Νέα

διωξτε την μιζερια απο γυρω σας, φιλοι" ,περιγυρος κτλ....Α-Ω!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
  Η αμορφωσιά η έλλειψη ιδεών κι εσωτερικού κόσμου χτυπάει κόκκινο! Στις κοπέλες μάλιστα τείνουν να εξαφανιστούν και τα ενδιαφέροντα πέραν των σόσιαλ μίντια, που τις κάνει ακοινώνητες!
Πραγματικά ρε φίλε. Τί αμορφωσιά είναι αυτή  ;
Και να πα να γαμηθούν τα πτυχία που έχουν όλοι/ες
Μιλάμε για απίστευτη έλλειψη ενδιαφερόντων και εσωτερικού κόσμου όπως γράφεις  .
Σόσιαλ μίντια, κώλοι, γκομενιλίκι, αμάξια και μπουζούκια, κλάμπινγκ και νύχτα  γενικότερα
Τίποτα άλλο ! Μα τίποτα.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Κολλητούς είχαμε μέχρι το Λύκειο άντε και μέχρι το Πανεπιστήμιο.
Από εκεί κι έπειτα η λέξη χάνει τη σημασία της και δεν έχει νόημα να αναφέρεται.
Οκ αντι για κολλητος βαλε φιλος.

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
παντως τυποι μου ολο στους αλλους βλεπω αναφερονται ολοι...
οι γειτονες μου,
οι φιλοι μου,
το σοι μου,
οι συναδελφοι,
η πουτανα κοινωνια
ο καθενας απο μας ομως ρε παιδες δεν ειμαστε και γειτονες καποιου και φιλοι καποιου και σοι και συναδελφοι καποιου και μελη της πουτανας κοινωνιας??

Ας δουμε και εμεις πως θα δωσουμε με μια θετικη σκεψη και μια θετικη προσεγγιση προς τους γυρω μας κατι ωστε να μην γινομαστε και εμεις μερος του φαυλου κυκλου και ολα θα πανε καλυτερα..
Ειναι στη φυση του ανθρωπου και ειδικα του πολυπαθου ανθρωπου ο φθονος και η ζηλεια...και οσο τα πραγματα γινονται δυσκολοτερα στην ελλαδα ετοιμαστειτε να δειτε χειροτερη προσεγγισση απτην κοινωνια... Ας κανουμε την αυτοκριτικη μας ομως και ας δωσουμε θετικη ενεργεια οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.672
Πόντοι
3.715
ΙΣΩΣ ακυρο θεμα αλλα πολυ επικαιρο!...
μεσα σε ολα κ η οικονομικη κριση κανει τα πραγματα πιο δυσκολα, ανεκαθεν κ ο ελληνας γκρινιαζε ακομη κ οταν πηγαιναν πριμα!
Μετα απο καιρο, αρκετο αφου οι πολυ καλοι μου φιλοι ειναι εκτος αθηνας πλεον, κατεληξα με αλλες παρεες, κ αλλο κυκλο.
Το οικονομικο δεν ειναι το μονο θεμα, γνωριζοντας κ ατομα με τρομερη οικονομικη επιφανεια ειχαν μια μιζερια πιο πολυ κ απο αστεγο.
Αυτη η γκρινια κ Η ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, αλλαζεις παπουτσια κ λες κ πηρες σκαφος,γαμας κανα καλο μουνι κ λες κ οι αλλοι ειναι παρθενοι, Τρως ενα φαγητο της προκοπης κ τους τρεχουν τα σαλια....κτλ,κτλ....
γινεσαι αποδεκτης φοβερης γκρινιας ζηλιας...ρουφιανιας,λες κ εισαι ψυχολογος!!!
ξερεις γυρω -γυρω ατομα που αν ΑΝΟΙΞΕΙΣ το στομα σου το τι εχει πει ο καθενας για τον αλλο, θα γινει γ παγκοσμιος πολεμος.
Μπορει κ στην τελικη να τα βρουνε κ να φας κ εσυ το φταιξιμο.
Παντα τους φταιει ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ....συνεδριαζει πχ η λεσχη μπιντελμπερκ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
φταει το κρατος, η γκομενα , η μανα της γκομενας,ο δημος...μεχρι κ ο καιρος.
αν τους βαλεις χερι γινεσαι εχθρος!!!
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ Κ ΕΓΩ...
δεν φορτωνω ομως τα βαρη μου αλλου...
ΝΑΙ ορισμενα πραγματα θα ηθελα να τα κανω αλλιως...
δεν φταινε μονο οι αλλοι για αυτο...
δεν οταν δεν εχω κεφι ειμαι δυσκολος ανθρωπος οπως ολοι...
αλλα δεν θα ξεσπασω αλλου....
---------------
δεν θα κατσω να πω αλλου κατι που μου εμπιστευτηκε ο αλλος,δεν θα ζηλεψω ενα καλυτερο αμαξι πχ...
----------
διωξτε μιζερους ανθρωπους απο γυρω σας....ολους.
θα σας ρουφηξουν την ενεργεια σαν βρυκολακες...
σωστα καποιος ειχε πει...
"αυτος που σε κερναει ενα ποτο η μπαφο....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....ΑΠΛΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΑ"
--------
απο την αλλη αν κοβεις ανθρωπους για Α,Β ..λογο μικραινει ο κοινωνικος κυκλος...
εδω μπαινει το "ολοι χρειαζονται για κατι"....
κ ομως οχι...
πχ δεν εχεις αμαξι παρε ταξι,λεοφωρειο η με τα ποδια....
μαθε πραγματα που δεν ξερεις....ολα γινονται-
αυτο το παρε δωσε(εκτος μιζεριας)...
δηλαδη το "εμποριο" στις ανθρωπινες σχεσεις εχει παραγινει...
στα 32 ειχα γκομενα 23,,,μου λεγε ελαχιστοι φιλοι" οταν στα 19 της ειχε 100αδες.
η νεολαια ωριμαζει πιο γρηγορα κ ζυγιζει την χρησιμοτητα του αλλου πολυ πιο γρηγορα απ οτι εμεις.
πχ ακομη κ στα 25 δεν ηξερα με ποια παρεα θα 1 βγω...
---------
κανεις δεν ειναι τελειος η αλανθαστος... αλλα ΣΗΜΕΡΑ..βλεποντας πισω κ το παρον, δεν θα δινα 2 ευκαιρια σε πολλες περιπτωσεις,
το πιο σημαντικο απο ολα ειναι αυτο=ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ.
ΟΠΟΤΕ...οταν δεν μπορεις να ισιωσεις καποιον απο τα "θεματα" του , δεν φταις εσυ για αυτο...δεν εισαι η μαμα του..η ο θεος..
κανεις το πολυ απλο....κοβεις κ αντε γεια...

εγώ είμαι ο A-Ω

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
παντως τυποι μου ολο στους αλλους βλεπω αναφερονται ολοι...
οι γειτονες μου,
οι φιλοι μου,
το σοι μου,
οι συναδελφοι,
η πουτανα κοινωνια
ο καθενας απο μας ομως ρε παιδες δεν ειμαστε και γειτονες καποιου και φιλοι καποιου και σοι και συναδελφοι καποιου και μελη της πουτανας κοινωνιας??

Ας δουμε και εμεις πως θα δωσουμε με μια θετικη σκεψη και μια θετικη προσεγγιση προς τους γυρω μας κατι ωστε να μην γινομαστε και εμεις μερος του φαυλου κυκλου και ολα θα πανε καλυτερα..
Ειναι στη φυση του ανθρωπου και ειδικα του πολυπαθου ανθρωπου ο φθονος και η ζηλεια...και οσο τα πραγματα γινονται δυσκολοτερα στην ελλαδα ετοιμαστειτε να δειτε χειροτερη προσεγγισση απτην κοινωνια... Ας κανουμε την αυτοκριτικη μας ομως και ας δωσουμε θετικη ενεργεια οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω...

+1 φίλε μου.Πρέπει να κάνουμε και την αυτοκριτική μας πρώτα και μετά να δούμε γιατι μας "φταίει" ο χ,ψ.

Achileas77 αρκετά επίκαιρο το θέμα ειδικά σε μια χώρα που είναι βουτηγμένη στη μιζέρια.Επειδή μίλησες για τα 90s,ήμουν παιδάκι τη 10ετια του 90 αλλά εαν το σκεφτείς λογικό δεν είναι ότι τα πράγματα τότε ήταν διαφορετικά;Όχι γιατί οι άνθρωποι άλλαξαν απλά τότε οι περισσότεροι είχαν μια σχετική οικονομική άνεση και δεν κοιτούσαν την έκανε ο διπλανός.Τώρα που οι περισσότεροι δεν έχουν λεφτά η μιζέρια και η κακομοιριά κάνει μπαμ περισσότερο.

Εγώ πάντως δεν θα σταθώ σε κάποιο συγκεκριμένο κοινωνικό group.Ούτε φυσικά το να ξεκόψεις απ΄όλους είναι η λύση.Αλλά πιστεύω ότι πολλές φορές ο περίγυρος μας σταματάει/αποσπά απο πράγματα που θέλουμε να κάνουμε.Για μένα δεν παίζει ρόλο αν είσαι συγγενής ή φίλος.Όταν βλέπεις ότι ένας άνθρωπος το μόνο που κάνει είναι να βάζει εμπόδια στον ευατό του και δεν έχει στόχους στη ζωή του μείνε μακρυά.Προσπαθείς να τον βοηθήσεις 1,2,3 φορές  αλλά μετά από ένα σημείο είναι άδικος κόπος και το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις τα προβλήματα του μέρος της δικής σου ζωής.Όχι μόνο αυτό, πολλές φορές ίσως και υποσυνείδητα βολεύεσαι με τη δικιά σου κατάσταση γιατί βλέπεις φίλους και συγγενείς και λες:Οκ εγώ τουλάχιστον έχω π,χ την δουλειά μου,η γκόμενα/γυναίκα μου δεν με κερατώνει,εγώ είμαι έτσι εγώ είμαι αλλιώς.Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε όμως είναι ότι τέτοιοι άνθρωποι έχουν θέσει τόσο χαμηλά τα standards που η δική μας κατάσταση φαίνεται καλή.Ξυπνάς όμως μετά απο μερικά χρονάκια και μετά σκέφτεσαι όλα τα πράγματα που δεν έκανες γιατί έτρωγες την ώρα σου με losers φίλους ή συγγενείς.

Όποιος την παλεύει με τα αγγλικά ας τσεκάρει το video.Είναι 2 λεπτά οπότε αξίζει να το δεις όλο.Το background του τύπου δεν το έχω τσεκάρει,το μόνο που ξερω είναι ότι και καλά είναι business coach και κάνει σεμινάρια (πολλοί βέβαια λένε ότι είναι καραγκιόζης).Η αλήθεια είναι ότι έμαθα για αυτόν απο μια κωμική εκπομπή που βλέπω στο youtube και μιλούσαν για αυτόν και έκαναν πλάκα με τον τρόπο που μιλάει (βρισιές κτλ) αλλά στο συγκεκριμένο video συμφωνώ απολύτως με το ότι λέει.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Μιλάμε για απίστευτη έλλειψη ενδιαφερόντων και εσωτερικού κόσμου όπως γράφεις  .
Σόσιαλ μίντια, κώλοι, γκομενιλίκι, αμάξια και μπουζούκια, κλάμπινγκ και νύχτα  γενικότερα
Τίποτα άλλο ! Μα τίποτα.

+1000 :hi:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Τίποτα άλλο ! Μα τίποτα.
Εκει τις σπρωχνουν,ολες οι γκομενες αυτα κοιτανε σοσιαλ μιντια ,τι φοραει η αλλη το μαλι τα νυχια,κλαμπινγκ ,μπουζουκια και ολα αυτα που γραφεις πολυ σωστα,κατα συνεπεια οι αντρες τους οι γκομενοι ακολουθουν και ζουν αυτη την μαλακισμενη ζωη.Γιαυτο τον λογο στους γαμους που εγραψαν πιο πανω γινονται αυτα,δεξιωσεις ακριβα νυφικα και γενικοτερα χλιδα και ας ειναι εργαζομενη 4ωρου.
Τωρα για την μιζερια ,φθονο ζηλια κ.τ.λ δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα απλα να μην δινουμε σημασια και το κυριοτερο <<μακρια απο μαλακες>>.Συγγενεις φιλοι γειτονες ολοι ζηλευουν φθονουν ,αυτη ειναι η κοινωνια μας

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Οι φίλοι σας και οι συγγενείς σας, είναι πηγη δυστυχίας. Οσο γρηγορότερα το καταλάβετε, τόσο γρηγορότερα θα απελευθερωθείτε.

Νομος Πουτσα

Justawoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Η μέχρι τώρα εμπειρία μου, μου έχει δείξει πως η μιζέρια ενός ατόμου δεν έχει να κάνει με τις δυσκολίες και τις αναποδιές που τυχόν του συμβαίνουν. Ο μίζερος άνθρωπος είναι μίζερος από μόνος του, και συνήθως δεν είναι και τόσο κακότυχος και δυστυχής στην πραγματικότητα. Απλά έτσι εχει μάθει να είναι , και η μιζέρια του βγαίνει παντού! Στο πρόσωπό του, στις σχέσεις του, στην οικογένειά του ...

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Στα πρώτα χρόνια της κρίσης 2011 αρρώστησα σοβαρά οι καλοπροαίρετοι συγχωριανοί μου είχαν βγάλει γνωμάτευση και στοιχημάτιζαν στο προσδόκιμο επιβίωσης όταν τους διέψευσα άρχισαν να μου χτυπάνε τη πλάτη με συγκατάβαση και οίκτο, πολύ άσχημος τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Όταν άρχισα να στέκομαι ξανά στα πόδια μου και άρχισα να κυκλοφορώ οι μόνες συζητήσεις που άκουγα από φίλους, συγγενείς, συναδέλφους ήταν εγώ παίρνω τόσα, εμένα μου κόψανε τόσα, εγώ χρωστάω τόσα, δεν έχω δουλειά δεν τα βγάζω πέρα και πολλά άλλα σχετικά πήγαινα να δω παλιούς συναδέλφους και το πρώτο πράγμα που άκουγα ήταν για το οικονομικό τους χάλι. Μη αντέχοντας άλλο αυτή τη μίζερη κατάσταση έκοψα πέρα απ όλους (εκτός από λίγους στενούς συγγενείς και φίλους που μου στάθηκαν χωρίς συμφέρον) και κάνω πράγματα για μένα δίχως να με νοιάζει τι λένε για μένα μου αρκεί να περνάω εγώ καλά και ας είμαι και μόνος μου.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
πολύ καλό θέμα... το ζήτημα όμως είναι ότι δεν είναι εύκολο κανείς να ανοίξει τον κύκλο του , πρέπει  να κάνει καποιες δραστηριότητες που απαιτούν χρόνο χρήμα αλλά το κυριότερο διάθεση..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
489
Πόντοι
186
πολύ καλό θέμα... το ζήτημα όμως είναι ότι δεν είναι εύκολο κανείς να ανοίξει τον κύκλο του , πρέπει  να κάνει καποιες δραστηριότητες που απαιτούν χρόνο χρήμα αλλά το κυριότερο διάθεση..
Ακομα δε παντρευτηκες;

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
+1 φίλε μου.Πρέπει να κάνουμε και την αυτοκριτική μας πρώτα και μετά να δούμε γιατι μας "φταίει" ο χ,ψ.

Achileas77 αρκετά επίκαιρο το θέμα ειδικά σε μια χώρα που είναι βουτηγμένη στη μιζέρια.Επειδή μίλησες για τα 90s,ήμουν παιδάκι τη 10ετια του 90 αλλά εαν το σκεφτείς λογικό δεν είναι ότι τα πράγματα τότε ήταν διαφορετικά;Όχι γιατί οι άνθρωποι άλλαξαν απλά τότε οι περισσότεροι είχαν μια σχετική οικονομική άνεση και δεν κοιτούσαν την έκανε ο διπλανός.Τώρα που οι περισσότεροι δεν έχουν λεφτά η μιζέρια και η κακομοιριά κάνει μπαμ περισσότερο.

Εγώ πάντως δεν θα σταθώ σε κάποιο συγκεκριμένο κοινωνικό group.Ούτε φυσικά το να ξεκόψεις απ΄όλους είναι η λύση.Αλλά πιστεύω ότι πολλές φορές ο περίγυρος μας σταματάει/αποσπά απο πράγματα που θέλουμε να κάνουμε.Για μένα δεν παίζει ρόλο αν είσαι συγγενής ή φίλος.Όταν βλέπεις ότι ένας άνθρωπος το μόνο που κάνει είναι να βάζει εμπόδια στον ευατό του και δεν έχει στόχους στη ζωή του μείνε μακρυά.Προσπαθείς να τον βοηθήσεις 1,2,3 φορές  αλλά μετά από ένα σημείο είναι άδικος κόπος και το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις τα προβλήματα του μέρος της δικής σου ζωής.Όχι μόνο αυτό, πολλές φορές ίσως και υποσυνείδητα βολεύεσαι με τη δικιά σου κατάσταση γιατί βλέπεις φίλους και συγγενείς και λες:Οκ εγώ τουλάχιστον έχω π,χ την δουλειά μου,η γκόμενα/γυναίκα μου δεν με κερατώνει,εγώ είμαι έτσι εγώ είμαι αλλιώς.Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε όμως είναι ότι τέτοιοι άνθρωποι έχουν θέσει τόσο χαμηλά τα standards που η δική μας κατάσταση φαίνεται καλή.Ξυπνάς όμως μετά απο μερικά χρονάκια και μετά σκέφτεσαι όλα τα πράγματα που δεν έκανες γιατί έτρωγες την ώρα σου με losers φίλους ή συγγενείς.

Όποιος την παλεύει με τα αγγλικά ας τσεκάρει το video.Είναι 2 λεπτά οπότε αξίζει να το δεις όλο.Το background του τύπου δεν το έχω τσεκάρει,το μόνο που ξερω είναι ότι και καλά είναι business coach και κάνει σεμινάρια (πολλοί βέβαια λένε ότι είναι καραγκιόζης).Η αλήθεια είναι ότι έμαθα για αυτόν απο μια κωμική εκπομπή που βλέπω στο youtube και μιλούσαν για αυτόν και έκαναν πλάκα με τον τρόπο που μιλάει (βρισιές κτλ) αλλά στο συγκεκριμένο video συμφωνώ απολύτως με το ότι λέει.

--------------
ΤΥΠΕ εχεις δικιο σε παρα πολλα,σχετικα με το βιντεο δεν μας λεει ο τυπος οταν οι δουλειες στραβωσουν παλι ολοι σε παρατανε, το θετικο ειναι με σωστα ατομα μπορεις να βριες ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...παντου σε μουνι,δουλεια....ακομη κ να μαθεις.
γνωση ομως δεν εχει ενας με 3 διπλωματα, πχ εχειγνωση σε ενα αντικειμενο κ σε ολα τα αλλα ειναι σκραπας.
ομως σχετικα με φιλους συμφωνω...
πχ κ δεν λεω λογο συμφεροντος...ειχα φιλο στην εφηβεια πολυ γερο ποτηρι, σε σημειο να χει προβλημα μεγαλο, ευτηχως παντρευτηκε ισιωσε, αλλα ΣΗΜΕΡΑ δεν μπορεις να μιλησεις μαζι του σε ενα σοβαρο θεμα,
το ποτο του αφησε προβλημα.....
ειχα βαρεθει ολη την εφηβεια να του λεω ρε μ@@@..κοφτο...μην οδηγας(ζει απο θαυμα),
αν τον νοιαζομαι σαν φιλο σημερα φυσικα και ΝΑΙ,...αλλα με τιποτα δεν θα μπορουσα να κανω συχνη παρεα μαζι του ΣΗΜΕΡΑ.
πχ κοιτοντας πισω καθε φορα σκεφτομουν αν θα τα καταφερει να φτασει σπιτι του.
αυτο το ενα κομματι....
μετα εχεις γνωστους που ειναι παρα πολυ καλα εως το 2011 κ μιζεριαζανε.
ισως σωστα ειπε καποιος δεν εξωτερικευω τα αισθηματα μου οπως αλλοι,....
ισως λογο εγωισμου,περηφανειας κτλ δεν ξερω αλλα και πρακτικα....το να το πω δεν προσφερει κ λυση, η ακομη μια σωστη αποψη.
μετα το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ....
Ο ΤΡΟΠΟς που το λες....απλο παραδειγμα..
σκυλος δαγκωσε φιλο τυχαια στο δρομο...αντι να πει το γαμημ@@ το σκυλι...
μου λεγε γαμωτη το τζην καινουργιο 50ευρω, 40 ευρω τα φαρμακα...κ τον πονο που εφαγε απο ενεση για λυσσα....
ο τροπος που τα ελεγε μας εφερε ΓΕΛΙΟ!!!
ΠΑΝΤΑ πχ λεει για δεη,οτε κτλ......ο τροπος που τα λεει ομως δεν βγαζει κακομοιρια...
ειδικα η ιστορια με το σκυλο ειχε πολυ πλακα ετσι οπως την ειπε,..απλο παραδειγμα.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
αυτοκριτικη ειναι το Α-Ω...σε εναν ανθρωπο,...εκτος απο γυναικες που δεν κανουν ποτε το 80% για αυτο δεν εχουν και τυψεις.
αν δεν μπορεις εστω κ για 1 λεπτο να μπεις στην θεση του αλλου,δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις.
ενα απο τα χειροτερα πραγματα που σιχαινομαι ειναι¨
οταν καποιος σου παρουσιαζει την ιστορια οπως τον συμφερει....σκοπιμα χωρις να πει για δικες του ευθηνες.
π.χ μου πηραν το διπλωμα---θα αποφυγει να πει γιατι.
με κερατωνει η γυναικα-θα αποφυγει να πει οτι εχει να την γ@@@ 6 μηνες...
το αφεντικο με πιεζει- δεν θα πει οτι αργει συχνα στην δουλεια...
κ χιλιαδες αλλα...

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΙΣΩΣ το πιο χρησιμο ποστ που εχω γραψει,το οποιο περιεχει αυτοκριτικη κ στον εαυτο μου ειδικα δεν χαριζομαι πρωτα εγω.
δεν μιλαμε για θεματα μην ακουτε τους αλλους  πχ...
-καπνισμα
-ποτο κ οδηγηση
-τζογο
-ακριβα μουνια... drugs....
και τοσα αλλα, αυτα στα 16-18 τα ξερεις ηδη, τα βλεπεις κ δεν χρειαζεται να στα πουν αλλοι.
μιλαω για τομεα ειτε επαγγελματικα ειτε αισθηματικα...ειτε φιλοσοφια ζωης.
μπορει στα ματια φιλων η γνωστων καποια να ειναι τελεια για σας...(αυτο συνηθως συμβαινει στις γυναικες),
αλλα ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΑΣ  κ το τι σας ταιριαζει μην ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.
τωρα αν πχ μια γκομενα την εχει γαμησει ενα σταδιο, λογικα θαθελατε να το ξερατε....
στην δουλεια πχ...εκει ειδικα μην ακουτε κανενα , με κριση η χωρις κριση, οι επιλογες πρεπει να ειναι δικες σας.
ειτε για σπουδες η επιχειρηση ειτε οτιδηποτε....ΤΟ ΡΙΣΚΟ δικο σας....αν πετυχετε η δοξα δικη σας , αν οχι δεν τρεχει κ τιποτα..γιατι χασατε με δικους σας ορους.
πολλοι στα 50-60 τους θα πουν σε μια δουλεια η σπουδες που σημερα τους δυσκολεψε(ξεχνοντας οταν εκαναν την επιλογη τοτε)που ηταν σωστη , ξεχνανε μια διαδρομη 30 ετων επιτυχιας κ σκεφτονται μονο το αποτελεσμα.
οκ αυτο μετραει στην τελικη...αλλα δεν τα σβηνεις ολα...
πχ πολλοι  ΑΚΟΥΓΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ 1980 και τρεχανε ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ......στα επομενα χρονια θα τους ακουσεις αν ειχα μπει θα χα εξασφαλιση τωρα.
ΔΕΝ ΜΑς νοιαζει αυτο μονο,καμια επιλογη δεν μας εξασφαλιζει 1000%...ΠΟΤΕ-
αΠΟ ΤΗΝ αλλη πχ ποιος θα αφησει μια ετοιμη δουλεια πχ συμβολαιογραφος με ετοιμη πελατεια να κανει κατι καινουργιο???
βλεπω τριγυρω πολλα ατομα που μισουν αυτο που κανουν...εστω αν το κανουν καλα ,απο λογους επιβιωσης...
η βλεπω ατομα μετα την καψα για οικογενεια 5-6 ετων να εχουν γερασει πριν την ωρα τους....
ΓΕΝΙΚΑ κατι που φανταζει δυσκολο η αδυνατο δεν ειναι και ετσι....ασχετως αν η ζωη θα σε πρεσαρει για να κανεις οτι η μαζα,
συνηθως τα ακους απο ατομα ανασφαλη η ατομα που απετυχαν.
ισχυει παντου απο το αυτη η γκομενα δεν "πεφτει" η στο σαν μουσικος θα πεινασεις.
Το μονο σιγουρο ειναι το οτι οταν ηδη εχεις οικογενεια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να ρισκαρεις κατι νεο.
γιατι στην αποτυχια εχεις αλλα 3,4 ατομα εξαρτωμενα.
δεν λεω περιφρονηση στις συμβουλες καποιου απλα οι επιλογες πρεπει 1000% να ειναι δικες μας.
ανεξαρτητα μοδα, τασεις,οικογενεια,φιλους κτλ....

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
489
Πόντοι
186
Ποτε μην ακουτε τους αλλους σε θεματα 1) υγειας 2) οικονομικων

Husqsvarnas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
320
Πόντοι
281
Το νόμισμα έχει δυο όψεις και όλα κρίνονται απ'το αποτέλεσμα:
Ακούς τη γνώμη κάποιου και αποδεικνύεται ότι έχει δίκιο ή σε ακόμη πιο σοβαρή κατάσταση,σώζεσαι.
Ενώ το μέσα σου έλεγε να κάνεις το αντίθετο.
Τι θα πεις λοιπόν;
Καλά που έκανα αυτό που ήθελα και πήγα "ένδοξα" αδιάβαστος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom