Νέα

διωξτε την μιζερια απο γυρω σας, φιλοι" ,περιγυρος κτλ....Α-Ω!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ετσι ακριβως. Ειναι και καποιοι αλλοι, γειτονες γνωστοι, που σε ρωτανε να μαθουν τα νεα σου, δηθεν απο ενδιαφερον. Και μολις μαθουν κατι κακο αμεσως βλεπεις στο προσωπο τους ποσο ανακουφιζονται.
..
Μην το λες αυτο...
Ισχυει εως ενα σημειο...πχ σε φιλο μπουφο που εφερε ρωσιδα αθηνα του χα πει...θα την φας την πατατα.
Δεν ακουσε εχασε 3 χιλιαρικα...απο την μια δικαιώθηκα. ..απο την αλλη να τον βλεπω αφραγκο 2 μηνες δεν μου εδωσε καμία χαρά.
Στο μυαλό του βέβαια οταν του τα ελεγα απο ΠΡΙΝ σιγουρα θα νομιζε οτι ζήλευα

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
823
Πόντοι
96
..
Φιλε κ αυτο μεχρι ενα σημειο...
Εχω φιλο που η δικια του εστω κ μικρη ειχε αλτσαιμερ. .
Ο τυπος παλεψε 5 χρονια..τελικα η γυναικα του πηγε σε οικο ευγηρίας.
Γιατι πολυ απλα οταν ελειπε για δουλειά θα ειχε θεμα.
Συν αντε ναχε 3.4 χρονια ακομη ζωη.
Και ομως ο τυπος ποτε δεν μου πε το προβλημα του ηξερε κ ηξερα οτι κατι τρεχει...αλλα μου το πε στα τελειωματα.
Αν μου συμβει κατι τυπε κ λειπει η αλλη για ψωνια η δουλεια το ιδιο ειναι.
ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.
στην σκεψη δηλαδη.
..
Η λυση ισως ειναι να δινουμε χωρο εως εκει που νομιζουμε σε καποιον ουτε τετραγωνικο παραπανω.
Τα πραγματα ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
Ειλικρινά λυπάμαι το φίλο σου αλλά και την καημένη την κοπέλα.Ας ευχυθούμε τα πράγματα να πάνε καλά, όσο μπορεί.
Αλλά η ανάγκη της συντροφικότητας δεν αναπληρώνεται. Πρέπει να υπάρχει κάποιος για να βοηθήσει σε όλα .Από συναισθηματικά μέχρι ιατρικά , κοινωνικά κ.α.Δεν μπορείς να ζεις μόνο σου .Θα μαραζώσεις και θα τρελαθείς στο τέλος.Οι πουτάνες δεν μπορούν να αναπληρώσουν όλα αυτά.Δυστυχώς ή ευτυχώς!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Ειλικρινά λυπάμαι το φίλο σου αλλά και την καημένη την κοπέλα.Ας ευχυθούμε τα πράγματα να πάνε καλά, όσο μπορεί.
Αλλά η ανάγκη της συντροφικότητας δεν αναπληρώνεται. Πρέπει να υπάρχει κάποιος για να βοηθήσει σε όλα .Από συναισθηματικά μέχρι ιατρικά , κοινωνικά κ.α.Δεν μπορείς να ζεις μόνο σου .Θα μαραζώσεις και θα τρελαθείς στο τέλος.Οι πουτάνες δεν μπορούν να αναπληρώσουν όλα αυτά.Δυστυχώς ή ευτυχώς!
Ο αντρας μια χαρα μπορει να ζησει και μονος του. Η γυναικα ειναι αυτη που δεν μπορεί και τρελαινεται.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496
οι γειτονες  ειναι  πιο πονηροι και κακοι
Μπραβο Γιωργο,οι συγγενείς μπορει και να σου σταθουν,οι γειτονες ειναι πολύ φθονεροι.Θυμαμαι μικρος στη πολυκατοικια,μου λεγανε με φθονο,-Στο ρετιρέ μενεις με τις βεράντες; -Ναι. -Τι αναγκη εχετε εσεις εκει πανω;εχετε αερα κι εμας μας τρωει η ζεστη,ο καύσωνας. Εποχη που δεν είχαμε κλιματιστικα.

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992

Μάγκες

φτιάξτε τον δικό σας θετικό τρόπο σκέψης και αφήστε τους άλλους

δεν ξέρετε πως και γιατί κατάντησαν να σκέφτονται έτσι  

Φιλικά ...

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
..
..
Σωστα ολα αυτα.
Κανενα υποκαταστατο δεν αναπληρώνει την πραγματική αναγκη.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.091
Πόντοι
1.496

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Η Ελλάδα είναι μία χώρα αποτυχημένων... Οι αποτυχημένοι εστιάζουν στους επιτυχημένους αντί στον εαυτό τους... έτσι παραμένουν αποτυχημένοι στον φθόνο τους! Μιας και η ζήλια μπορεί να έχει και θετικά αποτελέσματα π.χ.: έχει ωραίο σπίτι ο γείτονας, δουλεύω να έχω και εγώ!

Μάλιστα όπως πάμε στην Ελλάδα μόνο αποτυχημένοι, διαπλεκόμενοι και δημόσιοι υπάλληλοι θα ζούνε οπότε τα πράγματα θα γίνονται ακόμα χειρότερα!
οντως ισχυει

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
οι γειτονες  ειναι  πιο πονηροι και κακοι
...
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..
ΕΔΩ ΒΆΦΕΙΣ το σπιτι κ κοιτάνε  λες και κερισες το τζοκερ γαμω το σπιτι τους.
Πας για ψωνια κ λες κ εχουν ακτινες Χ αν εχεις πολλες σακούλες κτλ.
Γαμω τον αντιχριστο τους.
Δηλαδη ρε πουστη μου να θελω το σπιτι του διπλα ερειπιο για να αισθανομαι οκ..??μαλακια.
Μεγαλα μουνια οι γειτονες παντου.
Για αυτο ειδικα γειτονες δεν βαζω στο σπιτι...εκτος απο μερικους που ηταν κ λαθος π το κανα.
Αλλο μπαινω σε ενα σπιτι βλεπω κατι ωραιο κ λεω...μακαρι να το φτιαξω κ εγω ετσι κ αλλο να πω ...
Πω.πω τον πουστη..που τα βρήκε.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656
Δυστυχώς αδυνατω να μπω στη γυναικεια ψυχολογια και να αντιληφθω γιατι ειναι τοσο σημαντικη η μερα του γαμου (οχι ο γαμος ο ιδιος, αλλά η μερα και η διαδικασια). Νομιζω παντως οτι αποτελει αυτο την μεγαλυτερη αποδειξη οτι η γυναικα ειναι πλασμα ΗΜΙΤΕΛΕΣ (χωρις τον αντρα) και νιωθει την ολοκληρωση ΕΚΕΙΝΗ την ημερα, που παυει να ειναι ημιτελης και θελει να περασει στην τελειοτητα με λάμψη. Ισως αυτη να ειναι η αιτια. Σε καθε περιπτωση προκειται για χαμηλού επιπεδου συναισθημα.

ειναι πιο απλη η εξηγηση τυπε:της γυναικας ο καημος,πουτσα λουσα και χορος   :S :S :S

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
αχιλλεα οι γειτονες παρακολουθουν και τι κανεις η να κρυφακουσουν και αλλα   

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Οι γυναικες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ...
ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΎΝΤΑΙ ΟΛΑ

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
...
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..
ΕΔΩ ΒΆΦΕΙΣ το σπιτι κ κοιτάνε  λες και κερισες το τζοκερ γαμω το σπιτι τους.
Δηλαδη ρε πουστη μου να θελω το σπιτι του διπλα ερειπιο για να αισθανομαι οκ..??μαλακια.
Για αυτο ειδικα γειτονες δεν βαζω στο σπιτι...εκτος απο μερικους που ηταν κ λαθος π το κανα.
Αλλο μπαινω σε ενα σπιτι βλεπω κατι ωραιο κ λεω...μακαρι να το φτιαξω κ εγω ετσι κ αλλο να πω ...
Καλα εισαι...το ιδιο συμβαινει και στην δικια μου γειτονια,σε σημειο πλεον να μην λεω Γεια σε κανεναν...χαχα

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ετσι ακριβως. Ειναι και καποιοι αλλοι, γειτονες γνωστοι, που σε ρωτανε να μαθουν τα νεα σου, δηθεν απο ενδιαφερον. Και μολις μαθουν κατι κακο αμεσως βλεπεις στο προσωπο τους ποσο ανακουφιζονται.

εχεις δει το μειδιαμα που κανουν οταν μαθαινουν οτι εχεις καποιες δυσκολιες

σταζει μουνοπανιλα

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
αχιλλεα οι γειτονες παρακολουθουν και τι κανεις η να κρυφακουσουν και
Οι γυναικες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ...
ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΎΝΤΑΙ ΟΛΑ
..
Τυπε σωστα ειχε πει καποιος..
Στα 20 νομιζεις οτι το συμπαν ασχολείται μαζι σου.
Στα 30...ολοι..
Στα 40 αρκετοι..
Στα 50.60..
Καταλαβες αργα οτι κανεις δεν ασχολήθηκε ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
...
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..
ΕΔΩ ΒΆΦΕΙΣ το σπιτι κ κοιτάνε  λες και κερισες το τζοκερ γαμω το σπιτι τους.

χαχαχα ρε φιλε οκ ενταξει ισχυουν αυτα που λες
δεν διαφωνω
αλλα πιστευω πως τα περιπλεκεις τα πραγματα ή τα σκεφτεσαι παραπανω απο οσο πρεπει
απολαυσε αυτο που κανεις την συγκεκριμενη στιγμη και μην δινεις τοση σημασια πως θα σε δει ο ενας ή τι θα πει ο αλλος

μερικες φορες η καχυποψια μας κανει να βλεπουμε καχυποπτα και τους αλλους
δεν λεω οτι δεν συμβαινει αλλα αν τα βλεπεις πιο χαλαρα ειναι καλυτερα

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326