Νέα

διωξτε την μιζερια απο γυρω σας, φιλοι" ,περιγυρος κτλ....Α-Ω!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Καθε επιλογη εχει ενα κοστος...πχ μικραινεις τον κοινωνικο κυκλο...ισον λιγες ευκαιρίες για δουλεια η γκόμενες.
Απο την αλλη κ στα 2 αυτα μπορεις να παλεψεις κ μονος.
Το αν θα σε βρουν οι γειτονες απο μυρωδιά δεν με νοιαζει αφου το αποτελεσμα μετραει θασαι ηδη αλλου.
Μη λεμε παπαριες ομως χαρα με δυστηχια αλλου.
Πρόσφατα εχασα ενα παιδικο φιλο...ποτε δεν ήμασταν  κολλητοί ομως δεν χάρηκα κ λυπηθηκα τα παιδια του.
Ακομη κ φραγκα ξοδεψα.
Αυτος στην θεση μου δεν θα νοιαζονταν καθόλου.
Αλλα αυτο δεν με νοιάζει.
Η πχ αν καποιος τράκαρε που γραψε ο αλλος κ δεν εχει να πληρωσει..δεν θα χαρώ κ παλι για αυτο.
Οπως πχ αν χασει καποιος πατέρα η μανα..δεν με νοιαζει να συμβει σε αλλους πχ πωπω η μανα του εζησε 104 η δικη μου 79...
Μεγαλη μαλακια ετσι ΕΤΥΧΕ.
κ τελος.
.....
Δεν μπορείς να κοψεις με ολους διοτι ο δρόμος ειναι απόλυτα μοναχικος...κ δύσκολος.
Απο την αλλη οσο μεγαλώνεις σου την ΣΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ...
αυτο που λενε κανε το κορόιδο κτλ.
Μεγαλο θεμα...χωρις να το παιζω κριτής και υπεράνω.
Αλλα οταν σε κουραζει κατι η βλεπεις οτι ο αλλος/οι φιλοι συγγενείς οτι ναναι..το κανουν εν γνωση γιατι δεν ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100%ΒΛΑΚΑΣ...η λυση ειναι να παρουν τον μπουλο.
Υπαρχουν ψυχολογοι..θεραπείες κτλ..
Που κ παλι δεν ειναι εκει το θεμα.
Αλλωστε στο συμφερον κ λεφτα δεν εχω βρει ενα βλακα η βλαμμένη.
....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η απάντηση σε αυτό εν μέρει βρίσκεται εδώ:

Η ξένη μάλιστα όσο πάει ο καιρός δε θα έρχεται εδώ για να βολευτεί: Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΕΤΗ!!!

Μάλιστα εγώ τονίζω και προσθέτω ότι όλες οι γυναίκες θέλουν κάπως να βολευτούν: συναισθηματικά, κοινωνικά ή οικονομικά. Εφόσον όμως η μέση Ελληνίδα έχει πολύ υψηλά στάνταρς και στα τρία η ξένη γίνεται δυστυχώς η μία κάποια λύσις.
Μια κοπελα στη δουλεια παντρευεται και παιρνει την αδεια της.Μιλαγαμε και μου ελεγε ποσο αγχωμενη είναι,τρεξιματα,ετοιμασιες,να βρει το καλυτερο πανακριβο νυφικο,να πανε μαζι με τον μελλοντα συζυγο της να επισκεφθουν όλα τα κτηματα εκδηλώσεων για τη δεξιωση,να ειναι όλα τελεια.Και τη ρωτησα,τοσος σαματας αξιζει το κοπο;μηπως επρεπε να επιλεξουν κατι ποιο απλο και λιτο;Και μου απαντησε,οχι βεβαια,αξιζει,αυτο ηταν το ονειρο της.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
γενικα το thread τυπε, πολλοι Ξανθοπουλοι

Έτσι.

Τίποτα συγκεκριμένο όμως... Γενικολογίες!

Πλάκα πλάκα κάνουμε οι περισσότεροι, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, ό,τι κατηγορούμε τους άλλους! Αλλά τι να κάνουμε κάπου πρέπει να τα πούμε γιατί αν τα πούμε ζωντανά θα μας βρίσουν! Αρνουμάσται δυστυχώς να δεχθούμε ότι σαν λαός έχουμε αποτύχει... σχεδόν! Αρκεί να δούμε τους γειτονές μας απ' τον βορρά κι όλοι είναι χειρότερα από εμάς, με μόνο κίνδυνο την Αλβανία ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝ ΔΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΒΑΝΟΙ, ακόμα και οι Τούρκοι διαλύουν την χώρα τους λίγο μετά αφότου την έφτιαξαν με τον τρελό!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Μια κοπελα στη δουλεια παντρευεται και παιρνει την αδεια της.Μιλαγαμε και μου ελεγε ποσο αγχωμενη είναι,τρεξιματα,ετοιμασιες,να βρει το καλυτερο πανακριβο νυφικο,να πανε μαζι με τον μελλοντα συζυγο της να επισκεφθουν όλα τα κτηματα εκδηλώσεων για τη δεξιωση,να ειναι όλα τελεια.Και τη ρωτησα,τοσος σαματας αξιζει το κοπο;μηπως επρεπε να επιλεξουν κατι ποιο απλο και λιτο;Και μου απαντησε,οχι βεβαια,αξιζει,αυτο ηταν το ονειρο της.

Εγώ σε αυτά είμαι αμοραλιστής: όλες οι γυναίκες θέλουν γάμο ακριβό, γιατί κατά τη διάρκεια του γάμου και της δεξίωσης: φαίνονται να λάμπουν αυτές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Δυστυχώς αδυνατω να μπω στη γυναικεια ψυχολογια και να αντιληφθω γιατι ειναι τοσο σημαντικη η μερα του γαμου (οχι ο γαμος ο ιδιος, αλλά η μερα και η διαδικασια). Νομιζω παντως οτι αποτελει αυτο την μεγαλυτερη αποδειξη οτι η γυναικα ειναι πλασμα ΗΜΙΤΕΛΕΣ (χωρις τον αντρα) και νιωθει την ολοκληρωση ΕΚΕΙΝΗ την ημερα, που παυει να ειναι ημιτελης και θελει να περασει στην τελειοτητα με λάμψη. Ισως αυτη να ειναι η αιτια. Σε καθε περιπτωση προκειται για χαμηλού επιπεδου συναισθημα.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
877
Πόντοι
96
Καθε επιλογη εχει ενα κοστος...πχ μικραινεις τον κοινωνικο κυκλο...ισον λιγες ευκαιρίες για δουλεια η γκόμενες.
Απο την αλλη κ στα 2 αυτα μπορεις να παλεψεις κ μονος.
Το αν θα σε βρουν οι γειτονες απο μυρωδιά δεν με νοιαζει αφου το αποτελεσμα μετραει θασαι ηδη αλλου.
Μη λεμε παπαριες ομως χαρα με δυστηχια αλλου.
Πρόσφατα εχασα ενα παιδικο φιλο...ποτε δεν ήμασταν  κολλητοί ομως δεν χάρηκα κ λυπηθηκα τα παιδια του.
Ακομη κ φραγκα ξοδεψα.
Αυτος στην θεση μου δεν θα νοιαζονταν καθόλου.
Αλλα αυτο δεν με νοιάζει.
Η πχ αν καποιος τράκαρε που γραψε ο αλλος κ δεν εχει να πληρωσει..δεν θα χαρώ κ παλι για αυτο.
Οπως πχ αν χασει καποιος πατέρα η μανα..δεν με νοιαζει να συμβει σε αλλους πχ πωπω η μανα του εζησε 104 η δικη μου 79...
Μεγαλη μαλακια ετσι ΕΤΥΧΕ.
κ τελος.
.....
Δεν μπορείς να κοψεις με ολους διοτι ο δρόμος ειναι απόλυτα μοναχικος...κ δύσκολος.
Απο την αλλη οσο μεγαλώνεις σου την ΣΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ...
αυτο που λενε κανε το κορόιδο κτλ.
Μεγαλο θεμα...χωρις να το παιζω κριτής και υπεράνω.
Αλλα οταν σε κουραζει κατι η βλεπεις οτι ο αλλος/οι φιλοι συγγενείς οτι ναναι..το κανουν εν γνωση γιατι δεν ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100%ΒΛΑΚΑΣ...η λυση ειναι να παρουν τον μπουλο.
Υπαρχουν ψυχολογοι..θεραπείες κτλ..
Που κ παλι δεν ειναι εκει το θεμα.
Αλλωστε στο συμφερον κ λεφτα δεν εχω βρει ενα βλακα η βλαμμένη.
....
Δεν εννούσα αυτό.Εννοούσα ότι αν κάτι συμβεί , αν έχεις κάποιον σύντροφο στο σπίτι,μπορεί να σε προλάβει και να σε σώσει.Ενώ αν δεν έχεις παίζει ... η μυρωδιά και οι γείτονες!Οι φίλοι δεν είναι λύση γιατί δεν είναι όλο το 24ωρο μαζίσου.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ολα ειναι επιλογες....δεν υπαρχουν ξανθοπουλοι κ μαρθα βουρτση.
Η ανεχεσαι κατι η κοβεις.
Αν μπορείς πχ στην δουλεια πολυ δυσκολο αν πληρωνεσαι καλα..ή δεν μπορεις να βρεις αλλη νεα θεση γρήγορα.
Βλεπεις καραγκιοζακια που επερναν 2000ευρω συνταξη κ μιζεριαζουν για τα 1250 τωρα.
Κ αλλους που επερναν παντα 700 κ πότε δεν λεγαν τιποτα...
Να το πω απλα...με παραδείγματα.
Αθηνα 45 βαθμοι Κελσίου. .
Ο οικοδομος..ταξιτζης..ντιλιβερας..τεοχονομος κτλ..
Δεν λενε γαμω την ζεστη που κανει...
...
Βγαινει η καργιολα για 5 λεπτα να παει περιπτερο απο το γραφειο με φουλ αιρκοντισιον .κ λεει εσκασα στην ζεστη
....
Οταν εβγαζα αρκετα για τα δικα μου στανταρ ελεγα αρκετες φορες σημερα πηγα καλα.
Αλλοι ΠΟΤΕ δεν ελεγαν αυτος ο μηνας η εποχη πηγα πολυ καλα.
Παντα στην μιζερια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Εγω θυμαμαι το 2007-2009 να ωρυονται καποιοι οτι ο λαος εξαθλιωνεται, οτι υπαρχει λιτοτητα, οτι πεινανε κλπ.
Πλεον μαθαμε οτι τοτε, ημασταν σε "ευημερια", υπερβολικη κιολας.
Βγηκε ποτέ κανενας τοτε να πει "τι ωραια που περναμε"?
Οχι.
Γκρινιαζανε ολοι οτι ειναι ακριβες οι φραουλες στον χειμωνα στη λαικη (μην γελατε, εχω δει σχετικο ρεπορταζ στις ειδησεις).

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ Κ ΕΓΩ...
δεν φορτωνω ομως τα βαρη μου αλλου...
Το θέμα είναι αν φορτώνεις τα βάρη σου κάπου ή αν σκέφτεσαι και εσύ όπως αυτοί που κατακρίνεις; με την διαφορά ότι αυτοί εξωτερικεύουν αυτό που αισθάνονται ...

Πάντως η άποψη μου είναι: μην τα παίρνεις και πολύ στα σοβαρά, απλά αποδίδεις στον καθένα τον χρόνο και τον σεβασμό που του αξίζει ...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Δυστυχώς αδυνατω να μπω στη γυναικεια ψυχολογια και να αντιληφθω γιατι ειναι τοσο σημαντικη η μερα του γαμου (οχι ο γαμος ο ιδιος, αλλά η μερα και η διαδικασια). Νομιζω παντως οτι αποτελει αυτο την μεγαλυτερη αποδειξη οτι η γυναικα ειναι πλασμα ΗΜΙΤΕΛΕΣ (χωρις τον αντρα) και νιωθει την ολοκληρωση ΕΚΕΙΝΗ την ημερα, που παυει να ειναι ημιτελης και θελει να περασει στην τελειοτητα με λάμψη. Ισως αυτη να ειναι η αιτια. Σε καθε περιπτωση προκειται για χαμηλού επιπεδου συναισθημα.

Είναι κοινωνικό γεγονός, ο γυναικείος εγκέφαλος είναι σχεδιασμένος να επικοινωνεί, η διαδικασία είναι μία επικοινωνία στον περίγυρο του πόσο λαμπερή, ευτυχισμένη και σπουδαία είμαι που βρήκα γαμπρό που μπορεί να τα πληρώσει όλα αυτά... ακόμα και σωστές κοπέλες θέλουν ακριβό γάμο... είναι στη φύση τους!

Γενικά για γυναικεία ψυχολογία να σκέφτεστε mob mentality. Το κάνουν οι άλλες, το θέλουν οι άλλες άρα το θέλω και 'γω. Άμα οι γυναίκες ήταν κλειδωμένες στην κουζίνα ο καπιταλισμός θα ήταν το 1/3 αυτού που είναι σήμερα. Ξοδεύουν βάσει μόδας, διαφήμισης αγοράζουν απίστευτες βλακείες γιατί τις φόρεσαν ή τις έχουν ή είναι μία υπηρεσία για την οποία κάποια διάσημη πλήρωσε άρα πρέπει να το κάνει κι αυτή για να κάνει τις φίλες της να ζηλέψουν! Μάλιστα τα γυναικεία ρούχα δεν είναι καλά σχεδιασμένα για την εποχή της με υφάσματα κατώτερης ποιότητας για ν' αντέχουν λίγο να μη προστατεύουν επαρκώς από τα στοιχεία της φύσης επειδή... οι επιχειρήσεις γνωρίζουν πως δεν τις νοιάζει η ποιότητα παρά η μόστρα. Εν αντιθέσει τα ανδρικά ρούχα αντέχουν με καλή χρήση αρκετά χρόνια και είναι από καλλίτερα υφάσματα και προστατεύουν πάντα επαρκώς από τα στοιχεία της φύσης. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΡΟΥΒΑΣ!!!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Διεζευμένος;

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Εγω θυμαμαι το 2007-2009 να ωρυονται καποιοι οτι ο λαος εξαθλιωνεται, οτι υπαρχει λιτοτητα, οτι πεινανε κλπ.
Πλεον μαθαμε οτι τοτε, ημασταν σε "ευημερια", υπερβολικη κιολας.
Βγηκε ποτέ κανενας τοτε να πει "τι ωραια που περναμε"?
Οχι.
Γκρινιαζανε ολοι οτι ειναι ακριβες οι φραουλες στον χειμωνα στη λαικη (μην γελατε, εχω δει σχετικο ρεπορταζ στις ειδησεις).

Ως λαός παραπονούμαστε για τα πάντα και χωρίς λόγο σκεφτείτε ότι τότε κουρελιάζαμε για περικοπές στο 5% του μισθού ενώ τώρα που έχουν γίνει σοβαρά πράματα δεν κάνουμε τίποτα! Δεν είμαστε εμπιστεύσιμοι δυστυχώς στο τι λέμε.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Δεν εννούσα αυτό.Εννοούσα ότι αν κάτι συμβεί , αν έχεις κάποιον σύντροφο στο σπίτι,μπορεί να σε προλάβει και να σε σώσει.Ενώ αν δεν έχεις παίζει ... η μυρωδιά και οι γείτονες!Οι φίλοι δεν είναι λύση γιατί δεν είναι όλο το 24ωρο μαζίσου.
..
Φιλε κ αυτο μεχρι ενα σημειο...
Εχω φιλο που η δικια του εστω κ μικρη ειχε αλτσαιμερ. .
Ο τυπος παλεψε 5 χρονια..τελικα η γυναικα του πηγε σε οικο ευγηρίας.
Γιατι πολυ απλα οταν ελειπε για δουλειά θα ειχε θεμα.
Συν αντε ναχε 3.4 χρονια ακομη ζωη.
Και ομως ο τυπος ποτε δεν μου πε το προβλημα του ηξερε κ ηξερα οτι κατι τρεχει...αλλα μου το πε στα τελειωματα.
Αν μου συμβει κατι τυπε κ λειπει η αλλη για ψωνια η δουλεια το ιδιο ειναι.
ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΠΙΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.
στην σκεψη δηλαδη.
..
Η λυση ισως ειναι να δινουμε χωρο εως εκει που νομιζουμε σε καποιον ουτε τετραγωνικο παραπανω.
Τα πραγματα ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Η κουβέντα έχει ξεφύγει πάλι στις γκόμενες, ξένες, ελληνιδες κτλ.

Το θέμα είναι συγγενείς και φίλοι και γείτονες και συνάδελφοι και το αντίστοιχο σκουπιδιασμα. Όχι γκόμενες.

Όλοι εκτός από γκόμενες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ΜΑΚΡΙΑ από συγγενείς και φίλους. Όσο πιο κολλητός είναι ο φίλος και όσο πιο κοντινός ο συγγενής, τόσο περισσότερο θα χαρούν σε μια σου πιθανή αναποδιά. Και τόσο περισσότερο θα στεναχωρηθουν σε πιθανή σου επιτυχία.

Ο ασφαλέστερος τρόπος να χαροποιησεις έναν συγγενή ή κολλητό είναι να του αποκαλύψεις μια σου αδυναμία π.χ. έχασα λεφτά, έχω πολλά δάνεια, νομίζω πως είμαι gay κτλ.

Συγγενείς και κολλητοί ειναι αιώνιοι εχθροί μού. Δεν βγαίνω πλέον μαζί τους άρα είναι πλέον γνωστοί μου (αν και τους αποφεύγω να τους μιλήσω, το κάνω μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαίο π.χ. ξαφνικό τετ α τετ στο δρομο).

Έχουν παντρευτεί και έχουν συνάψει συμμαχία με το έτερον ήμισυ και βλέπουν όλους τους άλλους εχθρούς τους.

Τα παραπάνω αποτελούν νόμο ισάξιο σε ισχύ με το νόμο της παγκόσμιας έλξης, ασχέτως εάν υποκρινόμαστε και δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει.

Φιλε μολις η γκομενα σοβαρεψει το δεσμο το πρωτο που πραγμα που κανει ειναι να στρεψει τον αντρα εναντια στους συγγενεις του, τα αδελφια και τους γονεις. Νομος τη γυναικειας φυσης απαραβατος! Πολλες φορες αυτα γινονται και με την καθοδηγηση της μανας της γυναικας.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ο άνθρωπος χ;ιρεται με το κακο του άλλου. Όχι του ξένου. Του φίλου του, του κολλητού του, του συγγενή του.

Ετσι ακριβως. Ειναι και καποιοι αλλοι, γειτονες γνωστοι, που σε ρωτανε να μαθουν τα νεα σου, δηθεν απο ενδιαφερον. Και μολις μαθουν κατι κακο αμεσως βλεπεις στο προσωπο τους ποσο ανακουφιζονται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Φιλε μολις η γκομενα σοβαρεψει το δεσμο το πρωτο που πραγμα που κανει ειναι να στρεψει τον αντρα εναντια στους συγγενεις του, τα αδελφια και τους γονεις. Νομος τη γυναικειας φυσης απαραβατος! Πολλες φορες αυτα γινονται και με την καθοδηγηση της μανας της γυναικας.
Και αν κάνει ακριβώς το αντιθετο, σε πιεζει να τα βρειτε με τους γονεις σου και προσπαθει ειλικρινα να εισαι κοντά τους, να τους τηλεφωνεις και να περνας χρονο μαζι τους, πώς το κρινεις?

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Το θέμα είναι αν φορτώνεις τα βάρη σου κάπου ή αν σκέφτεσαι και εσύ όπως αυτοί που κατακρίνεις; με την διαφορά ότι αυτοί εξωτερικεύουν αυτό που αισθάνονται ...

Πάντως η άποψη μου είναι: μην τα παίρνεις και πολύ στα σοβαρά, απλά αποδίδεις στον καθένα τον χρόνο και τον σεβασμό που του αξίζει ...
..
..
Πολυ σωστη παρατηρήση..κ βοηθάει την σκεψη.
Το φορτώνω δεν παει το λεω για το πω να δυγει το βάρος.
Δεν ειναι αυτο...
Εγω θεωρω το οποιο θεμα ΔΙΚΟ ΜΟΥΑ Κ ΓΙΑ την λυση εμενα υπευθηνο.
Η ακομη κ για την σκεψη.
Πχ θα γκρινιαξω για κατι...πχ πες το καπνισμα...αλλα το οτι εγινα καπνιστης δεν μου φταει η διαφημηση του καουμπόη απο μαλμπορο.
Αν αργησα να την πεσω σε καποια κ μου την εφαγε καποιος δεν φταει αυτη ή οι ρουφιανοι...
Κτλ..
Το νοημα ηταν οτι δεν πεταμε την ευθηνη παντα αλλου.
....
Ακομη κ σε τσακωμούς που χα δικιο σε αναλυση μετά κατέληγα οτι εφταιγα που μπηκα σε διαδικασία τσακωμου....ασχετα την προκληση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom