athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
ναι ρε συ με αυτο θα πεθανω αν δεν τα φτυσει....χτυπα ξυλο κιολαςΤο έχεις ακόμα το saxo τυπάρα μου;;;;
ναι ρε συ με αυτο θα πεθανω αν δεν τα φτυσει....χτυπα ξυλο κιολαςΤο έχεις ακόμα το saxo τυπάρα μου;;;;
Τραβα το για αποσυρση ρε τυπε να γλιτωσουμε απο την κλιματικη αλλαγηναι ρε συ με αυτο θα πεθανω αν δεν τα φτυσει....χτυπα ξυλο κιολας
Βρε αχαιρευτε σαξαρα είναι συλλεκτικό κομμάτιΤραβα το για αποσυρση ρε τυπε να γλιτωσουμε απο την κλιματικη αλλαγη
Τσακο συλεκτικοτηταΒρε αχαιρευτε σαξαρα είναι συλλεκτικό κομμάτι
Τυπε πρόσεχε γιατί παίζουν και κριτικές για τρανς στην πρώτη σελίδα κάπου κάπουδιαβασα παιρνω ανταλλακτικα για τον γαμια μου ρε και μπηκα....ατιμη πρεσβυωπεια
Εσύ του μαλακα του Νίπλη να του δίνεις αντισυλληπτικά, μη μπερδευτεί κι αυτός με ανταλλακτικά και σε κάνει πατέρα.Τυπε πρόσεχε γιατί παίζουν και κριτικές για τρανς στην πρώτη σελίδα κάπου κάπου
Μη βρίζεις μανΤσακο συλεκτικοτητα
Εντάξει μανΜη βρίζεις μαν
εισαι το απολυτο παραδειγμα για διαφημιση αντισυλληπτικων ,Εσύ του μαλακα του Νίπλη να του δίνεις αντισυλληπτικά, μη μπερδευτεί κι αυτός με ανταλλακτικά και σε κάνει πατέρα.
Τυπε μου είσαι καλά; δεν ήρθες για χέσιμο δίπλα και έχουμε ανησυχήσειεισαι το απολυτο παραδειγμα για διαφημιση αντισυλληπτικων ,
θα ξεπουλουσαν σε χρόνο μηδεν παγκόσμια με το σλογκαν:
Καντε ενα καλο στην ανθρωποτητα, σωστε την απο μαλάκες σαν τον Μπαροκ..
Πςςςςςςςςςςςςς χιούμορ των 10 εκατομμυρίων δις Ευρώ.εισαι το απολυτο παραδειγμα για διαφημιση αντισυλληπτικων ,
θα ξεπουλουσαν σε χρόνο μηδεν παγκόσμια με το σλογκαν:
Καντε ενα καλο στην ανθρωποτητα, σωστε την απο μαλάκες σαν τον Μπαροκ..
Ακριβως φιλε μουΜαλιστα εδω δλδ εχουμε μια κλασική περίπτωση " Χύσε μέσα παίρνω χάπι" η ως γνωστόν η λεγόμενη "Χυσαποθήκη". Περίφημα
Τα χωνευω ολα δεν βγαινουν εξω εχω καλο μουνιΠαρ'το αλλιώς γιατί θα βρεις τύπε Καιτάκι
Και σκούπισε τα χύσια που στάζεις γιατί θα γλυστρίσουμε.
Πρέπει να τρέξουν λίγο έξω έστω για το εφέ!!!Τα χωνευω ολα δεν βγαινουν εξω εχω καλο μουνι
Καλα λιγο ναι οχι πολυΠρέπει να τρέξουν λίγο έξω έστω για το εφέ!!!
Δεν σκέφτεσαι καθόλου το σκηνοθέτη;;; Θα χάσει το ψωμάκι του!!!
Saxo??? Φτιαγμενο η μαμα?ε πλησιαζει το σερβις τωρα...δεν θα θελει μηχανικο,ηλεκρολογο,μπετατζη,υδραυλικο;