verasub
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 3.776
- Πόντοι
- 441
Είναι ντροπιαστική ιστορία με ξευτυλισε και οι φωτογραφίες ειναι αποδεικτικό πως με κατάντησεΜε όλα τα παρελκόμενα μωρή καργιόλα που ρωτάς κιόλας !!!
Είναι ντροπιαστική ιστορία με ξευτυλισε και οι φωτογραφίες ειναι αποδεικτικό πως με κατάντησεΜε όλα τα παρελκόμενα μωρή καργιόλα που ρωτάς κιόλας !!!
Ανέβασε τις φωτογραφίες να δούμε πως σε έκανε το πουτανακι του και μετά θα σε κάνουμε χειρότεραΕίναι ντροπιαστική ιστορία με ξευτυλισε και οι φωτογραφίες ειναι αποδεικτικό πως με κατάντησε
Σου αρεσε το ξευτιλικι σιχαμενηΕίναι ντροπιαστική ιστορία με ξευτυλισε και οι φωτογραφίες ειναι αποδεικτικό πως με κατάντησε
Μου άρεσε αλλά δεν περίμενα να το ανεβάσουμε και αυτό εδώ κυριεΣου αρεσε το ξευτιλικι σιχαμενη
Στο μπουρδελα βρισκεσαι.Μου άρεσε αλλά δεν περίμενα να το ανεβάσουμε και αυτό εδώ κυριε
5 και κάτι όπως με διέταξε κύριεΣτο μπουρδελα βρισκεσαι.
Δειξε τη χωνα σου πως στη κανανε
Τι βυζαρες είναι αυτεεεςΣε ευχαριστω για τα καλα σου λογια
Θα αρχίσουν και τα λοναριντ οσονουπωΓενικά και λόγο της ηλικίας έχω μια.χαλαρωση πλέον μόνιμη σε έναν βαθμο
Η γνωστή διάνοιξη της κωλοσήραγγας.Είναι ντροπιαστική ιστορία με ξευτυλισε και οι φωτογραφίες ειναι αποδεικτικό πως με κατάντησε
Πρωινό για πρωταθλήτριες....τι ποσοτητα!
Άμα δεν σε στείλει μέρα μεσημέρι σε γιαπι χωρίς βρακί, ξεφτιλισμα δεν σου έχει ρίξει.
Αν δεν δακρύσει το μάτι όταν τον παίρνεις, δεν ξέρεις τι θα πει ντροπή.
Σκίσου κουνέλα
Ξεμπουκωσου χέστρα
Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι σημερα. Αλλά όχι με εσένα. Δεν τον ακουμπάω σε πατσαβουρες. Τράβα να σε γαμησει κάνας Αλβανός κι έλα χυμενη να σε γαμησει ο σκύλος μου.
17:34 πηγεΕντάξει εντάξει θα το κανω.με όλες τις λεπτομέρειες, τα βρισίδια και τις φωτογραφίες?
Σκλαβακι της πλάκας. Αμα εχει λίγο σοβαρό αφέντη θα της κάνει τον κώλο κόκκινο για την αυθάδεια τηςΚάτι ανέβασε η καριολα αλλά το έσβησε λογικά δε πρόλαβα έφτασα στις φώτο κρίμα!
Eκλεκτον gourmetΧύσε Βέρα να φτιάξω σως Μαδέρα.
Eκλεκτον gourmet