Νέα

Παντρεμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koyiot1312
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.822
Πόντοι
3.506
Είναι λίγο θολά τα όρια του φλερτ απο της ευγένειας. Μπορεί να σε μπερδέψει και να πας να χωθείς και να φας μεγαλοπρεπές άκυρο με ίσως και άλλες συνέπειες
Αν φας άκυρο, απλώς πας παρακάτω. Τί είχες, τί έχασες. Παντρεμένη είναι ούτως ή άλλως.

Τώρα, περί έτερων συνεπειών, υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για παντρεμένες, που πρώτες αυτές δεν θέλουν να εκτεθούν. Εκτός και αν παίζεις στη δουλειά σου ή με γυναίκα του κοντινού φιλικού σου κύκλου, που δεν θα το συμβούλευα.

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Αν φας άκυρο, απλώς πας παρακάτω. Τί είχες, τί έχασες. Παντρεμένη είναι ούτως ή άλλως.

Τώρα, περί έτερων συνεπειών, υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για παντρεμένες, που πρώτες αυτές δεν θέλουν να εκτεθούν. Εκτός και αν παίζεις στη δουλειά σου ή με γυναίκα του κοντινού φιλικού σου κύκλου, που δεν θα το συμβούλευα.
Την αρχή για ονλαιν φλερτ τύπου μηνυμα σε φμπ την κάνουμε εμείς ή περιμένουμε αυτή; Δηλαδή υπάρχει κάποιο σημείο που θα σου δώσει γενικά ώστε να κανεις παιχνίδι; Γιατι αν της σκάσει μηνυμα απο το πουθενά πιθανόν να τρομάξει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το προβλημα με τις παντρεμενες ειναι οτι εκει που περνας καλα ξαφνικα θελουν να χωρισουν και να σου φορτωθουν με ενα ή δυο παιδια που τα εχουν με αλλον.Εκει σταματα το ονειρο και γινεται εφιαλτης. ?
ειναι μπελάς οι παντρεμένες...εδω ειναι μπελας οι χωρισμένες με παιδι οι παντρεμένες δε θα ειναι? ασε που μπορει να μπλέξεις εκει με κανενα αντρα της

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.298
Πόντοι
4.656
ειναι μπελάς οι παντρεμένες...εδω ειναι μπελας οι χωρισμένες με παιδι οι παντρεμένες δε θα ειναι? ασε που μπορει να μπλέξεις εκει με κανενα αντρα της
Ναι αλλά και οι παντρεμένες έχουν ψυχή ? ωπος και οι εργένηδες.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.803
Πόντοι
456
Την αρχή για ονλαιν φλερτ τύπου μηνυμα σε φμπ την κάνουμε εμείς ή περιμένουμε αυτή; Δηλαδή υπάρχει κάποιο σημείο που θα σου δώσει γενικά ώστε να κανεις παιχνίδι; Γιατι αν της σκάσει μηνυμα απο το πουθενά πιθανόν να τρομάξει
ειμαι της γνωμης οχι πολλα-πολλα μηνυματα viber, messenger, facebook, κλπ. λιγα και καλα. κι ακομα καλυτερα λιγα μηνυματα τυπου SMS μεσω κινητου. τα πολλα μπλα-μπλα δημιουργουν συνθηκες υποχρεωσης στο Μελλον και αχρειαστης αποκλειστικοτητας.
σεξ θελουμε, οχι μπελαδες, ουτε κουραστικες καταστασεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.926
Πόντοι
3.656

Κι εγώ αυτό φοβάμαι με τις παντρεμένες,να'χουν καναν ζηλιάρη ψυχάκια και να σε φάει λάχανο

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.822
Πόντοι
3.506
Ξεκινάς με ένα θέμα ενδιαφέροντος που πιθανόν να την ιντριγκάρει (έχεις κάνει λίγη προετοιμασία σκανάροντας το προφίλ της). Μετά -με στοχευμένο λέγειν- προσπαθείς να κάνεις τη διαφορά, να ξεχωρίσεις στα μάτια της. Κατόπιν κλιμακώνεις όσο σε παίρνει, λέγοντάς της αυτά που θέλει να διαβάσει. Το σημείο G είναι το αυτί τους τύπε.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κι εγώ αυτό φοβάμαι με τις παντρεμένες,να'χει καναν ζηλιάρη ψυχάκια και να σε φάει λάχανο
και να μη σε φάει λάχανο θα μπλέξεις εκει με κανενα μαλάκα,και θα εχει και τα δίκια του...γιατι? για ενα πουτσο

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.298
Πόντοι
4.656
Δείχνεις ένα ενδιαφέρον και ξεκινάς με κάτι σχετικό και όχι άκυρο.Αν πάτε μαζί στο ίδιο γυμναστήριο π.χ. ρωτά την κάτι σχετικά με την μυϊκή ανάπτυξη,αν πάτε μαζί κολυμβητήριο ζητά της συμβουλές για το πώς γίνεται σωστά το ελεύθερο.Με το καιρό ( και όχι εξ αρχής)ζητά της να βγείτε για μια βόλτα.Παντως ξεκινά αν θες από fb με ένα καλησπέρα τι κάνεις πως είσαι.Αν θελήσει θα το προχωρήσει εκείνη το <θέμα>

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω με παντρεμένη μονο καμια τουρίστρια που ξέρω οτι ειναι σε αλλη χώρα ο δικός της...η τελως παντών σε αλλη πόλη (εγω αθηνα αυτη θεσσαλονικη)

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.803
Πόντοι
456
η αισθηση παντως να ειμαστε και οι 2 παντρεμενοι και να πηγαινουμε μονο για σεξ, ειναι τρομερη.
και εννοειται ξεκαθαρα πως ΔΕΝ με ενδιαφερουν οι σχεσεις. μακρια απο σχεσεις. μακρια απο υποχρεωσεις.

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.298
Πόντοι
4.656
Και θα σύ
η αισθηση παντως να ειμαστε και οι 2 παντρεμενοι και να πηγαινουμε μονο για σεξ, ειναι τρομερη.
και εννοειται ξεκαθαρα πως ΔΕΝ με ενδιαφερουν οι σχεσεις. μακρια απο σχεσεις. μακρια απο υποχρεωσεις.
Κάτι σχετικό με αυτό το θέμα.
Μια γειτόνισσα μου πήγαινε με παντρεμένους και αν ήταν να μην της κάνουν κάποιο χατηρι της ωπος π.χ. να της πάρουν κάποιο ρούχο ως δωράκι εκείνη για να ους εκδικηθεί έβαζε εσώρουχα της μέσα στις τσέπες των παντελονιων τους όταν εκείνοι έκαναν μπάνιο με αποτέλεσμα να υπάρχει περίπτωση που οδήγησε σε διαζύγιο,αυτό έγινε πριν περίπου 15 χρόνια που λέω .ΜΗΝ σου κάνει εντύπωση αυτό ΔΕΝ είναι ράδιο αρβύλα (btw είναι σκύλα στο χαρακτήρα και κωλογρια κάπου 70 ετών) οπότε μια στο μυριο ψαχνε τις τσέπες σου αν σου κάτσει τέτοια φάση, καλά εννοείται σπάνια περίπτωση αλλά υπάρχουν και αυτές.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Και θα σύ

Μια γειτόνισσα μου πήγαινε με παντρεμένους και αν ήταν να μην της κάνουν κάποιο χατηρι της ωπος π.χ. να της πάρουν κάποιο ρούχο ως δωράκι εκείνη για να ους εκδικηθεί έβαζε εσώρουχα της μέσα στις τσέπες των παντελονιων τους όταν εκείνοι έκαναν μπάνιο με αποτέλεσμα να υπάρχει περίπτωση που οδήγησε σε διαζύγιο,αυτό έγινε πριν περίπου 15 χρόνια που λέω .ΜΗΝ σου κάνει εντύπωση αυτό ΔΕΝ είναι ράδιο αρβύλα (btw είναι σκύλα στο χαρακτήρα και κωλογρια κάπου 70 ετών) οπότε μια στο μυριο ψαχνε τις τσέπες σου αν σου κάτσει τέτοια φάση, καλά εννοείται σπάνια περίπτωση αλλά υπάρχουν και αυτ
τυπε πολλοι βλακες οι τυποι δηλαδη δεν ειδαν το βρακι μεσα στη τσεπη..αμα γαμανε τετοιοι βλακεςστο ελλαδισταν τι να σχολιασεις...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και θα σύ

Μια γειτόνισσα μου πήγαινε με παντρεμένους και αν ήταν να μην της κάνουν κάποιο χατηρι της ωπος π.χ. να της πάρουν κάποιο ρούχο ως δωράκι εκείνη για να ους εκδικηθεί έβαζε εσώρουχα της μέσα στις τσέπες των παντελονιων τους όταν εκείνοι έκαναν μπάνιο με αποτέλεσμα να υπάρχει περίπτωση που οδήγησε σε διαζύγιο,αυτό έγινε πριν περίπου 15 χρόνια που λέω .ΜΗΝ σου κάνει εντύπωση αυτό ΔΕΝ είναι ράδιο αρβύλα (btw είναι σκύλα στο χαρακτήρα και κωλογρια κάπου 70 ετών) οπότε μια στο μυριο ψαχνε τις τσέπες σου αν σου κάτσει τέτοια φάση, καλά εννοείται σπάνια περίπτωση αλλά υπάρχουν και αυτές.
ακου τη καριολα τι εκανε ρε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εγω μια φορα πήγα να μπλέξω με μια (τη γνώρισα στη δουλειά) 30 νομιζω τοτε εγω,36 αυτη...της λεω οποτε ξανα περασεις απο αθηνα ριξε κανα τηλ να σε εξυπηρετησω,αμα θες παμε και για ενα καφεδακι.."οχι μ λεει τρελάθηκες? ειμαι παντρεμένη"καλως της λεω δεν επιμένω...παντως εχε το νουμερό μ οποτε ξανα περάσεις αν θες παρε για δουλειά .(αυτη έμενε χαλκίδα) υστερα λοιπον απο καμια βδομαδα σκαει τηλ ...μου λεει αν θες πάμε για ενα καφε να τα πούμε..αντε παμε λεω! βγαινουμε μ λεει τι θες απο μένα? τι να θελω της λεω...απλα να περασουμε καλα για μια νυχτα και μεχρι εκει δε θελω να σου κλείσω το σπίτι ουτε να μπλέξω και γω με κανέναν περιεργο.."α δηλαδη με θες μονο για μια νυχτα ε?" ε τι αλλο της λεω? "οχι μ λεει εγω θέλω εξωσυζυγική σχέση"... :tooth: .........κατα τα αλλα μ είπε στην αρχή α οχι ειμαι παντρεμένη:2funny:..παντως δεν έκανα κατι τελικα (ισως ενα πουτσο τωρα που το σκέφτομαι επρεπε να ρίξω)

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.298
Πόντοι
4.656
εγω μια φορα πήγα να μπλέξω με μια (τη γνώρισα στη δουλειά) 30 νομιζω τοτε εγω,36 αυτη...της λεω οποτε ξανα περασεις απο αθηνα ριξε κανα τηλ να σε εξυπηρετησω,αμα θες παμε και για ενα καφεδακι.."οχι μ λεει τρελάθηκες? ειμαι παντρεμένη"καλως της λεω δεν επιμένω...παντως εχε το νουμερό μ οποτε ξανα περάσεις αν θες παρε για δουλειά .(αυτη έμενε χαλκίδα) υστερα λοιπον απο καμια βδομαδα σκαει τηλ ...μου λεει αν θες πάμε για ενα καφε να τα πούμε..αντε παμε λεω! βγαινουμε μ λεει τι θες απο μένα? τι να θελω της λεω...απλα να περασουμε καλα για μια νυχτα και μεχρι εκει δε θελω να σου κλείσω το σπίτι ουτε να μπλέξω και γω με κανέναν περιεργο.."α δηλαδη με θες μονο για μια νυχτα ε?" ε τι αλλο της λεω? "οχι μ λεει εγω θέλω εξωσυζυγική σχέση"... :tooth: .........κατα τα αλλα μ είπε στην αρχή α οχι ειμαι παντρεμένη:2funny:..παντως δεν έκανα κατι τελικα (ισως ενα πουτσο τωρα που το σκέφτομαι επρεπε να ρίξω)
Δε θέλω να φανώ καφρος η απαίσιος αλλά πιστεύω οτι σε ήθελε για να βγάζει τα αποθημενα της,σαν το αυτοκίνητο από δεύτερο χέρι,μετά από καιρό βγάζει θέματα λόγω ταλαιπωρίας από το προηγούμενο.Σωστα και έξυπνα της ξηγηθηκες εκείνη ήθελε να το πάει από πλαγίως.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
πηδατε παιδια τωρα που μπορειτε (με ασφαλεια εννοω). μιλαει ο 50αρης που ξερει πολυ καλα οτι δεν θα ξαναειναι 40αρης, 30αρης, κ.ο.κ.
ολα τα ωραια κάποτε τελειώνουν...μπαινουν στη μνήμη μας και εκει για πάντα στοιχειώνουν! active member...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δε θέλω να φανώ καφρος η απαίσιος αλλά πιστεύω οτι σε ήθελε για να βγάζει τα αποθημενα της,σαν το αυτοκίνητο από δεύτερο χέρι,μετά από καιρό βγάζει θέματα λόγω ταλαιπωρίας από το προηγούμενο.Σωστα και έξυπνα της ξηγηθηκες εκείνη ήθελε να το πάει από πλαγίως.
η αλήθεια ειναι μπροστά σε καποιες εμπειρίες που θα μπορουσα να ειχα ζήσει εμπενε η λογική σα κοφτης...τωρα αν εκανε καλα η οχι,δε ξέρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom