Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Ο άνθρωπος χ;ιρεται με το κακο του άλλου. Όχι του ξένου. Του φίλου του, του κολλητού του του συγγενή του.
γιατί ?
Ο άνθρωπος χ;ιρεται με το κακο του άλλου. Όχι του ξένου. Του φίλου του, του κολλητού του του συγγενή του.
γιατί ?
Ανθρώπινη αδυναμία.γιατί ?
Ανθρώπινη αδυναμία.
Φθόνος! Ζήλια!
Και τα μικρά έως 4-5 χρόνων έχετε δει πως μισούν τα αδερφάκια τους? Είναι ανήθικα τα μικρά. Εκφράζουν αυτό που αισθάνονται. Αν τα αφήσεις μόνα τους μπορεί να σκοτωθούν στην κυριολεξία.Τα μωρα οταν τα βαλεις να βυζαξουν μαζι, προσπαθουν να στραγγαλισουν το ενα το αλλο. Αυτο ειναι ο ανθρωπος!
Και εδώ Γερμανία τα ίδια είναι.Τρελλή ρουφιανιά από τους συμπατριώτες.Παλιά γούσταρα να βγαίνω με Ελληναράδες ωραία περνούσαμε.Αλλά έκαναν τρομερή ζημιά τα καρφώνουν όλα.
Καλύτερα να μη δίνεις καθόλου αφορμές γιατί όλοι μιλάνε.
ΜΑΚΡΙΑ από συγγενείς και φίλους. Όσο πιο κολλητός είναι ο φίλος και όσο πιο κοντινός ο συγγενής, τόσο περισσότερο θα χαρούν σε μια σου πιθανή αναποδιά. Και τόσο περισσότερο θα στεναχωρηθουν σε πιθανή σου επιτυχία.
Ο ασφαλέστερος τρόπος να χαροποιησεις έναν συγγενή ή κολλητό είναι να του αποκαλύψεις μια σου αδυναμία π.χ. έχασα λεφτά, έχω πολλά δάνεια, νομίζω πως είμαι gay κτλ.
Συγγενείς και κολλητοί ειναι αιώνιοι εχθροί μού. Δεν βγαίνω πλέον μαζί τους άρα είναι πλέον γνωστοί μου (αν και τους αποφεύγω να τους μιλήσω, το κάνω μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαίο π.χ. ξαφνικό τετ α τετ στο δρομο).
Έχουν παντρευτεί και έχουν συνάψει συμμαχία με το έτερον ήμισυ και βλέπουν όλους τους άλλους εχθρούς τους.
Τα παραπάνω αποτελούν νόμο ισάξιο σε ισχύ με το νόμο της παγκόσμιας έλξης, ασχέτως εάν υποκρινόμαστε και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει.
δεν τους κόβει φαίνετε ότι εαν επιτύχω εγώ κάπου (είτε δουλειά είτε γκόμενα) θα βολέψω και αυτούς με κάποιο τρόπο ...
άρα βλακεια
Και κάτι ακόμα όσο μεγαλώνεις τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις καινούργιους φίλους και κονέ.Όλοι δικτυώνονυται και κλείνουν τον κύκλο τους και μένεις στην απέξω.Το ίδιο γίνεται και με τις γυναίκες.Άμα δεν έχεις κύκλο να σχετισθείς και μεγαλώνεις , πάπαλα.Μένεις με τις πουτάνες , αλλά ως πότε;Η πουτάνα δεν θα σε βοηθήσει στα δύσκολα! :-(
Και κάτι ακόμα όσο μεγαλώνεις τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις καινούργιους φίλους και κονέ.Όλοι δικτυώνονυται και κλείνουν τον κύκλο τους και μένεις στην απέξω.Το ίδιο γίνεται και με τις γυναίκες.Άμα δεν έχεις κύκλο να σχετισθείς και μεγαλώνεις , πάπαλα.Μένεις με τις πουτάνες , αλλά ως πότε;Η πουτάνα δεν θα σε βοηθήσει στα δύσκολα! :-(
ναι ενω η γκομενα θα σου σταθει στις στραβες
ασε μας ρε φιλε
Πολύ πόνο βγάζει αυτό το μήνυμα.
Κάποια σε πλήγωσε.
Δηλ. η πουτάνα θα βγει καλύτερη και θα τρέχει στα νοσοκομεία και στις ανάγκες σου;ναι ενω η γκομενα θα σου σταθει στις στραβες
ασε μας ρε φιλε
γενικα το thread τυπε, πολλοι Ξανθοπουλοι
Η ξένη είναι κάτι σαν το γουρούνι στο σακί ή το λαχείο.Ή θα βγει ή δεν θα βγει.Σίγουρα θα έρθει για το βόλεμα και τα λεφτά.Όταν αυτά τελειώσουν μπορεί να την κάνει αφήνοντας σε μπουκάλα.Και φτωχότερο! :S
ναι ενω η γκομενα θα σου σταθει στις στραβες
ασε μας ρε φιλε