Νέα

διωξτε την μιζερια απο γυρω σας, φιλοι" ,περιγυρος κτλ....Α-Ω!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
-------
nai αλλα οταν γυρισει ο τροχος ξαφνικα σε θυμουνται...
π.χ αν για καποιον λογο ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
ΕΚΟΨΑ ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΦΙΛΟ...
δεν θα γυρισω ποτε πισω...δεν παει να εχω καυλες(αφου εκοψα την στιγμη εκεινη πηρα κ την αποφαση),
ειτε + ειτε - δικη μου ηταν.
αν εκοψα πχ για δουλεια η γνωστο αν μαθω οτι παει καλυτερα δεν ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΩ ΞΑΦΝΙΚΑ...
καθε επιλογη εχει κ ενα κοστος φιλε.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Η πιο σωστη λυση επενδυεις στον εαυτο σου, ετσι τους γραφεις ολους στα α@@@!!!!
τον εαυτο σου, τον πας οπου θες,οποτε θες.
κατι σαν κινητη περιουσια.
δεν λεμε να γινεις τομαρι κ ολα +/- στο μυαλο σου, ετσι εισαι ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ.
αλλα κανεις δεν σου χρωστα τιποτα οκ? αλλα δεν  χρωστας και εσυ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Παρε-δωσε οι ανθρωπινες σχεσεις. Εμποριο.

Ζηστε με τα ζωα στη φυση.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
για αυτό γαμάμε πουτάνες για να ξεχαστούμε

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
957
Πόντοι
96
Παραθέτω ένα κείμενο που είχα γράψει παλιά σε μια ενότητα για σαραντάρη παρθένο, γιατί έχει σχέση με κυκλους , φιλίες , γκόμενες κτλπ.Τα λέει όλα!
Αν κάποιος είναι ευαίσθητος , συνεσταλμένος , δεν παρλάρει, δεν έχει πολλά λεφτά αλλά ένα μικρό ή μεσαίο εισόδημα, δεν έχει στενούς συγγενείς (αδέλφια κτλπ) ή κολλητούς , δουλεύει πολύ σαν υπάλληλος ή εργάτης ή κάτι άλλο , τότε , όπως είναι σήμερα η ελληνική κοινωνία και κυρίως οι Ελλη(εϊ)νίδες που είναι συνεχώς με τον υπολογιστή στο χέρι,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνεις στο ράφι(και αν δεν ασχολείσαι με τον αγοαραίο έρωτα να μείνεις και παρθένος)..........
Αφού ξεμπουκώσει καμιά δεκαριά φορές , να προσπαθήσει να κάνει φίλους , να βγαίνει έξω και να προβάλει μια εικόνα ανοικτοχέρη και άνετου στις κοπέλες ώστε να αρχίσει να κάνει κάτι.
Τα ίδια ισχύουν και για κύκλο φίλων! :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μεγαλη ξεφτιλα να κανεις τον ανοιχτοχερη χωρις να εισαι λεφτας! Καλυτερα προξενιο με καμια Φιλλιπινεζα που ειναι τσιγγουνες.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
957
Πόντοι
96
Χμμ , μάλλον κάνεις λάθος.Οι Φιλιππινέζες στην Ελλάδα είναι ευρωρουφίχτρες και μυρίζονται το χρήμα από μακριά.Μόλις σε καταλάβουν γίνονται καπνός.Α ρε Cool τι σου μελλε να πάθεις (φυσικά δεν προσπαθεί να κάνει κάτι , αλλά αυτό ανήκει σε άλλη ενότητα)! ;)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Μπραβο μαγκες,διωξτε γκομενες,διωξτε γυναικες,διωξτε φίλους,διωξτε συγγενεις,μαναδες,πατεραδες.Ολοι σας ζηλευουν,σας φθονουν,γιατι ειστε ομορφοι,μορφωμενοι,καλλιεργημένοι,φραγκατοι κι επιτυχημενοι.Τι σας χρειαζετε η κοινωνια,ειστε τοσο μαγκες που μπορειτε και στις σπηλιες να επιβιωσετε.Θα γυρνατε στον πολιτισμο,μονο για να γαμησετε σε κανα μπουρδελο και να παρετε προμηθειες.Αντε παιδια ομως λιγο σβελτα,ξεκινατε,μπας και ξεβρωμισει ο τοπος.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
Η πιο σωστη λυση επενδυεις στον εαυτο σου, ετσι τους γραφεις ολους στα α@@@!!!!
τον εαυτο σου, τον πας οπου θες,οποτε θες.
κατι σαν κινητη περιουσια.
δεν λεμε να γινεις τομαρι κ ολα +/- στο μυαλο σου, ετσι εισαι ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ.
αλλα κανεις δεν σου χρωστα τιποτα οκ? αλλα δεν  χρωστας και εσυ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Είσαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου και τους άλλους. Κουλαρε ! Μάλλον πρέπει να αλλάξεις λίγο το πώς βλέπεις τους γύρω και τη ζωή. Όχι μόνο εσύ αλλά όλοι όσοι βλεπουν-με αρνητικά τη ζωή. Ξέρεις υπάρχουν ξένοι που τα έχουν παρατήσει όλα στον τόπο τους και γυρνανε τον κόσμο. Η ζωή τους έχει αλλάξει. Σου φαίνεται και μου φαίνεται παράξενο αλλά είναι πραγματικότητα. Είναι πέραν της ελληνικής νοοτροπίας μας αλλά είναι προς όφελος πολλων.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
Χμμ , μάλλον κάνεις λάθος.Οι Φιλιππινέζες στην Ελλάδα είναι ευρωρουφίχτρες και μυρίζονται το χρήμα από μακριά.Μόλις σε καταλάβουν γίνονται καπνός.Α ρε Cool τι σου μελλε να πάθεις (φυσικά δεν προσπαθεί να κάνει κάτι , αλλά αυτό ανήκει σε άλλη ενότητα)! ;)
Έκανε τίποτα ο κουλ με γυναικα και δεν το μάθαμε ; Δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα η φιλαργυρία τους πάντως. Από την στιγμή που ανακάλυψαν το νετ και ήρθαν στον δυτικό κόσμο άλλαξαν τα Κόζια τους.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
957
Πόντοι
96
Όποιος θέλει μικρό και καλό Φιλιππινεζα΄κι , θα πρέπει να πάει στην πηγη και να το φέρει.Εδώ όλες και οι μικρές και οι μεγάλες έχουν χαλάσει.Αυτός που τις τρώει τζάμπα είνα το αφεντικό στο σπίτι του οποίου δουλεύουν. :tits:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.966
Πόντοι
6.030
Πολύ σωστός ο νηματοθέτης.
Πρόσφατα ξέκοψα μίζερο μαλάκα που κάναμε παρέα όπου οι πάντες και τα πάντα του φταίνε που δεν βρίσκει γυναίκα να παντρευτεί.
Άνθρωπος με πολύ καλό παρουσιαστικό, αμαξάρα και σταθερή δουλειά με πάρα πολύ καλά λεφτά(2000,00€ το μήνα καθαρά). Όλη την ώρα μες τη μιζέρια και τη μαλακία.
Τι κονέ του έχω κάνει, τι ψυχολόγικά τον έχω στηρίξει,τι να μην του λέω ότι εγώ πηδάω  γκομενάκια απο το τιντερ για να μην στεναχωρηθεί....Τζίφος
Ε τον έγραψα στα παχιά μου @@ τον άχρηστο.  Στο τέλος όταν βγαίναμε σκεφτόμουν απο μέσα μου , τι μαλακία θ ακούσω πάλι;;;;
To κερασάκι στην τούρτα ήταν , όταν άρχισε να μου λέει ότι μαζί θα γεράσουμε γιατι θα μείνουμε στο ράφι!!!! :idiot: :idiot:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εσείς θα συνεχίζατε να κάνετε παρέα με έναν τέτοιο άνθρωπο;;;
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες και να ξεκόβουμε εύκολα τους ανθρώπους με την πρώτη ασήμαντη μαλακία. Αλλά όύτε να γινόμαστε και οι ψυχολόγοι του κάθε ψυχάκια!!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
Παραθέτω ένα κείμενο που είχα γράψει παλιά σε μια ενότητα για σαραντάρη παρθένο, γιατί έχει σχέση με κυκλους , φιλίες , γκόμενες κτλπ.Τα λέει όλα!
Αν κάποιος είναι ευαίσθητος , συνεσταλμένος , δεν παρλάρει, δεν έχει πολλά λεφτά αλλά ένα μικρό ή μεσαίο εισόδημα, δεν έχει στενούς συγγενείς (αδέλφια κτλπ) ή κολλητούς , δουλεύει πολύ σαν υπάλληλος ή εργάτης ή κάτι άλλο , τότε , όπως είναι σήμερα η ελληνική κοινωνία και κυρίως οι Ελλη(εϊ)νίδες που είναι συνεχώς με τον υπολογιστή στο χέρι,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνεις στο ράφι(και αν δεν ασχολείσαι με τον αγοαραίο έρωτα να μείνεις και παρθένος)..........
Αφού ξεμπουκώσει καμιά δεκαριά φορές , να προσπαθήσει να κάνει φίλους , να βγαίνει έξω και να προβάλει μια εικόνα ανοικτοχέρη και άνετου στις κοπέλες ώστε να αρχίσει να κάνει κάτι.
Τα ίδια ισχύουν και για κύκλο φίλων! :hi:
Πολύ καλό κείμενο !

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
Πολύ σωστός ο νηματοθέτης.
Πρόσφατα ξέκοψα μίζερο μαλάκα που κάναμε παρέα όπου οι πάντες και τα πάντα του φταίνε που δεν βρίσκει γυναίκα να παντρευτεί.
Άνθρωπος με πολύ καλό παρουσιαστικό, αμαξάρα και σταθερή δουλειά με πάρα πολύ καλά λεφτά(2000,00€ το μήνα καθαρά). Όλη την ώρα μες τη μιζέρια και τη μαλακία.
Τι κονέ του έχω κάνει, τι ψυχολόγικά τον έχω στηρίξει,τι να μην του λέω ότι εγώ πηδάω  γκομενάκια απο το τιντερ για να μην στεναχωρηθεί....Τζίφος
Ε τον έγραψα στα παχιά μου @@ τον άχρηστο.  Στο τέλος όταν βγαίναμε σκεφτόμουν απο μέσα μου , τι μαλακία θ ακούσω πάλι;;;;
To κερασάκι στην τούρτα ήταν , όταν άρχισε να μου λέει ότι μαζί θα γεράσουμε γιατι θα μείνουμε στο ράφι!!!! :idiot: :idiot:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εσείς θα συνεχίζατε να κάνετε παρέα με έναν τέτοιο άνθρωπο;;;
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες και να ξεκόβουμε εύκολα τους ανθρώπους με την πρώτη ασήμαντη μαλακία. Αλλά όύτε να γινόμαστε και οι ψυχολόγοι του κάθε ψυχάκια!!
Με τρόπο πρέπει να του πεις ότι πρέπει να τον δει κάποιος επαγγελματίας ψυχικής υγείας. Πολλοί είναι έτσι. Κάποιοι κλείνονται στα σπίτια τους απογοητευμένοι. Δεν είναι λύση να παρατήσεις άνθρωπο που τον είχες φίλο. Αν τώρα αντιδράει να δεχθεί συμβουλές και δεν θέλει αλλάζει το θέμα. Εκεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πιθανότατα θα το καταλάβει μόνος του. Μία λύση με βάση την προσωπική μου αντίληψη είναι η αλλαγή ακόμη και χώρας ή ταξίδια για να ανανεωθεί κάποιος ψυχικά και να αντιλαμβάνεται πιο χαλαρά τα πράγματα.
Ο Έλληνας είναι κατά βάση αρνητικής και μίζερης νοοτροπίας την οποία αν δεν αλλάξει τον συνοδεύει πάντα στη ζωή του. Είναι θέμα να το πάρει απόφαση κάποιος. Πάντως για να αλλάξεις νοοτροπία όταν εκ  γενετής δεν την έχεις θέλει προσπάθεια και το ανάλογο ανθρωπινο περιβάλλον γύρω μας. Αρκεί καμιά φορά ένας άνθρωπος να σου αλλάξει τη ζωή.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.634
Πόντοι
216
Όποιος θέλει μικρό και καλό Φιλιππινεζα΄κι , θα πρέπει να πάει στην πηγη και να το φέρει.Εδώ όλες και οι μικρές και οι μεγάλες έχουν χαλάσει.Αυτός που τις τρώει τζάμπα είνα το αφεντικό στο σπίτι του οποίου δουλεύουν. :tits:

Εκει καταληγω κι εγω.
Μονο αν πας στην πηγη και το φερεις.
Οτι ειναι ηδη στην Ελλαδα, ειναι ηδη χαλασμενο!!!!
Να χαιρομαστε την χώρα μας....

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
ολοι ζηλευουν,γαμησε τα...μη σε δουν να πας λιγο καλυτερα,κοιτανε πως θα σε ανταγωνιστουν,γενικα μην τυχον και φαινεται οτι τους παιρνας καπου...τι κακία που υπαρχει ρε φιλε...κακος ο κοσμος,μουνοπανα...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.966
Πόντοι
6.030
Με τρόπο πρέπει να του πεις ότι πρέπει να τον δει κάποιος επαγγελματίας ψυχικής υγείας. Πολλοί είναι έτσι. Κάποιοι κλείνονται στα σπίτια τους απογοητευμένοι. Δεν είναι λύση να παρατήσεις άνθρωπο που τον είχες φίλο. Αν τώρα αντιδράει να δεχθεί συμβουλές και δεν θέλει αλλάζει το θέμα. Εκεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πιθανότατα θα το καταλάβει μόνος του. Μία λύση με βάση την προσωπική μου αντίληψη είναι η αλλαγή ακόμη και χώρας ή ταξίδια για να ανανεωθεί κάποιος ψυχικά και να αντιλαμβάνεται πιο χαλαρά τα πράγματα.
Ο Έλληνας είναι κατά βάση αρνητικής και μίζερης νοοτροπίας την οποία αν δεν αλλάξει τον συνοδεύει πάντα στη ζωή του. Είναι θέμα να το πάρει απόφαση κάποιος. Πάντως για να αλλάξεις νοοτροπία όταν εκ  γενετής δεν την έχεις θέλει προσπάθεια και το ανάλογο ανθρωπινο περιβάλλον γύρω μας. Αρκεί καμιά φορά ένας άνθρωπος να σου αλλάξει τη ζωή.
Έχεις δίκιο σε αυτό που λές. Ξέρεις πόσες φορές καθίσαμε και μιλήσαμε και του είπα πολλά πράγματα. Ακόμα και για να τον ανεβάσω. Αλλά φίλε σιγά σιγά άρχισε να γυρνάει μπούμερανγκ. Να μου τηλεφωνεί μετά τα μεσάνυχτα για να βγούμε και καλά(να δεί αν είμαι με γκόμενα) και πολλά παράξενα.Δυστυχώς ο συγκεκριμένος χρειάζεται ψυχίατρο και πρίνι τον γειώσω το προσπάθησα πολύ, αλλά συζητώντας και με άλλους φίλους την περίπτωση του , όλοι καταλήξαμε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι απο μή επαγγελματία.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
957
Πόντοι
96
Όσοι πενηνταρήσουν και ξεμείνουν χωρίς γκόμενα ή γυναίκα είναι έτσι.Χαλάνε την παρέα και την τις γκόμενες που τους μυρίζουν από δέκα χιλιόμετρα και εξαφανίζονται.Ένας τέτοιος μου είχε πει παλιά ότιγιατί βγαίνουμε , εφόσον αν βρω γκόμενα θα τον παρατήσω!Ανίατη περίπτωση.Κατά βάθος είναι καλός αλλά τι νατον κάνεις.Είναι ψυχικά στεγνός.Κια μην περιμένεις βοήθεια από αυτόν.Κατά βάθος αγαπούν μόνο τον εαυτό τους.Τον έκοψα , αλλά αφού πρώτα εξασφάλισα άλλους φίλους! :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom