Νέα

Μάγκες γάμος τέλος!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 827
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.196
Πόντοι
3.656
Υπαρχει αυτη η ΜΑΛΑΚΙΑ που διαιωνίζεται οτι τα παιδια των χωρισμένων ως επι τον πλείστον θα γινουν αλητες, πρεζονια, μπουκαδοροι, πουτανες και οτι θα δυστυχήσουν στην ζωη τους. Οπως ειπες και εσυ το αν ενα παιδι παρει τον κακο δρομο θα οφείλεται σχεδον αποκλειστικά απο την ανατροφή που εχουν παρει απο τους γονεις και δεν παίζει κανενα ρολο αν ειναι μαζι η χώρια.

Συνήθως καταλήγουν έτσι αυτοί που έχουν και γονεις-ναυάγια.Αλκοολικούς κλπ

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
948
Πόντοι
86
Ο ηλιθιος εισαι μαλλον εσυ που βγαζεις συμπερασματα χωρις να ξερεις και το βασικοτερο εχεις και αποψη την οποια αιτιολογεις.
Θα χαρω να διαβασω εσενα οταν σου κανει η συζηγος σου οτι εκανε σε εμενα και στα παιδια μου.
Το αν θα δω τους γιους μου με μπαροβιες ή στριπερ θα φταιει το διαζυγιο και οχι οι αρχες και η ανατροφη που θα παρουν απο τους γονεις????
Δηλαδη ολοι οι γιοι που δεν εχουν διαζευγμενους δεν πανε με μπαροβιες ??? ΠΟΣΟ ποιο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορει να εισαι?????
και οι κορες που δεν εχουν βιωσει διαζυγιο δεν θα γαμηθουν με τον δασκαλο του σκι .., χαχαχα εδω γελανε και οι πετρες.....
Μακαρι ΟΛΑ τα παιδια των παντρεμενων ζευγαριων που βλεπουν καθε μερα :ξυλο , βιασμους , δολοφονιες να ειναι καλυτερα απο τα δικα μου .ΜΑΛΑΚΑΑΑΑ

Λοιπον ...

μετα απο 3 χρονια εχουν γινει τα εξης :
Τα παιδια μου ειναι ποιο ηρεμα απο ποτε. Ειναι ΜΑΖΙ μου και φυσικα και με την μητερα τους εχουν αψογη σχεση. Δεν υπαρχουν νευρα , μουρμουρα κλπκλπ
Σε οτι αφορα τα παιδια μας υπαρχει πολυ καλη συννενοηση που δεν υπηρχε ουτε πριν το διαζυγιο.

Εχω προχωρησει την ζωη μου με μια νεα σχεση η οποια ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ εμενα ΚΑΙ τα παιδια μου , και το βασικοτερο τα παιδια μου περνανε αψογα μαζι της.
Δεν υπαρχουν νευρα ουτε μιζερια ....

Αυτα ....

Ελπιζω να καλυψα τον μαλακα που εχει αυτες τις αποψεις ...
Ερωτηση αν θελεις απαντας φυσικα. Πως την επιασες με τους λογαριασμους στα site.σε ποια site αναφερεσαι, δεν τα εκρυβε? Σου μπηκαν υποψιες και την ακολουθησες ας πουμε?κλειδωνε το κινητο της? Βασικα πως το εκανε?αν μπορεις να δωσεις καποιες λεπτομερειες πχ σαν red flags

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
305
Πόντοι
26
Λοιπον ...

μετα απο 3 χρονια εχουν γινει τα εξης :
Τα παιδια μου ειναι ποιο ηρεμα απο ποτε. Ειναι ΜΑΖΙ μου και φυσικα και με την μητερα τους εχουν αψογη σχεση. Δεν υπαρχουν νευρα , μουρμουρα κλπκλπ
Σε οτι αφορα τα παιδια μας υπαρχει πολυ καλη συννενοηση που δεν υπηρχε ουτε πριν το διαζυγιο.

Εχω προχωρησει την ζωη μου με μια νεα σχεση η οποια ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ εμενα ΚΑΙ τα παιδια μου , και το βασικοτερο τα παιδια μου περνανε αψογα μαζι της.
Δεν υπαρχουν νευρα ουτε μιζερια ....

Αυτα ....

Ελπιζω να καλυψα τον μαλακα που εχει αυτες τις αποψεις ...

Η πρώην σε τι φάση βρίσκεται;

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.175
Πόντοι
206
Ερωτηση αν θελεις απαντας φυσικα. Πως την επιασες με τους λογαριασμους στα site.σε ποια site αναφερεσαι, δεν τα εκρυβε? Σου μπηκαν υποψιες και την ακολουθησες ας πουμε?κλειδωνε το κινητο της? Βασικα πως το εκανε?αν μπορεις να δωσεις καποιες λεπτομερειες πχ σαν red flags
ειχε ξεχασει μια μερα το κινητο της στην κουζινα ανοιχτο . το σιτε ειναι το sxeseis.gr . αυτη η μαλακια λοιπον εχει μια μπλε οθονη και η οποια οπως περνουσα απο μπροστα την ειδα. εκει ειχε λοιπον μονο το username . ουτε καν αγγιξα το κινητο της . απλα εχοντας δει το user μπηκα απο τον υπολογιστη μου και με αυτο το user βρηκα το pasword ( δεν ηταν δυσκολο , το βρηκα με την δευτερη ) . εκει επαθα το πρωτο σοκ. γιατι ειδα με ποσους καυλαντιζε και το κυριοτερο τι εγραφε στο προφιλ της.
εκει βρηκα οτι ειχε κανει και αλλο λογαριασμο πριν λιγο καιρο σε αλλο σιτε και καυλαντιζε αλλα τον ειχε κλεισει και ειχε φτιαξει αυτο το προφιλ σε αυτο το σαιτ.
. Εκει χωρισαμε για ενα μηνα μεχρι που γυρισε με ορκους και υποσχεσεις , εδωσα δευτερη ευκαιρεια οσπου μετα απο 6 μηνες και εχοντας την εμπειρια ξαναβρηκα αλλο προφιλ στο ιδιο σαιτ με αλλο user και φυσικα εκει τα σπασαμε οριστικα.....

jeerybelly

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2023
Like
129
Πόντοι
0
Οι σχέσεις στις μέρες μας ειναι ο απόλυτος πάτος του βαρελιού. Κάθονται όλοι οι παρατρεχάμενοι και ψάχνουν να βρούνε γιατί υπάρχει υπογεννητικότητα. Να γιατί, είμαι 30 χρονών και δεν θέλω ούτε σκοπεύω ποτε να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Τρελός είμαι; Γάμοι τέλος λοιπόν, ας πάνε να βρούνε αυτούς τους simps να τρώνε το κέρατο της ζωής τους και να πληρώνουν διατροφές. Δεν είναι αυτά για εμάς

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
752
Πόντοι
81
Αψογος ο νηματοθέτης, στάθηκες στο ύψος των περιστάσεων. Παθαίνουν την κρίση των τελευταίων ψωλων οι γυναίκες. Δηλαδή όταν συνειδητοποιούν οτι σε λίγα χρόνια δε θα είναι γαμήσιμες, θελουν να φανε τελευταίες πούτσες και επαναστατούν. Να το περιμένετε όλοι αυτο παιδια

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.973
Πόντοι
1.056
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου.
Τα σεβη μου! :kneel:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.973
Πόντοι
1.056
Οι γυναικες του σημερα δεν εχουν καμια αξια!

Μαγκες απο εμας εξαρταται η συνεχιση του κοσμου. Σταθειτε στο υψος των περιστασεων και καντε τα αυτονοητα.

Νιωθω οτι πλησιαζει ο κυκλος της αλλαγης γιατι πιο κατω δεν γινεται να παει..

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.196
Πόντοι
3.656
Οι σχέσεις στις μέρες μας ειναι ο απόλυτος πάτος του βαρελιού. Κάθονται όλοι οι παρατρεχάμενοι και ψάχνουν να βρούνε γιατί υπάρχει υπογεννητικότητα. Να γιατί, είμαι 30 χρονών και δεν θέλω ούτε σκοπεύω ποτε να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Τρελός είμαι; Γάμοι τέλος λοιπόν, ας πάνε να βρούνε αυτούς τους simps να τρώνε το κέρατο της ζωής τους και να πληρώνουν διατροφές. Δεν είναι αυτά για εμάς

Άλλο γάμοι και άλλο σχέσεις

Σχέσεις μόνο για γαμήσια,για καμια εκδρομή,και γενικώς για να μην είσαι μόνο μπουρδελα-μαλακία,είναι οκ.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.190
Πόντοι
6.515
Απαντάω μετά από 3 χρόνια.

ΗΛΙΘΙΑ η απόφαση να χωρίσεις, με δεδομένο ότι είχατε παιδιά.
Θα πληρώσουν τα παιδιά έναν χωρισμό .
Πάντα τον πληρώνουν .

Θα δεις το γιό σε σχέση με μπαρόβια ... στρίπερ ... και την κόρη με τον ξαπλωστρά που κάνει και το δάσκαλο θαλάσσιου σκι ....

ΔΕΝ ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΣΕ , με τις ιντερνετικές μαλακίες.
ΕΝΩ ΕΣΥ ;;; ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΞΕΙ ΠΟΤΕ τα χρόνια του γάμου ;;

Οπότε η απόφαση να τη χωρίσεις ... θυμίζουν Φούντα στη Στέλλα ...

ή τζομπάνηδες της εποχής του Γιαγκούλα και του Νταβέλη ....
Αυθαιρετα τα συμπερασματα σου

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.196
Πόντοι
3.656
Παθαίνουν την κρίση των τελευταίων ψωλων οι γυναίκες. Δηλαδή όταν συνειδητοποιούν οτι σε λίγα χρόνια δε θα είναι γαμήσιμες, θελουν να φανε τελευταίες πούτσες και επαναστατούν. Να το περιμένετε όλοι αυτο παιδια

Ή αυτό...ή κλείνουν εντελώς το μαγαζί αφοσιωμένες μόνο στο σύζυγο και τα παιδιά τους

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.764
Πόντοι
1.206
Παθαίνουν την κρίση των τελευταίων ψωλων οι γυναίκες. Δηλαδή όταν συνειδητοποιούν οτι σε λίγα χρόνια δε θα είναι γαμήσιμες, θελουν να φανε τελευταίες πούτσες και επαναστατούν. Να το περιμένετε όλοι αυτο παιδια
Γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό τους είναι fuckable μέχρι τα 60 και βάλε πλέον.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.503
Πόντοι
456
Θεωρώ ότι το χειρίστηκες άψογα από την πλευρά σου. Θα συμπληρώσω όμως κάτι: Ουσιαστική συζήτηση κάνατε; Ξέρω είναι δύσκολο, οι γυναίκες ποτέ δεν κάνουν σοβαρές συζητήσεις...
Μας περιγράφεις μία ωραία ζωή που κάνατε. Είσαι σίγουρος ότι αυτή ήταν η ζωή που ήθελε πάντα να κάνει;

nkido101

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
5.168
Πόντοι
1.041
σε αυτες τις περιπτωσεις αν δεν ακουστουν και οι δυο πλευρες δν εχει νοημα
πιθανον απλα ποτε σας δεν ειχατε ουσιαστικη πραγματικη επαφη η δεν ξερατε πως να την δημιουργησετε ,αλλιως και αυτη θα το επικοινωνουσε και εσυ θα το καταλαβαινες απο συμπεριφορα της και θα την ρωτουσες ευθεως τι συμβαινει

Aggelos49

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2022
Like
198
Πόντοι
20
Λοιπον μαγκες η ΑΠΟΛΥΤΑ πραγματικη ιστορια εχει ως εξης...
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ... η σχεση μου με την κυρια μεσα απο ολα τα σκαμπανεβαζματα που περναεν τα ζευγαρια κυλουσε σε ενα κλιμα θα ελεγα όμορφο και τουλαχιστον πολυ εποικοδομητικο για τα παιδια μας αλλα και για εμας.....Και οι 2 με τις δουλειες μας , με εξαιρετικα καλο επιπεδο διαβιωσης. Δεν καταλαβαμε ουτε κριση ουτε ανεχεια ουτε τιποτα παρ'ολη την κριση αλλα και την αναστολη εργασιας που εχει αυτη απο περυσι . Παααααρα πολυ καλο σεξ (κατα τα λεγομενα και των 2 μας) και σε συχνοτητα αλλα και σε ποιοτητα .
Νομιζω οτι Η κυρια επαθε την κριση των 40 (43 σημερα) και προσπαθουσε να καλυψει το κομπλεξ κατωτερωτητας λόγω αδυναμης και σχεδον διαλυμενης οικογενειας ( ??) , την αδυναμια διαχειρησης της ηλικιας (??) , φθορα στην μεταξυ μας σχεση(??) με το να δημιουργει κατα καιρους προφιλ σε διαφορα σιτε γνωριμιων και να αναζηταει την κουβεντα με σκοπο την σοβαρη σχεση (ετσι ελεγε στα προφιλ της ) με διαφορους αντρες , παντρεμενους -ελευθερους- διαζευγμενους .
Οι κουβεντες ΠΑΝΤΑ μετα απο λιγα μντα με τους περισσοτερους κατεληγε να ρωταει αυτη αν θελουν να την δουν σε φωτο στην αρχη και με παρα πολλους βιντεοκλησεις κλπκλπ.
Επεξε και μια συναντηση σε καφε στην Αθηνα οταν ειχε παει να δει τους δικους της γιατι ειχε ερωτευτει εναν τυπο που αφου δεν πηδηξε την εκανε με Ελαφρα...
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει. ΤΥουλαχιστον σαρκικο γιατι συναισθηματικα με ειχε κανει ταρανδο.
Το αποτελεσμα ειναι περυσι τετοιο καιρο να βρω απο λαθος της τον προτελευταιο λογιαριασμο να γινει της πουτανας , να χωριζουμε για λιγες μερες και μετα να ζητησει συγχωρεση με ορκους πιστης και δακρυων και εγω ο μαλακας λογω παιδιων , ανατροφης κλπκππ να δινω μια τελευταια ευκαιρια...

Πριν μερικες μερες ανακαλυψα παλι εντελως τυχαια οτι η κοπελια ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με αλλο λογαριασμο στο ιδιο σιτε και εκανε παλι ακριβως το ιδιο.

Αποτελεσμα : Την δευτερα υπογραφουμε την λυση του γαμου με συνεπιμελεια . Βαση των παιδιων μου το σπιτι μου, μερος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν και ειναι και δικια τους επιθυμια εξαλου.. Εκ του νομου ( αλλα και δικιας μου απαιτησεως) τα εξοδα μορφωσης και σιτισης που υπολογιστηκαν απο κοινου με την πρωην και μεχρι ενα ποσο τα καλυπτω εγω , και αυτη τα υπολοιπα...
Απο κοινου αποφασιζουμε ποτε και με ποιον τροπο θα εχουμε τα παιδια μας κοντα μας.
Ποσο λαθος ή σωστα επραξα τα τελευταια χρονια ειναι κατι που με απασχολει.
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου. Την πατησα και το αναγνωριζω..... Αλλα πιστευω οτι οι αμαρτιες πληρωνονται εδω.....

Το σεντονι μακρυ :) :)
Ξερω οτι θα υποστω κακοποιηση απο εσας :) :) :) :) αλλα θα αντεξω....

υ.γ Η φραση ''εν βρασμο ψυχης '' τελικα υπαρχει και σε εκεινο το σημειο πραγματικα εισαι κατι αλλο αντι για ανθρωπος.....
Φίλε μου έπραξες πολύ σωστά. Σαν γνήσιος άντρας. Μη νιώθεις ενοχές για τίποτα. Ζήσε τη ζωή σου, μην δεσμευτείς πάλι, γάμα όσο μπορείς, αλλά να είσαι πάντα κοντά στα παιδάκια σου. Αυτά είναι το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής. Δεν έχω διαβάσει τις επόμενες σελίδες για να δω την εξέλιξη μετά τον χωρισμό σου. Απλά θα παραθέσω κάτι που μου είχε πει ένας προϊστάμενός μου όταν, πιστιρικάς, είχα χωρίσει από μια σχέση και ήμουν στις "μαύρες" μου. Μεγάλος δάσκαλος ο εν λόγω. Μουνάκιας και ζούσε τη ζωή του κιμπάρικα. Μου είχε πει το εξής: "Πέρα από τη μάνα σου σε καμία γυναίκα δεν πρέπει να δείχνεις πλήρη εμπιστοσύνη. Εγώ, τώρα, μπορεί να πάω ξαφνικά σπίτι μου και να πιάσω τη γυναίκα μου να γαμιέται". Αυτο μου είχε πει. Δεν θα αποκαλύψω αν το έχω ασπαστεί ή όχι. Απλά το παραθέτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom