ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.124
- Πόντοι
- 7.786
οι γειτονες ειναι πιο πονηροι και κακοι
..Ετσι ακριβως. Ειναι και καποιοι αλλοι, γειτονες γνωστοι, που σε ρωτανε να μαθουν τα νεα σου, δηθεν απο ενδιαφερον. Και μολις μαθουν κατι κακο αμεσως βλεπεις στο προσωπο τους ποσο ανακουφιζονται.
Ειλικρινά λυπάμαι το φίλο σου αλλά και την καημένη την κοπέλα.Ας ευχυθούμε τα πράγματα να πάνε καλά, όσο μπορεί...
Φιλε κ αυτο μεχρι ενα σημειο...
Εχω φιλο που η δικια του εστω κ μικρη ειχε αλτσαιμερ. .
Ο τυπος παλεψε 5 χρονια..τελικα η γυναικα του πηγε σε οικο ευγηρίας.
Γιατι πολυ απλα οταν ελειπε για δουλειά θα ειχε θεμα.
Συν αντε ναχε 3.4 χρονια ακομη ζωη.
Και ομως ο τυπος ποτε δεν μου πε το προβλημα του ηξερε κ ηξερα οτι κατι τρεχει...αλλα μου το πε στα τελειωματα.
Αν μου συμβει κατι τυπε κ λειπει η αλλη για ψωνια η δουλεια το ιδιο ειναι.
ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.
στην σκεψη δηλαδη.
..
Η λυση ισως ειναι να δινουμε χωρο εως εκει που νομιζουμε σε καποιον ουτε τετραγωνικο παραπανω.
Τα πραγματα ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
Ο αντρας μια χαρα μπορει να ζησει και μονος του. Η γυναικα ειναι αυτη που δεν μπορεί και τρελαινεται.Ειλικρινά λυπάμαι το φίλο σου αλλά και την καημένη την κοπέλα.Ας ευχυθούμε τα πράγματα να πάνε καλά, όσο μπορεί.
Αλλά η ανάγκη της συντροφικότητας δεν αναπληρώνεται. Πρέπει να υπάρχει κάποιος για να βοηθήσει σε όλα .Από συναισθηματικά μέχρι ιατρικά , κοινωνικά κ.α.Δεν μπορείς να ζεις μόνο σου .Θα μαραζώσεις και θα τρελαθείς στο τέλος.Οι πουτάνες δεν μπορούν να αναπληρώσουν όλα αυτά.Δυστυχώς ή ευτυχώς!
Μπραβο Γιωργο,οι συγγενείς μπορει και να σου σταθουν,οι γειτονες ειναι πολύ φθονεροι.Θυμαμαι μικρος στη πολυκατοικια,μου λεγανε με φθονο,-Στο ρετιρέ μενεις με τις βεράντες; -Ναι. -Τι αναγκη εχετε εσεις εκει πανω;εχετε αερα κι εμας μας τρωει η ζεστη,ο καύσωνας. Εποχη που δεν είχαμε κλιματιστικα.οι γειτονες ειναι πιο πονηροι και κακοι
..Ειλικρινά λυπάμαι το φίλο σου αλλά και την καημένη την κοπέλα.Ας ευχυθούμε τα πράγματα να πάνε καλά, όσο μπορεί.
Αλλά η ανάγκη της συντροφικότητας δεν αναπληρώνεται. Πρέπει να υπάρχει κάποιος για να βοηθήσει σε όλα .Από συναισθηματικά μέχρι ιατρικά , κοινωνικά κ.α.Δεν μπορείς να ζεις μόνο σου .Θα μαραζώσεις και θα τρελαθείς στο τέλος.Οι πουτάνες δεν μπορούν να αναπληρώσουν όλα αυτά.Δυστυχώς ή ευτυχώς!
Γιωργο,αν κατεβει ο νονος σου από το Μαρούσι για δημαρχος Αθηναιων όπως ακούγεται,θα τον στηρίξεις;συμφωνο νεαρχε με τους συγγενεις
οντως ισχυειΗ Ελλάδα είναι μία χώρα αποτυχημένων... Οι αποτυχημένοι εστιάζουν στους επιτυχημένους αντί στον εαυτό τους... έτσι παραμένουν αποτυχημένοι στον φθόνο τους! Μιας και η ζήλια μπορεί να έχει και θετικά αποτελέσματα π.χ.: έχει ωραίο σπίτι ο γείτονας, δουλεύω να έχω και εγώ!
Μάλιστα όπως πάμε στην Ελλάδα μόνο αποτυχημένοι, διαπλεκόμενοι και δημόσιοι υπάλληλοι θα ζούνε οπότε τα πράγματα θα γίνονται ακόμα χειρότερα!
...οι γειτονες ειναι πιο πονηροι και κακοι
Δυστυχώς αδυνατω να μπω στη γυναικεια ψυχολογια και να αντιληφθω γιατι ειναι τοσο σημαντικη η μερα του γαμου (οχι ο γαμος ο ιδιος, αλλά η μερα και η διαδικασια). Νομιζω παντως οτι αποτελει αυτο την μεγαλυτερη αποδειξη οτι η γυναικα ειναι πλασμα ΗΜΙΤΕΛΕΣ (χωρις τον αντρα) και νιωθει την ολοκληρωση ΕΚΕΙΝΗ την ημερα, που παυει να ειναι ημιτελης και θελει να περασει στην τελειοτητα με λάμψη. Ισως αυτη να ειναι η αιτια. Σε καθε περιπτωση προκειται για χαμηλού επιπεδου συναισθημα.
Καλα εισαι...το ιδιο συμβαινει και στην δικια μου γειτονια,σε σημειο πλεον να μην λεω Γεια σε κανεναν...χαχα...
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..
ΕΔΩ ΒΆΦΕΙΣ το σπιτι κ κοιτάνε λες και κερισες το τζοκερ γαμω το σπιτι τους.
Πας για ψωνια κ λες κ εχουν ακτινες Χ αν εχεις πολλες σακούλες κτλ.
Γαμω τον αντιχριστο τους.
Δηλαδη ρε πουστη μου να θελω το σπιτι του διπλα ερειπιο για να αισθανομαι οκ..??μαλακια.
Μεγαλα μουνια οι γειτονες παντου.
Για αυτο ειδικα γειτονες δεν βαζω στο σπιτι...εκτος απο μερικους που ηταν κ λαθος π το κανα.
Αλλο μπαινω σε ενα σπιτι βλεπω κατι ωραιο κ λεω...μακαρι να το φτιαξω κ εγω ετσι κ αλλο να πω ...
Πω.πω τον πουστη..που τα βρήκε.
Ετσι ακριβως. Ειναι και καποιοι αλλοι, γειτονες γνωστοι, που σε ρωτανε να μαθουν τα νεα σου, δηθεν απο ενδιαφερον. Και μολις μαθουν κατι κακο αμεσως βλεπεις στο προσωπο τους ποσο ανακουφιζονται.
αχιλλεα οι γειτονες παρακολουθουν και τι κανεις η να κρυφακουσουν και..Οι γυναικες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ...
ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΎΝΤΑΙ ΟΛΑ
Τυπε σωστα ειχε πει καποιος..
Στα 20 νομιζεις οτι το συμπαν ασχολείται μαζι σου.
Στα 30...ολοι..
Στα 40 αρκετοι..
Στα 50.60..
Καταλαβες αργα οτι κανεις δεν ασχολήθηκε ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
...
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..
ΕΔΩ ΒΆΦΕΙΣ το σπιτι κ κοιτάνε λες και κερισες το τζοκερ γαμω το σπιτι τους.
Πας για ψωνια κ λες κ εχουν ακτινες Χ αν εχεις πολλες σακούλες κτλ.
Γαμω τον αντιχριστο τους.
Δηλαδη ρε πουστη μου να θελω το σπιτι του διπλα ερειπιο για να αισθανομαι οκ..??μαλακια.
Μεγαλα μουνια οι γειτονες παντου.
Για αυτο ειδικα γειτονες δεν βαζω στο σπιτι...εκτος απο μερικους που ηταν κ λαθος π το κανα.
Αλλο μπαινω σε ενα σπιτι βλεπω κατι ωραιο κ λεω...μακαρι να το φτιαξω κ εγω ετσι κ αλλο να πω ...
Πω.πω τον πουστη..που τα βρήκε.
Καλα εισαι...το ιδιο συμβαινει και στην δικια μου γειτονια,σε σημειο πλεον να μην λεω Γεια σε κανεναν...χαχα