Νέα

διωξτε την μιζερια απο γυρω σας, φιλοι" ,περιγυρος κτλ....Α-Ω!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Το πιο σωστό είναι να είσαι χαμηλών τόνων, όσο γίνεται, και να μη νοιάζεσαι για τους υπόλοιπους, χωρίς να ξεπερνάς ποτέ τα όρια την κοινής αιδώς. Πια όλο και λιγότεροι το κάνουνε.
Κάτι σαν κι εμένα δλδ. Μόνο που εγώ νοιάζομαι για το καλό των άλλων.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Να γελάσεις και λίγο το χειλακι μας ρε Κώστα.
Μα είναι θέμα αυτό που άνοιξε ο τύπος ;
Δηλαδή για ένα καταλάβω όλοι όσοι είναι γύρω μας είναι κακοί κι εμείς τα καλά παιδιά ;

σου ειπα πως το βλεπω

πιστευω οτι ακομα και καλο παιδι να εισαι παρασερνεσαι

μερικες μερες βγαινω εξω με τις καλυτερες προθεσεις να βοηθησω οσο μπορω κτλπ να ειμαι χαμογελαστος καλος κτλπ

φιλε μολις πιανω το τιμονι και τρωω 10 κορναρισματα βλεπω να περνανε δεκα κοκκινα τρωε μουτζες γιατι αργησα να ξεκινησω με το πρασινο

μετα βγαινω και βλεπω μουτρα παντου
φατσες σαν κλαμμενες χηρες κτλπ

ειναι δυσκολο να ζεις στον κοσμο σου ακομα και αν εισαι καλα
το περιβαλλον ειναι ψιλογαμησε τα

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Κάτι σαν κι εμένα δλδ. Μόνο που εγώ νοιάζομαι για το καλό των άλλων.

Δεν νοιάζονται για το δικό τους; Γιατί να νοιαστείς εσύ;

Κι εγώ νοιάζομαι αλλά δε γίνεται να εσωτερικοποιώ τα προβλήματα και τις ελλείψεις όλων. Δεν γίνεται να κάνω, ιδιαίτερα σήμερα, την τσούλα ηθική κοπέλα, όσο κι εάν ήθελα ή θέλω όσο και να διορθώσω τον όποιο ανώμαλο. Πλέον ό,τι θα τον έκανε κατάπτυστο τον κάνει θεό μικρό. αυτή είναι η πικρή αλήθεια κι όσο μπορώ να ζω στην δύση της ανωμαλίας, βάζω μέσα και την Ελλάδα, θα ζω άμα μπορέσω θα φύγω μόνο και μόνο για να επιβιώνω καλλίτερα. Να ζούμε πλέον είναι κάτι που μας έχει στερηθεί!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Βλέπω εστιάζουμε όλοι στους "ανωδυνους" γείτονες.

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι κολλητοί σας, χαίρονται με το κακο σας. Αυτή είναι η δυσκολότερη αλήθεια και η μεγαλύτερη.

Τον γείτονα μπορεί να μην τον νοιάζει. Αλλά ο πουστης ο κολλητός θα χαρεί.
Κολλητούς είχαμε μέχρι το Λύκειο άντε και μέχρι το Πανεπιστήμιο.
Από εκεί κι έπειτα η λέξη χάνει τη σημασία της και δεν έχει νόημα να αναφέρεται.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Από εκεί κι έπειτα η λέξη χάνει τη σημασία της και δεν έχει νόημα να αναφέρεται.

ακριβως !

ειδικα οταν μπαινει το χρημα στην μεση γαμησε τα !

αρκετες περιπτωσεις κολλητων με εμενα προσωπικα χαθηκανε ειτε λογω της αποστασης (και δεν εννοω αθηνα-θεσσαλονικη , αλλα αθηνα-νεα υορκη)

ειτε λογω των χρηματων
οταν μαγκες ο ενας δεν εχει φραγκο και εσυ εχεις ειναι πρακτικα αδυνατον να υπαρχει αυτο που λεμε ΦΙΛΙΑ

παντα θα ζηλευει και παντα θα κοιταει το χρημα
δεν γινεται να υπαρξει τετοιο πραγμα

οποτε παιζεις μπαλιτσα οπου να ναι χωρις "κολλητους" μιας και η εννοια δεν υφισταται

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Δεν νοιάζονται για το δικό τους; Γιατί να νοιαστείς εσύ;

Κι εγώ νοιάζομαι αλλά δε γίνεται να εσωτερικοποιώ τα προβλήματα και τις ελλείψεις όλων. Δεν γίνεται να κάνω, ιδιαίτερα σήμερα, την τσούλα ηθική κοπέλα, όσο κι εάν ήθελα ή θέλω όσο και να διορθώσω τον όποιο ανώμαλο. Πλέον ό,τι θα τον έκανε κατάπτυστο τον κάνει θεό μικρό. αυτή είναι η πικρή αλήθεια κι όσο μπορώ να ζω στην δύση της ανωμαλίας, βάζω μέσα και την Ελλάδα, θα ζω άμα μπορέσω θα φύγω μόνο και μόνο για να επιβιώνω καλλίτερα. Να ζούμε πλέον είναι κάτι που μας έχει στερηθεί!
Αν μου ζητηθεί να καθοδηγήσω κάποιον ακόμη και ψυχολογικα να έχει θα το κάνω.  Άνθρωποι είμαστε. Για να πάρεις πρέπει να δώσεις. Αλλά αυτά είναι λίγο ως πολυ άγνωστα στην κοινωνία μας, η οποία αρνείται πολλές φορές και να δεχθεί βοήθεια πόσο μάλλον να δώσει, διότι δουλευει σε υπέρμετρο βαθμό ο εγωισμός.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Να γελάσεις και λίγο το χειλακι μας ρε Κώστα.
Μα είναι θέμα αυτό που άνοιξε ο τύπος ;
Δηλαδή για ένα καταλάβω όλοι όσοι είναι γύρω μας είναι κακοί κι εμείς τα καλά παιδιά ;
-------
ouf!!
αυτο καταλαβες???
ειπα για ορισμενα ατομα,...
εγραψα καπου οτι ειμαι ο γαμω(θεος) κ φταινε οι αλλοι?
παρατηρησα ειδικα απο το 2009 κ μετα μια ασυληπτη μιζερια μαζι με φθονο.
πχ στα 90ς οταν ημουν μικρος δεν το εβλεπα σε τετοιο βαθμο.
ολοι ηθελαν αμαξι αλλα δεν κανανε κ σαν τρελλοι.
εδω φτασαμε σε σημειο ο αλλος να μην σταματησει για κατουρημα στην Ε.Ο για να μην τον περασει ο αλλος!!!
γειτονια τυπε πιτσιρικας ηταν πολυ διαφορετικη....
...
δεν μπορει ομως κατα συροη ενας να μιζεριαζει ρε π@@ μου.
η να ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 1940....-
ΑΥΤΟ ηταν το νοημα του ποστ.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
εχ
-------
ειμαι σχεδον 40...
εχω φιλους ακομη ...
απο 10 ετων....
απο γυμνασιο
απο σχολη.
οχι πολλους ...αλλα 4,5 εχω...
ασχετα λογο αποστασης δεν τους βλεπω συχνα.
η διαφορα με αλλους ειναι η εξης...
μπορει να χουμε να βρεθουμε 1 χρονο...5 χρονια...η τηελεφωνο 5 μηνες..
οταν βρισκομαστε ειναι ακριβως σαν χτες.
δεν θα κολησει κανεις να παρει τηλεφωνο...
ενω με αλλους οταν χανεσαι----απλα χανεσαι..λες μετα απο 1 χρονο δεν κολαει να παρω τηλ/το ιδιο σκεφτονται κ αυτοι....
οταν η φιλια δεν εχει σκοπο κατι, μερικες φορες κραταει για παντα...
να στο πω αλλιως...
σε φιλους ο νονος μετα απο 7ετια το πολυ εξαφανιζονταν...η πολυ αραια.
ο δικος μου ΠΟΤΕ ακομη κ σημερα θα ερθει...
απλα εγινε νονος γιατι ηταν κολητος του πατερα μου...
ουτε γιατι ειχε κονε, ουτε γιατι θα μου "αφηνε" κατι....ουτε για οποιοδηποτε συμφερον...
που συνηθως ισχυει...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
εχ-------
ειμαι σχεδον 40...
εχω φιλους ακομη ...
απο 10 ετων....
απο γυμνασιο
απο σχολη.
οχι πολλους ...αλλα 4,5 εχω...
ασχετα λογο αποστασης δεν τους βλεπω συχνα.
η διαφορα με αλλους ειναι η εξης...
μπορει να χουμε να βρεθουμε 1 χρονο...5 χρονια...η τηελεφωνο 5 μηνες..
οταν βρισκομαστε ειναι ακριβως σαν χτες.
δεν θα κολησει κανεις να παρει τηλεφωνο...
ενω με αλλους οταν χανεσαι----απλα χανεσαι..λες μετα απο 1 χρονο δεν κολαει να παρω τηλ/το ιδιο σκεφτονται κ αυτοι....
οταν η φιλια δεν εχει σκοπο κατι, μερικες φορες κραταει για παντα...
να στο πω αλλιως...
σε φιλους ο νονος μετα απο 7ετια το πολυ εξαφανιζονταν...η πολυ αραια.
ο δικος μου ΠΟΤΕ ακομη κ σημερα θα ερθει...
απλα εγινε νονος γιατι ηταν κολητος του πατερα μου...
ουτε γιατι ειχε κονε, ουτε γιατι θα μου "αφηνε" κατι....ουτε για οποιοδηποτε συμφερον...
που συνηθως ισχυει...

φιλε αν με καποιον εχεις να βρεθεις 5 χρονια αρχιδια κολλητος ειναι
σορρυ κιολας

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Αν μου ζητηθεί να καθοδηγήσω κάποιον ακόμη και ψυχολογικα να έχει θα το κάνω.  Άνθρωποι είμαστε. Για να πάρεις πρέπει να δώσεις. Αλλά αυτά είναι λίγο ως πολυ άγνωστα στην κοινωνία μας, η οποία αρνείται πολλές φορές και να δεχθεί βοήθεια πόσο μάλλον να δώσει, διότι δουλευει σε υπέρμετρο βαθμό ο εγωισμός.
-----------
οχι τυπε....
οταν δωσω δεν περιμενω τιποτα σαν ανταποδοση...το κανω επειδη γουσταρω....

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
σου ειπα πως το βλεπω

πιστευω οτι ακομα και καλο παιδι να εισαι παρασερνεσαι

μερικες μερες βγαινω εξω με τις καλυτερες προθεσεις να βοηθησω οσο μπορω κτλπ να ειμαι χαμογελαστος καλος κτλπ

φιλε μολις πιανω το τιμονι και τρωω 10 κορναρισματα βλεπω να περνανε δεκα κοκκινα τρωε μουτζες γιατι αργησα να ξεκινησω με το πρασινο

μετα βγαινω και βλεπω μουτρα παντου
φατσες σαν κλαμμενες χηρες κτλπ

ειναι δυσκολο να ζεις στον κοσμο σου ακομα και αν εισαι καλα
το περιβαλλον ειναι ψιλογαμησε τα
Ερχόμενος από την επαρχία στην Αθήνα πριν ακριβώς 20 έτη, σταδιακά διαπίστωσα ότι όντως εδώ είναι ζούγκλα. Αυτό που κάνει τους ανθρώπους να φέρονται αγενεστατα, υποκριτικά και εγωιστικά αλλά και με άσχημη ψυχολογία οφείλεται στην κουλτούρα πρωτιστως, στο πρίσμα υπό το οποίο βλέπει τη ζωή του, τα βιώματά του και σε πολύ μεγάλο βαθμό στο περιβάλλον όπου ζει. Κακα τα ψέματα αλλιώς είναι οι σχέσεις και η συμπεριφορά των ανθρώπων που ζουν στο βουνό και στη θάλασσα. Το καθημερινό στρες μεταμορφώνει τον άνθρωπο και αλλοιώνει λίγο έως πολύ τα θετικά συναισθήματα και την κοινωνική του φύση.
Ο μόνος τρόπος αν θέλουμε να κάνουμε ποιοτικότερη τη ζωή μας είναι να μην δίνουμε σημασία στο αρνητικό, να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να ασχοληθούμε με ευχάριστες δραστηριότητες και κατά βάση με αυτές που μας κάνουν κοινωνικούς.
Αυτό που κάνουμε εμείς εδώ αυτή τη στιγμή όλη μέρα πάνω στο κινητό και τον υπολογιστή δεν είναι ούτε εκτόνωση ούτε ποιοτικός τρόπος ζωής ούτε λύνουμε τα προβλήματα της κοινωνίας.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
φιλε αν με καποιον εχεις να βρεθεις 5 χρονια αρχιδια κολλητος ειναι
σορρυ κιολας
-----
τυπε αν ο αλλος μενει ροδο....με οικογενεια..
κ ερχεται αθηνα πολυ σπανια...
απλο παραδειγμα..

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
-----------
οχι τυπε....
οταν δωσω δεν περιμενω τιποτα σαν ανταποδοση...το κανω επειδη γουσταρω....
Η ικανοποίηση του ότι βοηθήσαμε είναι μια ευχάριστη κατάσταση και φυσικά δεν είναι δυνατόν να μας ανταποδίδουν πάντα αυτό που προσφέραμε.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Και κάτι ακόμη....Έχουμε γίνει οι περισσότεροι τελειομανεις και αχόρταγοι. Μας πιάνει η λύπη γιατί δεν είμαστε όλοι πλουσιοι, όμορφοι, χαμογελαστοι, πετυχημένοι με γκομενες πολλες. Αναρωτηθηκατε ποτέ ότι αυτά όλα δεν φέρνουν την ευτυχία ; Ξέρετε ότι υπάρχουν χώρες στην Αφρική αλλα και αλλού όπου οι άνθρωποι δεν έχουν όλα τα παραπάνω και είναι πιο ευτυχισμένοι από εμάς ;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
489
Πόντοι
186
Η κοπελα του αδερφου μου εβαλε λογια και με εδιωξε από την επιχειρηση του αδερφου μου που ειχα κλειδι και αφηνα καμια φορα το μηχανακι μεσα τα βραδια.
Αφου δε σε εδιωξε και απ το σπιτι δοξα σοι ο Θεος να λες! Πατερ Κλεομενη και γκρεμισμα θελει ο κοσμος τους! Ερχεται η καθαρση καθαρματα!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
489
Πόντοι
186
ειχα μια συγγενη που  ειχε βαλει αν τσακωθει ο ανδρας της με την αδερφη του  και δεν μιλουσαν για χρονια για ενα σπιτι   

Και για την τροφη του σκυλου μπορουν να βαλουν λογια οι καργιες γιατι θελουν να κουμανταρουν το πορτοφολι του αντρα και κατ επεκταση καθε οικογενειακο περιουσιακο στοιχειο, κληρονομικο δικαιωμα, καταθεση, τη συνταξη της γριας κλπ.

Στην αρχη ξεκινανε με χαχα-χου ειμαστε μοντερνες,διακοπες διασκεδαση και μολις σοβαρεψει η σχεση βγαινει απο μεσα τους ολη η χωριατικη καριολοσυνη που τους εχει εμφυτευσει η μανα τους!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Και κάτι ακόμη....Έχουμε γίνει οι περισσότεροι τελειομανεις και αχόρταγοι. Μας πιάνει η λύπη γιατί δεν είμαστε όλοι πλουσιοι, όμορφοι, χαμογελαστοι, πετυχημένοι με γκομενες πολλες. Αναρωτηθηκατε ποτέ ότι αυτά όλα δεν φέρνουν την ευτυχία ; Ξέρετε ότι υπάρχουν χώρες στην Αφρική αλλα και αλλού όπου οι άνθρωποι δεν έχουν όλα τα παραπάνω και είναι πιο ευτυχισμένοι από εμάς ;

Να προσθέσω στον παραπάνω συλλογισμό σου τύπε,

και με αφορμή την διάσταση απόψεων μεταξύ Βαλκανίου και Κμαν:

Υπάρχουν δύο προσεγγίσεις στο πώς βιώνει ο καθένας αυτά που περιγράφεις παραπάνω.

Είτε το αποδέχεται, είτε το αλλάζει.

Στην πρώτη κατηγορία, την ακριβοδίκαιη/χριστιανική του Βαλκάνιου, πρέπει να απλώνεις μεχρι εκεί που φτάνεις.

Στην δεύτερη, την εικονοκλαστική του Κμαν, πρέπει να μετέρχεσαι κάθε λογής "τεχνάσματος" που διαθέτεις στο οπλοστάσιο για να καταβάλεις υπέρτερες των δυνατοτήτων σου καταστάσεις....

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
---------
στην εργατικη ταξη της βραζιλιας ισως...
τωρα ενα παιδι που εχει να φαει στην νιγηρια 3 μερες,...η μια που την εχουν γ@@@ 100 για ενα πιατο φαι..
ειναι πολυ ευτυχισμενη...
----------
οπως η αλλη γαματη ατακα...
ολα γινονται για καποιον λογο!!!
αραγε για ποιον λογο ενα παιδι βιαστηκε στα 5???
για ποιον λογο φαγανε φραγκα κ δεν εχεις Μ.Ε.Θ στα νοσοκομεια???
---
τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια τυπε φερνουν τα εξης...
ασφαλεια-ανεξαρτησια...=ελευθερια....επιλογες...

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι