Νέα

διωξτε την μιζερια απο γυρω σας, φιλοι" ,περιγυρος κτλ....Α-Ω!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ACHILEAS77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
αλλο η αναζητηση για το καλυτερο...
αν και για μενα η ισορροποια ερχεται μονο οταν αποκτησεις αυτα που ηθελες κ πεις ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΜΑΚΑΡΙ να μπορεσω να τα κρατησω.
αυτο το εχω ακουσει μονο απο εναν ανθρωπο,κ ηταν γυναικα,(νονη δουνια).
το περισοτερο ειναι στην ανθρωπινη φυση,μερικες φορες το περισοτερο δεν ειναι ΑΠΛΗΣΤΙΑ..
ειναι ασφαλεια,κινητρο κτλ.....
πχ εχεις 1 μαγαζι θες να χες 4 οχι μονο για το κερδος αλλα κ για την ασφαλεια αν καποιο δεν παει καλα.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ειπαμε οταν ολη σου η ζωη και οτι λες και κανεις ειναι πως θα προκαλεις τη ζηλια ολων... φιλων/συναδελφων/συγγενων/γειτονων κτλ.... ολοι χαιρονται με το κακο σου μετα.. αυτη η μαστιγα που να θες να σε ζηλευουν ειναι επιδημια..

Το πιο σωστό είναι να είσαι χαμηλών τόνων, όσο γίνεται, και να μη νοιάζεσαι για τους υπόλοιπους, χωρίς να ξεπερνάς ποτέ τα όρια την κοινής αιδώς. Πια όλο και λιγότεροι το κάνουνε.

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Βλέπω εστιάζουμε όλοι στους "ανωδυνους" γείτονες.

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι κολλητοί σας, χαίρονται με το κακο σας. Αυτή είναι η δυσκολότερη αλήθεια και η μεγαλύτερη.

Τον γείτονα μπορεί να μην τον νοιάζει. Αλλά ο πουστης ο κολλητός θα χαρεί.
--------
τοτε τυπε ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΟΥ....
θυμαμαι τσαρκα μεταξι για 90ς....ο κολητος ειχε φερει εναν καγκουρα μαζι,...
μετα απο μπαρ...παμε τσαρκα ενω του πα αστο, ηταν κουρασμενος κτλ...
ο κακογκουρας ομως ηθελε (συν να κανει ο φιλος τον ταξιτζη εμενε τελειως αντιθετα με μας)...
τεσπα η μοιρα το φερε κ φαγαμε μια πολυ καλη στουκα στην μεγ. αλεξανδρου με αγροτικο!!!
το αμαξι του φιλου μουνι.....
ο καγκουρας σαν να μην τρεχει τιποτα οσπου να ερθει οδικη βοηθεια πηγε γαμησε....ουτε καν βοηθησε να βγαλουμε αμαξι εκτος δρομου

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.073
Πόντοι
6.796
Το πιο σωστό είναι να είσαι χαμηλών τόνων, όσο γίνεται, και να μη νοιάζεσαι για τους υπόλοιπους, χωρίς να ξεπερνάς ποτέ τα όρια την κοινής αιδώς. Πια όλο και λιγότεροι το κάνουνε.

Αυτο ακριβως..

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
ε ναι ρε φιλε. Μερικοι είναι γεννημένοι για την μιρλα δεν είναι ευχαριστημένοι με τιποτα και ψάχνουν συνεχεια αφορμες να γκρινιάξουν. Αμα πάνε με πουτανες "δεν με θελει καμια και πρέπει να πληρώσω" αν δεν πάνε με πουτανες "πως θα βρω γκομενα και καμια δεν κοιτάει" γαμησε με ρε φιλε... βρες στην τελικη ένα καλο πλάνο για σενα και κοιτα να γλεντήσεις οσο μπορεις. Η ζωη είναι μικρη.
Πάρα πολύ σωστός!  :rockon: :rockon:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.073
Πόντοι
6.796
Παντως με τοσους κομπλεξικους/ζηλοφθονους που ειναι μαζικα προγραμματισμενοι να προκαλει ο ενας τον φθονο του αλλου.. αποκτα χαρακτηρα επιδημιας αυτο και μεταδιδετε σε ολες τις ανθρωπινες συναναστροφες..

OP
OP
A

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Οι περισσοτεροι ετσι σκεφτονται.
--------
ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΝΕ...
πχ θα το πεις μεσα στην πικρα σου...αυτο οκ.
ΤΟ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ....ΟΤΑΝ ΘΑΣΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΣ....
με καθαρη σκεψη.
---------
πχ συγχωρα τα παντα που ερχονται απο ενταση στιγμης....αυτο το κλικ του ενος sec.
μην ξεχνας ομως κατι που εχει γινει εναντιον σου με σχεδιο κ καθαρη σκεψη.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
τι θες να ποσταρει ρε φιλε στα σοσιαλ ?

ποτε παει να κατουρησει ?

ρε μαλακες μην τα βλεπετε ολα οτι ντε και καλα καποιος ανεβαζει κατι για να τον ζηλεψουνε

ωραια αυριο θα ανεβασω οταν απλωνω τις κιλοτες εξω στο μπαλκονι
Τύπε φοράς κυλοτες ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
κ εγω οταν εμαθα οτι καποια ατομα απο το παρελθον μου επαθαν κακο χαρηκα πολυ

ενας ηταν κ πρωην κολλητος μου ιδιο θρανιο κ ιστοριες οικονομικη καταστροφη υποθηκη το σπιτι στην τραπεζα

χαρηκα κ ειπα καλα να παθει
Κάτι σου κάνανε για να χαίρεσαι με το κακό που τους βρήκε.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

κιλοτες δεν εχω βαλει ποτε μου

για πλακα το πιο "ακραιο" που εχω κανει ειναι με αλλους δυο επισης καφρους τυπους βαλαμε και οι τρεις κραγιον και κυκλοφορουσαμε εξω κανονικα σαν να μην συμβαινει τιποτα

και που εχω βαψει τα μαλλια ξανθια/κοκκινα

μεχρι εκει

κατα τα αλλα φλωρακι και εγω οπως οι υπολοιποι

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
279
Πόντοι
36
Φιλε μολις η γκομενα σοβαρεψει το δεσμο το πρωτο που πραγμα που κανει ειναι να στρεψει τον αντρα εναντια στους συγγενεις του, τα αδελφια και τους γονεις. Νομος τη γυναικειας φυσης απαραβατος! Πολλες φορες αυτα γινονται και με την καθοδηγηση της μανας της γυναικας.

χμμμ
για μισό λεπτό

ΜΑΚΡΙΑ από συγγενείς και φίλους. Όσο πιο κολλητός είναι ο φίλος και όσο πιο κοντινός ο συγγενής, τόσο περισσότερο θα χαρούν σε μια σου πιθανή αναποδιά. Και τόσο περισσότερο θα στεναχωρηθουν σε πιθανή σου επιτυχία.

Βλέπω εστιάζουμε όλοι στους "ανωδυνους" γείτονες.

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι κολλητοί σας, χαίρονται με το κακο σας. Αυτή είναι η δυσκολότερη αλήθεια και η μεγαλύτερη.

Τον γείτονα μπορεί να μην τον νοιάζει. Αλλά ο πουστης ο κολλητός θα χαρεί.

πούτσα γκράτσια, μήπως είσαι ελλεϊνίδα και προσπαθείς να μας απομακρύνεις από το περιβάλλον μας;  :huh:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
χααχχαχαχααχ τι μαλακας
Να γελάσεις και λίγο το χειλακι μας ρε Κώστα.
Μα είναι θέμα αυτό που άνοιξε ο τύπος ;
Δηλαδή για ένα καταλάβω όλοι όσοι είναι γύρω μας είναι κακοί κι εμείς τα καλά παιδιά ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom