Νέα

Μια απλη συμβουλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

Επισκέπτης
αχαχαχαχαχα

πολυ πλακα εχουν εδω μεσα τα παιδια  :rolleyes: :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Εχει παρατηρηθεί και το αλλο φαινόμενο πάντως αγαπητέ μουνοκλαψιδη σπερμινειτορ,

να πηρε το τηλεφωνό σου και να το χασε.. :grin: :o :o :o :o

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αχαχαχαχαχα

πολυ πλακα εχουν εδω μεσα τα παιδια  :rolleyes: :rolleyes:
μεγαλα κωλοπαιδα ειναι ολα αλλα τεσπα.....μην  ασχολεισαι......

υγ τι γνωμη εχεις για την συμβουλη του φιλου μας,την ενστερνιζεσαι; :think: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
του φιλου του σπερμινειτορ, μην τα μπερδευουμε :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγω πάντως θα την ακουσω την συμβουλη του φίλου Κλαψοσπερμιδη γιατι ειναι βγαλμενη μεσα απο την ζωη και δείχνει αντρα περπατημενο και αλανι... :grin: :rolleyes: :boobies: :boobies:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Εγω πάντως θα την ακουσω την συμβουλη του φίλου Κλαψοσπερμιδη γιατι ειναι βγαλμενη μεσα απο την ζωη και δείχνει αντρα περπατημενο και αλανι... :grin: :rolleyes: :boobies: :boobies:
Εσένα σου δίνουν το τηλέφωνο του Φουστάνου  :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εσένα σου δίνουν το τηλέφωνο του Φουστάνου  :birdman:

μαναρακι κόψε τις παπαριε γιατι εδω το φιλαρακι δινει συμβουλες σοβαρες και ετσι οπως το πας θα πιαστεις και εσυ απο την μυτη ως εξυπνο πουλι.. :-* :-* :-*
Και τι πουλι....! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω το χασα το τηλεφωνο σου παντως...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε γμτ για αυτό δεν με τηλ. εκείνη η γκόμενα που γνώρισα πέρυσι;! :cheesy: :think:
Και αναρωτιόμουν τί φταίει!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Υ.Γ.Ερι και εγώ έχω χάσει το τηλ σου,βράχηκε το κινητό μου με κρασία και πάει,κάνε έναν κόπο!!! :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ρε γμτ για αυτό δεν με τηλ. εκείνη η γκόμενα που γνώρισα πέρυσι;! :cheesy: :think:
Και αναρωτιόμουν τί φταίει!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Υ.Γ.Ερι και εγώ έχω χάσει το τηλ,βράχηκε το κινητό μου με κρασία και πάει,κάνε έναν κόπο!!! :rockon:
κρασία τι ειναι; :think:τα κρασια στα κυπριακα;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μην ξαναδωσετε τηλ. σε γκομενα που γνωρισατε εξω κ σου πεταει την γνωστη ατακα "δεν μπορω να σου δωσω το δικο μου,δωσε μου το δικο σου κ θα σε παρω)...σας πιανουν κοροιδα κ ακομα χειροτερα χαλατε την πιατσα...το συγκεκριμενο ειδος γκομενας δεν θα σας παρει ποτε...παιζει με την νοημοσυνη σας κ χασκογελαει απο πισω σας...το νουμερο σας ειναι ενα ακομα λαφυρο στον καταλογο του κινητου της που επιδεικνυει ολο καμαρι στις φιλες της...η γυναικα που σας γουσταρει θα δωσει το δικο της νουμερο...αν κ υπαρχει κ αυτη η κατηγορια που δινει το δευτερο-τριτο κινητο κ το αφηνουν να χτυπαει σαν μανιασμενο απο τους αντρες-λαφυρα που εχει μαζεψει για να ικανοποιησει το κακομαθημενο της εγω.....
Σωστος!! :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom