Νέα

Ο υπέρτατος οδηγός για παρθένους. Εάν είσαι παρθένος και σκέφτεσαι να γαμήσεις πόρνη, διάβασε εδώ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Danky88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 9K
  • Ετικέτες
    παρθένος
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Μηνύματα
179
Like
352
Πόντοι
21
Κατελειξες σε αυτο το σημειο της ζωης σου ε ? εισαι παρθενος νιωθεις οτι δεν προκειτε να γαμησεις ποτε σου "φυσιολογικη" κοπελα και το μυαλο σου ολη μερα τριγυρναει απτην σκεψη " ν-ν-να π-π-παρω π-π-μπουντανα για πρωτη μου φ-φορα ή οχι ? "
Ναι ετσι μιλας , τρεβλιζοντας γιατι εισαι ενας βετα μείλ΄μιξοπαρθενος που δεν ξερει να μιλαει σε γυναικες
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟς ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΑΠΟΡΕΙΑ

Καταρχας δεν εισαι ο μονος , πολυ αθλιοι απο εδω μεσα αλλα και εξω απτο σαι χασανε την παρθενια τους με μια κορασιδα του αγοραιου ερωτος
ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος που μπαινει σε αυτην την σκεψη , ξεκολλα

Θα μιλησω πρωτα για την δικια μου προσωπικη εμπειρια και θα πω τα θετικα και τα αρνητικα της εμπειριας αυτης (εαν θες το σκιπαρεις και πας κατευθειαν αν ειναι οι μπουντανες για σενα η οχι )
κανουμε μια επιστροφη 10 χρονια , ημουν 18 χρονων , ειχαμε 2012 και μολις ειχα τελειωση το σχολειο , τον επεζα θυμαμαι καθε μερα 8 φορες , ωραιες εποχες , ακομα δεν με επιανε καταθλιψη με την μαλακια αλλα το ευχαριστιομουν , ημουν 120 κιλα με 1.79 υψος , το αγαπημενο μου συγκροτιμα ηταν οι blind guardian και τις καθημερινες μου επεζα DnD ( dungeons and dragons ) με αλλους 5 μιξοπαρθενους σκοτωνοντας δρακους με τα μαγικα σπαθια μας , αλλα ενω μου φαινοταν οτι οι αλλοι 5 δεν τους εκανε καν η ιδεα στο μυαλο οτι πρεπει να πανε καποια στιγμη με γυναικα εμενα μια ιδεα μου καιγοταν βαθια μεσα στον εγκεφαλο , το μουνι μου φαινοταν σαν το ματι του Σαουρον , κατι αγνωστο που για αυτο μονο ιστοριες και εικονες ( και βινδεο) εχω δει αλλα για να πιστεψω οτι υπαρχει επρεπε να το δω απο κοντα..

Βεβαια 18 χρονων "φοιτητης" , 2012 δεν επερνα φραγκο χαρτζιλικη δεν υπηρχε σαλιο τοτες (ενω τωρα ε ? ουυυ) οποτε σαν καλο παιδι περιμενα να μου δωσει κανα φραγκο κανας αλλος συγκενης παππους κτλπ σε καμια γιορτη.

Θυμαμαι να μπρουζαρω αυτο το σαι με τις ωρες , διαβαζοντας κριτηκες απο μυστες και καυλωνα μονο με τις ιστοριες που διοιγουνταν , μαζεψα το κουραγιο μου και σαν μπετα ιπποτης με το 50αρικο της γιαγιακας μου ( θεοςχορεστην) ξεκινησα το επικο κουεστ για μουνι που αλλου στην αθλια φιλης ..

Βεβαια εχοντας διαβαζει τι παιζει δεν πηγα σε οποιονανε μπουρδελακι της περιοχης αλλα στο τοτε ντελουξ στουντιο στην οδο φιλης δεν ξερω καν αμα υπαρχει ακομα ..

Εννοειται πως εσκασα 12 το μεσημερι για να μην με λιντσαρουν οι πακιδες της περιοχης , εξωπλισμενος με μπλουζα ΣΤΑΡ ΓΟΥΟΡΣ ,τζιν σκισμενο και αρβυλα , με το αθλιο neckbeard μου να σταζει ιδρωτυλα ( ηταν καλοκαιρι) φορωντας θυμαμαι ενα mjolnir Που ειχα αγορασει απτο μοναστιρακι
χτυπαω το κουδουνι και μου ανοιγει η τσατσα
ακομα θυμαμαι το σκοτεινο δωματιο ( νομιζα οτι θα ηταν πιο φωτισμενα μερα μεσημερι) το ψυχος του κλιματιστικου και τον περιεργο φωτισμο , μια γρια με ρωτησε " τι θες να πιεις ? " κ εγω απαντησα ν-ν-νερο
η γρια μου εφερε το νερο και το ακουμπισε στο τραπεζακι μπροστα μου , απτο τρεμουλο τα μπετα χερια μου πρεπει να εχυσαν το μισο ποτηρι απο την στιγμη που το σηκωσα μεχρι να το φερο στο στομα μου ..
μου παρουσιασε τα κοριτσια και ηταν ακριβως ετσι οπως τις φανταζομουν ! μουναρες ! τα εχασα !
διαλεξα μια που μαλλον μου χαμογελασε εδωσα το εισητηριο ( νομιζα οτι πληρωνα μετα φορ σαμ ρισον)
παω απανω εκατσα ντυμενος σε μια γωνια και περιμενα και κοιταγα σαν χανος
σκιπαρουμε την αθλια ιστορια γιατι με την συκγκεκριμενη που καταλαβε ακριβως τι ημουν περασα χαλια !
αλλα πλεον μπαινω και εγω στην θεση της , σκεψου να σε περιμενει ενας χοντρος νερντουλας να σε γαμησει
... την καταλαβαινω πληρως ...

ΑΛΛΑ τι εγινε μετα το περας των 5 λεπτων της ολης διαδικασιας
Ναι αγγιξα γυναικα (πρωτο θετικο)
Ειδα πως μοιαζει το μουνι (Δευτερο)
Βυζια ! (και οχι τα δικα μου ) Τριτο!θετικο
και τον εβαλα σε μουνι ! αληθινο μουνι !!!

Και εκεινη την μερα ηταν η μερα που αποφασια οτι τελικα μου αρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το μουνι σε βαθμο που εκανα δραστικες αλλαγες για τον εαυτο μου τοσο στο θεμα σωματος οσο και στο θεμα το κοινωνικο ξεκινησα γυμναστηριο , σταματισα να ειμαι τοσο πολυ νερντ μεχρι και γκομενα καταφερα και γνωρισα και εκανα και σχεση(μεσα σε πολυ μικρο διαστημα ολες αυτες οι ΘΕΤΙΚΕΣ αλλαγες

Τα αρνητικα , και πραγματα που θα εκανα διαφορετικα εαν ειχα της εμπειριες που ειχα μεχρι τωρα ?
Σιγουρα θα εκανα πολυ καλυτερη ερευνα για ποια πουτανα να παρω για πρωτη φορα , θα εσκαγα ενα μεγαλυτερο ποσο δηλαδη για να παω με μια ελληνιδα επαγγελματια οπου μπορω να την προδιαθεσω για το τι επροκειτο να αποκολουθηση , να ηταν καποια πιο ευγενικη μαζι μου κτλπ κτλπ και που σε οταν την συναντησεις κατσε μιλα της πρωτα , ετσι και αλλιως σε 5 λεπτα θα εχεις χυσει , φαε τον χρονο της για να εξασκησεις την ομιλια σου μπας και σταματησεις να τρευλιζεις επισης θα νιωσεις λιγο πιο οικια και οχι οτι πας να κανεις μονο κ μονο για να σου φυγει η παρθενια απο πανω σου ..
νομιζω ομως οτι και αυτος ο δρομος να ειχε ακολουθησει παλι το ιδιο αποτελεσμα θα ειχα . ειναι γλυκο το μουνι .
Εαν εισαι παρθενος , τυπε καντο μην το πολυσκεφτεσε ,
Θα σου πω τη δική μου ιστορία. Νέρντουλας -λίγο μεγαλύτερος από εσένα ηλικιακά- με τη διαφορά πως διάβαζα αρκετά και το είχα στο μπλα μπλα. Πρώτη γκόμενα που γάμησα ήταν μια γκοθού από το λύκειο την οποία κοίταζαν κάτι άλλοι, πιο δημοφιλή τυπάκια, αλλά τελικά την έψησα με το +10 στον λόγο μου. Εμφανισιακά δεν ήμουν τίποτα τρομερό, ούτε κοντά στο στυλ της. Είχα χάσει τα 10 παραπάνω κιλά εκείνη τη χρονιά με πολλά σπυριά και ένα casual στυλάκι. Η φάση είναι λοιπόν πως μόλις γάμησα και εκπλήρωσα κάποιες πρώτες σκληρές φαντασιώσεις και έγινε γνωστό το τεράστιο μέγεθος μου, το μουνοσύστημα του σχολείου άρχισε να ανακαλύπτει τη νέα πηγή σπέρματος. Κατέληξα να μαρκάρομαι στενά εκεί που μίλαγα για video games, κάρτες και κάνα DnD από κοπελίτσες που έφερναν αμηχανία στους τότε συντρόφους της νερντίλας, έως και τον φθόνο τους. Βαθιά μέσα μου ήξερα όμως πως πλέον η επιτυχία ήταν δική μου κι έτσι δεν έκανα το λάθος να γαμάω αβέρτα και να θεωρηθώ fuckboy. Αντιθέτως αντί να εκδημοκρατίζω το προϊόν, άρχισα να ρίχνω Χ σε 7αρια και 8αρια, δίχως λόγο και αιτια, ώστε να δημιουργήσω χάος και ανασφάλεια στα standards και στον όλο περίγυρο. Με τα πολλά μετά 2 μήνες είχα καταφέρει να αναδειχθώ σε "δείκτη" για τις γκομενοπαρέες και κάποια 9 και 10 που δε τα γάμαγαν φαντάροι ή άλλοι μεγαλύτεροι γλυκοκοίταζαν αυτό που κρυβόταν στο τζιν. Άπειρη καυλάντα, μεγάλες καθυστερήσεις για να βγούμε και φυσικά πολύ κοφτές και κυνικές απαντήσεις σε ερωτήσεις για το τι θέλω. Ταυτόχρονα η καλή βαθμολογία μου χωρίς κόπο στα μαθήματα δημιουργούσε έναν επιπλέον μύθο για το άτομο μου. Τελικά από ένας απλός αντιδημοφιλής νέρντουλας έγιναν επίκεντρο με τον καλό τρόπο. Με αυτό τον αέρα μπήκα στο πανεπιστήμιο όπου τα σάρωσα όλα εκεί και το πράγμα απογειώθηκε στους αριθμούς, τις διαστροφές και γενικά τα πάντα. Ηθικό δίδαγμα, ενώ οι άλλοι παρθένοι το έριχναν στις πουτάνες και το μάθαιναν όλοι ή κόλλαγαν με μία γκόμενα, εγώ αντιθέτως ήμουν selfmade χωρίς να κάνω έκπτωση στους βαθμούς και τα χόμπι μου να σκοτώνω ψηφιακά ανθρωπάκια και να κατασπαράζω καρδιές δράκων. Χρησιμοποίησα την κινητήρια δύναμη της φήμης και φυσικά άντλησα από αυτή ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτά ας είναι φάρος για κάθε αγάμητο νεαρό νέρντουλα εκεί έξω διότι η επιτυχία είναι ξεκάθαρα προσβάσιμη στον καθέναν ανεξάρτητα εμφάνισης, χρημάτων ή κοινωνικού κύκλου. Όλα είναι στο χέρι σας και αν δεν είναι επιδιώξτε ώστε να έρθουν. Over and out. Πουτάνες και συγκεκριμένα γνωστές πορνοστάρ του εξωτερικού γάμησα κατά την επαγγελματική μου φάση ως ενήλικας, απλά γιατί ήθελα να εκπληρώσω κάποιες επιπλέον διαστροφές με αυτές που έβλεπα τόσα χρόνια στο γυαλί.
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εγώ αδελφέ έριχνα Χ σε όλες, πάντα κάτι με χάλαγε, αν είχε μια ελιά, αν κάπνιζε λίγο, με ποιον έκανε παρέα (καλά αυτό είναι σημαντικό)
Μετά ακόμα και αυτές που γούσταρα, άκυρο τις έριχνα για το γήπεδο...
Μέχρι που μας έριξε άκημυρο η ίδια η ζωή...
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
5.039
Κριτικές
9
Like
12.978
Πόντοι
3.836
Την πρώτη μου φορά ήταν με πουτάνα, ακόμη θυμάμαι όλες τις λεπτομέριες. Όταν της είπα ότι ήταν η πρώτη μου φορά, μου είπε "κακώς ήρθες εδώ αγόρι μου, θα ήταν καλύτερο την πρώτη φορά να πας με μια κοπέλα που να είστε ερωτευμένοι".

Δε διαφωνώ με τη σεξεργάτρια, αν δε βρίσκεις όμως το πληρωτικό είναι μία σίγουρη, καλή επιλογή.
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.191
Κριτικές
62
Like
44.817
Πόντοι
9.297
Την πρώτη μου φορά ήταν με πουτάνα, ακόμη θυμάμαι όλες τις λεπτομέριες. Όταν της είπα ότι ήταν η πρώτη μου φορά, μου είπε "κακώς ήρθες εδώ αγόρι μου, θα ήταν καλύτερο την πρώτη φορά να πας με μια κοπέλα που να είστε ερωτευμένοι".

Δε διαφωνώ με τη σεξεργάτρια, αν δε βρίσκεις όμως το πληρωτικό είναι μία σίγουρη, καλή επιλογή.
Με εμένα δεν το πίστευε ότι ήμουν παρθένος...μάλλον ήμουν αρκετά καλός για άπειρος .
 
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.191
Κριτικές
62
Like
44.817
Πόντοι
9.297
Την πρώτη μου φορά ήταν με πουτάνα, ακόμη θυμάμαι όλες τις λεπτομέριες. Όταν της είπα ότι ήταν η πρώτη μου φορά, μου είπε "κακώς ήρθες εδώ αγόρι μου, θα ήταν καλύτερο την πρώτη φορά να πας με μια κοπέλα που να είστε ερωτευμένοι".

Δε διαφωνώ με τη σεξεργάτρια, αν δε βρίσκεις όμως το πληρωτικό είναι μία σίγουρη, καλή επιλογή.
Akoμα έχω το πουκάμισο που φορούσα τότε....ακόμα μου κανει:angel:
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
5.039
Κριτικές
9
Like
12.978
Πόντοι
3.836
αυτό δείχνει ότι είσαι άτομο με πειθαρχία παικταρά μου. Πάντως και εμένα από όσες επί πληρωμή έχω πάρει η πρώτη μου έχει μείνει αξέχαστη. Θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες.
Και για να προλάβω όσους ρωτήσουν - έχω χάσει τα ίχνη της εδώ και χρόνια ,δεν έχω ιδέα που μπορεί να βρίσκεται.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom