You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μια απλη συμβουλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 133
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
ελα ελα.... μαρτυράς χωρις ξυλο..κ οχι αφου πρωτα εχει πιει 15 σφηνακια κ 2 μπουκαλια κρασι για να κανει κεφαλι στην πλατη ενος κοροιδου...πινεις κ μιλας με καποιον επειδη γουσταρεις κ οχι για να τον εκμεταλλευτεις...
εν κακό να σαι καποιες φορες χορηγος..
αρκει να μην κλαις σαν κοριτσακι μετα..
Επισκέπτης
Άμα λέω εγώ ότι έχουν κυκλοφορήσει γαμώ τα ναρκωτικά κι εμάς τα γερόντια μας κοροϊδεύουν ακόμα με νταφου κάτι ξέρω..οτι μπορει να μην ειμαστε ολες καριολες και καποια να τον γουσταρει πραγματικα
Επισκέπτης
κι εσυ μ ενα αρλεκιν ξεχνιέσαι ????
παντα! στο βεσε, εχω ολοκληρο κουτι τιγκα στα αρλεκιν! ξεχνιεμαι πραγματικα! αχαχαχα
.οχι,δεν ειναι...αλλα μπορει να σε αποφυγει με ομορφο κ τιμιο τροπο κ οχι αφου πρωτα εχει πιει 15 σφηνακια κ 2 μπουκαλια κρασι για να κανει κεφαλι στην πλατη ενος κοροιδου...πινεις κ μιλας με καποιον επειδη γουσταρεις κ οχι για να τον εκμεταλλευτεις...ετσι ακριβως την πατησε ο φιλος μου
αν εγω ειχα γαμησει ολες οσες τα κοπάνησα τα τελαυταία 20 χρονια θα ημουν στο γκινες
χαλαρωσε, νεαρε, επαναλαμβανω, μεσα στη ζωή ειναι αυτα και οπως ειπαμε ειναι δευτερευοντα.
SEX_PYR
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Μην ξαναδωσετε τηλ. σε γκομενα που γνωρισατε εξω κ σου πεταει την γνωστη ατακα "δεν μπορω να σου δωσω το δικο μου,δωσε μου το δικο σου κ θα σε παρω)...σας πιανουν κοροιδα κ ακομα χειροτερα χαλατε την πιατσα...το συγκεκριμενο ειδος γκομενας δεν θα σας παρει ποτε...παιζει με την νοημοσυνη σας κ χασκογελαει απο πισω σας...το νουμερο σας ειναι ενα ακομα λαφυρο στον καταλογο του κινητου της που επιδεικνυει ολο καμαρι στις φιλες της...η γυναικα που σας γουσταρει θα δωσει το δικο της νουμερο...αν κ υπαρχει κ αυτη η κατηγορια που δινει το δευτερο-τριτο κινητο κ το αφηνουν να χτυπαει σαν μανιασμενο απο τους αντρες-λαφυρα που εχει μαζεψει για να ικανοποιησει το κακομαθημενο της εγω.....
Αφού γουστάρεις γιατί κλαίγεσαι? Γουσταρεις να σε κλανουν και μετα να κατηγορεις. Μηπως αυτο εχει προεκτασεις σε ολους του τομεις της ζωης σου? Ποτε δεν φταις εσυ.
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
δεν ξερω γιατι εδω μεσα καποιοι το παιζουν γαμικοι κ αρχιζουν τις σαχλες...καταρχας δεν κανω τον εξυπνο...κ γω την εχω παθει στο παρελθον...κ πεταγεται ο καθενας σαν πουτσα να πει την παπαρια του για να κανει τον εξυπνο,αντι να πει κατι πραγματικα εξυπνο η πιο απλα την γνωμη του
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
σε οσους διατηρουν ελπιδες καποια στιγμη να χτυπησει το ρημαδι...ημουν σαφης φιλαρακο
το οτι δεν ειναι τρομερο που καποια δεν σε παιρνει τηλ ενω εχει ζητησει το νουμερο σου για να το κανει...ναι σιγουρα δεν ειναι τοσο τρομερο...υπαρχουν πολυ χειροτερα...τοσα κ τοσα εχουν αναφερθει ομως εδω μεσα,γιατι οχι κ αυτο
οσο για το αν ειναι υποχρεωμενη να σου πει οτι γουσταρει...οχι,δεν ειναι...αλλα μπορει να σε αποφυγει με ομορφο κ τιμιο τροπο κ οχι αφου πρωτα εχει πιει 15 σφηνακια κ 2 μπουκαλια κρασι για να κανει κεφαλι στην πλατη ενος κοροιδου...πινεις κ μιλας με καποιον επειδη γουσταρεις κ οχι για να τον εκμεταλλευτεις...ετσι ακριβως την πατησε ο φιλος μου
το θες νιανια εσυ. Οπως εισαι πρηχταρχιδης και θα γραψεις αλλα δεκα ποστ, φαντασου τι πικρα παει να γλυτωσει η γκομενα με τα "γιατι" και "για ποιο".
Μονο ενας πρηχταρχιδης (ανεξαρτητως φυλου) ΔΕΝ μπορει να κατανοησει αυτη τη κινηση.
Επισκέπτης
νεοι πελατες..παει ρε μαλακα.. δεν εχουμε σωτηρία..
πρεπει να αυξησω τις παραγγελιες..
τι τραβαμε & εμεις οι πρεζεμποροι..
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
παντα! στο βεσε, εχω ολοκληρο κουτι τιγκα στα αρλεκιν! ξεχνιεμαι πραγματικα! αχαχαχα
ετσι βγαινουν οι αιμορροϊδες.
Να χεζεις πιο γρηγορα
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
το θες νιανια εσυ. Οπως εισαι πρηχταρχιδης και θα γραψεις αλλα δεκα ποστ, φαντασου τι πικρα παει να γλυτωσει η γκομενα με τα "γιατι" και "για ποιο".
Μονο ενας πρηχταρχιδης (ανεξαρτητως φυλου) ΔΕΝ μπορει να κατανοησει αυτη τη κινηση.
να γραψω δεκα ποστ?προσ το παρον εσυ μαγκα μου εχεις γραψει χιλιαδεκα κ εχεις κανει το μπουρδελα.tv δευτερο σπιτι σου,διαφορετικα δεν θα ειχες 2600 τοσα ποστ...εγω ακομα ειμαι στην αρχη λοιπον...αλλος ειναι ο πρηχταρχιδης
Επισκέπτης
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..κ οχι αφου πρωτα εχει πιει 15 σφηνακια κ 2 μπουκαλια κρασι για να κανει κεφαλι στην πλατη ενος κοροιδου...
που να επινε & νερακι δηλαδη..
ΕΛΕΟΣ..
οχι αλλα στρακια εδω μεσα..
γαμιολη ντουρασελ να σου μαραθει οπου & αν βρισκεσαι με τα παρλιακα που μαζεψες απο το κοσμοφορουμ..
Επισκέπτης
νεοι πελατες..
πρεπει να αυξησω τις παραγγελιες..
τι τραβαμε & εμεις οι πρεζεμποροι..
Ψάξε τα νέα εμπορεύματα γιατί τα παλιά δεν τους πιάνουν...
Επισκέπτης
σταματα μωρη καριολα να παιζεις με τον πονο του παιδιου..και δεν χτυπαει το τηλεφωνοοοοοοοοο με πνιγει το παραπονοοοοοοοοοοοοοοο που δεν καταλαβες ποτε σου τι περνωωωωωωωωωω και ας εχει γινει η αγωνια μου βουνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
να γραψω δεκα ποστ?προσ το παρον εσυ μαγμα μου εχεις γραψει χιλιαδεκα κ εχεις κανει το μπουρδελα.tv δευτερο σπιτι σου,διαφορετικα δεν θα ειχες 2600 τοσα ποστ...εγω ακομα ειμαι στην αρχη λοιπον...αλλος ειναι ο πρηχταρχιδης
γλυτωνω λεφτα απο τα τηλεφωνα ετσι. Ειμαι γλυκομιλητος εγω και θελω ωρα να τα λεω, θα μουρχονταν λογαριασμος στο θεο
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
και για να μην ξεχνιομαστε μαλακα, αυτος ειναι που παιρνει τηλεφωνα απ τα στριπ και γαμαει και τετοια..σταματα μωρη καριολα να παιζεις με τον πονο του παιδιου..
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Επισκέπτης
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..και για να μην ξεχνιομαστε μαλακα, αυτος ειναι που παιρνει τηλεφωνα απ τα στριπ και γαμαει και τετοια..
το ξερω..
απαντησε οτι γαμαει???
στο ψαρακι ειχα μεινει..
για κατσε να δω..
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
μιλας σαν να εχεις τρυπα αντι για ψωλη...εκτος αν εισαι γκομενα πισω απο το nick...αναφερω κατι για το οποιο ολοι λιγο πολυ την εχουν παθει κ πουλας εξυπναδα...εχουν γραφτει ενα σωρο ασχετα τοπικς εδω μεσα του τυπου "οταν πηγαινετε τουαλετα για χεσιμο τον παιζετε κιολας?" κ σε πειραξε το δικο μου ρε μαγκιτη?
εκτος αν εισαι κανενας καρακραγμενος μουνοδουλος-υποστηρικτης της ελληνιδας-τρυπας που για να πηδηξει κανει τεμεναδες κ αλλα παρομοια γραφικα
εκτος αν εισαι κανενας καρακραγμενος μουνοδουλος-υποστηρικτης της ελληνιδας-τρυπας που για να πηδηξει κανει τεμεναδες κ αλλα παρομοια γραφικα
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
να σου πω..μιλας σαν να εχεις τρυπα αντι για ψωλη...εκτος αν εισαι γκομενα πισω απο το nick...αναφερω κατι για το οποιο ολοι λιγο πολυ την εχουν παθει κ πουλας εξυπναδα...εχουν γραφτει ενα σωρο ασχετα τοπικς εδω μεσα του τυπου "οταν πηγαινετε τουαλετα για χεσιμο τον παιζετε κιολας?" κ σε πειραξε το δικο μου ρε μαγκιτη?
ποσων ετων εισαι ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 278