Νέα

Μάγκες γάμος τέλος!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 879
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.407
Πόντοι
1.436
ποτε δεν ξερεις αν αργησες να αποφασισεις κατι τετοιο ή οχι. ειναι πολλα στην μεση που ειχα να σκεφτω πριν κανω κινηση. νομιζω την εκαν την καταλληλη στιγμη για να βγω οσο ποιο πολυ κερδισμενος .
Πολύ σωστά σκέφτεσαι...

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.218
Πόντοι
206
Στα 45 μου μετά από 2 διαζύγια το ένα ήταν σύμφωνο συμβίωσης και με 2 παιδιά κατάλαβα το εξής.
Οταν ακούμε την πρόταση να βρεις μια καλή κοπέλα να φτιάξεις την ζωή σου είναι το πιο μεγάλο αστείο.
Η ζωή μας είναι φτιαγμένη και χωρίς καμία γυναίκα οι γυναίκες μπορεί να είναι περιστασιακές και να περνάμε υπέροχα αρκεί να βάλουμε όρια στα θέλω τους .
Αυτή την στιγμή χωρισμένος με 2 παιδιά έχω 3 κοπέλες παράλληλα.
Με την μια έχω 19 χρόνια διαφορά την έχω για βόλτες .
Η άλλη είναι παντρεμένη 30 ετών την έχω για μια φορά την βδομάδα και η τελευταία στα 32 της χρόνια είναι για μια φορά τον μήνα ανάλογα τα κέφια μου.
Το συμπέρασμα δεν καταστράφηκε η ζωή επειδή χωρίζουμε σε αυτή την ηλικία είμαστε σαν τα 25 με χρήματα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα ταξίδια γυναίκες δουλειές.
Καλύτερα Μαλακας τοξικός που βάζει όρια παρά αγαπούλης και καλό παιδί !!!
αν εισαι καλλυμενος σηναισθηματικα τοτε εισαι αρχοντας...
Και εγω μην νομιζεις πως ειμαι καλυτερος απο σενα χαχα... Εχω την '' νομιμη '' και εχω και περιστασιακα μια 45 αρα παντρεμενη που μου αλλαζει τα φωτα .( αυτη παιζει και τριο με τον αντρα της κλπκλπ)

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.407
Πόντοι
1.436
αν εισαι καλλυμενος σηναισθηματικα τοτε εισαι αρχοντας...
Και εγω μην νομιζεις πως ειμαι καλυτερος απο σενα χαχα... Εχω την '' νομιμη '' και εχω και περιστασιακα μια 45 αρα παντρεμενη που μου αλλαζει τα φωτα .( αυτη παιζει και τριο με τον αντρα της κλπκλπ)
Γεμάτες μέχρι να σβήση ο ήλιος κύριοι...!!!

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.447
Πόντοι
201
Στα 45 μου μετά από 2 διαζύγια το ένα ήταν σύμφωνο συμβίωσης και με 2 παιδιά κατάλαβα το εξής.
Οταν ακούμε την πρόταση να βρεις μια καλή κοπέλα να φτιάξεις την ζωή σου είναι το πιο μεγάλο αστείο.
Η ζωή μας είναι φτιαγμένη και χωρίς καμία γυναίκα οι γυναίκες μπορεί να είναι περιστασιακές και να περνάμε υπέροχα αρκεί να βάλουμε όρια στα θέλω τους .
Η άλλη είναι παντρεμένη 30 ετών την έχω για μια φορά την βδομάδα και η τελευταία στα 32 της χρόνια είναι για μια φορά τον μήνα ανάλογα τα κέφια μου.
Το συμπέρασμα δεν καταστράφηκε η ζωή επειδή χωρίζουμε σε αυτή την ηλικία είμαστε σαν τα 25 με χρήματα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα ταξίδια γυναίκες δουλειές.
Να υποθέσω πως τα παιδιά τα μεγαλώνει η Νανά τους (/οι μανάδες τους)

Prince1710

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2021
Like
1.133
Πόντοι
200
Να ξέρεις αυτό ότι όλοι μα όλοι στην τσέπη σε κοιτάνε.
Μόλις κόπηκε το παραδάκι, για τα τρελά πράγματα που τους έβαζε η μάνα τους να μου ζητάνε, σταμάτησαν να μου μιλάνε. Μένουμε πολύ κοντά, τις βλέπω κάθε μέρα, ούτε καλημέρα δεν μου λένε.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
740
Πόντοι
306
Να υποθέσω πως τα παιδιά τα μεγαλώνει η Νανά τους (/οι μανάδες τους)
Δουλεύω 10 ώρες την ημέρα και καμία φορά και σκ και παντρεμένος να ήμουν με την τοξική πάλι λίγο θα τα έβλεπα τώρα τα βλέπω και πιο πολύ γιατί το σκ τα έχω με την κοπέλα μου

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.407
Πόντοι
1.436
Μόλις κόπηκε το παραδάκι, για τα τρελά πράγματα που τους έβαζε η μάνα τους να μου ζητάνε, σταμάτησαν να μου μιλάνε. Μένουμε πολύ κοντά, τις βλέπω κάθε μέρα, ούτε καλημέρα δεν μου λένε.
Περίπου το ίδιο....περίπου...αλλά εγώ τον έβαλα στη θέση του...όχι ότι μου πολυμιλαει αλλά οκ όχι και τελείως απόμακρος.

Prince1710

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2021
Like
1.133
Πόντοι
200
Περίπου το ίδιο....περίπου...αλλά εγώ τον έβαλα στη θέση του...όχι ότι μου πολυμιλαει αλλά οκ όχι και τελείως απόμακρος.
Και εγώ τους εξηγώ ή μάλλον τους εξηγούσα, γιατί δεν μπορούμε να ξοδεύουμε ακόμα και εάν έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε, με κεντρική ιδέα, ότι θα πρέπει να φροντίζουμε το μέλλον, που ποτέ δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει (10 χρόνια οικονομική κρίση-2 χρόνια κορωνοϊός).
Τους περνάει και η μάνα τους, πιθανότατα, το μήνυμα, ότι του τα τρώει η Ουκρανή κλπ κλπ.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
3.937
Πόντοι
746
Γαμησετα θλιβερές καταστάσεις.Ευτυχως δεν είμαι παντρεμένος,αλλά απ ότι έχω δει από φίλους-γνωστούς κοντινές καταστάσεις,οι πλειοψηφία των γυναικών φταις δε φταις μετά το χωρισμό έχουν ως σκοπό να σε ξεφτιλίσουν τελείως είτε οικονομικά είτε ψυχολογικά.Δυο διαφορετικές περιπτώσεις π γνωρίζω είναι από πατέρα να δίνει λεφτά γι αγορά παπουτσιών για το παιδί κ η μάνα την επόμενη βδομάδα ν του πηγαίνει το παιδί με τα παλιά παπουτσια,άλλη περίπτωση πατέρας ν δίνει λεφτά ώστε ν πληρωθούν τα αγγλικά του μικρού κ μετά από κάποιες μερες να το καλούν από το φροντιστήριο εάν θα συνεχίσει το παιδί γιατί υπάρχουν χρωστούμενα.Η μητέρα από την άλλη στη δεύτερη περίπτωση ν ποστάρει φωτογραφίες με τον νέο αναβάτη στην Ερμού με λεζάντα ‘’Εδώ ψώνια με τον άντρα της ζωής μου’’.Προφανως όταν το παιδί-παιδιά ρωτάνε αναρωτιούνται κτλπ πάντα φταίει ο ανεύθυνος μπαμπάς που τίποτα δε κάνει σωστά η στην ώρα του και το κλασσικο ‘’ προφανώς καρδιά μου ο μπαμπάς έχει άλλες προτεραιότητες,αλλά η μανούλα θα είναι πάντα εδώ γι σενα’’.Τελος πάντων ευτυχώς δε τα γνωρίζω από πρώτο χέρι ούτε τα βιώνω,οι χωρισμένοι τα ξέρετε σίγουρα καλύτερα.

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
158
Πόντοι
1
Παντρεμένος δεν είμαι, απο διάφορες περιπτώσεις που ξέρω η γυναίκα βάζει τα παιδιά ενάντια στον πρώην άντρα της, θληβερές καταστάσεις.

Η καλλητερη στιγμή χωρισμου είναι όταν τα παιδιά σπουδάζουν

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.407
Πόντοι
1.436
Και εγώ τους εξηγώ ή μάλλον τους εξηγούσα, γιατί δεν μπορούμε να ξοδεύουμε ακόμα και εάν έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε, με κεντρική ιδέα, ότι θα πρέπει να φροντίζουμε το μέλλον, που ποτέ δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει (10 χρόνια οικονομική κρίση-2 χρόνια κορωνοϊός).
Τους περνάει και η μάνα τους, πιθανότατα, το μήνυμα, ότι του τα τρώει η Ουκρανή κλπ κλπ.
Ακριβώς....μπορούμε να συζητήσουμε πολλά πάνω σε αυτό αλλά εδώ....!!!
Με ουκρανη είσαι?
Καμενός φίλε....!!!

Prince1710

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2021
Like
1.133
Πόντοι
200
Ακριβώς....μπορούμε να συζητήσουμε πολλά πάνω σε αυτό αλλά εδώ....!!!
Με ουκρανη είσαι?
Καμενός φίλε....!!!
Έχεις δίκιο, μεγάλη συζήτησα, αλλά όχι εδώ μέσα.
Γιατί καμένος; Μεγάλη δύναμη, στυλοβάτης!!! Είναι από τους ανθρώπους που δεν είναι απλά όμορφη, αλλά είναι και ωραία!!!

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.407
Πόντοι
1.436
Έχεις δίκιο, μεγάλη συζήτησα, αλλά όχι εδώ μέσα.
Γιατί καμένος; Μεγάλη δύναμη, στυλοβάτης!!! Είναι από τους ανθρώπους που δεν είναι απλά όμορφη, αλλά είναι και ωραία!!!
Κωλοχαρακτηρας φίλε μου!!! Για γαμησι σουπερ...αλλά μόνο για αυτό...Πολλές φορές στην Ουκρανία και όλες όσες γνωρισα μουνοπανα ολκής.Αυτο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εξερεσεις. Δεν τις τσουβάλιαζω όλες και όλους...

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
996
Πόντοι
86
Με τα δύο παιδιά πως το έχεις οργανώσει; Είναι απο την ίδια γυναίκα; Ποτε τα βλεπεις; Οταν εγινε ο χωρισμός πως το οργάνωσες;

Prince1710

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2021
Like
1.133
Πόντοι
200
Κωλοχαρακτηρας φίλε μου!!! Για γαμησι σουπερ...αλλά μόνο για αυτό...Πολλές φορές στην Ουκρανία και όλες όσες γνωρισα μουνοπανα ολκής.Αυτο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εξερεσεις. Δεν τις τσουβάλιαζω όλες και όλους...
Η δικιά μου είναι από την ανατολική Ουκρανία, ουσιαστικά είναι Ρωσίδα. Η μάνα της είναι Ρωσίδα. Οι δυτικοί Ουκρανοί, είναι κωλοφάρα, οι ανατολικοί είναι, στην πλειοψηφία τους, ωραίοι άνθρωποι.

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.407
Πόντοι
1.436
Η δικιά μου είναι από την ανατολική Ουκρανία, ουσιαστικά είναι Ρωσίδα. Η μάνα της είναι Ρωσίδα. Οι δυτικοί Ουκρανοί, είναι κωλοφάρα, οι ανατολικοί είναι, στην πλειοψηφία τους, ωραίοι άνθρωποι.
Όπως τα λες ακριβώς...
Οι Ρώσοι-Ρωσίδες έχουν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα..!!!

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
740
Πόντοι
306
Με τα δύο παιδιά πως το έχεις οργανώσει; Είναι απο την ίδια γυναίκα; Ποτε τα βλεπεις; Οταν εγινε ο χωρισμός πως το οργάνωσες;
Με 2 διαφορετικές τα έχω το ένα το βλέπω κάθε τρίτη και ανά σκ και το άλλο το βλέπω ανά πσκ και είναι πάντα μαζί μια χαρά τα έχω καταφέρει και έχω το κεφάλι μου ήσυχο μου τα φέρνουν και τα πάω εγω

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
996
Πόντοι
86
Με 2 διαφορετικές τα έχω το ένα το βλέπω κάθε τρίτη και ανά σκ και το άλλο το βλέπω ανά πσκ και είναι πάντα μαζί μια χαρά τα έχω καταφέρει και έχω το κεφάλι μου ήσυχο μου τα φέρνουν και τα πάω εγω
Άξιος πραγματικά, συγχαρητήρια. Σε θαυμάζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom