Νέα

«Ορθή» συμπεριφορά-σεβασμός

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Δυστυχώς οι περισσότεροι στη θέση σου θα έμεναν στο "είναι υπέρμουνο".
Εννοείται οτι αν η άλλη φέρεται λες και είναι αυτή και κανένας άλλος είναι τέρμα ντεκαβλέ (εκτός αν γουστάρεις bdsm ή τέτοια ξέρω γω) και στην τελική ευγενικά εκφράστηκες από τα συμφραζόμενα γαρ, σαν να είχε τη μύγα εγώ κατάλαβα η τύπισσα. Τόσοι τύποι εκεί έξω που για να βάλουν το πουλάκι τους κάπου δέχονται να τους φέρονται σαν μαλάκες, ας πάει σε αυτούς το υπέρμουνο.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.170
Πόντοι
456
Ευγένια πάνω απο όλα κυρά μου ! Καλά την έκανες και τη σούταρες. Πιστεύουν να πούμε ότι επειδή έχουν μουνί μπορούν να μιλάνε σε όποιον θέλουν , όπως θέλουν άμα δείξουν και λίγο ποδαράκι.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.858
Πόντοι
9.931
Οπως ειπες ηταν μουναρα και οι πλειοψηφία των μουναρων εχει μαθει απο τους μουνοδουλους ανδρες που θελουν να τις γαμησουν να τις ικανοποιούν ολα τα καπρίτσια. Εε επεσε σε ενα άνδρα που δεν της ικανοποίησε τις απαιτήσεις-εντολές και επειδη δεν εχει συνηθίσει σε κατι τέτοιο στράβωσε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.013
Πόντοι
9.297
Σημερα παρελαβα απο uber-taxi μια πελατισσα απο ενα μαγαζι στη πειραιως...(μουναρα)..Ξερω οτι σαββατο βράδυ,σκανε ολοι οι προβληματικοι-μεθυσμενοι οποτε το σκηνικο δεν μου εκανε εντυπωση.
Η κουρσα 18 λεπτα.Μπαινει μεσα μου λεει "μουσικουλα δεν εχει"? οταν το ακουω αυτο απο πελατη ξερω οτι εχει "ορεξούλες"...τις λεω τι θες? μου λεει βαλε youtube ενα ταδε καψουροτραγουδο (στο ταμπλετ)
της το βαζω και αρχιζε να τραγουδαει...αντε λεω ας μη φορτωσω ακομα.Μετα μ λεει κλειστο βάλε αυτο (ενα αλλο δε θυμαμαι..) αρχιζε να το τραγουδάει (και ωχ και τι μου εκανες και εισαι ψευτης,και τετοια)..
μετα απο λιγο μ λεει κλειστο..βαλε το αλλο.Τις λεω ΟΧΙ..μ λεει τι επαθες? τις λεω θελω ησυχια..."μπα πολυ μυστηριος εισαι εσυ"...(δε μιλαω) εκει καπως το βουλωσε...μετα μ λεει "τσιγαρο να κανω?" τις λεω ουτε τσιγαρο..."α εισαι πολυ περιεργος εσυ" μ λεει....τις λεω δεν ειμαι περιεργος, απλα δεν καπνιζουμε μεσα στο αμαξι...(εκει αρχιζε να το βουλωνει τελειως) ειχε σταματησει να τραγουδαει,να κοπανιεται,αρχιζε να σοβαρευει η φαση.....μου λεει "φιλε δε πας καλα εσυ παρα εισαι μυστηριος σταματα να κατεβω"..τις λεω που θες? μου λεει οπου μπορεις...την αφηνω κοντα φωκιωνος (ειχε ομως αλλα 10 λεπτα η κουρσα και ειχε γραψει ενα 10ευρω) μου δινει 20ευρω.....παω να τις δωσω τα αλλα 10,μου λεει δικα σου παρτα δε θελω ρεστα....εκει εγινε μια ψιλοφασαρια τις λεω "ελα παρε τα ρεστα και κοψε τις μαλακιες" εν τελη η γκομενα δε δεχτηκε,ανοιγει τη πορτα και φευγει (μου τη κοπάνησε κιολας).....εκει τελειωσε το θεμα....να πω οτι η γκομενα ηταν υπερμουναρα,μονη της,μαλλον φρεσκοχωρισμενη,και μεθυσμενη...και κακομαθημενη απο μαλακες.Οποτε επρεπε καποιος να τις δειξει οτι δεν μπορει να κανει οτι θελει και να μιλαει σε αντρα ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ...οχι οτι ήθελα να ττις το παιξω μαγκας αλλα /διαταγες τυπου βαλε αυτο εκεινο το αλλο,κλειστο βαλε αλλο κτλ να κανω τσιγάρο και να κοπανιεται να τραγουδαει,δε περνανε.../ΑΥΤΑ....τα συμπερασματα δικα σας.
Κακομαθημενο παρτσακλο από αυτά που μπουλουκηδον κυκλοφορούν σε "σχολεία" και στους δρόμους...
Γονείς χαμηλής ποιότητας...
Αυτά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σημερα παρελαβα απο uber-taxi μια πελατισσα απο ενα μαγαζι στη πειραιως...(μουναρα)..Ξερω οτι σαββατο βράδυ,σκανε ολοι οι προβληματικοι-μεθυσμενοι οποτε το σκηνικο δεν μου εκανε εντυπωση.
Η κουρσα 18 λεπτα.Μπαινει μεσα μου λεει "μουσικουλα δεν εχει"? οταν το ακουω αυτο απο πελατη ξερω οτι εχει "ορεξούλες"...τις λεω τι θες? μου λεει βαλε youtube ενα ταδε καψουροτραγουδο (στο ταμπλετ)
της το βαζω και αρχιζε να τραγουδαει...αντε λεω ας μη φορτωσω ακομα.Μετα μ λεει κλειστο βάλε αυτο (ενα αλλο δε θυμαμαι..) αρχιζε να το τραγουδάει (και ωχ και τι μου εκανες και εισαι ψευτης,και τετοια)..
μετα απο λιγο μ λεει κλειστο..βαλε το αλλο.Τις λεω ΟΧΙ..μ λεει τι επαθες? τις λεω θελω ησυχια..."μπα πολυ μυστηριος εισαι εσυ"...(δε μιλαω) εκει καπως το βουλωσε...μετα μ λεει "τσιγαρο να κανω?" τις λεω ουτε τσιγαρο..."α εισαι πολυ περιεργος εσυ" μ λεει....τις λεω δεν ειμαι περιεργος, απλα δεν καπνιζουμε μεσα στο αμαξι...(εκει αρχιζε να το βουλωνει τελειως) ειχε σταματησει να τραγουδαει,να κοπανιεται,αρχιζε να σοβαρευει η φαση.....μου λεει "φιλε δε πας καλα εσυ παρα εισαι μυστηριος σταματα να κατεβω"..τις λεω που θες? μου λεει οπου μπορεις...την αφηνω κοντα φωκιωνος (ειχε ομως αλλα 10 λεπτα η κουρσα και ειχε γραψει ενα 10ευρω) μου δινει 20ευρω.....παω να τις δωσω τα αλλα 10,μου λεει δικα σου παρτα δε θελω ρεστα....εκει εγινε μια ψιλοφασαρια τις λεω "ελα παρε τα ρεστα και κοψε τις μαλακιες" εν τελη η γκομενα δε δεχτηκε,ανοιγει τη πορτα και φευγει (μου τη κοπάνησε κιολας).....εκει τελειωσε το θεμα....να πω οτι η γκομενα ηταν υπερμουναρα,μονη της,μαλλον φρεσκοχωρισμενη,και μεθυσμενη...και κακομαθημενη απο μαλακες.Οποτε επρεπε καποιος να τις δειξει οτι δεν μπορει να κανει οτι θελει και να μιλαει σε αντρα ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ...οχι οτι ήθελα να ττις το παιξω μαγκας αλλα /διαταγες τυπου βαλε αυτο εκεινο το αλλο,κλειστο βαλε αλλο κτλ να κανω τσιγάρο και να κοπανιεται να τραγουδαει,δε περνανε.../ΑΥΤΑ....τα συμπερασματα δικα σας.
Μην ξαναβάλεις παραγγελίες σε μουσική σε κανέναν και ιδίως σε ΚΑΜΜΙΑ...

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 234310
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Κακομαθημενο παρτσακλο από αυτά που μπουλουκηδον κυκλοφορούν σε "σχολεία" και στους δρόμους...
Γονείς χαμηλής ποιότητας...
Αυτά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μην ξαναβάλεις παραγγελίες σε μουσική σε κανέναν και ιδίως σε ΚΑΜΜΙΑ...
ενταξει...δε φτανω κατευθειαν στα "κοκκινα" αν δεν συντρεχει λογος

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 234310
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
μονο με εναν που την επαιζε στο διπλανο καθισμα και ειχε βαλει τη τσαντα αναμεσα για να μη βλεπω.(δεν την ειχε βγαλει εξω,αλλα ειχε βαλει το χερι μεσα στο παντετελονι και τον καταλαβα επειδη κουνιοταν ολο το αμαξι) Αν και στην αρχη γελασα δεν τσαντιστηκα.Απλα του ειπα "φιλε σταματα η κατεβαινεις"....παλια ιστορια με εναν γκει που τον ειχα παρει απο ιερα οδο.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Αν έκανες λίγο το κορόιδο μπορεί και να γάμαγες...Αφού ήταν και καλό μουνάκι σιγά, ας ανεχόσουν λίγες μαλακίες και θα την ξεφτίλιζες στο πήδημα μετά :knockinb:

Κράτησες χαρακτήρα όμως δεν πειράζει που έμεινες με το πουλί στο χέρι :tooth:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ολοι εστιαζετε στο οτι ητανε μουναρα, αλλα το σημαντικο εδω ειναι πως ΗΤΑΝ ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ

Και ως γνωστον, "ΕΙΔΕ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ"

Βλεπε και τη μεταστροφη της Τζενη Καρεζη στο Δεσποινις Διευθυντης οταν κατεβαζε τα ποτηρια σα λεμοναδες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Καμιά τέτοια ηταν??

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Καμιά τέτοια ηταν??

Τρομερο το αστειο της ΧΑ, ΧΑ και ΧΑ

pagovouno.jpg

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 234310
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ολοι εστιαζετε στο οτι ητανε μουναρα, αλλα το σημαντικο εδω ειναι πως ΗΤΑΝ ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ

Και ως γνωστον, "ΕΙΔΕ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ"

Βλεπε και τη μεταστροφη της Τζενη Καρεζη στο Δεσποινις Διευθυντης οταν κατεβαζε τα ποτηρια σα λεμοναδες...
κοιτα...θα σου πω κατι για το ταξι γενικοτερα.Ειναι μια δουλεια που ο πελατης αισθανεται ανετα (καποιοι παρα-αισθανονται ανετα) και το καταλαβαινω,αλλωστε και γω περνω ταξι σα
πελάτης.Γενικως ειναι μια δουλεια που δεν υπαρχει σεβασμος (και αυτο το καταλαβαινω) οποτε πρεπει να βαζω ορια.Εκει καπως ξεφευγουν αν ειναι καποιος-καποια στο τσακιρ κεφι οποτε για να μην "φορτωσω" συνηθως τους παω γαμιοντας..δηλ οσο πιο γρηγορα γινεται.Οποτε εκει γινεται ενα μιξ τσακιρ κεφι-ασεβεια λογω ταξι.Το μουναρα δεν το ειπα ετσι,υπαρχει λογος τον εξηγησα παραπανω.Και ουτε θα εβαζα ιστορια παλι αν δεν ηταν σαιτ που ολοι εχουν αποριες γιατι καποια ειναι ετσι οπως ειναι (τυπου ελλεινηδα)...λοιπον..αυτο εννοω μουνάρα,οτι δεν πρεπει να σε επηρεάζει η εμφάνιση και να νιωθεις κατωτερος.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Να πηδουσες δυσκολο.. ποσες τετοιες γυρνανε τα σ/κ χανεις το μετρημα.
Με δυο τρια ποτα γινονται αυτες, μετα αμα ειχαν και κανα χωρισμο η ακομα χειροτερα αν της κακογαμησε κανεις..δεν υποφερονται με τιποτα.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Ρε παιδιά οκ ήταν σουρωμένη και ενοχλητική...Να γαμήσεις θες όχι να κάνεις σχέση. Αυτή προφανώς ήταν σε φάση χωρισμού ή απόρριψης και ήθελε επιβεβαίωση όπως είπαν κάποιοι.

Έχεις μια μουναρα όπως λες η οποία κατά πάσα πιθανότητα θέλει να γαμηθεί...Κάνε λίγο το μαλάκα και δες πως θα πάει, στη χειρότερη θα φας άκυρο αλλά στην καλύτερη θα γαμήσεις μια μουνάρα...Απλά πράγματα.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 234310
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Να πηδουσες δυσκολο.. ποσες τετοιες γυρνανε τα σ/κ χανεις το μετρημα.
Με δυο τρια ποτα γινονται αυτες, μετα αμα ειχαν και κανα χωρισμο η ακομα χειροτερα αν της κακογαμησε κανεις..δεν υποφερονται με τιποτα.
το ξερω...

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 234310
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ρε παιδιά οκ ήταν σουρωμένη και ενοχλητική...Να γαμήσεις θες όχι να κάνεις σχέση. Αυτή προφανώς ήταν σε φάση χωρισμού ή απόρριψης και ήθελε επιβεβαίωση όπως είπαν κάποιοι.

Έχεις μια μουναρα όπως λες η οποία κατά πάσα πιθανότητα θέλει να γαμηθεί...Κάνε λίγο το μαλάκα και δες πως θα πάει, στη χειρότερη θα φας άκυρο αλλά στην καλύτερη θα γαμήσεις μια μουνάρα...Απλά πράγματα.
να γαμουσα δε νομιζω....ομως μου εκανε εντυπωση οτι δεν ηθελε ρεστα (μου εδωσε 20 για 10 ευρω κουρσα:confused:)

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
να γαμουσα δε νομιζω....ομως μου εκανε εντυπωση οτι δεν ηθελε ρεστα (μου εδωσε 20 για 10 ευρω κουρσα:confused:)

Εγω πιστευω πως αν το αφηνες να εξελιχθει πιο γλυκα, δηλαδη να εμπαινες στο ρολο "πωωω, γαματη κομματαρα, ελα παμε, δωσε, κλπ" ακομα θα τη γαμουσες

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Εγω πιστευω πως αν το αφηνες να εξελιχθει πιο γλυκα, δηλαδη να εμπαινες στο ρολο "πωωω, γαματη κομματαρα, ελα παμε, δωσε, κλπ" ακομα θα τη γαμουσες
Μπαα.. στην καλυτερη να του ελεγε, τραγουδα μαζι μου να κανουμε ντουετο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μια βασικη λεπτομερεια: Καθισε στο μπροστινο καθισμα η πισω;

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom