Νέα

διωξτε την μιζερια απο γυρω σας, φιλοι" ,περιγυρος κτλ....Α-Ω!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Δεν είναι ακριβώς έτσι.. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν συνεχώς μαλακίες στη ζωή τους και παίρνουν αποφάσεις της πούτσας.. Αν κάποιος αποδεδειγμένα πιο επιτυχημένος από σένα σε συμβουλέψει δεν είναι κακό να ακούσεις μήπως και κάνεις κάτι καλό..

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
ΙΣΩΣ ακυρο θεμα αλλα πολυ επικαιρο!...
μεσα σε ολα κ η οικονομικη κριση κανει τα πραγματα πιο δυσκολα, ανεκαθεν κ ο ελληνας γκρινιαζε ακομη κ οταν πηγαιναν πριμα!
Μετα απο καιρο, αρκετο αφου οι πολυ καλοι μου φιλοι ειναι εκτος αθηνας πλεον, κατεληξα με αλλες παρεες, κ αλλο κυκλο.
Το οικονομικο δεν ειναι το μονο θεμα, γνωριζοντας κ ατομα με τρομερη οικονομικη επιφανεια ειχαν μια μιζερια πιο πολυ κ απο αστεγο.
Αυτη η γκρινια κ Η ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, αλλαζεις παπουτσια κ λες κ πηρες σκαφος,γαμας κανα καλο μουνι κ λες κ οι αλλοι ειναι παρθενοι, Τρως ενα φαγητο της προκοπης κ τους τρεχουν τα σαλια....κτλ,κτλ....
γινεσαι αποδεκτης φοβερης γκρινιας ζηλιας...ρουφιανιας,λες κ εισαι ψυχολογος!!!
ξερεις γυρω -γυρω ατομα που αν ΑΝΟΙΞΕΙΣ το στομα σου το τι εχει πει ο καθενας για τον αλλο, θα γινει γ παγκοσμιος πολεμος.
Μπορει κ στην τελικη να τα βρουνε κ να φας κ εσυ το φταιξιμο.
Παντα τους φταιει ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ....συνεδριαζει πχ η λεσχη μπιντελμπερκ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
φταει το κρατος, η γκομενα , η μανα της γκομενας,ο δημος...μεχρι κ ο καιρος.
αν τους βαλεις χερι γινεσαι εχθρος!!!
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ Κ ΕΓΩ...
δεν φορτωνω ομως τα βαρη μου αλλου...
ΝΑΙ ορισμενα πραγματα θα ηθελα να τα κανω αλλιως...
δεν φταινε μονο οι αλλοι για αυτο...
δεν οταν δεν εχω κεφι ειμαι δυσκολος ανθρωπος οπως ολοι...
αλλα δεν θα ξεσπασω αλλου....
---------------
δεν θα κατσω να πω αλλου κατι που μου εμπιστευτηκε ο αλλος,δεν θα ζηλεψω ενα καλυτερο αμαξι πχ...
----------
διωξτε μιζερους ανθρωπους απο γυρω σας....ολους.
θα σας ρουφηξουν την ενεργεια σαν βρυκολακες...
σωστα καποιος ειχε πει...
"αυτος που σε κερναει ενα ποτο η μπαφο....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....ΑΠΛΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΑ"
--------
απο την αλλη αν κοβεις ανθρωπους για Α,Β ..λογο μικραινει ο κοινωνικος κυκλος...
εδω μπαινει το "ολοι χρειαζονται για κατι"....
κ ομως οχι...
πχ δεν εχεις αμαξι παρε ταξι,λεοφωρειο η με τα ποδια....
μαθε πραγματα που δεν ξερεις....ολα γινονται-
αυτο το παρε δωσε(εκτος μιζεριας)...
δηλαδη το "εμποριο" στις ανθρωπινες σχεσεις εχει παραγινει...
στα 32 ειχα γκομενα 23,,,μου λεγε ελαχιστοι φιλοι" οταν στα 19 της ειχε 100αδες.
η νεολαια ωριμαζει πιο γρηγορα κ ζυγιζει την χρησιμοτητα του αλλου πολυ πιο γρηγορα απ οτι εμεις.
πχ ακομη κ στα 25 δεν ηξερα με ποια παρεα θα 1 βγω...
---------
κανεις δεν ειναι τελειος η αλανθαστος... αλλα ΣΗΜΕΡΑ..βλεποντας πισω κ το παρον, δεν θα δινα 2 ευκαιρια σε πολλες περιπτωσεις,
το πιο σημαντικο απο ολα ειναι αυτο=ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ.
ΟΠΟΤΕ...οταν δεν μπορεις να ισιωσεις καποιον απο τα "θεματα" του , δεν φταις εσυ για αυτο...δεν εισαι η μαμα του..η ο θεος..
κανεις το πολυ απλο....κοβεις κ αντε γεια...
Βασικά αυτού του είδους άνθρωποι χρειάζονται ψυχίατρο

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Η αυτοκριτική είναι ένας τρόπος ζωής που έχει να κάνει με σένα και μόνο εσένα. Όταν δε γίνετε συνειδητά τότε εχει αποτέλεσμα στην ανέλιξη σου

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
ακριβως !

ειδικα οταν μπαινει το χρημα στην μεση γαμησε τα !

αρκετες περιπτωσεις κολλητων με εμενα προσωπικα χαθηκανε ειτε λογω της αποστασης (και δεν εννοω αθηνα-θεσσαλονικη , αλλα αθηνα-νεα υορκη)

ειτε λογω των χρηματων
οταν μαγκες ο ενας δεν εχει φραγκο και εσυ εχεις ειναι πρακτικα αδυνατον να υπαρχει αυτο που λεμε ΦΙΛΙΑ

παντα θα ζηλευει και παντα θα κοιταει το χρημα
δεν γινεται να υπαρξει τετοιο πραγμα

οποτε παιζεις μπαλιτσα οπου να ναι χωρις "κολλητους" μιας και η εννοια δεν υφισταται
δυστυχώς αυτή τη στιγμή το χρήμα κυβερνά και επειδή ακριβώς κυβερνά διαφθείρει ....... διαφθείρει συνειδήσεις ,  γκρεμίζει ελπίδες , σπέρνει πόνο , ρίχνει κυβερνήσεις και υποδουλώνει λαούς

seiko

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2017
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
0
Η αυτοκριτική είναι ένας τρόπος ζωής που έχει να κάνει με σένα και μόνο εσένα. Όταν δε γίνετε συνειδητά τότε εχει αποτέλεσμα στην ανέλιξη σου
Καλα τα λες αλλα για να κανεις αυτοκριτικη πρεπει να τα χεις καλα με το μεσα σου! Αν ο περισσοτερος κοσμος εκανε αυτοκριτικη και ψυχαναλυση, να βρει κατα κεντρα του μεσα, θα ηταν ολα πολυ διαφορετικα!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.190
Πόντοι
2.356
Το μόνο πρόβλημα στην Ελλάδα με αυτό το κόνσεπτ είναι μόνο ένα: Θέλεις γνωριμίες για τα πάντα.

Θέλεις να κάνεις σεξ; Μέσω γνωστών μόνο!
Το μόνο πρόβλημα στην Ελλάδα με αυτό το κόνσεπτ είναι μόνο ένα: Θέλεις γνωριμίες για τα πάντα.

Θέλεις να κάνεις σεξ; Μέσω γνωστών μόνο!

Θέλεις δουλειά στον ιδιωτικό; Μέσω γνωστών μόνο!

κλπ.

Οπότε το να μειώσεις τον κύκλο σου ενέχει κινδύνους δυστυχώς... :'(

Αλλά και πάλι αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο μέσος Έλληνας κι η μέση Ελληνίδα ανέχονται!
Πραγματικά! Η αμορφωσιά η έλλειψη ιδεών κι εσωτερικού κόσμου χτυπάει κόκκινο! Στις κοπέλες μάλιστα τείνουν να εξαφανιστούν και τα ενδιαφέροντα πέραν των σόσιαλ μίντια, που τις κάνει ακοινώνητες!
Θέλεις δουλειά στον ιδιωτικό; Μέσω γνωστών μόνο!

κλπ.

Οπότε το να μειώσεις τον κύκλο σου ενέχει κινδύνους δυστυχώς... :'(

Αλλά και πάλι αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο μέσος Έλληνας κι η μέση Ελληνίδα ανέχονται!
Πραγματικά! Η αμορφωσιά η έλλειψη ιδεών κι εσωτερικού κόσμου χτυπάει κόκκινο! Στις κοπέλες μάλιστα τείνουν να εξαφανιστούν και τα ενδιαφέροντα πέραν των σόσιαλ μίντια, που τις κάνει ακοινώνητες!

Αυτό ακριβώς.

Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες ουτε σεξ μεσω γνωστων κανεις ουτε δουλεια είναι σιγουρο ότι θα βρεις μεσω γνωστων...γενικα θελει ενεργοποιηση και στους δυο τομεις για να καταφερεις κατι...Ο γνωστος θα κοιταξει να βολεψει την παρτη του όχι να σου βρει κοπελα..Γενικα αμα δεν χωθεις σε δουλειες και σε κοπελες αστα...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
489
Πόντοι
186
Ο ανθρωπος μπορει να ζησει μονος του στη φυση χωρις αφεντικο και δουλεια και γυναικα και να ειναι ευτυχισμενος.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Παιδες ουτε σεξ μεσω γνωστων κανεις ουτε δουλεια είναι σιγουρο ότι θα βρεις μεσω γνωστων...γενικα θελει ενεργοποιηση και στους δυο τομεις για να καταφερεις κατι...Ο γνωστος θα κοιταξει να βολεψει την παρτη του όχι να σου βρει κοπελα..Γενικα αμα δεν χωθεις σε δουλειες και σε κοπελες αστα...

όλα μέσω γνωριμιών γίνονται.. Προφανώς και πρέπει να χωθείς ρε τύπε, αλλά χωρίς γνωριμίες το θέμα είναι ότι δεν έχεις καν ευκαιρίες! Χωρίς γνωριμίες δεν μπορείς να κλάσεις.

Εγγρ.
2 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
νταξει δεν ειπα να εισαι και ασκητης...εννοείται ότι θα εχεις καποιον κυκλο..δεν χρειαζεται να περιμενεις πολλα όμως γτ συνηθως απαγοητευεσαι...

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Και κάτι ακόμα όσο μεγαλώνεις τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις καινούργιους φίλους και κονέ.Όλοι δικτυώνονυται και κλείνουν τον κύκλο τους και μένεις στην απέξω.Το ίδιο γίνεται και με τις γυναίκες.Άμα δεν έχεις κύκλο να σχετισθείς και μεγαλώνεις , πάπαλα.Μένεις με τις πουτάνες , αλλά ως πότε;Η πουτάνα δεν θα σε βοηθήσει στα δύσκολα! :-(

Σωστός τύπε , κ ο σωκρατης στην αρχαία ελλαδα , τα ίδια θα έλεγε με εσένα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.190
Πόντοι
2.356
ΑΛΗΘΕΙΑ:

Και κάτι ακόμα όσο μεγαλώνεις τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις καινούργιους φίλους και κονέ.Όλοι δικτυώνονυται και κλείνουν τον κύκλο τους και μένεις στην απέξω.Το ίδιο γίνεται και με τις γυναίκες.Άμα δεν έχεις κύκλο να σχετισθείς και μεγαλώνεις , πάπαλα.Μένεις με τις πουτάνες , αλλά ως πότε;Η πουτάνα δεν θα σε βοηθήσει στα δύσκολα!

Και συμπληρώνω την άποψη του φίλου: Φίλους άντρες μπορείς να βρεις, και κύκλους, αλλά γκόμενα πολύ δύσκολο. Στην Ελλάδα ακόμα με συνοικέσια δουλευουμε. Άτυπα μεν αλλά συνοικέσια...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
νταξει δεν ειπα να εισαι και ασκητης...εννοείται ότι θα εχεις καποιον κυκλο..δεν χρειαζεται να περιμενεις πολλα όμως γτ συνηθως απαγοητευεσαι...
Βασικά πρέπει να έχεις δυνατό κύκλο, αλλιώς περιορίζεσαι στα λίγα και βασικά. Και αυτά καλά είναι, αναλόγως τι θέλει ο καθένας.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Βασικά αυτού του είδους άνθρωποι χρειάζονται ψυχίατρο
-----
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ αν το λες για μενα, η για το τοπικ.
Κοιτα τυπε,να ακουσεις, να βοηθησεις κτλ ολα κομπλε σε αυτο.
Μετα απο καποιο καιρο σε κουραζει πολυ, χωρια τα δικα σου προβληματα.Να το παμε κ αλλου μερικες δουλειες πχ δεν μπορεις να φερεις τα προβληματα στο σπιτι...πχ ενας υδραυλικος τι θα πει εκσκαβα μια ωρα,ειχε το σπιτι μ@@ μεγατο βρωμα-κατσαριδες κτλ....η ενας χειρουργος τι βλεπει καθε μερα,...
η ακομη κ ο κατωτερος νοσηλευτης.Ολοι αυτοι κανουν μοκο!!!
Πανε σπιτι, οι σε παρεες κ δεν λενε κουβεντα, ενα απλο παραδειγμα για φορτο εργασιας κτλ.
Και μετα εχεις το τσολι σου εχει ψυχολογικα γιατι δεν μπορει να παρει μια τσαντα 900 ευρω!
Εγω σε γνωστους οχι ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ...η αλλο λογο εχω μαθει να μην φορτωνω τα βαρη μου,
ο καθενας απο εμας ειτε βγαζει 10,000 ειτε 500 εχει τον δικο του γολγοθα,
αλλα να σου σπαει τα αρχιδια ο αλλος για ασημαντα πραγματα ειναι βασανο.
Για αυτον μπορει να ειναι σημαντικα αλλα κατεληξα στο οτι Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ..
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΨΩΣΕΙ ΤΕΙΧΗ.
αΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ λιγο στην λογικη γινεσαι εχθρος!!!
δεν λεω οτι ΕΓΩ ειμαι 100% σωστος σε ολα,αλλα βλεπεις γυρω ατομα να σε τραβανε στην μιζερια.
ΕΦΕΡΑ πολλα παραδειγματα,απο τον καιρο εως αν του κοψαν 10 ευρω το μηνα.
πολλες φορες ΠΟΛΛΟΙ ακουγοντας τα χειροτερα αισθανονται τυχεροι, δηλαδη χρωστανε 100 καποιος χρωσταει 1000 αυτοματα ερχονται στα ισα τους.
Αλλα αυτο δεν ειναι σταση ζωης,φιλοσοφια.
Εμενα δεν με νοιαζει αν καποιος πχ εχει καλυτερο αμαξι,μουνι,φραγκα...
ειναι δικο του θεμα, η δικο μου που δεν καταφερα αν μπορουσα να τα εχω και εγω.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΑΛΗΘΕΙΑ:

Και κάτι ακόμα όσο μεγαλώνεις τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις καινούργιους φίλους και κονέ.Όλοι δικτυώνονυται και κλείνουν τον κύκλο τους και μένεις στην απέξω.Το ίδιο γίνεται και με τις γυναίκες.Άμα δεν έχεις κύκλο να σχετισθείς και μεγαλώνεις , πάπαλα.Μένεις με τις πουτάνες , αλλά ως πότε;Η πουτάνα δεν θα σε βοηθήσει στα δύσκολα!

Και συμπληρώνω την άποψη του φίλου: Φίλους άντρες μπορείς να βρεις, και κύκλους, αλλά γκόμενα πολύ δύσκολο. Στην Ελλάδα ακόμα με συνοικέσια δουλευουμε. Άτυπα μεν αλλά συνοικέσια...
---------
αφου τυπε ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ...
ΠΧ μπορει στην δουλεια να μου φαει την θεση.
μπορει η γκομενα να επιλεξει αυτον αντι για εμενα...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 99%...
ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕΙ Ο ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ/ΦΙΛΟΣ....
που εχουν εμπιστοσυνη, κ οχι καποιος νεος που θα μπει στον κυκλο.
το ιδιο κ για δουλεια...
Η γυναικα αφου πρωτα "κλαψει" στον επομενο γνωστο...(μετα θα τον φαει)...
γιατι?
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΦΤΗΝΗ....
ασχετα αν αυτο που εκανε βγαζει την υπερτατη φτηνια...

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Βασικά πρέπει να έχεις δυνατό κύκλο, αλλιώς περιορίζεσαι στα λίγα και βασικά. Και αυτά καλά είναι, αναλόγως τι θέλει ο καθένας.
----
φιλε ο κυκλος αν δεν εχει ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ....σιγα,σιγα σε αποβαλλει

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Stories

Νέο!