Νέα

Παντρεμένες με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koyiot1312
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 344
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Τυπε οσο και να σου φαινεται περιεργο και μη συμφωνο με τη δικη σου λογικη, συμβαινει. Συμβαινει καθημερινα με πολλες χωρισμενες γυναικες με παιδι που δεν μπορουν να τρεχουν εξω για να γαμηθουν.

Οπως το ακους, κοιμαται το παιδι και η τυπισσα γαμιεται σε καποιο αλλο χωρο του σπιτιου, συνηθως στο σαλονι.

Το οτι δεν το εχεις ζησει δεν σημαινει οτι δεν παιζει.

Και εγω δεν ειμαι πιλοτος αλλα δεν λεω οτι δεν υπαρχουν πιλοτοι, ουτε βγαζω κακια επειδη αυτοι πετανε ενω εγω οχι. Να ναι καλα τα παιδια να πετανε.

Απλα οι χωρισμενες με παιδι, ουτε γαμιουνται με το καθενα, ουτε βαζουν στο σπιτι τους τον καθενα.

Αρχικα θα πρεπει να καυλωσει με τη παρτη σου, λογω τεραστιας προσφορας αντρων, πρεπει να εισαι μαγκας για να συμβει κατι τετοιο.

Εν συνεχεια, θα πρεπει να διαπιστωσει οτι δεν εισαι τρολακιας-βλαμμενος-επικινδυνος στο να την εκθεσεις. Ραντεβου πρωτα εξω, γαμησι και μετα βλεπουμε. Θα σε κοψει αν εισαι οκ για να μαθεις το σπιτι της και να σε βαλει μεσα.

Φοβουνται τα κοριτσια, εχουν αντιμετωπισει πολλους ψυχωτικους που οταν του ειπαν δεν θελω αλλο ξεκινησαν τις μαλακιες και εχουν φοβηθει τα ματια τους. Προσεχουν, καλα κανουν. Εχουμε γεμισει μαλακες τρολακηδες. Σε καμια περιπτωση δεν θελει να εκτεθει η κοπελα, να γαμιεται θελει και να περναει καλα οχι να της δημιουργει προβλημα ο καθε μαλακας επειδη εκανε το λαθος και του εκατσε.

Αν καταλαβες, καλως. Αν δεν καταλαβες, προβλημα σου.
Συμφωνω. Κ κανουν κ τα πιο καυλωτικα κρεβατια!

Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
το εκανε η περσινη μου κοπελα, χωρισμενη με παιδι, εγω δεν αισθανομουν ανετα γιατι ηταν στο σπιτι ο γιος της αλλα αυτή εκει ηθελε στο δικο της χωρο αντι στον δικο μου, τι να πεις.

Το εχει κάνει και με εμένα χωρισμένη με παιδί. Δεν ήταν εκείνη τη ώρα στο σπίτι, ήρθε όταν είμασταν στο κρεβάτι. Κάποιες γυναίκες αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια στο σπίτι τους που ελέγχουν κάποια πράγματα παρα σε ξενοδοχεία ή άλλους χώρους.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Συμφωνω. Κ κανουν κ τα πιο καυλωτικα κρεβατια!

Προτιμω καναπεδες στο σαλονι, πολυθρονες, πατωμα μπροστα στο τζακι, πλυσταρια κτλπ. Το κρεβατι ειναι ξενερα.

Εαν ειναι μονοκατοικια, εχει πολλα καλα σημεια, παντου. Οταν εχει καλο καιρο, προσφερεται και ο κηπος ή το γκαραζ.

Οταν ειναι διαμερισμα, καλη φαση ειναι και οι αποθηκες, ειδικα αν την εχει διαμορφωσει ομορφα για το ολο θεμα. Εχει και νοικοκυρες, οσο ειχαν τον μαλακα στο γαμο δεν επλυναν ενα πιατο, την αποθηκη ομως την εχουν κανει παλατακι για να γαμιουνται με την ησυχια τους.

Αυτα τα κοριτσια γουσταρω, γνησιες μηχανες του σεξ. Ασταματητες, ακουραστες, ακορεστες. Ποτε δεν ειναι αρκετο. Απο ενα σημειο και μετα πρεπει να προσεχεις, κινδυνος εθισμου. Τα κανουν ολα, σε αλλη διασταση. Δεν υπαρχει νορμαλ ελευθερη κοπελα εξω που να κανει τετοια σκηνικα.

Η γυναικα μετα το γαμο-παιδι-διαζυγιο-διατροφη στρωνει και βρισκει τον εαυτο της και ξερει πλεον τι θελει και εχει το θαρρος να το διεκδικησει στη ζωη της και να το χαρει.

Πριν, ειναι αγχωμενη, προβληματικσμενη, κολλαει. Ουτε καν.

Μετα απο το διαζυγιο με τον μαλακα και αφου εχει γαμηθει απο ολες τις τρυπες με 10-20 γαμιαδες, τοτε πρεπει να τη βρεις. Εκει ειναι το τελειο timing, να τη πας στο επομενο επιπεδο και να στα δωσει ολα.

Απλα ετοιμασου για τη συνεχεια, θα σου φερνει φιλες.

Θα χρειαστεις ενισχυσεις, πλεον ειναι αχορταγες, δυο δυο, τρεις, οτι μπορεις να φανταστεις και οχι μονο.

Πουτσα σηκωμενη χρειαζεσαι και να εισαι ξεφτιλας, τομαρι. Τιποτα αλλο.

Ολα τα αλλα, αστα για τους κλαψομουνηδες και τα δουλακια.

Εσενα απλα, δεν σου φτανουν οι ωρες. Πρεπει να συντονιστεις.

Με ποτε κοιμαται το παιδι, ποτε λειπει στο φροντιστηριο να ειμαστε ανετοι θα φερω και τη Μαρια, ποτε θα το αφησω στο πρωην να παμε εκδρομη μαζι με τη Μαρια και μια φιλη της...γαμησε τα.

Αν εχεις στο ροστερ και ελευθερες, τις δεχονται αλλα επειδη ειναι ξενερωτες και κομπλεξικες δεν τις πολυγουσταρουν. Τις θεωρουν κρυοκωλες και απειρες, εχουν ενα δικιο στις πιο πολλες περιπτωσεις.

Καθε δευτερο σκ, αφηνει το παιδι συνηθως στο μαλακα.

Εχεις βαρυ προγραμμα. Εξοδοι, πιωματα, χοροι, εκδρομες, μασες, γαμησια, ξανα γαμησια, παντου. Σαν να ειναι η τελευταια μερα γαμιουνται. Παθος. Απωθημενα. Ξυλο, πολυ ξυλο. Γουσταρουν ξυλο. Τραβηγμα μαλλια και ξυλο, φτυσιμο στα μουτρα και πατημα κατω στο πατωμα, ξεφτιλικια.

Απλα δεν θελουν σημαδια σε λαιμο προσωπο κτλπ. Οτι δεν φαινεται. Εκει θελει προσοχη.

Η μαλακια ειναι οταν θα μαλλωσει με τη χ φιλη της που εφερε και ειδε οτι τη γουσταρεις, θα χασεις το μουνακι, θα σου πει παπαριες και δεν θα τη ξαναφερει.

Οσο και να γουσταρεις τη φιλη της, μη το δειξεις ποτε, αν θες να το γαμας συνεχεια. Αλλιως, θα την εξαφανισει απο τη παρεα, ειναι αδιστακτες μεταξυ τους. Θα τη διωξει πανω στο σεξ, αρπαζουν ευκολα. Δεν μασσανε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Εγω ηδη τη ξεεω πριν το χωρισμο κ ηδη την εχω πηδηξει απειρα. Κ μου βγαχει τα γουστα της!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε σαβίδη ... είσαι ελεύθερος , με λεφτά και ακριβά αμάξια .... ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ;
Δεν φαντάζομαι να εννοείς τις κόρες τις γκρέης κέλλυ ή τις εγγονές του ανιέλι ....

για ελλάδα μιλάμε ....

Το 99.999% από δαύτες, είναι ΝΑΥΑΓΙΑ, που ψάχνουν μαλάκα να του φορτώσουν τα έτοιμα παιδιά του προηγούμενου.
Έλεος.

Δεν είμαστε σε τσόντα, που η ζωντοχήρα είναι η σύλβια σαιντ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εγω ηδη τη ξεεω πριν το χωρισμο κ ηδη την εχω πηδηξει απειρα. Κ μου βγαχει τα γουστα της!

Καιρος να προσθεσεις και αλλα μουνια στο ροστερ τυπε.

Αν θελεις, φερνω εγω μερικα και κανουμε ανταλλαγες, απλα δεν μπορω στον ιδιο χωρο με αλλον αντρα, γελαω.

Τις φερνω, φερνεις και εσυ τις δικες σου και μοιραζομαστε στα δωματικα-υπογεια-ταρατσες οπου να ναι. Κυκλωματακι να γυριζει μερικες ωρες και κανα καλο πιωμα. Φερε αυτα που πινεις, να φερω και εγω να γινουμε.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ρε σαβίδη ... είσαι ελεύθερος , με λεφτά και ακριβά αμάξια .... ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ;
Δεν φαντάζομαι να εννοείς τις κόρες τις γκρέης κέλλυ ή τις εγγονές του ανιέλι ....

για ελλάδα μιλάμε ....

Το 99.999% από δαύτες, είναι ΝΑΥΑΓΙΑ, που ψάχνουν μαλάκα να του φορτώσουν τα έτοιμα παιδιά του προηγούμενου.
Έλεος.

Δεν είμαστε σε τσόντα, που η ζωντοχήρα είναι η σύλβια σαιντ

Με αυτα που λες δειχνεις οτι ευτυχως που δεν ηρθες στο Χιλτον οταν σε καλεσα και δεν εκτεθηκα στα μουνακια που ειχα μαζι, να αρχισεις να λες τετοια...

Αραξε σε αυτα που γουσταρεις φιλε, καλη συνεχεια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Καιρος να προσθεσεις και αλλα μουνια στο ροστερ τυπε.

Αν θελεις, φερνω εγω μερικα και κανουμε ανταλλαγες, απλα δεν μπορω στον ιδιο χωρο με αλλον αντρα, γελαω.

Τις φερνω, φερνεις και εσυ τις δικες σου και μοιραζομαστε στα δωματικα-υπογεια-ταρατσες οπου να ναι. Κυκλωματακι να γυριζει μερικες ωρες και κανα καλο πιωμα. Φερε αυτα που πινεις, να φερω και εγω να γινουμε.
Δεν εχει φερει φιλες ακομα!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Στο μεταξυ ο πρώην της "χωρισμενης με παιδι" θα γυρνάει, αν ειναι μάγκας, με γυναικες 5-10 χρόνια μικρότερες απο εκείνη που χώρισε και εσεις εδω θεωρείται επιτυχια και κατορθωμα να τα μπλέξετε με την "χωρισμενη με παιδι"...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Με αυτα που λες δειχνεις οτι ευτυχως που δεν ηρθες στο Χιλτον οταν σε καλεσα και δεν εκτεθηκα στα μουνακια που ειχα μαζι, να αρχισεις να λες τετοια...

Αραξε σε αυτα που γουσταρεις φιλε, καλη συνεχεια.

Κανέναν δεν έχω γνωρίσει ποτέ, να μη θεωρεί ναυάγια τις ζωντοχήρες με παιδιά.
Εξαιρούνται κάποιες ζάμπλουτερς μουνάρες, αλλά σε εκείνες, υπερισχύει ο χαρακτηρισμός μουνάρα-ζάμπλουτη ... όχι ζωντοχήρα.

Ζωντοχήρα με παιδί , εννοούμε τη μέση ελλεηνίδα 35-45 , που ζει σε κωλοδιαμέρισμα, πιθανόν και του πρώην , του παίρνει 500-2000 το μήνα και συνήθως ξύνει το μουνί της.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν εχει φερει φιλες ακομα!

Κατι δεν κανεις σωστα φιλε, δεν εχεις δημιουργησει το κλιμα.

Φοβαται μη τη πεις πουτανα-καριολα ενω στην ουσια αυτο θελουν ολες τους απλα πρεπει να σε κοψουν ανετο για να νιωσουν ανετες και να λυθουν.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Στο μεταξυ ο πρώην της "χωρισμενης με παιδι" θα γυρνάει, αν ειναι μάγκας, με γυναικες 5-10 χρόνια μικρότερες απο εκείνη που χώρισε και εσεις εδω θεωρείται επιτυχια και κατορθωμα να τα μπλέξετε με την "χωρισμενη με παιδι"...

Εκτιμω το μπουκαλι στη φωτο, θα σου μιλησω φιλικα.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν εχει χωρισμενες 28 ετων, 30, 35 που ειναι μουναρες τυπε;

Αντιστοιχα, εχεις δει ποσα μπαζακια υπαρχουν και ειναι 20-25 ετων;

Τα παντα ξεχωριστες περιπτωσεις. Οταν ακους χωρισμενη με παιδι, μη σκεφτεσαι μιζερα και φερνεις στο μυαλο σου εικονες παρατημενης-ζαρωμενης-απελπισμενης γυναικας.

Εχει χωρισμενες μουναρες τυπε, που πανω απο ολα ξερουν να γαμηθουν και εχουν τη βουληση για αγρια παιχνιδια.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εκτιμω το μπουκαλι στη φωτο, θα σου μιλησω φιλικα.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν εχει χωρισμενες 28 ετων, 30, 35 που ειναι μουναρες τυπε;

Αντιστοιχα, εχεις δει ποσα μπαζακια υπαρχουν και ειναι 20-25 ετων;

Τα παντα ξεχωριστες περιπτωσεις. Οταν ακους χωρισμενη με παιδι, μη σκεφτεσαι μιζερα και φερνεις στο μυαλο σου εικονες παρατημενης-ζαρωμενης-απελπισμενης γυναικας.

Εχει χωρισμενες μουναρες τυπε, που πανω απο ολα ξερουν να γαμηθουν και εχουν τη βουληση για αγρια παιχνιδια.

Επειδή κινούμαι σα γονιος σε παιδότοπους, παιδικες χαρες, παρτι, σχολεία, σχολές χορου κλπ στα νοτια προαστια , οι εμφανισημες μαμαδες δεν ειναι πολλές, οι μουναρες ακομα λιγοτερες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Επειδή κινούμαι σα γονιος σε παιδότοπους, παιδικες χαρες, παρτι, σχολεία, σχολές χορου κλπ στα νοτια προαστια , οι εμφανισημες μαμαδες δεν ειναι πολλές, οι μουναρες ακομα λιγοτερες.

Τυπε, επιτρεπεις να μιλησουμε ελευθερα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Κατι δεν κανεις σωστα φιλε, δεν εχεις δημιουργησει το κλιμα.

Φοβαται μη τη πεις πουτανα-καριολα ενω στην ουσια αυτο θελουν ολες τους απλα πρεπει να σε κοψουν ανετο για να νιωσουν ανετες και να λυθουν.
Ειμαι ανετος! Απλα δε το χει κανει ακομα!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ειμαι ανετος! Απλα δε το χει κανει ακομα!

Τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους τυπε, δεν την εχεις κανει να νιωσει ανετα σε αυτο το κομματι, αλλιως θα την ειχε φερει. Πεθαινουν για κατι τετοια. Ζουν για τετοιες στιγμες να νιωσουν εξτριμ, οτι ειναι αλητεια, προχωρημενες, ελευθερες, καταλαβες;

Αν την ειχες κανει να νιωσει ομορφα με σε αυτο το κομματι, θα ειχε φερει.

Προφανως ειτε δεν γαμας καλα και αδιακοπα, δεν τη ξεφτιλιζεις-ταπεινωνεις την ωρα του σεξ, ειτε σου εχει παρει τον αερα στη σχεση, ειτε σε εχει κοψει πουριτανο ή απειρο για κατι τετοιο. Ακομα χειροτερα μπορει να σε θεωρει αναξιοπιστο οτι θα αρχισεις να μιλας για το συμβαν σε φιλους σου αν συμβει και για αυτο φοβαται.

Οτι και να ειναι απο ολα αυτα, αν την ειχες κανει να νιωσει ομορφα σε αυτο, θα την ειχε φερει. Απλα Ελληνικα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους τυπε, δεν την εχεις κανει να νιωσει ανετα σε αυτο το κομματι, αλλιως θα την ειχε φερει. Πεθαινουν για κατι τετοια. Ζουν για τετοιες στιγμες να νιωσουν εξτριμ, οτι ειναι αλητεια, προχωρημενες, ελευθερες, καταλαβες;

Αν την ειχες κανει να νιωσει ομορφα με σε αυτο το κομματι, θα ειχε φερει.

Προφανως ειτε δεν γαμας καλα και αδιακοπα, δεν τη ξεφτιλιζεις-ταπεινωνεις την ωρα του σεξ, ειτε σου εχει παρει τον αερα στη σχεση, ειτε σε εχει κοψει πουριτανο ή απειρο για κατι τετοιο. Ακομα χειροτερα μπορει να σε θεωρει αναξιοπιστο οτι θα αρχισεις να μιλας για το συμβαν σε φιλους σου αν συμβει και για αυτο φοβαται.

Οτι και να ειναι απο ολα αυτα, αν την ειχες κανει να νιωσει ομορφα σε αυτο, θα την ειχε φερει. Απλα Ελληνικα.
Γνωμη σου

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
πάντως υπάρχουν και κάτι μανουλες κούκλες ετσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom