95 κιλα με 1.80 υψος και να εχω πραγματικα καλες γκομενες.

Ελλαδα θα με ηθελε μονο καμια για να τη γκαστρωσω κ να με εχει σηκω σηκω κατσε κατσε.

Απλα οταν εισαι εδω σε πιανει μια απελπισια νομιζεις παντου ειναι ετσι.

Ειχα βγει πριν δυο χρονια με μια τυπισσα. Ωραια γκομενα. Ψιλο αμορφωτη, με δουλεια των 500 ευρω, 29 χρονων εμενε με τη μανα της. Ειχα ερθει για ενα γαμο ελλαδα και τη γνωρισα

Ε και μου το επαιζε δυσκολη. Ελεγε θελω σχεση, ας ξεκινησουμε απο αποσταση και μετα βλεπουμε (το αν θα μου κατσει). Ηθελε δηλαδη να ερχομαι με το αεροπλανο και να δουμε αν θα γινει κατι κλπ.

Δυο χρονια μετα , εχει παει με εναν, για ενα μηνα, και ακουσα οτι λεει που ειναι οι αντρες.

Ε γαμησε μας γαμοχωρα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ασχετο:
Πιστευεις ότι ο Σαντ Μαν είναι εμφανίσιμος και γυμνάζεται?

Γιατί για να κλαίει τόσο...

Πιστευω οτι εχει τοσο αρνητισμο που και  σαν τον μπραντ πιτ να ηταν σε νησι ναυαγος με δεκα μουναρες, θα τις εκανε λεσβιες

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πιστευω οτι εχει τοσο αρνητισμο που και  σαν τον μπραντ πιτ να ηταν σε νησι ναυαγος με δεκα μουναρες, θα τις εκανε λεσβιες

Kαλά,από αρνητισμό σκίζει ο μπαγάσας

Χρησιμο όμως θα ήταν να δουλέψει σώμα και εμφάνιση.

Αλλά αυτή η μιζέρια του,τύφλα να χει ο υιοθετημένος του Power of Love.

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Καλημερα σε ολη την ομαδα εδψ μεσα

Παντρεμενες με παιδι ή παιδια ειναι πολυ καβλιαρες αλλα είναι αμαρτια ρε παιδια πειτε μου

και αν υπαρχει καμια εδω ας απαντησει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης

Παντρεμενες με παιδι ή παιδια ειναι πολυ καβλιαρες αλλα είναι αμαρτια ρε παιδια πειτε μου

Δεν ειναι καθολου αμαρτια!

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
χωρισμενες μανες για γαμησι και μονο. οποιος δεσμευσει τη ζωη του με μια τετοια κ φορτωθει τα παιδια του αλλου κακο του κεφαλιου του.

Για σοβαρη σχεση και συμβιωση με μια τετοια αξιζει μονο αν εισαι κ εσυ χωρισμενος με παιδια

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1
Μην ξεχνάμε και τις περιπτώσεις αντρών που κάνουν παιδια και παρατανε τις γυναίκες να τα θρέψουν μόνα τους.Θελω να πω να υποστηριζουμε τους αντρες επειδη ανηκουμε στο ίδιο φυλλο, η να βλέπουμε την αλήθεια κατάματα. Μια γυναίκα που είχε την ατυχία να μπλέξει με ένα αλήτη και να την παρατησει με ένα παιδι, δεν έχει δικαίωμα να ξαναφτιαξει την ζωή της. Και βέβαια θα κοιταξει να είναι προσεχτικη και επιλεκτικη, αφου θα έχει πλεον ένα σωρό φοβιες. Για την ακρίβεια πολλες από αυτές τις κοπέλες με τέτοια ιστορία ειναι εργαζόμενες στα μαγαζια φυλής και Μεταξουργείο.Η αγάπη οφείλει να μην κοιτάει παιδια υποχρεωσεις κλπ αλλιώς στην άλλη πλευρα μόνο σεξ.

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
995
Πόντοι
1.011
Μην ξεχνάμε και τις περιπτώσεις αντρών που κάνουν παιδια και παρατανε τις γυναίκες να τα θρέψουν μόνα τους.Θελω να πω να υποστηριζουμε τους αντρες επειδη ανηκουμε στο ίδιο φυλλο, η να βλέπουμε την αλήθεια κατάματα. Μια γυναίκα που είχε την ατυχία να μπλέξει με ένα αλήτη και να την παρατησει με ένα παιδι, δεν έχει δικαίωμα να ξαναφτιαξει την ζωή της. Και βέβαια θα κοιταξει να είναι προσεχτικη και επιλεκτικη, αφου θα έχει πλεον ένα σωρό φοβιες. Για την ακρίβεια πολλες από αυτές τις κοπέλες με τέτοια ιστορία ειναι εργαζόμενες στα μαγαζια φυλής και Μεταξουργείο.Η αγάπη οφείλει να μην κοιτάει παιδια υποχρεωσεις κλπ αλλιώς στην άλλη πλευρα μόνο σεξ.
φιλτατε εισαι απο τους λιγους που το κοιτανε πιο σφαιρικα το θεμα! Οι περισσοτεροι θεωρουν τετοιες μαναδες του πετάματος! "Σε ξενο κωλο 100 ξυλιες" λεει μια παροιμια! Τι θα γινοτανε εαν η ατυχη μητερα ηταν κορη τους?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Εσυ οταν πας με άλλες δεν αμαρτάνεις?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Και μη ξεχνάς οτι

ειναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας......οπω τραγούδαγε και η Ριτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom