Νέα

διωξτε την μιζερια απο γυρω σας, φιλοι" ,περιγυρος κτλ....Α-Ω!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και εδώ Γερμανία τα ίδια είναι.Τρελλή ρουφιανιά από τους συμπατριώτες.Παλιά γούσταρα να βγαίνω με Ελληναράδες ωραία περνούσαμε.Αλλά έκαναν τρομερή ζημιά τα καρφώνουν όλα.
Καλύτερα να μη δίνεις καθόλου αφορμές γιατί όλοι μιλάνε.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Τα μωρα οταν τα βαλεις να βυζαξουν μαζι, προσπαθουν να στραγγαλισουν το ενα το αλλο. Αυτο ειναι ο ανθρωπος!
Και τα μικρά έως 4-5 χρόνων έχετε δει πως μισούν τα αδερφάκια τους? Είναι ανήθικα τα μικρά. Εκφράζουν αυτό που αισθάνονται. Αν τα αφήσεις μόνα τους μπορεί να σκοτωθούν στην κυριολεξία.

Αργότερα όταν μεγαλώσουν υποκρίνονται ότι αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά είναι ένα ψέμα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Και εδώ Γερμανία τα ίδια είναι.Τρελλή ρουφιανιά από τους συμπατριώτες.Παλιά γούσταρα να βγαίνω με Ελληναράδες ωραία περνούσαμε.Αλλά έκαναν τρομερή ζημιά τα καρφώνουν όλα.
Καλύτερα να μη δίνεις καθόλου αφορμές γιατί όλοι μιλάνε.

οι γερμανοι δεν ειναι ζηλιαρηδες ρε τυπε

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Σωστά ο ντοπαμίνης συμπεριέλαβε και τους συναδέλφους. Μεγάλα αρχιδια τα περισσότερα.

Εγώ στην δουλειά κάνω παρέα με δυο άτομα. Στους υπόλοιπους δε μιλάω η μιλάω πολύ περιορισμένα.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.479
Πόντοι
33.818
ΜΑΚΡΙΑ από συγγενείς και φίλους. Όσο πιο κολλητός είναι ο φίλος και όσο πιο κοντινός ο συγγενής, τόσο περισσότερο θα χαρούν σε μια σου πιθανή αναποδιά. Και τόσο περισσότερο θα στεναχωρηθουν σε πιθανή σου επιτυχία.

Ο ασφαλέστερος τρόπος να χαροποιησεις έναν συγγενή ή κολλητό είναι να του αποκαλύψεις μια σου αδυναμία π.χ. έχασα λεφτά, έχω πολλά δάνεια, νομίζω πως είμαι gay κτλ.

Συγγενείς και κολλητοί ειναι αιώνιοι εχθροί μού. Δεν βγαίνω πλέον μαζί τους άρα είναι πλέον γνωστοί μου (αν και τους αποφεύγω να τους μιλήσω, το κάνω μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαίο π.χ. ξαφνικό τετ α τετ στο δρομο).

Έχουν παντρευτεί και έχουν συνάψει συμμαχία με το έτερον ήμισυ και βλέπουν όλους τους άλλους εχθρούς τους.

Τα παραπάνω αποτελούν νόμο ισάξιο σε ισχύ με το νόμο της παγκόσμιας έλξης, ασχέτως εάν υποκρινόμαστε και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει.

Αυτό ισχύει κατ' ανάγκη δυστυχώς....βλέπεις κατά 90% η νύφη είναι κάρχια και ο ταλαίπωρος αναγκάζεται να πάρει το μέρος της σε ότι μαλακία ειπωθεί...και εσύ κάνεις το μαλάκα για να μην τον φέρεις σε δυσκολότερη θέση...ουσιαστικά η κάρχια έκοψε τ'αρχίδια και των δυο.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
877
Πόντοι
96
Και κάτι ακόμα όσο μεγαλώνεις τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις καινούργιους φίλους και κονέ.Όλοι δικτυώνονυται και κλείνουν τον κύκλο τους και μένεις στην απέξω.Το ίδιο γίνεται και με τις γυναίκες.Άμα δεν έχεις κύκλο να σχετισθείς και μεγαλώνεις , πάπαλα.Μένεις με τις πουτάνες , αλλά ως πότε;Η πουτάνα δεν θα σε βοηθήσει στα δύσκολα! :-(

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
δεν τους κόβει φαίνετε ότι εαν επιτύχω εγώ κάπου (είτε δουλειά είτε γκόμενα) θα βολέψω και αυτούς με κάποιο τρόπο ... :P
άρα βλακεια  :grin:

Η Ελλάδα είναι μία χώρα αποτυχημένων... Οι αποτυχημένοι εστιάζουν στους επιτυχημένους αντί στον εαυτό τους... έτσι παραμένουν αποτυχημένοι στον φθόνο τους! Μιας και η ζήλια μπορεί να έχει και θετικά αποτελέσματα π.χ.: έχει ωραίο σπίτι ο γείτονας, δουλεύω να έχω και εγώ!

Μάλιστα όπως πάμε στην Ελλάδα μόνο αποτυχημένοι, διαπλεκόμενοι και δημόσιοι υπάλληλοι θα ζούνε οπότε τα πράγματα θα γίνονται ακόμα χειρότερα!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Και κάτι ακόμα όσο μεγαλώνεις τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις καινούργιους φίλους και κονέ.Όλοι δικτυώνονυται και κλείνουν τον κύκλο τους και μένεις στην απέξω.Το ίδιο γίνεται και με τις γυναίκες.Άμα δεν έχεις κύκλο να σχετισθείς και μεγαλώνεις , πάπαλα.Μένεις με τις πουτάνες , αλλά ως πότε;Η πουτάνα δεν θα σε βοηθήσει στα δύσκολα! :-(

Παίρνεις ξένη... Αν και στα μέσα των 20 τις συμπατριώτισσές μου της έχω γράψει! Όχι ότι έχω κλείσει τελείως αλλά όλο αυτό με τα κονέ δεν πολυδουλεύει και δεν έχω πλέον την όρεξη να διαπλέκομαι για τα πάντα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

ναι ενω η γκομενα θα σου σταθει στις στραβες

ασε μας ρε φιλε

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Ολοι η ελλαδα ειναι ετσι. ειδικα λογο κρισης η κακκια εχει φουντωσει.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
877
Πόντοι
96
Η ξένη είναι κάτι σαν το γουρούνι στο σακί ή το λαχείο.Ή θα βγει ή δεν θα βγει.Σίγουρα θα έρθει για το βόλεμα και τα λεφτά.Όταν αυτά τελειώσουν μπορεί να την κάνει αφήνοντας σε μπουκάλα.Και φτωχότερο! :S

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
877
Πόντοι
96

ασε μας ρε φιλε
Δηλ. η πουτάνα θα βγει καλύτερη και θα τρέχει στα νοσοκομεία και στις ανάγκες σου;
Φυσικά η γκόμενα θα πρέπει να επιλεχθεί καλά .Είναι κάτι όπως ότι πρέπει να προσέχεις που βάζεις την υπογραφή σου και το πουλί σου!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Η ξένη είναι κάτι σαν το γουρούνι στο σακί ή το λαχείο.Ή θα βγει ή δεν θα βγει.Σίγουρα θα έρθει για το βόλεμα και τα λεφτά.Όταν αυτά τελειώσουν μπορεί να την κάνει αφήνοντας σε μπουκάλα.Και φτωχότερο! :S

Η απάντηση σε αυτό εν μέρει βρίσκεται εδώ:

ασε μας ρε φιλε

Η ξένη μάλιστα όσο πάει ο καιρός δε θα έρχεται εδώ για να βολευτεί: Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΕΤΗ!!!

Μάλιστα εγώ τονίζω και προσθέτω ότι όλες οι γυναίκες θέλουν κάπως να βολευτούν: συναισθηματικά, κοινωνικά ή οικονομικά. Εφόσον όμως η μέση Ελληνίδα έχει πολύ υψηλά στάνταρς και στα τρία η ξένη γίνεται δυστυχώς η μία κάποια λύσις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom