Καλησπέρα στη παρέα.Ειχα προσπαθήσει με ένα φίλο να βρούμε στέκια με μηλφ και πήγαμε σε μερικά μέρη ωπος μιουζ(η αμιουζ,δεν το πολύ θυμάμαι πάει αρκετός καιρός)στο Μικρολίμανο,το mayor στο Κολωνάκι και δεν βρήκαμε κάτι σχετικό.Λογικα λόγω κόβιντ θα έχουν μαζευτεί και δεν θα πολυ κυκλοφορούν αλλά όταν τελειώσει όλο αυτό με τον κορονωιο θα κυκλοφορούν πιστεύω.Επειδη δεν ξέρω από αυτά,θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε μέρη(γιατί από+κλειεται να είναι ένα ή δύο) που συχνάζουν μηλφ-τεκνατζουδες στην Αθήνα.Τα πιο πιθανά που είναι, Κηφισιά? Πειραιάς;άσχετο,ξερω ότι το ψάξιμο γίνεται πολύ μετά τις 12:30-1:00αλλα δεν ξέρω πάνω κάτω που να ψάξω.. Ιδέες;
Το ψαξιμο καλο να γινεται σε μαγαζια που υπαρχει πολυς κοσμος στο ορθιο η στο μπαρ.
Οσο να ναι χτυπαει καπως να σηκωνεσαι απο ενα τραπεζι να πας σε ενα αλλο.
Η καταλληλη ωρα σωστα το λες ειναι μετα τις 12 αλλα να εισαι να εχεις λοκαρει 2 με 3 στοχους να δεις πιος ειναι ο πιο ευαλωτος.
Δεν πρεπει να ειναι ουτε εντελως νηφαλιες ουτε μεθυσμενες σε βαθμο μαλακιας.
Καλο να μην υπαρχει αρσενικος στην παρεα,αλλα αν υπαρχει να μην εχει κοντινες σχεσεις με το στοχο σου
Η τουαλετα ειναι καλο μερος διαπραγματευσεων αν πετυχεις εκει το στοχο.
Δε ζητας ανταλλαγη τηλεφωνου(μεγα λαθος που εχω κανει πολλες φορες) απευθειας αλλα κοιτας να αναπτυξετε μια επικοινωνια το ελαχιστο 3 λεπτων(αν ειναι ψυχρη) το μεγιστο οσο παει.
Το ιδανικο ειναι να κολλησετε στη συζητηση και να φυγετε μαζι.
Ωστοσο συχνα θα συνοδευεται απο μια φιλη που θα γινεις σπασαρχιδι και αγενης να μπαστακωθεις στην παρεα πανω απο 10 λεπτο.
Αρα λες οτι λες κανεις οτι κανεις στα 10 λεπτα και υστερα προτεινεις αν θελετε να συνεχισετε τη βραδια καπου οι δυο σας.Κοβεις και αντιδραση φιλης.
Αν ειναι θετικη ολα καλα.
Αν σου πουν "μια αλλη φορα δε μπορω να αφησω τη φιλη μου μονη της" της λες
Πες μου να γραψω τον αριθμο σου
Και περιμενεις
Αφου γραψεις το τηλ της φευγεις και δε της δινεις το δικο σου.
Αυτα σε γενικες γραμμες για το κυνηγι εκει εξω.
Πιο ευκολοι στοχοι σιγουρα μιλφαρες χωρισμενες παντεεμενες κτλ