Νέα

Μάγκες γάμος τέλος!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 843
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
950
Πόντοι
86
Ερωτηση με το χερι στη καρδια ποιος πιστευει οτι μεσα σε εκεινο τον 1 μηνα που ηταν χωρια μεταξυ της 1ης και 2ης φορα, ξενογαμηθηκε? Χωρις παρεξηγηση φιλε ,αντικειμενικα.εγω λεω 99.99% απλα καταλαβε οτι ο αλλος την ηθελε για διασκεδαση μονο και την χαλασε καινετσι γυρισε

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
950
Πόντοι
86
Να κάνω μια ερώτηση;;;
Εσύ την είχες κερατώσει με κοπέλες του χώρου κ μη η όχι;;;

Το ερώτημα μου δεν έχει κακή πρόθεση , απλά να κάνω μια υπενθύμιση πως οι ανάγκες είναι ίδιες και στα δύο φύλα!
Προσπαθούσε να καλύψει κάποιο "κενό" όπως και εσύ προσπαθείς να καλύψεις το δικό σου κάνοντας σεξ με άλλες.
Η διαφορά είναι ότι για σένα υπάρχουν απεριόριστες επιλογές επι πληρωμή ενώ για εκείνη όχι!

Παρόλα αυτά εννοείται δεν το στηρίζω...
Όταν το κενό μέσα μας μεγαλώνει (μαζί με το κενό της επικοινωνίας), καλό είναι να φεύγουμε από τον γαμο/σχέση και όχι να παίρνουμε στο λαιμό μας κανέναν.
"διαφορά είναι ότι για σένα υπάρχουν απεριόριστες επιλογές επι πληρωμή ενώ για εκείνη όχι!" Οτι θες λες.η γυναικα εχει απειρες επιλογες.με 2 -3 βλεματα μπορει να γαμηθει με ολους τους συναδελφους της.βρισκει γκομενο και στο σουπερ μαρκετ.γαμιεται και με τον υδραυλικο.εσυ για να βρεις γκομενα πρεπει να φτυσεις αιμα

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.185
Πόντοι
206
Ερωτηση με το χερι στη καρδια ποιος πιστευει οτι μεσα σε εκεινο τον 1 μηνα που ηταν χωρια μεταξυ της 1ης και 2ης φορα, ξενογαμηθηκε? Χωρις παρεξηγηση φιλε ,αντικειμενικα.εγω λεω 99.99% απλα καταλαβε οτι ο αλλος την ηθελε για διασκεδαση μονο και την χαλασε καινετσι γυρισε
σιγουρα και 10000% δεν γαμηθηκε... τσεκαρισμενο....

obi wan k

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2021
Like
110
Πόντοι
0
Να κάνω μια ερώτηση;;;
Εσύ την είχες κερατώσει με κοπέλες του χώρου κ μη η όχι;;;

Το ερώτημα μου δεν έχει κακή πρόθεση , απλά να κάνω μια υπενθύμιση πως οι ανάγκες είναι ίδιες και στα δύο φύλα!
Προσπαθούσε να καλύψει κάποιο "κενό" όπως και εσύ προσπαθείς να καλύψεις το δικό σου κάνοντας σεξ με άλλες.
Η διαφορά είναι ότι για σένα υπάρχουν απεριόριστες επιλογές επι πληρωμή ενώ για εκείνη όχι!

Παρόλα αυτά εννοείται δεν το στηρίζω...
Όταν το κενό μέσα μας μεγαλώνει (μαζί με το κενό της επικοινωνίας), καλό είναι να φεύγουμε από τον γαμο/σχέση και όχι να παίρνουμε στο λαιμό μας κανέναν.
Μεγάλη αλήθεια είπες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom