alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Σε απαξίωσε τύπενα γαμουσα δε νομιζω....ομως μου εκανε εντυπωση οτι δεν ηθελε ρεστα (μου εδωσε 20 για 10 ευρω κουρσα)
Σε απαξίωσε τύπενα γαμουσα δε νομιζω....ομως μου εκανε εντυπωση οτι δεν ηθελε ρεστα (μου εδωσε 20 για 10 ευρω κουρσα)
Δεν ήθελε να ασχοληθεί το παιδί με την συγκεκριμενη σε ώρα υπηρεσίας.Αν έκανες λίγο το κορόιδο μπορεί και να γάμαγες...Αφού ήταν και καλό μουνάκι σιγά, ας ανεχόσουν λίγες μαλακίες και θα την ξεφτίλιζες στο πήδημα μετά
Κράτησες χαρακτήρα όμως δεν πειράζει που έμεινες με το πουλί στο χέρι
Τόσο κακομαθημένη φυσικό να μην έχει ανάγκη από ένα ποσο που για πολλούς είναι μισό μεροκάματο.να γαμουσα δε νομιζω....ομως μου εκανε εντυπωση οτι δεν ηθελε ρεστα (μου εδωσε 20 για 10 ευρω κουρσα)
πρωτα εγινε το αντιθετοΣε απαξίωσε τύπε
Αυτη με το χαζο της το μυαλο,αφου βρεθηκε καποιος να της πει οχι...νομισε οτι ετσι τον απαξιωνει.Σε απαξίωσε τύπε
πρωτα εγινε το αντιθετο
πισωΤυπε καθισε μπροστα η πισω;
μου χει σκασει 100 ρικο τυπας για να τον παω αεροδρομιο και να τον φερω πισω...(και να τον περιμενω κιολας εκει) στη πορεια καταλαβα οτι ηταν πουστης γιατι οταν τον αφησα συνταγμα μου την επεσεΓιατι σου κανει εντυπωση, δεν ειναι και 50αρικο.
μου χει σκασει 100 ρικο τυπας για να τον παω αεροδρομιο και να τον φερω πισω...(και να τον περιμενω κιολας εκει) στη πορεια καταλαβα οτι ηταν πουστης γιατι οταν τον αφησα συνταγμα μου την επεσε
ε καλα...μια φορα δε προλαβα να ξεκινησω τη δουλεια (να ξεπαρκαρω) και οπως κατεβαινω καλλιροης μου κανει νοημα τυπας (3 το πρωι μολις ειχα ξυπνησει)...καθεται μπροστα μου λεει "εισαι γιια ενα τσιμπουκακι?"....επιτοπου παταω φρενο τον κατεβάζω.Ουτε 100 μετρα κουρσα...νομιζω ουτε που μιλησα απλα ειπα "εφυγες"
Σε φίλο ταρίφα που πήγε εναν σε club του ειπε πρωτα να παει μαζι του μεσα και μετα του ειπε οτι θα του δωσει 50 ευρω για να γαμηθει μαζι του στις τουαλετες του club.
Τι τραβατε και εσεις ρε μαλακα.
Πωπω ελεος ρε φιλε πες τους τραβα συγγρου και ολα καλαε καλα...μια φορα δε προλαβα να ξεκινησω τη δουλεια (να ξεπαρκαρω) και οπως κατεβαινω καλλιροης μου κανει νοημα τυπας (3 το πρωι μολις ειχα ξυπνησει)...καθεται μπροστα μου λεει "εισαι γιια ενα τσιμπουκακι?"....επιτοπου παταω φρενο τον κατεβάζω.Ουτε 100 μετρα κουρσα...νομιζω ουτε που μιλησα απλα ειπα "εφυγες"
συγγρου....σταματαω για κατουρημα και ακουω ενα τραβελι να λεει "κανεις τσισάκια καυλιαρη εεε??"..(παλιο)Πωπω ελεος ρε φιλε πες τους τραβα συγγρου και ολα καλα
οχι οτι ωρα ναναι...απλα ειμαι νυχτερινος τυπος.Τωρα δουλευω πρωι λογω εποχης αλλα ειναι πολλες φορες που δουλευω νυχτα γιατι βαριεμαι να κατσω σπιτι.Δε μπορω και τη κινηση το πρωιΔύο ερωτήσεις αν μου επιτρέπεις.
1) πάντα βραδινή βάρδια είσαι; ή και πρωινές;
2) δουλεύεις καιρό νύχτα;
Πολύ σωστά......Έχει συμβεί στο παρελθόν που ήμουνα πιο νέος να κάνω όλα τα χατίρια της γκόμενας και το μόνο που κατάφερα ήταν να γίνω ρεζίλι και φυσικά να μη γαμήσω.......πιστεψε με με την συμπεριφορα της ισως να χαλαγε το κεφι σε οποιον ηταν μεσα.Οντως τραγουδαγε πολυ φωναχτα και ειχε ενα στυλάκι διαταγης καθε φορα που ηθελε να τις αλλαξω κομματι.Νομιζω οτι σε αυτες τις περιπτωσεις κανοντας της σε ολα το χατηρι,εκει πετυχαινεις να σε περασει για αλλον εναν μαλακα
Γιατί ρωτάς τύπε ?Δύο ερωτήσεις αν μου επιτρέπεις.
1) πάντα βραδινή βάρδια είσαι; ή και πρωινές;
2) δουλεύεις καιρό νύχτα;