ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
Καθε επιλογη εχει ενα κοστος...πχ μικραινεις τον κοινωνικο κυκλο...ισον λιγες ευκαιρίες για δουλεια η γκόμενες.
Απο την αλλη κ στα 2 αυτα μπορεις να παλεψεις κ μονος.
Το αν θα σε βρουν οι γειτονες απο μυρωδιά δεν με νοιαζει αφου το αποτελεσμα μετραει θασαι ηδη αλλου.
Μη λεμε παπαριες ομως χαρα με δυστηχια αλλου.
Πρόσφατα εχασα ενα παιδικο φιλο...ποτε δεν ήμασταν κολλητοί ομως δεν χάρηκα κ λυπηθηκα τα παιδια του.
Ακομη κ φραγκα ξοδεψα.
Αυτος στην θεση μου δεν θα νοιαζονταν καθόλου.
Αλλα αυτο δεν με νοιάζει.
Η πχ αν καποιος τράκαρε που γραψε ο αλλος κ δεν εχει να πληρωσει..δεν θα χαρώ κ παλι για αυτο.
Οπως πχ αν χασει καποιος πατέρα η μανα..δεν με νοιαζει να συμβει σε αλλους πχ πωπω η μανα του εζησε 104 η δικη μου 79...
Μεγαλη μαλακια ετσι ΕΤΥΧΕ.
κ τελος.
.....
Δεν μπορείς να κοψεις με ολους διοτι ο δρόμος ειναι απόλυτα μοναχικος...κ δύσκολος.
Απο την αλλη οσο μεγαλώνεις σου την ΣΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ...
αυτο που λενε κανε το κορόιδο κτλ.
Μεγαλο θεμα...χωρις να το παιζω κριτής και υπεράνω.
Αλλα οταν σε κουραζει κατι η βλεπεις οτι ο αλλος/οι φιλοι συγγενείς οτι ναναι..το κανουν εν γνωση γιατι δεν ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100%ΒΛΑΚΑΣ...η λυση ειναι να παρουν τον μπουλο.
Υπαρχουν ψυχολογοι..θεραπείες κτλ..
Που κ παλι δεν ειναι εκει το θεμα.
Αλλωστε στο συμφερον κ λεφτα δεν εχω βρει ενα βλακα η βλαμμένη.
....
Απο την αλλη κ στα 2 αυτα μπορεις να παλεψεις κ μονος.
Το αν θα σε βρουν οι γειτονες απο μυρωδιά δεν με νοιαζει αφου το αποτελεσμα μετραει θασαι ηδη αλλου.
Μη λεμε παπαριες ομως χαρα με δυστηχια αλλου.
Πρόσφατα εχασα ενα παιδικο φιλο...ποτε δεν ήμασταν κολλητοί ομως δεν χάρηκα κ λυπηθηκα τα παιδια του.
Ακομη κ φραγκα ξοδεψα.
Αυτος στην θεση μου δεν θα νοιαζονταν καθόλου.
Αλλα αυτο δεν με νοιάζει.
Η πχ αν καποιος τράκαρε που γραψε ο αλλος κ δεν εχει να πληρωσει..δεν θα χαρώ κ παλι για αυτο.
Οπως πχ αν χασει καποιος πατέρα η μανα..δεν με νοιαζει να συμβει σε αλλους πχ πωπω η μανα του εζησε 104 η δικη μου 79...
Μεγαλη μαλακια ετσι ΕΤΥΧΕ.
κ τελος.
.....
Δεν μπορείς να κοψεις με ολους διοτι ο δρόμος ειναι απόλυτα μοναχικος...κ δύσκολος.
Απο την αλλη οσο μεγαλώνεις σου την ΣΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ...
αυτο που λενε κανε το κορόιδο κτλ.
Μεγαλο θεμα...χωρις να το παιζω κριτής και υπεράνω.
Αλλα οταν σε κουραζει κατι η βλεπεις οτι ο αλλος/οι φιλοι συγγενείς οτι ναναι..το κανουν εν γνωση γιατι δεν ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100%ΒΛΑΚΑΣ...η λυση ειναι να παρουν τον μπουλο.
Υπαρχουν ψυχολογοι..θεραπείες κτλ..
Που κ παλι δεν ειναι εκει το θεμα.
Αλλωστε στο συμφερον κ λεφτα δεν εχω βρει ενα βλακα η βλαμμένη.
....