Νέα

Μάγκες γάμος τέλος!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 845
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.353
Πόντοι
1.336
Σωρρυς κιόλας αλλά αφού έχουν αυτήν την κατάληξη τα καφεδάκια σας ,γιατί χωρίσατε;
Κανένα πρόβλημα φίλε ,ο χωρισμός ήταν αναγκαίος και πάντα σε έναν χωρισμό φταίνε κ οι δύο . Είναι αρκετά προσωπικό το θέμα αλλά όχι για κέρατο .

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.353
Πόντοι
1.336
Για ρώτα την πόσα τέτοια γαμησια είχε ρίξει με άλλους οταν εισασταν παντρεμένοι? Αφού τώρα τα λέτε και ολα
Εαν εσύ γουστάρεις μανούρα και αντρικό εγωισμό ,κάνε το στις σχέσεις σου ,προσωπικά θεωρώ την ερωτοαπάντηση σου αγενέστατη κ προσβλητική .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.698
Πόντοι
9.297
Κανένα πρόβλημα φίλε ,ο χωρισμός ήταν αναγκαίος και πάντα σε έναν χωρισμό φταίνε κ οι δύο . Είναι αρκετά προσωπικό το θέμα αλλά όχι για κέρατο .
Ήμουν σίγουρος γιατί υπάρχει πολύ δυνατή έλξη...
Βέβαια υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να λυθεί ένας γάμος και προφανώς πέσατε σε ένα τουλάχιστον από αυτούς...

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
657
Πόντοι
3.015
Λοιπον μαγκες η ΑΠΟΛΥΤΑ πραγματικη ιστορια εχει ως εξης...
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ... η σχεση μου με την κυρια μεσα απο ολα τα σκαμπανεβαζματα που περναεν τα ζευγαρια κυλουσε σε ενα κλιμα θα ελεγα όμορφο και τουλαχιστον πολυ εποικοδομητικο για τα παιδια μας αλλα και για εμας.....Και οι 2 με τις δουλειες μας , με εξαιρετικα καλο επιπεδο διαβιωσης. Δεν καταλαβαμε ουτε κριση ουτε ανεχεια ουτε τιποτα παρ'ολη την κριση αλλα και την αναστολη εργασιας που εχει αυτη απο περυσι . Παααααρα πολυ καλο σεξ (κατα τα λεγομενα και των 2 μας) και σε συχνοτητα αλλα και σε ποιοτητα .
Νομιζω οτι Η κυρια επαθε την κριση των 40 (43 σημερα) και προσπαθουσε να καλυψει το κομπλεξ κατωτερωτητας λόγω αδυναμης και σχεδον διαλυμενης οικογενειας ( ??) , την αδυναμια διαχειρησης της ηλικιας (??) , φθορα στην μεταξυ μας σχεση(??) με το να δημιουργει κατα καιρους προφιλ σε διαφορα σιτε γνωριμιων και να αναζηταει την κουβεντα με σκοπο την σοβαρη σχεση (ετσι ελεγε στα προφιλ της ) με διαφορους αντρες , παντρεμενους -ελευθερους- διαζευγμενους .
Οι κουβεντες ΠΑΝΤΑ μετα απο λιγα μντα με τους περισσοτερους κατεληγε να ρωταει αυτη αν θελουν να την δουν σε φωτο στην αρχη και με παρα πολλους βιντεοκλησεις κλπκλπ.
Επεξε και μια συναντηση σε καφε στην Αθηνα οταν ειχε παει να δει τους δικους της γιατι ειχε ερωτευτει εναν τυπο που αφου δεν πηδηξε την εκανε με Ελαφρα...
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει. ΤΥουλαχιστον σαρκικο γιατι συναισθηματικα με ειχε κανει ταρανδο.
Το αποτελεσμα ειναι περυσι τετοιο καιρο να βρω απο λαθος της τον προτελευταιο λογιαριασμο να γινει της πουτανας , να χωριζουμε για λιγες μερες και μετα να ζητησει συγχωρεση με ορκους πιστης και δακρυων και εγω ο μαλακας λογω παιδιων , ανατροφης κλπκππ να δινω μια τελευταια ευκαιρια...

Πριν μερικες μερες ανακαλυψα παλι εντελως τυχαια οτι η κοπελια ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με αλλο λογαριασμο στο ιδιο σιτε και εκανε παλι ακριβως το ιδιο.

Αποτελεσμα : Την δευτερα υπογραφουμε την λυση του γαμου με συνεπιμελεια . Βαση των παιδιων μου το σπιτι μου, μερος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν και ειναι και δικια τους επιθυμια εξαλου.. Εκ του νομου ( αλλα και δικιας μου απαιτησεως) τα εξοδα μορφωσης και σιτισης που υπολογιστηκαν απο κοινου με την πρωην και μεχρι ενα ποσο τα καλυπτω εγω , και αυτη τα υπολοιπα...
Απο κοινου αποφασιζουμε ποτε και με ποιον τροπο θα εχουμε τα παιδια μας κοντα μας.
Ποσο λαθος ή σωστα επραξα τα τελευταια χρονια ειναι κατι που με απασχολει.
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου. Την πατησα και το αναγνωριζω..... Αλλα πιστευω οτι οι αμαρτιες πληρωνονται εδω.....

Το σεντονι μακρυ :)

:)
Ξερω οτι θα υποστω κακοποιηση απο εσας :) :) :) :) αλλα θα αντεξω....
Καμία κακοποίηση. Πολύ σωστά την έστειλες στη μάνα της...
Άιντε από δω με τις βρωμο-ελλεϊνίδες....

Τώρα πια σ'ωραίος. Να κάνεις μάλιστα και e-κονέ και με κάνα μωράκι από την Βαλτική/Τσεχία και να περνάς ζάχαρη...

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
24
Like
13.360
Πόντοι
3.236
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ... η σχεση μου με την κυρια μεσα απο ολα τα σκαμπανεβαζματα που περναεν τα ζευγαρια κυλουσε σε ενα κλιμα θα ελεγα όμορφο και τουλαχιστον πολυ εποικοδομητικο για τα παιδια μας αλλα και για εμας.....Και οι 2 με τις δουλειες μας , με εξαιρετικα καλο επιπεδο διαβιωσης. Δεν καταλαβαμε ουτε κριση ουτε ανεχεια ουτε τιποτα παρ'ολη την κριση αλλα και την αναστολη εργασιας που εχει αυτη απο περυσι . Παααααρα πολυ καλο σεξ (κατα τα λεγομενα και των 2 μας) και σε συχνοτητα αλλα και σε ποιοτητα .
Νομιζω οτι Η κυρια επαθε την κριση των 40 (43 σημερα) και προσπαθουσε να καλυψει το κομπλεξ κατωτερωτητας λόγω αδυναμης και σχεδον διαλυμενης οικογενειας ( ??) , την αδυναμια διαχειρησης της ηλικιας (??) , φθορα στην μεταξυ μας σχεση(??) με το να δημιουργει κατα καιρους προφιλ σε διαφορα σιτε γνωριμιων και να αναζηταει την κουβεντα με σκοπο την σοβαρη σχεση (ετσι ελεγε στα προφιλ της ) με διαφορους αντρες , παντρεμενους -ελευθερους- διαζευγμενους .
Οι κουβεντες ΠΑΝΤΑ μετα απο λιγα μντα με τους περισσοτερους κατεληγε να ρωταει αυτη αν θελουν να την δουν σε φωτο στην αρχη και με παρα πολλους βιντεοκλησεις κλπκλπ.
Επεξε και μια συναντηση σε καφε στην Αθηνα οταν ειχε παει να δει τους δικους της γιατι ειχε ερωτευτει εναν τυπο που αφου δεν πηδηξε την εκανε με Ελαφρα...
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει. ΤΥουλαχιστον σαρκικο γιατι συναισθηματικα με ειχε κανει ταρανδο.
Το αποτελεσμα ειναι περυσι τετοιο καιρο να βρω απο λαθος της τον προτελευταιο λογιαριασμο να γινει της πουτανας , να χωριζουμε για λιγες μερες και μετα να ζητησει συγχωρεση με ορκους πιστης και δακρυων και εγω ο μαλακας λογω παιδιων , ανατροφης κλπκππ να δινω μια τελευταια ευκαιρια...

Πριν μερικες μερες ανακαλυψα παλι εντελως τυχαια οτι η κοπελια ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με αλλο λογαριασμο στο ιδιο σιτε και εκανε παλι ακριβως το ιδιο.

Αποτελεσμα : Την δευτερα υπογραφουμε την λυση του γαμου με συνεπιμελεια . Βαση των παιδιων μου το σπιτι μου, μερος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν και ειναι και δικια τους επιθυμια εξαλου.. Εκ του νομου ( αλλα και δικιας μου απαιτησεως) τα εξοδα μορφωσης και σιτισης που υπολογιστηκαν απο κοινου με την πρωην και μεχρι ενα ποσο τα καλυπτω εγω , και αυτη τα υπολοιπα...
Απο κοινου αποφασιζουμε ποτε και με ποιον τροπο θα εχουμε τα παιδια μας κοντα μας.
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου. Την πατησα και το αναγνωριζω..... Αλλα πιστευω οτι οι αμαρτιες πληρωνονται εδω.....

Το σεντονι μακρυ :) :)

υ.γ Η φραση ''εν βρασμο ψυχης '' τελικα υπαρχει και σε εκεινο το σημειο πραγματικα εισαι κατι αλλο αντι για ανθρωπος.....
Φίλε στάθηκες στο ύψος σου σαν Άντρας. Έτσι όπως τα γραφεις, είσαι σωστός και ξηγημένος. Απλά....η γυναίκα σου τρελάθηκε. Welcome to the club!

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.185
Πόντοι
206
Καμία κακοποίηση. Πολύ σωστά την έστειλες στη μάνα της...
Άιντε από δω με τις βρωμο-ελλεϊνίδες....

Τώρα πια σ'ωραίος. Να κάνεις μάλιστα και e-κονέ και με κάνα μωράκι από την Βαλτική/Τσεχία και να περνάς ζάχαρη...
ΔΕΝ ΕΧΩ τετοια κονε ρε πουστη μου ....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
815
Πόντοι
81

Το σεντονι μακρυ :) :)

υ.γ Η φραση ''εν βρασμο ψυχης '' τελικα υπαρχει και σε εκεινο το σημειο πραγματικα εισαι κατι αλλο αντι για ανθρωπος.....
Τυπε , μετα απο 3 χρονια πως ειναι τωρα τα πραγματα ?? σε ενοχλει η πρωην ??

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.472
Πόντοι
456
Γενικά να μας πει το παιδί, πώς είναι τα πράματα μετά από 3 χρόνια. Πώς είναι η ζωή του

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.044
Πόντοι
3.656
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει.
Απαντάω μετά από 3 χρόνια.

ΗΛΙΘΙΑ η απόφαση να χωρίσεις, με δεδομένο ότι είχατε παιδιά.
Θα πληρώσουν τα παιδιά έναν χωρισμό .
Πάντα τον πληρώνουν .

Θα δεις το γιό σε σχέση με μπαρόβια ... στρίπερ ... και την κόρη με τον ξαπλωστρά που κάνει και το δάσκαλο θαλάσσιου σκι ....

ΔΕΝ ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΣΕ , με τις ιντερνετικές μαλακίες.
ΕΝΩ ΕΣΥ ;;; ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΞΕΙ ΠΟΤΕ τα χρόνια του γάμου ;;

Οπότε η απόφαση να τη χωρίσεις ... θυμίζουν Φούντα στη Στέλλα ...

ή τζομπάνηδες της εποχής του Γιαγκούλα και του Νταβέλη ....

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.185
Πόντοι
206
Απαντάω μετά από 3 χρόνια.

ΗΛΙΘΙΑ η απόφαση να χωρίσεις, με δεδομένο ότι είχατε παιδιά.
Θα πληρώσουν τα παιδιά έναν χωρισμό .
Πάντα τον πληρώνουν .

Θα δεις το γιό σε σχέση με μπαρόβια ... στρίπερ ... και την κόρη με τον ξαπλωστρά που κάνει και το δάσκαλο θαλάσσιου σκι ....

ΔΕΝ ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΣΕ , με τις ιντερνετικές μαλακίες.
ΕΝΩ ΕΣΥ ;;; ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΞΕΙ ΠΟΤΕ τα χρόνια του γάμου ;;

Οπότε η απόφαση να τη χωρίσεις ... θυμίζουν Φούντα στη Στέλλα ...

ή τζομπάνηδες της εποχής του Γιαγκούλα και του Νταβέλη ....
Ο ηλιθιος εισαι μαλλον εσυ που βγαζεις συμπερασματα χωρις να ξερεις και το βασικοτερο εχεις και αποψη την οποια αιτιολογεις.
Θα χαρω να διαβασω εσενα οταν σου κανει η συζηγος σου οτι εκανε σε εμενα και στα παιδια μου.
Το αν θα δω τους γιους μου με μπαροβιες ή στριπερ θα φταιει το διαζυγιο και οχι οι αρχες και η ανατροφη που θα παρουν απο τους γονεις????
Δηλαδη ολοι οι γιοι που δεν εχουν διαζευγμενους δεν πανε με μπαροβιες ??? ΠΟΣΟ ποιο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορει να εισαι?????
και οι κορες που δεν εχουν βιωσει διαζυγιο δεν θα γαμηθουν με τον δασκαλο του σκι .., χαχαχα εδω γελανε και οι πετρες.....
Μακαρι ΟΛΑ τα παιδια των παντρεμενων ζευγαριων που βλεπουν καθε μερα :ξυλο , βιασμους , δολοφονιες να ειναι καλυτερα απο τα δικα μου .ΜΑΛΑΚΑΑΑΑ

Λοιπον ...

μετα απο 3 χρονια εχουν γινει τα εξης :
Τα παιδια μου ειναι ποιο ηρεμα απο ποτε. Ειναι ΜΑΖΙ μου και φυσικα και με την μητερα τους εχουν αψογη σχεση. Δεν υπαρχουν νευρα , μουρμουρα κλπκλπ
Σε οτι αφορα τα παιδια μας υπαρχει πολυ καλη συννενοηση που δεν υπηρχε ουτε πριν το διαζυγιο.

Εχω προχωρησει την ζωη μου με μια νεα σχεση η οποια ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ εμενα ΚΑΙ τα παιδια μου , και το βασικοτερο τα παιδια μου περνανε αψογα μαζι της.
Δεν υπαρχουν νευρα ουτε μιζερια ....

Αυτα ....

Ελπιζω να καλυψα τον μαλακα που εχει αυτες τις αποψεις ...

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.044
Πόντοι
3.656
Άλλο ένα σκουπίδι στην ignore list .....

Το θέμα είναι , τέτοια βοθρολύμματα, αφού είναι βέβαιοι , όπως όλοι οι ηλίθιοι ,
ότι τα κάνουν όλα τέλεια ... γιατί ζητάνε συζητήσεις ... και γνώμες !

Όλα τα κάνουν τέλεια.
Δεν χρειάζονται καμία γνώμη και κουβέντα.

Το ότι είναι ορεσείβιοι αγράμματοι κατσικογάμηδες με απόψεις ξεπερασμένες
από την εποχή του Νταβέλη και του Γιαγκούλα, φαίνεται εξαρχής.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.044
Πόντοι
3.656
επιχειρηματα τελος χαχαχα

Τι επιχείρημα ρε μαλάκα ;
Πιο μεγάλη μαλακία δεν έχω διαβάσει ....

Χώρισες ... επειδή μαλακιζόταν στο ίντερνετ η άλλη ......

Τώρα βρήκες καμιά λατζέρα που δεν έχει μαντήλι να κλάψει ...... και ίσιωσες.
Καλά κρασιά.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.377
Πόντοι
9.931
Ο ηλιθιος εισαι μαλλον εσυ που βγαζεις συμπερασματα χωρις να ξερεις και το βασικοτερο εχεις και αποψη την οποια αιτιολογεις.
Θα χαρω να διαβασω εσενα οταν σου κανει η συζηγος σου οτι εκανε σε εμενα και στα παιδια μου.
Το αν θα δω τους γιους μου με μπαροβιες ή στριπερ θα φταιει το διαζυγιο και οχι οι αρχες και η ανατροφη που θα παρουν απο τους γονεις????
Δηλαδη ολοι οι γιοι που δεν εχουν διαζευγμενους δεν πανε με μπαροβιες ??? ΠΟΣΟ ποιο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορει να εισαι?????
και οι κορες που δεν εχουν βιωσει διαζυγιο δεν θα γαμηθουν με τον δασκαλο του σκι .., χαχαχα εδω γελανε και οι πετρες.....
Μακαρι ΟΛΑ τα παιδια των παντρεμενων ζευγαριων που βλεπουν καθε μερα :ξυλο , βιασμους , δολοφονιες να ειναι καλυτερα απο τα δικα μου .ΜΑΛΑΚΑΑΑΑ

Λοιπον ...

μετα απο 3 χρονια εχουν γινει τα εξης :
Τα παιδια μου ειναι ποιο ηρεμα απο ποτε. Ειναι ΜΑΖΙ μου και φυσικα και με την μητερα τους εχουν αψογη σχεση. Δεν υπαρχουν νευρα , μουρμουρα κλπκλπ
Σε οτι αφορα τα παιδια μας υπαρχει πολυ καλη συννενοηση που δεν υπηρχε ουτε πριν το διαζυγιο.

Εχω προχωρησει την ζωη μου με μια νεα σχεση η οποια ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ εμενα ΚΑΙ τα παιδια μου , και το βασικοτερο τα παιδια μου περνανε αψογα μαζι της.
Δεν υπαρχουν νευρα ουτε μιζερια ....

Αυτα ....

Ελπιζω να καλυψα τον μαλακα που εχει αυτες τις αποψεις ...
Υπαρχει αυτη η ΜΑΛΑΚΙΑ που διαιωνίζεται οτι τα παιδια των χωρισμένων ως επι τον πλείστον θα γινουν αλητες, πρεζονια, μπουκαδοροι, πουτανες και οτι θα δυστυχήσουν στην ζωη τους. Οπως ειπες και εσυ το αν ενα παιδι παρει τον κακο δρομο θα οφείλεται σχεδον αποκλειστικά απο την ανατροφή που εχουν παρει απο τους γονεις και δεν παίζει κανενα ρολο αν ειναι μαζι η χώρια.

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.185
Πόντοι
206
Τι επιχείρημα ρε μαλάκα ;
Πιο μεγάλη μαλακία δεν έχω διαβάσει ....

Χώρισες ... επειδή μαλακιζόταν στο ίντερνετ η άλλη ......

Τώρα βρήκες καμιά λατζέρα που δεν έχει μαντήλι να κλάψει ...... και ίσιωσες.
Καλά κρασιά.
χαχα συνεχισε το παραληρημα τελειωμενε !!!
σε διαβαζουν ολοι και σχηματιζουν αποψη ...

να σου πω μια ποιο μεγαλη μαλακια να την διαβασεις??? το προηγουνο ποστ σου....
σου ευχομαι τελειωμενε η λατζερα σου να ειναι σαν την δικια μου....
ελα τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια ..... βγαλε τα προβληματα σου αλλου..... εισαι πολυ μικρος για να εχεις και αποψη....

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.185
Πόντοι
206
Υπαρχει αυτη η ΜΑΛΑΚΙΑ που διαιωνίζεται οτι τα παιδια των χωρισμένων ως επι τον πλείστον θα γινουν αλητες, πρεζονια, μπουκαδοροι, πουτανες και οτι θα δυστυχήσουν στην ζωη τους. Οπως ειπες και εσυ το αν ενα παιδι παρει τον κακο δρομο θα οφείλεται σχεδον αποκλειστικά απο την ανατροφή που εχουν παρει απο τους γονεις και δεν παίζει κανενα ρολο αν ειναι μαζι η χώρια.
υπηρχε αυτη η μαλακια . δεν ειναι ομως παντα ετσι ...

ac69

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
23
Πόντοι
0
Από την στιγμή που εσύ μετά από 3 χρόνια είσαι καλά και έχεις προχωρήσει με την ζωή σου σημαίνει ότι έχεις πάρει την σωστή απόφαση τουλάχιστον βάση της δική σου λογικής.....που στο τέλος αυτό έχει σημασία!

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.768
Πόντοι
1.206
Αυτά τα λένε παππούδες που ζουν στο 1975 και τύποι που θα ήθελαν να χωρίσουν αλλά δεν έχουν τα guts ή τα φράγκα για να το κάνουν και ψάχνουν άλλοθι για την ατολμία τους. Πλέον στην Ελλάδα σχεδόν 40% χωρίζει και 15% των γεννήσεων είναι εκτός γάμου, κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν τα πιστεύει αυτά.

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.185
Πόντοι
206
Από την στιγμή που εσύ μετά από 3 χρόνια είσαι καλά και έχεις προχωρήσει με την ζωή σου σημαίνει ότι έχεις πάρει την σωστή απόφαση τουλάχιστον βάση της δική σου λογικής.....που στο τέλος αυτό έχει σημασία!
συμφωνω . δεν λεω οτι το να διαλυεται μια οικογενεια ειναι το ιδανικο . ομως οταν εχεις κανει την προσπαθεια σου για 2 χρονια να το σωσεις και δεν τραβαει τοτε αυτος που υποφερει ειναι τα παιδια πρωτα . προτιμησα λοιπον τον χωρισμο ξεροντας οτι τα παιδια μου θα εχουν το χρονο να ξεπερασουν ολα αυτα που εζησαν παρα να τα δηλητηριαζει μια ατερμονη κατασταση και στο τελος να γινουν οπως ειπε και ο φιλος anemodoura ποιο πριν. και τα καταφερα . τα παιδια μας ειναι σε πολυ καλο επιπεδο , και χαρακτηρα αλλα και γενικα ( σχολειο , υπευθυνοτητα , τρπους , ευγενεια κλπκπ) . για αυτο δεν δεχομαι τον καθε παπαρα να βγαζει ενα αυθαιρετο συμπερασμα και να το υποστηριζει κιολας

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.185
Πόντοι
206
Αυτά τα λένε παππούδες που ζουν στο 1975 και τύποι που θα ήθελαν να χωρίσουν αλλά δεν έχουν τα guts ή τα φράγκα για να το κάνουν και ψάχνουν άλλοθι για την ατολμία τους. Πλέον στην Ελλάδα σχεδόν 40% χωρίζει και 15% των γεννήσεων είναι εκτός γάμου, κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν τα πιστεύει αυτά.
ακριβως ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom