Νέα

διωξτε την μιζερια απο γυρω σας, φιλοι" ,περιγυρος κτλ....Α-Ω!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stevesteve2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
109
Πόντοι
280
Συμφωνω με τον τίτλο αδέλφια και θελω γνώμες.περασα πολυ ζορικα με υγεια και δουλεια.εχω περίπου 600 ευρω μπατζετ.
Μα παω σαλονικη να δω κ το ξαδελφακι μου;και αν ναι ξερουμε ξανα κακο ξενοδοχειο με σος που οι μασατζουδες να πηγαίνουν το γράμμα;αν οχι ακούω προτάσεις.ευχαριστω!!!!!

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
ΜΑΚΡΙΑ από φίλους και συγγενείς. Βρείτε μια καλή κοπελίτσα να παντρευτείτε και κάντε οικογένεια. Οι φίλοι και οι συγγενείς σας, θέλουν το κακο σας, ζηλεύουν, χαίρονται εάν τους αποκαλύψετε την οποιαδήποτε αδυναμία σας.

Νομος (της) Puchas

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ΜΑΚΡΙΑ από φίλους και συγγενείς. Βρείτε μια καλή κοπελίτσα να παντρευτείτε και κάντε οικογένεια. Οι φίλοι και οι συγγενείς σας, θέλουν το κακο σας, ζηλεύουν, χαίρονται εάν τους αποκαλύψετε την οποιαδήποτε αδυναμία σας.

Νομος (της) Puchas

ρε φιλε δεν βγαζει νοημα αυτο

γιατι φευγεις απο την μια οικογενεια και πας στην αλλη οικογενεια

μετα παλι στο τρυπακι εισαι

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
ρε φιλε δεν βγαζει νοημα αυτο

γιατι φευγεις απο την μια οικογενεια και πας στην αλλη οικογενεια

μετα παλι στο τρυπακι εισαι
Τύπε πιστευω ότι οι φίλοι και συγγενείς μας θέλουν το κακο μας (και αντιστρόφως).

Δηλαδή εάν πεις στους φίλους σου ότι κέρδισες το τζοκερ, νομίζεις θα χαρούν? Εάν τους πεις ότι ο γιος σου πέρασε στις πανελλήνιες νομίζεις θα κάνουν πάρτυ να το γιορτάσουν?

Εάν, αντιθέτως, τους πεις ότι καταστραφηκες οικονομικά η ότι ο γιος σου είναι σκραπας και μένει συνεχεια στην ίδια τάξη, νομίζεις ότι θα στεναχωρηθουν?

Η υποκρισία (εκατέρωθεν), χαρακτηριστικό μοναδικό στο ζωικό βασίλειο, δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίζει.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Έχεις δίκιο σε αυτό που λές. Ξέρεις πόσες φορές καθίσαμε και μιλήσαμε και του είπα πολλά πράγματα. Ακόμα και για να τον ανεβάσω. Αλλά φίλε σιγά σιγά άρχισε να γυρνάει μπούμερανγκ. Να μου τηλεφωνεί μετά τα μεσάνυχτα για να βγούμε και καλά(να δεί αν είμαι με γκόμενα) και πολλά παράξενα.Δυστυχώς ο συγκεκριμένος χρειάζεται ψυχίατρο και πρίνι τον γειώσω το προσπάθησα πολύ, αλλά συζητώντας και με άλλους φίλους την περίπτωση του , όλοι καταλήξαμε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι απο μή επαγγελματία.
Αυτός πρέπει να είναι στην κατηγορία των τελειομανων που όταν αδυνατεί να πετύχει να κάνει κάτι όπως το θέλει τα βάζει με τους άλλους. Η καταθλιπτική διάθεση έχει τέτοιες συμπεριφορές. Συνήθως αυτό δεν γίνεται αποδεκτό από το ίδιο το άτομο και νιώθει ότι δεν έχει αυτός το πρόβλημα αλλά οι άλλοι. Πιθανόν επίσης να έχει αντίληψη τι του συμβαίνει αλλά να νιώθει ντροπη να δεχθεί ότι πρέπει να πάει σε κάποιον ειδικό. Σαφώς και δεν μπορείς εσύ ούτε οι φίλοι να τον αλλάξετε. Θα το καταλάβει πιθανότατα κάποια στιγμή μόνος του, ειδικά αν τον ταλαιπωρει η αρνητική του διάθεση κι αρχίζει και χάνει ανθρώπους από κοντά του λόγω της συμπεριφοράς του.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Συμφωνω με τον τίτλο αδέλφια και θελω γνώμες.περασα πολυ ζορικα με υγεια και δουλεια.εχω περίπου 600 ευρω μπατζετ.
Μα παω σαλονικη να δω κ το ξαδελφακι μου;και αν ναι ξερουμε ξανα κακο ξενοδοχειο με σος που οι μασατζουδες να πηγαίνουν το γράμμα;αν οχι ακούω προτάσεις.ευχαριστω!!!!!
Τύπε σε λάθος θέμα είσαι. Επίσης διόρθωσε το μήνυμα προλίνη το ποσταρεις οριστικά. Αν πληκτρολογείς από κινητό δώσε προσοχή στο Auto correct του κινητού σου. Αν και δεν βγαίνει νόημα από κάποια γραφόμενα σου, βγαίνει γέλιο !!!!! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom