Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Εκεί πάντως που λέει ότι έλυσε τη ζώνη της νόμιζα ότι στη συνέχεια τον έφαγε ζωντανό τον άπλυτο ροκα η χοντρέλα...
Εμφανισιακα ο τυπος ηταν τελειως το στυλ που δε μαρεσει δλδ με μακρια μαλλια τυπου ροκα μηχανοβιου.
έχεις κι' άλλη ιστορία στα σκαριά?
θα δειξει..συνομιλω με καποιους μπουρδελιαρηδες αυτες τις μερες για να δουμε!
πως την ξεμερέντιασε γράψει ;;
με χλωρίνη ;;;
με πετρελαιοκίνητο πλυστικό ;;;
με καθαριστικό κάννης ;;;
τυπε ακουγεται το ονομα σου αναμεσα στους μπουρδελιαριδες που συνομιλει :- :S :S :SΕκεί πάντως που λέει ότι έλυσε τη ζώνη της νόμιζα ότι στη συνέχεια τον έφαγε ζωντανό τον άπλυτο ροκα η χοντρέλα...
τυπε ακουγεται το ονομα σου αναμεσα στους μπουρδελιαριδες που συνομιλει :- :S :S :S
Ποσα κιλα ειναι η 5ι τελικα?
τυπε εγω εχω κανει θυσιες για το σαιτ,εσυ στην πουτσα σου,γαμα λεμε,δουλευει και γκροβερακι αφιλτρο.Τυπε δεν παιζω εγω μπαλιτσα με τη βουβαλα....αυτη θελει ενα μοσχαρι καθημερινα για σιτιση.Που να βγω με το ντελιβερι.... :S :S :S
τυπε εγω εχω κανει θυσιες για το σαιτ,εσυ στην πουτσα σου,γαμα λεμε,δουλευει και γκροβερακι αφιλτρο.
λογικα θα σε μερεντιασει αλλα στα αρχιδια σου..κυριολεκτικα :-( :S :S :S
θυμασαι το βοθρατζιδικο 'Ο Αχορταγος' τυπε; :S :S :SΤυπε αυτο που θα σου κανει η τυπισσα δεν λεγεται μερεντιασμα αλλα αποφραξη βοθρου.... :S :S :S
θυμασαι το βοθρατζιδικο 'Ο Αχορταγος' τυπε; :S :S :S
Αθανατο τυπε.... :S :S :S
τυπε δεν μερεντιαζει καναν κεφαλαιοκρατη αλλα ολο τον υποκοσμο απο υποσαχαρια Αφρικη και κατω :S :S :SΡε παίδες, το μερέντιασμα , είναι ταξική πάλη με τέτοιες γυναίκες.
Χτυπάνε τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό με το μερέντιασμα και το κεφάλαιο .
τυπε δεν μερεντιαζει καναν κεφαλαιοκρατη αλλα ολο τον υποκοσμο απο υποσαχαρια Αφρικη και κατω :S :S :S