ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
τα παντα ενα τιμημα εχουν
Οι γειτονες το 80% ειναι κομπλεξικα μουνια.
Θελουν ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ...αλλα οχι να λενε.
Οσο τους φτυνεις τοσο κολανε..γιατι τους απαξιωνεις κ αποριπτεις. .
...
Εδω σε απλα πραγματα ανοιγει αλλος το ψυγειο σου..
Το χεις γεματο...
Σιγουρα η σκεψη παει στα λεφτα..
Το χεις αδειο...
Εκει αισθανονται γαματα..
Ανεξηγητο αλλα το διασθανομαι.
..
Δεν ειμαι άγιος αντε σε αυτην την περιπτωση να ζηλεψω καμια παδτα γλυκο..
Απο λιγουρα της στιγμης...
Αλλα οχι για κατι παραπανω
Η κοπελα του αδερφου μου εβαλε λογια και με εδιωξε από την επιχειρηση του αδερφου μου που ειχα κλειδι και αφηνα καμια φορα το μηχανακι μεσα τα βραδια.Φιλε μολις η γκομενα σοβαρεψει το δεσμο το πρωτο που πραγμα που κανει ειναι να στρεψει τον αντρα εναντια στους συγγενεις του, τα αδελφια και τους γονεις. Νομος τη γυναικειας φυσης απαραβατος! Πολλες φορες αυτα γινονται και με την καθοδηγηση της μανας της γυναικας.
Για προβληματα υγειας αν μαθουν να δεις. Και οποιος παθει κακο θελει να συμβει το ιδιο και στους γυρω για να ρεφαρει. "Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα"εχεις δει το μειδιαμα που κανουν οταν μαθαινουν οτι εχεις καποιες δυσκολιες
σταζει μουνοπανιλα
Για προβληματα υγειας αν μαθουν να δεις. Και οποιος παθει κακο θελει να συμβει το ιδιο και στους γυρω για να ρεφαρει. "Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα"
εντωμεταξυ ολους τους εχει πιασει μια μαζικη μανια να αποδεικνύουν κυριως μεσω σοσιαλ μιντια.. οτι παιρνανε σουπερ ντουπερ.. δηλαδη τρωει ο αλλος ενα μπεργκερ ή πινει ενα κοκτειλ και πρεπει να πλασαρει στα σοσιαλ ποσο γαματα παιρναει.. ελεος με ενα μπεργκερ πχ τοσο μιζεροι ..
ο ενας προσπαθει να προκαλεσει τη ζηλια του αλλου.. ο μονος τροπος να αποκτησει καποιος υποσταση πλεον ειναι να αισθανθει οτι τον ζηλεουν.. παρανοικα πραματα..
εντωμεταξυ ολους τους εχει πιασει μια μαζικη μανια να αποδεικνύουν κυριως μεσω σοσιαλ μιντια.. οτι παιρνανε σουπερ ντουπερ.. δηλαδη τρωει ο αλλος ενα μπεργκερ ή πινει ενα κοκτειλ και πρεπει να πλασαρει στα σοσιαλ ποσο γαματα παιρναει.. ελεος με ενα μπεργκερ πχ τοσο μιζεροι ..
ο ενας προσπαθει να προκαλεσει τη ζηλια του αλλου.. ο μονος τροπος να αποκτησει καποιος υποσταση πλεον ειναι να αισθανθει οτι τον ζηλεουν.. παρανοικα πραματα..
Και χωρίς να πάθει κακό, πάλι θέλει το κακό του άλλου.Για προβληματα υγειας αν μαθουν να δεις. Και οποιος παθει κακο θελει να συμβει το ιδιο και στους γυρω για να ρεφαρει. "Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα"
MIAs k eimaste σε μπουρδελοσαιτ,....
βλεπω καθε μερα βιζιτες των 200-300ευρω...που ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ σκασω τωρα,
τι θα πω τον π@@@ τον αμπελαλε...που την γαμησε...???
ΑΝ ΗΘΕΛΑ να την γαμησω κ εγω φυσικα και ναι.
αλλο αυτο κ αλλο να ευχομαι να του κανουν μειωση μισθου η απολυση για μην παιρνει βιζιτες των 300 ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ
Βλέπω εστιάζουμε όλοι στους "ανωδυνους" γείτονες.
Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι κολλητοί σας, χαίρονται με το κακο σας. Αυτή είναι η δυσκολότερη αλήθεια και η μεγαλύτερη.
Τον γείτονα μπορεί να μην τον νοιάζει. Αλλά ο πουστης ο κολλητός θα χαρεί.
:S :S :S