Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 489
- Πόντοι
- 186
μην ξεχνας ομως κατι που εχει γινει εναντιον σου με σχεδιο κ καθαρη σκεψη.
Δεν ξεχναω εχω υποχρεωση να εκδικηθω. Ο Θεος να με βοηθησει!
μην ξεχνας ομως κατι που εχει γινει εναντιον σου με σχεδιο κ καθαρη σκεψη.
Πραγματικά ρε φίλε. Τί αμορφωσιά είναι αυτή ;Η αμορφωσιά η έλλειψη ιδεών κι εσωτερικού κόσμου χτυπάει κόκκινο! Στις κοπέλες μάλιστα τείνουν να εξαφανιστούν και τα ενδιαφέροντα πέραν των σόσιαλ μίντια, που τις κάνει ακοινώνητες!
Οκ αντι για κολλητος βαλε φιλος.Κολλητούς είχαμε μέχρι το Λύκειο άντε και μέχρι το Πανεπιστήμιο.
Από εκεί κι έπειτα η λέξη χάνει τη σημασία της και δεν έχει νόημα να αναφέρεται.
ΙΣΩΣ ακυρο θεμα αλλα πολυ επικαιρο!...
μεσα σε ολα κ η οικονομικη κριση κανει τα πραγματα πιο δυσκολα, ανεκαθεν κ ο ελληνας γκρινιαζε ακομη κ οταν πηγαιναν πριμα!
Μετα απο καιρο, αρκετο αφου οι πολυ καλοι μου φιλοι ειναι εκτος αθηνας πλεον, κατεληξα με αλλες παρεες, κ αλλο κυκλο.
Το οικονομικο δεν ειναι το μονο θεμα, γνωριζοντας κ ατομα με τρομερη οικονομικη επιφανεια ειχαν μια μιζερια πιο πολυ κ απο αστεγο.
Αυτη η γκρινια κ Η ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, αλλαζεις παπουτσια κ λες κ πηρες σκαφος,γαμας κανα καλο μουνι κ λες κ οι αλλοι ειναι παρθενοι, Τρως ενα φαγητο της προκοπης κ τους τρεχουν τα σαλια....κτλ,κτλ....
γινεσαι αποδεκτης φοβερης γκρινιας ζηλιας...ρουφιανιας,λες κ εισαι ψυχολογος!!!
ξερεις γυρω -γυρω ατομα που αν ΑΝΟΙΞΕΙΣ το στομα σου το τι εχει πει ο καθενας για τον αλλο, θα γινει γ παγκοσμιος πολεμος.
Μπορει κ στην τελικη να τα βρουνε κ να φας κ εσυ το φταιξιμο.
Παντα τους φταιει ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ....συνεδριαζει πχ η λεσχη μπιντελμπερκ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
φταει το κρατος, η γκομενα , η μανα της γκομενας,ο δημος...μεχρι κ ο καιρος.
αν τους βαλεις χερι γινεσαι εχθρος!!!
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ Κ ΕΓΩ...
δεν φορτωνω ομως τα βαρη μου αλλου...
ΝΑΙ ορισμενα πραγματα θα ηθελα να τα κανω αλλιως...
δεν φταινε μονο οι αλλοι για αυτο...
δεν οταν δεν εχω κεφι ειμαι δυσκολος ανθρωπος οπως ολοι...
αλλα δεν θα ξεσπασω αλλου....
---------------
δεν θα κατσω να πω αλλου κατι που μου εμπιστευτηκε ο αλλος,δεν θα ζηλεψω ενα καλυτερο αμαξι πχ...
----------
διωξτε μιζερους ανθρωπους απο γυρω σας....ολους.
θα σας ρουφηξουν την ενεργεια σαν βρυκολακες...
σωστα καποιος ειχε πει...
"αυτος που σε κερναει ενα ποτο η μπαφο....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....ΑΠΛΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΕΑ"
--------
απο την αλλη αν κοβεις ανθρωπους για Α,Β ..λογο μικραινει ο κοινωνικος κυκλος...
εδω μπαινει το "ολοι χρειαζονται για κατι"....
κ ομως οχι...
πχ δεν εχεις αμαξι παρε ταξι,λεοφωρειο η με τα ποδια....
μαθε πραγματα που δεν ξερεις....ολα γινονται-
αυτο το παρε δωσε(εκτος μιζεριας)...
δηλαδη το "εμποριο" στις ανθρωπινες σχεσεις εχει παραγινει...
στα 32 ειχα γκομενα 23,,,μου λεγε ελαχιστοι φιλοι" οταν στα 19 της ειχε 100αδες.
η νεολαια ωριμαζει πιο γρηγορα κ ζυγιζει την χρησιμοτητα του αλλου πολυ πιο γρηγορα απ οτι εμεις.
πχ ακομη κ στα 25 δεν ηξερα με ποια παρεα θα 1 βγω...
---------
κανεις δεν ειναι τελειος η αλανθαστος... αλλα ΣΗΜΕΡΑ..βλεποντας πισω κ το παρον, δεν θα δινα 2 ευκαιρια σε πολλες περιπτωσεις,
το πιο σημαντικο απο ολα ειναι αυτο=ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ.
ΟΠΟΤΕ...οταν δεν μπορεις να ισιωσεις καποιον απο τα "θεματα" του , δεν φταις εσυ για αυτο...δεν εισαι η μαμα του..η ο θεος..
κανεις το πολυ απλο....κοβεις κ αντε γεια...
παντως τυποι μου ολο στους αλλους βλεπω αναφερονται ολοι...
οι γειτονες μου,
οι φιλοι μου,
το σοι μου,
οι συναδελφοι,
η πουτανα κοινωνια
ο καθενας απο μας ομως ρε παιδες δεν ειμαστε και γειτονες καποιου και φιλοι καποιου και σοι και συναδελφοι καποιου και μελη της πουτανας κοινωνιας??
Ας δουμε και εμεις πως θα δωσουμε με μια θετικη σκεψη και μια θετικη προσεγγιση προς τους γυρω μας κατι ωστε να μην γινομαστε και εμεις μερος του φαυλου κυκλου και ολα θα πανε καλυτερα..
Ειναι στη φυση του ανθρωπου και ειδικα του πολυπαθου ανθρωπου ο φθονος και η ζηλεια...και οσο τα πραγματα γινονται δυσκολοτερα στην ελλαδα ετοιμαστειτε να δειτε χειροτερη προσεγγισση απτην κοινωνια... Ας κανουμε την αυτοκριτικη μας ομως και ας δωσουμε θετικη ενεργεια οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω...
Πραγματικά ρε φίλε. Τί αμορφωσιά είναι αυτή ;
Και να πα να γαμηθούν τα πτυχία που έχουν όλοι/ες
Μιλάμε για απίστευτη έλλειψη ενδιαφερόντων και εσωτερικού κόσμου όπως γράφεις .
Σόσιαλ μίντια, κώλοι, γκομενιλίκι, αμάξια και μπουζούκια, κλάμπινγκ και νύχτα γενικότερα
Τίποτα άλλο ! Μα τίποτα.
Εκει τις σπρωχνουν,ολες οι γκομενες αυτα κοιτανε σοσιαλ μιντια ,τι φοραει η αλλη το μαλι τα νυχια,κλαμπινγκ ,μπουζουκια και ολα αυτα που γραφεις πολυ σωστα,κατα συνεπεια οι αντρες τους οι γκομενοι ακολουθουν και ζουν αυτη την μαλακισμενη ζωη.Γιαυτο τον λογο στους γαμους που εγραψαν πιο πανω γινονται αυτα,δεξιωσεις ακριβα νυφικα και γενικοτερα χλιδα και ας ειναι εργαζομενη 4ωρου.Πραγματικά ρε φίλε. Τί αμορφωσιά είναι αυτή ;
Και να πα να γαμηθούν τα πτυχία που έχουν όλοι/ες
Μιλάμε για απίστευτη έλλειψη ενδιαφερόντων και εσωτερικού κόσμου όπως γράφεις .
Σόσιαλ μίντια, κώλοι, γκομενιλίκι, αμάξια και μπουζούκια, κλάμπινγκ και νύχτα γενικότερα
Τίποτα άλλο ! Μα τίποτα.
Ακομα δε παντρευτηκες;πολύ καλό θέμα... το ζήτημα όμως είναι ότι δεν είναι εύκολο κανείς να ανοίξει τον κύκλο του , πρέπει να κάνει καποιες δραστηριότητες που απαιτούν χρόνο χρήμα αλλά το κυριότερο διάθεση..
--------------+1 φίλε μου.Πρέπει να κάνουμε και την αυτοκριτική μας πρώτα και μετά να δούμε γιατι μας "φταίει" ο χ,ψ.
Achileas77 αρκετά επίκαιρο το θέμα ειδικά σε μια χώρα που είναι βουτηγμένη στη μιζέρια.Επειδή μίλησες για τα 90s,ήμουν παιδάκι τη 10ετια του 90 αλλά εαν το σκεφτείς λογικό δεν είναι ότι τα πράγματα τότε ήταν διαφορετικά;Όχι γιατί οι άνθρωποι άλλαξαν απλά τότε οι περισσότεροι είχαν μια σχετική οικονομική άνεση και δεν κοιτούσαν την έκανε ο διπλανός.Τώρα που οι περισσότεροι δεν έχουν λεφτά η μιζέρια και η κακομοιριά κάνει μπαμ περισσότερο.
Εγώ πάντως δεν θα σταθώ σε κάποιο συγκεκριμένο κοινωνικό group.Ούτε φυσικά το να ξεκόψεις απ΄όλους είναι η λύση.Αλλά πιστεύω ότι πολλές φορές ο περίγυρος μας σταματάει/αποσπά απο πράγματα που θέλουμε να κάνουμε.Για μένα δεν παίζει ρόλο αν είσαι συγγενής ή φίλος.Όταν βλέπεις ότι ένας άνθρωπος το μόνο που κάνει είναι να βάζει εμπόδια στον ευατό του και δεν έχει στόχους στη ζωή του μείνε μακρυά.Προσπαθείς να τον βοηθήσεις 1,2,3 φορές αλλά μετά από ένα σημείο είναι άδικος κόπος και το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις τα προβλήματα του μέρος της δικής σου ζωής.Όχι μόνο αυτό, πολλές φορές ίσως και υποσυνείδητα βολεύεσαι με τη δικιά σου κατάσταση γιατί βλέπεις φίλους και συγγενείς και λες:Οκ εγώ τουλάχιστον έχω π,χ την δουλειά μου,η γκόμενα/γυναίκα μου δεν με κερατώνει,εγώ είμαι έτσι εγώ είμαι αλλιώς.Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε όμως είναι ότι τέτοιοι άνθρωποι έχουν θέσει τόσο χαμηλά τα standards που η δική μας κατάσταση φαίνεται καλή.Ξυπνάς όμως μετά απο μερικά χρονάκια και μετά σκέφτεσαι όλα τα πράγματα που δεν έκανες γιατί έτρωγες την ώρα σου με losers φίλους ή συγγενείς.
Όποιος την παλεύει με τα αγγλικά ας τσεκάρει το video.Είναι 2 λεπτά οπότε αξίζει να το δεις όλο.Το background του τύπου δεν το έχω τσεκάρει,το μόνο που ξερω είναι ότι και καλά είναι business coach και κάνει σεμινάρια (πολλοί βέβαια λένε ότι είναι καραγκιόζης).Η αλήθεια είναι ότι έμαθα για αυτόν απο μια κωμική εκπομπή που βλέπω στο youtube και μιλούσαν για αυτόν και έκαναν πλάκα με τον τρόπο που μιλάει (βρισιές κτλ) αλλά στο συγκεκριμένο video συμφωνώ απολύτως με το ότι λέει.
....ΤΟ ΡΙΣΚΟ δικο σας....αν πετυχετε η δοξα δικη σας , αν οχι δεν τρεχει κ τιποτα..γιατι χασατε με δικους σας ορους.